HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 vel 2026, 13:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1723 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 69  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: UBIJEN NAVIJAČ SARAJEVA U ŠIROKOM BRIJEGU!!!
PostPostano: 04 lis 2009, 20:34 

Je li ima netko ovdje iz Širokog osim mene? Jer mi je malo nerealno da od svih ljudi ovje nitko nije iz Širokog.
Sutra ću vam donijeti iscrpne informacije, bit će žestoko sutra u školi.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:36 

Inkvizitor je napisao/la:
ne bi me ni čudilo da je ovaj pohod insceniran u centrali SDA. Zlatni ljiljani štrajkaju, situacioja je pred usijanjem, pa je dobro da se fokus mržnje prebaci na ustaše.

isplanirano 100% a valjalo bi vidjeti, policija tvrdi da nije upucan, liječnik kaže da smrt nije nastupila od metka, nego od tupog predmeta, dakle kamena.

kad se vidi da je ubijeni Hrvat a da su Horde zla..pazi naziva..lupale kamenjem sve živo..sve je čudno..

Uglavnom jedno je sigurno, to je bio ratni pohod koji nema veze sa navijačkim huliganizmom a vjerovatno urađen po nalogu islamista.

Malo mi je to napeta teza, ali da su im mozgovi napunjeni mrznjom prema Hrvatima i "Sirokom Brijegu kao ustaskom leglu" iz centrale SDA, to svakako.

Citava je to propagandna masinerija, a nije bilo ni tesko, naslijedjena je iz partijske kuhinje, Hercegovina je uvijek za partiju bila crna rupa. Islamisti su samo uzeli matricu ponasanja.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:37 

Der_Stürmer je napisao/la:
Je li ima netko ovdje iz Širokog osim mene? Jer mi je malo nerealno da od svih ljudi ovje nitko nije iz Širokog.

Koliko znam Anton je iz Širokog Brijega, ali ne vidim ga ovdje.... :neznam . Pa gdje si ti bio kad nisi ništa vidio?

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:39 

jel ima potvrda od čega je momak poginuo?

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:39 

činjenica je da je čovjek ubijen nebitno ni sto je ni tko je huligane sve treba osuditi i jedne i druge oni skoro svi imaju isti cilj svi se pozivaju na ACAB svi su frajeri itd itd i jadna policija treba da se nosi sa njima ti isti ljudi za 700 km su trebali danas da se tuku sa tim pjanim nadrogiranim budalama 17 od tih policajaca je ozlijeđeno izbodeno itd pa dokle dokle će vlast to trpiti goli otok bi bio rješenje za sve :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:40 

Crni bombarder je napisao/la:
ne bi me ni čudilo da je ovaj pohod insceniran u centrali SDA. Zlatni ljiljani štrajkaju, situacioja je pred usijanjem, pa je dobro da se fokus mržnje prebaci na ustaše.

isplanirano 100% a valjalo bi vidjeti, policija tvrdi da nije upucan, liječnik kaže da smrt nije nastupila od metka, nego od tupog predmeta, dakle kamena.

kad se vidi da je ubijeni Hrvat a da su Horde zla..pazi naziva..lupale kamenjem sve živo..sve je čudno..

Uglavnom jedno je sigurno, to je bio ratni pohod koji nema veze sa navijačkim huliganizmom a vjerovatno urađen po nalogu islamista.

Malo mi je to napeta teza, ali da su im mozgovi napunjeni mrznjom prema Hrvatima i "Sirokom Brijegu kao ustaskom leglu" iz centrale SDA, to svakako.

Citava je to propagandna masinerija, a nije bilo ni tesko, naslijedjena je iz partijske kuhinje, Hercegovina je uvijek za partiju bila crna rupa. Islamisti su samo uzeli matricu ponasanja.

ne znam, ja sam 100% uvjeren da su dobili mig da idu zapaliti ustaško gnijezdo.

Zlatni ljiljani prijete nemirima. Kud ćeš bolje nego se opet ujediniti protiv ustaša.

kud ćeš bolje da zločinac iz 7-me muslimanske Šerif Patković, zlatni ljiljan zaboravi na kravave pare koje ne dobija, nego da opet krene po ustašama.

a takvi mozgovi su im i dali ideju..upadaj u kuće i kolji.

Pazi ti, navijački huligani upadaju u kuće i bodu noževima.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:40 

kajman je napisao/la:
činjenica je da je čovjek ubijen nebitno ni sto je ni tko je huligane sve treba osuditi i jedne i druge oni skoro svi imaju isti cilj svi se pozivaju na ACAB svi su frajeri itd itd i jadna policija treba da se nosi sa njima ti isti ljudi za 700 km su trebali danas da se tuku sa tim pjanim nadrogiranim budalama 17 od tih policajaca je ozlijeđeno izbodeno itd pa dokle dokle će vlast to trpiti goli otok bi bio rješenje za sve :zubati

to nema veze sa navijačkim huliganizmom ili su vam vrane mozak popile..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:41 

DaniKU je napisao/la:

Koliko znam Anton je iz Širokog Brijega, ali ne vidim ga ovdje.... :neznam . Pa gdje si ti bio kad nisi ništa vidio?

A mislili smo ja i prijatelji ić na utakmicu, ali smo se predomislili. Pametna odluka :zubati
A stadion ti je dosta udaljen od moje kuće. Ali vijesti brzo putuju pa nije Široki metropola

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:41 

evo sad govore o 2 poginula o ovome vedranu i jos nekom navijaču sarajeva

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:43 

kajman je napisao/la:

to nema veze sa navijačkim huliganizmom ili su vam vrane mozak popile..

svi su huligani isti možda se razlikuju po nacionalnosti i za koji klub navijaju ali su oni svi slični
ja sad ne govorim o navijačima koji dođu pošteno i kulturno gledati utakmicu nego o huliganima
jer nisu svi naviječi huligani

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:43 

Kako smo saznali od našeg reportera sa lica mjesta, navodno je ubijen navijač Sarajeva koji se nalazio u grupi koja je krenula ka centru grada. Prema neslužbenim informacijama, navijač je ubijen iz jedne od kuća u Širokom koje su kamenovane.

????

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:44 

jednom i ja da se s ovim inkvizitorom slozim.....

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:45 

ma ovo nema veze se nacionalizmom ili nekim islamskim fanatizmom, ovo je tipicno huliganstvo

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:47 

Pa dobro, sa obzirom da je ta sorta ljudi (talog drustva) bola ljude i po Uzdolu i Grabovici, nebi me iznenadilo da su ove nove generacije iskoristene za prljave politicke igre.

Nije im prvi put, gledao sam svojim ocima sta rade po Lukavici, a kako znam kakvi Srbi zive u Lukavici, samo cudom te nekakve horde zla zive izadju iz Istocnog Sarajeva. Onako, vidis ih po ulici zagrnuti turskim zastavama, policija ih cuva, tekbiraju i provociraju Srbe. Najgore je sto ti Srbi iz tih sarajevskih prigradskih naselja sve do jednog imaju oruzje po stalama skriveno, ne samo automate vec ukopali su oni i minobacace :D to ce tako ici sve do jednom... a onda ce biti repriza Sirokog brijega.

Puno brate diraju mecku, dosli u Siroki mecki na rupu, i sad cmizdrenje. Jebiga, sto se sile kad znaju da ce popusiti.

Zao mi tog decka, s obzirom da je nekakav Vedran, ocito je rijec o nekom maloljetnom delikventu, nije to neki dzihadlija.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:47 

TG-B.B.B je napisao/la:
ma ovo nema veze se nacionalizmom ili nekim islamskim fanatizmom, ovo je tipicno huliganstvo

kako ne, kako ne..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:48 

TG-B.B.B je napisao/la:

slažem se sa tobom u potpunosti mi iz "završja " :zubati smo najrazumniji ovdje :zivili

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:49 

Croat je napisao/la:
Kako smo saznali od našeg reportera sa lica mjesta, navodno je ubijen navijač Sarajeva koji se nalazio u grupi koja je krenula ka centru grada. Prema neslužbenim informacijama, navijač je ubijen iz jedne od kuća u Širokom koje su kamenovane.

????

100 verzija, te metak, te kamen, te policajac ga ubio, te nije... nadajmo se da će brzo i službeno izvješće.

Sa Bljeska:

Citat:
Glasnogovornik MUP-a ZHŽ Damir Čutura je za Bljesak.info dao izjavu povodom nereda koji su izbili prilikom pokušaja odigravanja utakmice Široki Brijeg - Sarajevo. Čutura je rekao da je navijačka skupina koja je došla iz Sarajeva pred stadion "Pecara", po izlasku iz autobusa počela prikupljati "sredstva" kojima su porazbijali i/ili oštetili više objekata oko stadiona, te su nasrtali na mještane Širokog Brijega u obiteljskim kućama.

MUP-u ZHŽ je bio najavljen dolazak maksimalno 150 navijača Sarajeva, međutim pojavilo ih se oko 500.

Previše navijača, premalo policije.

1485 of 2558 - 58.05%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:49 

Croat je napisao/la:

????

Reporter "sa lica mjesta" (pretpostavljam da je vijest sa nekog muslimanskog portala, dakle citaj da se reproter javlja sa lica mjesta iz Stokholma) prica gluposti, lijecnici su potvrdili da je momak stradao od udarca tupim predmetom, kamen vjerovatno.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:50 

A mislili smo ja i prijatelji ić na utakmicu, ali smo se predomislili. Pametna odluka :zubati
A stadion ti je dosta udaljen od moje kuće. Ali vijesti brzo putuju pa nije Široki metropola

Ma znam ja da ti ne bi pravio nerede sve i da si otišao, legenda si ti Sturmeru :zivili

Ma šuti, Široki je metropola, ima sto tisuća hrabrih momaka, a gdje su tek žene, djeca, starci... Samo nek` se netko usudi doći, ali neće moći minirat` ćemo mi Kupreška vrata. :D :yes :tank

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:50 

sigurno je i vedran sa ostalim islamskim fanaticima vikao tekbir i kolji ustase

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:52 

Prema još nepotvrđenim informacijama i drugi navijač Sarajeva koji je dovezen u kritičnom stanju je podlegao nakon ranjavanja i neuspješne borbe ljekara za njegov život.

http://sarajevo.co.ba/i-drugi-navijac-p ... m-brijegu/

“Naše se navijače doveli pred stadion i kada su izlazili iz autobusa iz okolnih kafića počele su letiti flaše, pepeljare, čaše…tako da nema govora da su navijači Sarajeva počeli incidente. Mi smo bili prvi napadnuti. Potom su navijači iz autobusa krenuli na ove što su ih gađali i došlo je do većih sukoba”, riječi su Ismara Hadžibajrića, fizioterapeuta FK Sarajevo, i dodaje, “Navijači imaju slike gdje se jasno vidi kako policija puca na njih. Ovo je nevjerovatno”.

ja sam trenutno neutralan..vise je verzija price..ko zna sta je istina....istina ce se moci saznati jedino ako bude privatnih video klipova snimanih mobitelom i sl.

Vrh

vidjet ćemo, samo se nadam da će se istina saznati.

Vrh

Daj ljudi ne kenjajte, kakvi huliganski neredi, gdje ste vidjeli da huligani upadaju u civilne kuce i napadaju civile, halo!

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:53 

kajman je napisao/la:
TG-B.B.B je napisao/la:

slažem se sa tobom u potpunosti mi iz "završja " :zubati smo najrazumniji ovdje :zivili

:sega :palacgore2 :hrvatinic . Nek` se zna, nek` se zna. :gunsmilie

Vrh

PostPostano: 04 lis 2009, 20:54 

Crni bombarder je napisao/la:
Pa dobro, sa obzirom da je ta sorta ljudi (talog drustva) bola ljude i po Uzdolu i Grabovici, nebi me iznenadilo da su ove nove generacije iskoristene za prljave politicke igre.

Nije im prvi put, gledao sam svojim ocima sta rade po Lukavici, a kako znam kakvi Srbi zive u Lukavici, samo cudom te nekakve horde zla zive izadju iz Istocnog Sarajeva. Onako, vidis ih po ulici zagrnuti turskim zastavama, policija ih cuva, tekbiraju i provociraju Srbe. Najgore je sto ti Srbi iz tih sarajevskih prigradskih naselja sve do jednog imaju oruzje po stalama skriveno, ne samo automate vec ukopali su oni i minobacace :D to ce tako ici sve do jednom... a onda ce biti repriza Sirokog brijega.

Puno brate diraju mecku, dosli u Siroki mecki na rupu, i sad cmizdrenje. Jebiga, sto se sile kad znaju da ce popusiti.

Zao mi tog decka, s obzirom da je nekakav Vedran, ocito je rijec o nekom maloljetnom delikventu, nije to neki dzihadlija.

Iz ovoga ispada kao da su navijači Sa "popušili".
Po podatcima o upadima u kuće, razbijanjima u gradu i sl.- meni izgleda da su žrtve Hrvati
u tom gradiću (OK- Hrvati zato jer je to jednonacionalno mjesto).

Ne bih išao u to tko je "popušio", no neto rezultat je:

* jedan mrtav Hrvat (kakav god bio)
* stradali građani ŠB
* razbijeni dijelovi ŠB
* ozljeđeni lokalni policajci
* slabije ozljeđeni navijači Sa i ŠB

Po ovom, meni izgleda da su Hrvati "popušili", ako idemo u tim terminima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1723 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 69  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Bošnjak...007, Machak, Naša Kvačica, Teuton, Tomba17 i 165 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: