HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 sij 2025, 18:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Rijecnik jednoga diplomate - to ti materi govori !
PostPostano: 23 sij 2010, 13:16 

Citat:
Šef Misije BiH pri UN-u Ivan Barbalić zatražio je u dopisu Ministarstvu vanjskih poslova, pod oznakom „strogo povjerljivo“, povlačenje Mirsade Čolaković, odnosno njezinu smjenu s aktualne pozicije ministra savjetnika u ovoj misiji, saznaje „Dnevni avaz“. Barbalić je čelništvo MVP-a informirao o incidentu koji se dogodio u Misiji, navodeći da je to njegova „prva reakcija na kontinuirane izljeve histerije Mirsade Čolaković“.

- Čolaković je 19. siječnja, nezadovoljna diskusijom, demonstrativno napustila sastanak uz histerično vikanje, zalupivši vrata svom silinom. Nakon toga se vratila i nastavila da vikati na mene, a ja sam joj povišenim tonom naložio da napusti prostoriju. Zatim je nastavila vikati na mene riječima „to ti materi govori“. Zamolio sam je da više nikada ne spominje moju majku navodi se u „strogo povjerljivom“ dopisu koji je uputio Barbalić.

Naveo je da ovo nije prvi incident koji je Čolaković napravila u Misiji.

- Ovi izljevi bijesa uključuju lupanje vratima (nedavno smo morali pozvati majstore da poprave vrata moje kancelarije), vrijeđanje (balavac i sl.), plakanje i stalno ogovaranje kolega - naveo je Barbalić.

Barbalić je naveo da se od svog dolaska u Misiju suočava s opstrukcijama Mirsade Čolaković, „jer ona konstantno kreira podjele i konflikte u Misiji“.

- U posljednjih godinu dana ona je bila u svađi i nije komunicirala s više od pola uposlenika Misije - naveo je Barbalić.

Na ovo se nema sto dodati osim samo da reflektira trenutacno stanje u BiH!

Vrh

Naslov: Re: Rijecnik jednoga diplomate - to ti materi govori !
PostPostano: 23 sij 2010, 13:37 

ovakve bizarne vijesti nisu za novu temu.

I davno smo rekli da se sa copy/paste ne otvara tema.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Bošnjak...007, Fredericktown, Patriota, Robbie MO, Usora 95 i 67 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: