|
|
Stranica: 5/19.
|
[ 466 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zet
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:25 |
|
|
potocnj je napisao/la: zet je napisao/la: Glupost. Daj Hrvatima etnicki cist entitet i milijun ljudi pa onda mjeri svoj osjecaj.
Kako ću ti dati nešto što nema? Pokusavam te podsjetiti da nisu Dodik i Covic u istoj poziciji. Stoga tvoja opservacija kako nije dorasao Dodiku je bas lame.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:26 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nisu sela. Nego su gradovi. Takodjer mnogoljudni. I planetarno poznati po tome.
I vi ste planetarno poznati, po gušenju. Jedino sto jeste planetarno poznati u BiH jeste Seher silni. Frustrirajuće po tebe ali istinito.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: I vi ste planetarno poznati, po gušenju.
Jedino sto jeste planetarno poznati u BiH jeste Seher silni. Frustrirajuće po tebe ali istinito. Zato si ti od tamo pobjegla u civilizaciju. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:30 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jedino sto jeste planetarno poznati u BiH jeste Seher silni. Frustrirajuće po tebe ali istinito.
Zato si ti od tamo pobjegla u civilizaciju.  Ja sam došla kad su drugi odlučivali o mojoj dobrobiti. I nisam pobjegla nigdje.  Uživajte Noć
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:32 |
|
|
Haso je napisao/la: Imal kakav inicijatovni odbor? Društvo prijateljstva? Ima, stari, treba ga samo digitalizirati.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:33 |
|
|
|
Lojava balinkuša čiji su preci prodali vjeru za večeru drži slovo o lažiranju nečega. Tačno ste za gađenje. I niste za bolje nego za pogušiti se u kotlini sa najgorim vazduhom na kugli zemaljskoj.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Zato si ti od tamo pobjegla u civilizaciju.  Ja sam došla kad su drugi odlučivali o mojoj dobrobiti. I nisam pobjegla nigdje.  Uživajte Noć Naravno, nije ćaća bio lud da te ostavi u toj močvari. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:44 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam došla kad su drugi odlučivali o mojoj dobrobiti. I nisam pobjegla nigdje.  Uživajte Noć Naravno, nije ćaća bio lud da te ostavi u toj močvari.  Moj se caca vratio sa specijalizacije i drito otišao na liniju. Toliko o ludilu. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 21:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Naravno, nije ćaća bio lud da te ostavi u toj močvari.  Moj se caca vratio sa specijalizacije i drito otišao na liniju. Toliko o ludilu.  Baš tako, Srbija na brdu viri. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Di je Lars? Nije valjda da farba slova na transparentu “Prelepa i večna Republika Srpska” za pomirbeno slavlje slijedećeg 6. januara? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moj se caca vratio sa specijalizacije i drito otišao na liniju. Toliko o ludilu.  Baš tako, Srbija na brdu viri.  na vrh brda četnik mrda 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Di je Lars? Nije valjda da farba slova na transparentu “Prelepa i večna Republika Srpska” za pomirbeno slavlje slijedećeg 6. januara?  Vjerojatno pleše po stanu i upire prstom na hrvatsku zastavu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:26 |
|
|
|
Iznad Sarajeva Srbija sviće Ljubav naša vječna biće Iznad Sarajeva Srpska sija Radujem se Grandu i ja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63963 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Iznad Sarajeva Srbija sviće Ljubav naša vječna biće Iznad Sarajeva Srpska sija Radujem se Grandu i ja Nad Sarajevom sviće sudnja zora Sa Srbima se ljubovati mora Ljubovati, a ne suze liti Sarajevo mora srpsko biti
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:28 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Di je Lars? Nije valjda da farba slova na transparentu “Prelepa i večna Republika Srpska” za pomirbeno slavlje slijedećeg 6. januara?  Vjerojatno pleše po stanu i upire prstom na hrvatsku zastavu Hoćeš reći da su nam Bošnjaci bili samo bižuterija i nismo ih znali cijeniti dok smo ih imali kao pouzdane partnere?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:30 |
|
|
Plave krvi bijelog lica Rađaju se srpska dica Na Palama ka na svili Di oduvik mi smo bili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Vjerojatno pleše po stanu i upire prstom na hrvatsku zastavu
Hoćeš reći da su nam Bošnjaci bili samo bižuterija i nismo ih znali cijeniti dok smo ih imali kao pouzdane partnere? Imao si, nisi znao kako sjaji dijamant  A ja samo sam htjela Bosnu sebi, malo sadake Pa ti sada reciiiii
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:35 |
|
|
|
Tugica je kad sav neuspjeh sopstvenog bivstovanja, pokušavate “sanirati” Srbijom na ćukama iznad Šehera”.
Isto kao kad pad nataliteta “sanirate” sa Srbima na 40% u BiH. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tugica je kad sav neuspjeh sopstvenog bivstovanja, pokušavate “sanirati” Srbijom na ćukama iznad Šehera”.
Isto kao kad pad nataliteta “sanirajte” sa Srbima na 40% u BiH. Lol Tugica je kad su vam pripremili rezoluciju da se umirite, a ti ponosno zbrajala zemlje vukojebine za koje nitko ne nezna pokazati gdje su na karti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:42 |
|
|
|
Ono, kao i eheto Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca, a ne u stvari da su Suniti ti koji priželjkuju povratak Iskonu i savez sa Srbijancima Sunitima u Raškoj i da posjete stare domove po užoj Srbiji…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:45 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tugica je kad sav neuspjeh sopstvenog bivstovanja, pokušavate “sanirati” Srbijom na ćukama iznad Šehera”.
Isto kao kad pad nataliteta “sanirajte” sa Srbima na 40% u BiH. Lol Tugica je kad su vam pripremili rezoluciju da se umirite, a ti ponosno zbrajala zemlje vukojebine za koje nitko ne nezna pokazati gdje su na karti.  Sve je to ništa za “umetanje” i IZ.  Pa onda umetanje 2. 3, 4. Robika, kako vaši partneri Ameri i Svabe? U praksi se pokazalo da je nametanjem obesmisleno “štošta”? IZ tigar na papiru. Mrkva na štapu. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:48 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hoćeš reći da su nam Bošnjaci bili samo bižuterija i nismo ih znali cijeniti dok smo ih imali kao pouzdane partnere?
Imao si, nisi znao kako sjaji dijamant  A ja samo sam htjela Bosnu sebi, malo sadake Pa ti sada reciiiii Nema boljeg vica na račun Muslimana od Dejtona. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:50 |
|
|
|
Bolji je vic IZ i ono “umetanje” bar meni. I tebi je sigurno! Kako Ameri i Svabe Robika?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Rusija podržava savez muslimana i pravoslavaca u BiH Postano: 22 sij 2025, 22:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Tugica je kad su vam pripremili rezoluciju da se umirite, a ti ponosno zbrajala zemlje vukojebine za koje nitko ne nezna pokazati gdje su na karti.  Sve je to ništa za “umetanje” i IZ.  Pa onda umetanje 2. 3, 4. Robika, kako vaši partneri Ameri i Svabe? U praksi se pokazalo da je nametanjem obesmisleno “štošta”? IZ tigar na papiru. Mrkva na štapu. Lol  Jesi li zbrojila sve zemlje koje su vam se smilovale za papirnu rezoluciju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|