|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 156 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 09:53 |
|
|
Temistokle je napisao/la: Neka bude borba neprestana,
neka bude što biti ne može.
Na groblju će iznići cvijeće
za daleko neko pokoljenje. 
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 09:56 |
|
|
Došli smo i do citiranja vladike i Gorskog vijenca. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 09:59 |
|
|
Iranska takija. Nešto ljuća od sunitske. 
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:01 |
|
|
Temistokle je napisao/la: Imota je napisao/la: Stvarno si u deluziji.
Aj objasni kako se streljivo proizvodi bez uvoznih komponenti, bez nafte i struje za pokretanje strojeva? S radnicima koji nemaju šta za jest.
To nije tvoj problem. Tko hoće da opstane, naći će način. Pa tvoj je problem... Aj reci kako to zamišlaj, jer ti uopće znaš kkako se streljivo proizvodi? Ništa ne znate a išli bi u opsadu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Temistokle
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Temistokle je napisao/la: Da kako da ne - Bošnje su toliko suludi da bi se okrenuli na BH Hrvate.
Prije bi HDZ počeo provocirati sukob da pomogne Srbima i ušićari na ratu na dva fronta, nego bi ikad itko od Bošnjaka napao BH Hrvate (sem islamista) i odsjekao granu na kojoj sjedi, ali i to će se sve snimati slati u medije, da se vidi tko izaziva.
Streljivo neće biti problem, hrana donekle, ali će se opstat, i to potencijalno godinama.
Izborom Komšića 4 puta ste nas već 4 puta izazivali. Sada Konaković vrtu u krug i glupira se. Ako tako želi nikakav problem.  To je izgovor da se pomogne četnicima i pravi savez sa njima, jer mislite da je 1992 i da su Bošnjaci lak plijen za komadanja. Nijedan vitalni hrvatski katolički interes nije nikada bio ugrožen od teritorije, paradržavnih institucija, slobode od plaćanja poreza do prevelike zastupljenosti u organima vlasti. Da nije Komšić našlo bi se već nešto, kad se kavga traži. To su strateške odluke. Međutim, neka bude što će bit. Nikome neće biti lako ako četnici krenu sa otcjepljenjem, i nitko više neće izaći iz rata bez posljedica. Nabijem na k.u.r.a.c svakog tko želi da mi siluje ženu i ubije djecu i zatre mene, i da znade da neću čekati skrštenih ruku da mi to počini, a ima nas dosta i tko nam stane na put obrane golog života i od strane b.a.l.i.j.a jebat ćemo mu majku također (i džamiju i Alahovog Alaha). Mene ideologija, države i religije ne zanimaju, ali me zanima da živim život dostojan čovjeka u miru i dobru, nikad ne napadam prvi, poštujem svakog tko me ne dira i poštuje mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:10 |
|
|
Temistokle je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Izborom Komšića 4 puta ste nas već 4 puta izazivali. Sada Konaković vrtu u krug i glupira se. Ako tako želi nikakav problem.  To je izgovor da se pomogne četnicima i pravi savez sa njima, jer mislite da je 1992 i da su Bošnjaci lak plijen za komadanja. Nijedan vitalni hrvatski katolički interes nije nikada bio ugrožen od teritorije, paradržavnih institucija, slobode od plaćanja poreza do prevelike zastupljenosti u organima vlasti. Da nije Komšić našlo bi se već nešto, kad se kavga traži. To su strateške odluke. Međutim, neka bude što će bit. Nikome neće biti lako ako četnici krenu sa otcjepljenjem, i nitko više neće izaći iz rata bez posljedica. Nabijem na k.u.r.a.c svakog tko želi da mi siluje ženu i ubije djecu i zatre mene, i da znade da neću čekati skrštenih ruku da mi to počini, a ima nas dosta i tko nam stane na put obrane golog života i od strane b.a.l.i.j.a jebat ćemo mu majku također. Mene ideologija, države i religije ne zanimaju, ali me zanima da živim život dostojan čovjeka u miru i dobru, nikad ne napadam prvi, poštujem svakog tko me ne dira i poštuje mene. To ti raspravi sa dronom. 
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Temistokle
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Temistokle je napisao/la: To je izgovor da se pomogne četnicima i pravi savez sa njima, jer mislite da je 1992 i da su Bošnjaci lak plijen za komadanja.
Nijedan vitalni hrvatski katolički interes nije nikada bio ugrožen od teritorije, paradržavnih institucija, slobode od plaćanja poreza do prevelike zastupljenosti u organima vlasti.
Da nije Komšić našlo bi se već nešto, kad se kavga traži.
To su strateške odluke.
Međutim, neka bude što će bit. Nikome neće biti lako ako četnici krenu sa otcjepljenjem, i nitko više neće izaći iz rata bez posljedica.
Nabijem na k.u.r.a.c svakog tko želi da mi siluje ženu i ubije djecu i zatre mene, i da znade da neću čekati skrštenih ruku da mi to počini, a ima nas dosta i tko nam stane na put obrane golog života i od strane b.a.l.i.j.a jebat ćemo mu majku također.
Mene ideologija, države i religije ne zanimaju, ali me zanima da živim život dostojan čovjeka u miru i dobru, nikad ne napadam prvi, poštujem svakog tko me ne dira i poštuje mene.
To ti raspravi sa dronom.  Nabijem te na k.u.r.a.c i tebe i tvoj dron i žensku ti familiju. I tvoju paradržavu i šupački ti religiozni identitet. Bolesni agresivci i militanti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Temistokle je napisao/la: To je izgovor da se pomogne četnicima i pravi savez sa njima, jer mislite da je 1992 i da su Bošnjaci lak plijen za komadanja.
Nijedan vitalni hrvatski katolički interes nije nikada bio ugrožen od teritorije, paradržavnih institucija, slobode od plaćanja poreza do prevelike zastupljenosti u organima vlasti.
Da nije Komšić našlo bi se već nešto, kad se kavga traži.
To su strateške odluke.
Međutim, neka bude što će bit. Nikome neće biti lako ako četnici krenu sa otcjepljenjem, i nitko više neće izaći iz rata bez posljedica.
Nabijem na k.u.r.a.c svakog tko želi da mi siluje ženu i ubije djecu i zatre mene, i da znade da neću čekati skrštenih ruku da mi to počini, a ima nas dosta i tko nam stane na put obrane golog života i od strane b.a.l.i.j.a jebat ćemo mu majku također.
Mene ideologija, države i religije ne zanimaju, ali me zanima da živim život dostojan čovjeka u miru i dobru, nikad ne napadam prvi, poštujem svakog tko me ne dira i poštuje mene.
To ti raspravi sa dronom.  Imat ces i ti sta raspravljati sa dronovima
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:23 |
|
|
|
Dečki, što ste nervozni. Granica se zna, Drina.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:25 |
|
|
Temistokle je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To ti raspravi sa dronom.  Nabijem te na k.u.r.a.c i tebe i tvoj dron i žensku ti familiju. I tvoju paradržavu i šupački ti religiozni identitet. Bolesni agresivci i militanti. Dugo ti je tribalo da pokažeš da si bolesni musliman. nesposoban si racionalno raspravljat jer ko svaki musliman djeluješ isključivo emocionalno. Retardiran si i takvi završe da jedu mrtve sudrugove dok čekaju da ih dron pogodi. Malo vam je jedna srebrenica. Nadam se da nemaš ženu i dicu, jer budala poput tebe će ih odvest u smrt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 10:48 |
|
|
Temistokle je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To ti raspravi sa dronom.  Nabijem te na k.u.r.a.c i tebe i tvoj dron i žensku ti familiju. I tvoju paradržavu i šupački ti religiozni identitet. Bolesni agresivci i militanti. Ovo je kulturno mjesto gdje se ljudi lijepo razgovaraju. Tvoj način izražavanja nije primjeren.
1401 of 2558 - 54.77%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 11:01 |
|
|
|
Da li je kazetar pripremljen i nauljen? Da li se biraju koordinate u skupštini s kojih će tući laHke note Inferna?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 11:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Temistokle je napisao/la: Nabijem te na k.u.r.a.c i tebe i tvoj dron i žensku ti familiju. I tvoju paradržavu i šupački ti religiozni identitet. Bolesni agresivci i militanti. Ovo je kulturno mjesto gdje se ljudi lijepo razgovaraju. Tvoj način izražavanja nije primjeren. Uvik isto, napravi novi nick, uspije glumit da je normalan kroz 3-4 posta i onda krene izljev islama na mozak. Posve retardiran lik, opasan i za okolinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 11:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63144 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Prošlo 24h od Trumpove pobjede i prva kokica već pukla. Živci su tanani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 11:56 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Supljak teski. Srbadija ako se ne ocEpi u ove 4 godine D.T mandata, diskreditirace sebe za vijeke vijekova, da su ozbiljan politicki protivnik. Zato 08.01 u ocepljenje lakrdsijasi! Shvaćaš da ste sami sada. Tko su vam partneri, saveznici? Gdje vam je unutarnja snaga i na kojem polju ljudskog djelovanja se ista manifestira (sport, ekonomija?) Šta nudite ikome? Mozemo Srbima ponuditi autonomiju recimo. Za neke teritorijalne ustupke na vasu stetu. Sta vi mozete ponuditi? Da se razumijemo, divim se vasem nepresusnom optimizmu, no pitanje ti izlizsno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 11:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozemo Srbima ponuditi autonomiju recimo. Za neke teritorijalne ustupke na vasu stetu.
Pojasni ovo malo bolje molim te 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:02 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozemo Srbima ponuditi autonomiju recimo. Za neke teritorijalne ustupke na vasu stetu.
Pojasni ovo malo bolje molim te  Srpska mokra zelja je autonomija sumske. Sta njih sprejecava odnosno ko? Mi i oni koji stoje iza nas? Ma koliko vi sebe uzdizali da ste cimbenik, niste jbg. U toj jednadzbi se pitamo iskljucivo mi. Vi nemate niti mozete sprijeciti Srbe u bilo cemu. Pa tako im ponudimo DGG recimo za dijelove podrinja. Sta vi mozete tu?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86736 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ricard Grenel
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Shvaćaš da ste sami sada.
Tko su vam partneri, saveznici?
Gdje vam je unutarnja snaga i na kojem polju ljudskog djelovanja se ista manifestira (sport, ekonomija?)
Šta nudite ikome?
Mozemo Srbima ponuditi autonomiju recimo. Za neke teritorijalne ustupke na vasu stetu. Sta vi mozete ponuditi? Da se razumijemo, divim se vasem nepresusnom optimizmu, no pitanje ti izlizsno. Ponuda odbijena. Sarajka, you are fired!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:07 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2357 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
MiB je napisao/la: oak je napisao/la: Zašto bi mi trebali spriječavati raspad BiH, ne kužim, jesam nešto propustio  Zato ne želiš Srbiju u kojoj će svako malo na čelu biti ludi četnik koji će prijetiti raketiranjem preko Save zbog raznih obljetnica. Treba li nam takvo nešto? Onda i ti njih možeš raketirati  imaš s čime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:09 |
|
|
Ricard Grenel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mozemo Srbima ponuditi autonomiju recimo. Za neke teritorijalne ustupke na vasu stetu. Sta vi mozete ponuditi? Da se razumijemo, divim se vasem nepresusnom optimizmu, no pitanje ti izlizsno.
Ponuda odbijena. Sarajka, you are fired! LOL to tebe neko ovlastio da odbijes primjer? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:10 |
|
|
|
Ovo postaje mučno za gledati. Iako je urnebesno
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ricard Grenel
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ricard Grenel je napisao/la: Ponuda odbijena.
Sarajka, you are fired!
LOL to tebe neko ovlastio da odbijes primjer? Lol Kakva autonomija za Republiku Srpsku? Pa mi smo to vec izborili, ne autonomiju, nego autonomne oblasti pretvorili u drzavu. BiH je konfederalno uredjenja, od republike i federacije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:11 |
|
|
|
Daj ne budi smiješna Srbi već imaju i više od autonomije. Odnosno BiH ne može ništa bez njihovog pristanka a vas se u RS ništa ne pita. Da im nudiš DGG moraš ga kontrolirat prvo a ne kontroliraš. Kontrolira ga MUP Hercegbosanske Županije.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: RS vratila zastavu Srbije. U novim zakonima briše se spomen Bosne u Hercegovine. Postano: 07 stu 2024, 12:12 |
|
|
|
Naravno da je mucno. Trump ce tek u sijecnju zasjesti lol a vi jadnici vec ste proglasili Autonomije! LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|