|
|
Stranica: 23/23.
|
[ 575 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 22:24 |
|
|
Ja sam mislio da je inteligentan 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 22:24 |
|
|
|
A nešto me tangira ovaj naslov teme-SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH...kakvi smo jadovani,pa sami ne znamo preurediti ni vlastitu zemlju na kojoj živimo:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 22:35 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Glava je napisao/la: Koje legende  Meni su oni zanimljivi, budući da su što se tiče demografije i kartografije, a i literature bošnjački pandan h-borgu. Nevjerojatno je koliko je Forum Hrvata BiH na višoj razini i po kvaliteti prezentacije demografskih i kartografskih materijala i po nositeljima demografskog i kartografskog rada. Npr. Bošnjaci su klinički slučajevi, a ovi s h-borga su natprosječno inteligentni te imaju smisao za humor. K tome demografsko-kartografski tim h-borga je jedinstveni monolit, a Bošnjaci su međusobno posvađani i ostavljaju dojam diletanata, čak i kad raspolažu pravim podatcima. No, da ne budem nepravedan, mislim da bi Bošnjaci trebali Jacku podići larger than life spomenik s obzirom na uloženi trud za bošnjačku stvar. Ja sam u njegovoj on-line biblioteci preuzeo knjige koje su me naoružale dodatnim argumentima u korist hrvatske stvari, pa se osjećam njegovim dužnikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 22:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Tip je totalni glupan. Bira te free forum hostinge, i muči se oko tema i postova. Ovima se digne kita, ugase uslugu i on nikad neće dobiti backup od databaze. to se Jacku već dogodilo sa sajtom bosnahistorija.com. u međuvremenu mu je Bošnjo ukrao domenu, zato se sad Jackov sajt zove bosanskehistorije.com. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 22:54 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Tip je totalni glupan. Bira te free forum hostinge, i muči se oko tema i postova. Ovima se digne kita, ugase uslugu i on nikad neće dobiti backup od databaze. to se Jacku već dogodilo sa sajtom bosnahistorija.com. u međuvremenu mu je Bošnjo ukrao domenu, zato se sad Jackov sajt zove bosanskehistorije.com.  Da to je mene bunilo neko vrijeme, forumi im se de facto jednako zovu  ..... Bošnjo da je životinja bio bi tovar kolko je tvrdoglav  . Jack je život posvetio ovoj bošnjačkoj stvari , a posvađao se sa najvećim potencijalnim saveznikom-Bošnjom 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:01 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Čuj, Ameri spremaju preuređenje Pederacije Biće da nas usaglase sa svojim zakonodavstvom recimo, U gradu Wilbur, Washington, SAD: Zabranjeno je jahati na ružnom konju. Nedavno izglasan zakon u državi Texas, SAD, obvezuje kriminalce da svoje žrtve obavijeste 24 sata unaprijed da će postati žrtve te da im objasne zbog čega će ih napasti. Zakon u gradu Fort Madison, Iowa, SAD: Vatrogasci moraju vježbati gađanje vatre 15 minuta prije nego krenu prema mjestu požara. Zakon u državi Južna Dakota, SAD: Ako više od 3 Indijanca hodaju ulicom zajedno to se smatra ratnim pohodom pa je dozvoljeno pucati po njima ( na koga bi se ovo moglo odnositi u Federaciji  ) Neš ti amera i pameti, jedini rat u kome su pobjedili bio građanski 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:02 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Tip je totalni glupan. Bira te free forum hostinge, i muči se oko tema i postova. Ovima se digne kita, ugase uslugu i on nikad neće dobiti backup od databaze. to se Jacku već dogodilo sa sajtom bosnahistorija.com. u međuvremenu mu je Bošnjo ukrao domenu, zato se sad Jackov sajt zove bosanskehistorije.com.  Čuj ukrao mu domenu? Nisam to znao.  Nizak udarac Bošnjo, gdje ćeš čovjeku domenu ukrast? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sreća pa u Bosni nema puno Shia muslimana. Ameri su najbolji da srede stvari između njih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ma nek' koleginica Vii angažuje neku usamljenu koleginicu sa faksa da dresira mr.Bošnju. Poludeće dečko crtkajući karte i farbajući kružiće i kvadratiće. Molim lijepo kolega. Moje kolegice su previše inteligentni akademski građani da bi s ovakvim izrodom imali posla! S njim bi dan bio izgubljen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:24 |
|
|
Koleginice ne bud'te na kraj srca. Humanitarni rad, pomoć unesrećenima... Možda uvaženi gospodin Bošnjo za Valentinovo poklanja etničke karte BiH u rezoluciji 5000x5000...sa sve mašnicom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 23:29 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Koleginice ne bud'te na kraj srca. Humanitarni rad, pomoć unesrećenima... Možda uvaženi gospodin Bošnjo za Valentinovo poklanja etničke karte BiH u rezoluciju 5000x5000...sa sve mašnicom. Mozda cak pokloni i kartu koja nije lazna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 13:46 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Koleginice ne bud'te na kraj srca. Humanitarni rad, pomoć unesrećenima... Možda uvaženi gospodin Bošnjo za Valentinovo poklanja etničke karte BiH u rezoluciji 5000x5000...sa sve mašnicom. Donacija od vlade BiH, 500 karata samo za Bošnju, al" neke se kani mene. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 13:47 |
|
|
Glava je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Koleginice ne bud'te na kraj srca. Humanitarni rad, pomoć unesrećenima... Možda uvaženi gospodin Bošnjo za Valentinovo poklanja etničke karte BiH u rezoluciju 5000x5000...sa sve mašnicom. Mozda cak pokloni i kartu koja nije lazna  E taj film od njega nećeš gledati. Voli kineske stvari izgleda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iva78iva
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A nešto me tangira ovaj naslov teme-SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH...kakvi smo jadovani,pa sami ne znamo preurediti ni vlastitu zemlju na kojoj živimo:) Sve bi mi znali samo da nam dopuste!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:35 |
|
|
Zato i štedi na hostingu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:36 |
|
|
|
Zašto muslimani napadaju Ministra ? Ministar je naš predstavnik Sarajeva za Herceg-Bosnu. Čovjek gore rođen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:39 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zato i štedi na hostingu...  Neka štedi u banci. Moj prijedlog: Sparkasse bank. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:40 |
|
|
Ali zanimljiva site-a. Sve komentirao Bošnjo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:45 |
|
|
Ja sam prije 2-3 tjedna vlasnicima Vbulletin foruma poslao link od foruma tog tipa i pitao ih da li je on platio licencu. Ne znam ima li to veze sa tim da sad prelazi na free Open Source phpBB forum. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:48 |
|
|
Koja budala od čovjeka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:49 |
|
|
|
Ne znam je li uopće ta budala. Ne pratim. Neki banirani je stavljao linkove, i bio Vbulletin forum. Pa rekoh daj da provjerim je li piratski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:51 |
|
|
|
Pa ovaj njegov je sigurno piratski?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:52 |
|
|
|
Ne znam na koji misliš. PhpBB je besplatan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 29 vel 2012, 18:54 |
|
|
|
Čim je besplatan, dobro mu dođe.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|