|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 17:48 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Pustite te jadne Slovence na miru. Oni su samo psić na lancu koji laje za tuđe interese.
nit su oni bitni nit je to suština. Nemoj mi ih branit. Pogan taj psić, treba ga šutnuti nogom. ![Rolling Eyes :roll:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 17:57 |
|
|
Koga biste vi voleli da vidite na mestu premijera i predsednika?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Pustite te jadne Slovence na miru. Oni su samo psić na lancu koji laje za tuđe interese.
nit su oni bitni nit je to suština. Nemoj mi ih branit. Pogan taj psić, treba ga šutnuti nogom. ![Rolling Eyes :roll:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif) ne branim ih ja, boli me za njima. No da i šutneš tog psića, pojavi se drugi. jebala ih EU. Mislim ako je to sanader tek sad shavtio onda je glup. I ako mu je to razlog. jer od haga, preko Slovenaca, do topničkih pazi dnevnika..znalo se, neće te u toj jebenoj EU. pa se posadi na glavu.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:02 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 01:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
teranova je napisao/la: Jel vi u toj ostavci vidite nešto pozitivno ili negativno za državu? Nema pravila. Medjutim, primjecujem da i oni nenaklonjeni HDZ-u ipak podrzavaju Sanadera. Neplanirani problemi sa Slovenijom nisu ni najmanje narusili njegov ugled a dobar dio Hrvata i tako ne izgara od zelje da udju u EU. Ni finacijska kriza nije nista novo, sve je ovo naslijedjeno od prethodnika, a bankrot nam je i tako jednog dana neminovan ![Zivili :-zivio](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif) . Strpimo se jos malo, novinari ce sve ubrzo iscackati
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:09 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 01:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
teranova je napisao/la: Koga biste vi voleli da vidite na mestu premijera i predsednika? Hebrang premijer, za predsjednika nemam ideje. Prvi mi je kriterij odnos prema Hrvatima u BiH, koliko sam primjetio Hebrang nas itekako cijeni i naklonjen nam je, i uvažava utjecaj koji imamo u HR i Zagrebu. Mene je jednu minutu kopkala pomisao da Mesić poželi premijersku stolicu. ![Confused :?](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_e_confused.gif) Fala bogu prestar je za to (76 godina po isteku mandata). Vidim da SDP već lešinari, iako su i oni zbunjeni. Mlohavi bezkralježnjak Milanović (žali bože, obitelj mu porijeklom iz Livna) već nešto trtlja, još samo čekam da se Budiša pojavi pred kamerama i kaže: "vratio sam se iz mrtvih". U svakom slučaju drago mi je da bar neću više slušat idiotske vijesti o Majklu Džeksonu. Što se tiče izbora novog premijera, samo naivni ljudi mogu mislit da je neki čovjek nezamjenjiv. To što se sada čini da nema takve osobe na vidiku, to je samo posljedica što se niko nije smio kurchiti ambicijama dok je premijer aktualan. Svako iole sposoban može za 6 mjeseci vođenja države stvorit autoritet i strahopoštovanje kod narodne mase. Taj put je prošao Sanader, a tako će biti i s nekim slijedećim Sanaderom. Za godinu dana Hrvatska će dobit novog autoritativnog šefa drržave. Samo se treba isprofilirat, i malo ufurat u posao premijera.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:15 |
|
|
Vidošević i Čačić? Deluju normalno i sposobno. Ili se varam?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:18 |
|
|
teranova je napisao/la: Vidošević i Čačić? Deluju normalno i sposobno. Ili se varam? Naglasak je na onom djeluju
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Easternborder
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:19 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pessimus dux
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
teranova je napisao/la: Vidošević i Čačić? Deluju normalno i sposobno. Ili se varam? Lopovi prve klase.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
|
|
PCM je napisao/la: teranova je napisao/la: Vidošević i Čačić? Deluju normalno i sposobno. Ili se varam? Naglasak je na onom djelujuZa razliku od nekih drugih umeju i da se nasmeju ponekad. Mislim, gledam ko mi je kao čovek simpatičan. ![Kava :-kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
teranova je napisao/la: Koga biste vi voleli da vidite na mestu premijera i predsednika? Osobno bih volio vidjeti Tončija Tadića kao premijera, a Miroslava Tuđmana kao predsjednika države (iako ne bih imao ništa ni protiv Josipa Jurčevića). Ovo prvo je trenutno neostvarivo, a ovo drugo...vidjet ćemo na predsjedničkim izborima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24103 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Izgleda da Kosorka mora na konzultacije kod Mesića, pa da postane mandatar, pa onda da njezinu vladu izglasa Sabor.
Zanima me, je li Sanader ujedno dao ostavku i na mjesto Predsjednika HDZ-a?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lider30 je napisao/la: Izgleda da Kosorka mora na konzultacije kod Mesića, pa da postane mandatar, pa onda da njezinu vladu izglasa Sabor.
Zanima me, je li Sanader ujedno dao ostavku i na mjesto Predsjednika HDZ-a? Da. Kao biće Hebrang na čelu HDZ. Ipak, čudno da premijer podnese ostavku a da ne ponudi objašnjenje naciji.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24103 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hrvatska dobiva prvu premijerku u modernoj Hrvatskoj. Izgleda da već ima podršku 83 zastupnika. Opet nešto povijesno. ![Zubati :-zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:49 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: Hrvatska dobiva prvu premijerku u modernoj Hrvatskoj. Izgleda da već ima podršku 83 zastupnika. Opet nešto povijesno. ![Zubati :-zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ma neka i nje malo na premijerskoj stolici. Ionako nijednu odluku ne donosi sama ni danas kao ministrica, već ljudi oko nje. Ona je samo njihova glasnogovornica. Kancelarka Kosor. ![Rolling Eyes :roll:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 18:54 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 19:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kancelarka Kosor. ![Rolling Eyes :roll:](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif) Dobro zvuči. Reko bi Merkelica. Nažalost, skeptičan sam što se tiče njezinih državničkih kapaciteta. ![Zubati :-zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 21:10 |
|
|
...No kada ga se upitalo znači li to da se nikada neće kandidirati za predsjednika države, Sanader više nije bio tako odlučan.
- Možda ću se kandidirati, ali još ne znam koje godine. Sada sam možda premlad za tu funkciju - rekao je sa smiješkom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 21:26 |
|
|
Na pitanje novinara Novog lista da prokomentira odlazak Najvećeg Božo Ljubić dao je čudan odgovor
Mi smo poslali faksimil u Zagreb da nam kažu šta ćemo reći za medije no nismo još dobili odgovor, tako da ćete morati sačekati. Zvali smo i u ured premijera da nam kaže koji je naš stav i šta dalje s ujedinjenjem je il to još uvijek želja Zagreba il možemo prekinuti s tim al nitko se ne javlja. Drugim rječima još uvijek čekamo da nam faksiraju koji je točno naš stav.
Do tada mi stava nemamo, bio je izričit Ljubić
poskok.infoMoram priznati da poskok često ima vrhunsku satiru. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/24.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 21:57 |
|
|
Sanapeder, kao i svaki političar pri vrhu u RH, je svoju karijeru gradio uvlačenjem u anglosaksonski šupak.
No, gazde nisu lude, svaku marionetu koju instaliraju, imaju pod potpunom kontrolom zbog njihovih sumnjivh prošlosti. Tako je kod Stipe Fritzla, tako je kod Granića, tako je bilo kod Račana i naravno kod Sanadera.
Svi oni su funcionirali na daljinski...i svi su bili ucnjenjivani....radite ono šta vam se zapovjedi i moći ćete u Hrvatskoj raditi šta god želite...montirati procese, pljačkati banke i tvrtke, ubijati ljude....
Stipe Fritzl je ucjenjen zbog svoje udbaške prošlosti i moguće optužbe iz Haaga, Sanapeder zbog 800.000 DM koje je dobio od Kutlea kao "proviziju" za neki sumnjivi posao.
Da takav jedan bolesni narcisoid kao Sanapeder samovoljno da ostavku, on koji je išao preko mrtvih da se dočepa i komadića vlasti, koje je gazio sve pred sobom tko je odstupio milimetar od njegovih stavova, je krajnje neozbiljno....
No, Sanapeder, isto kao i pokojni narkokralj Pukanić, nisu shvatili da su bili samo potrošna roba...kada su ispunili svoj zadatak, gazde su ih odbacile, onako brzo, kako su ih postavile....
A Sanapeder je postavljen da do temelja uništi domoljubnu struju u Hrvatskoj, pri čemu su mu pomogli udbaški dvojac Stipe Fritzl i Josip Manolić....druga karika uz Sanapedera s tim zadatkom je Mister Piggy Anto Đapić.
Druga je stvar što se Sanapeder očigledno precjenio u svojoj moći...prvi odabir izvana je, a to je više nego očito, njihov dugogodišnji vjerni sluga Stipe Fritzl....a njemu izlazi mandat. Iskoristio je aferu Hodak i Pukanić (o kome li je Pukanić najviše znao? ) da postavi Karamarka za šefa hrvatske udbe....Karamarka, koji se obogatio privatnim tvrtkama, koji mu je vodio kampanju, i koji je oženjen za multietnićarku Sabinu Muftić (u kojoj zemlji bi šef MUPa prošao s tim kriterijama ? Sama činjenica da je oženjen muslimankom bi bila No Go)...
A šta radi hrvatska udba na čelu s Karamarkom ? Producira lažne dokaze protiv domoljuba... uništava dokaze koje opterećuju Stipu Fritzla, prisluškivaju, ucjenjuju....
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 22:01 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: Nevjerojatno je da gotovo svi hrvatski politicari, cim mi se dopadne njihov rad, listom daju ostavku:
Tomac (SDP)
Rozic i Kovacevic (HSP)
Gregoric (HDZ)
Mesic je cak i dvostruki fenomen, jer, dok mi se svidjao, dao je ostavku, a sada, kada mi se vise bas i ne svidja - ne pada mu na pamet da ode Stipe Fritzl i Gregurić ? Pajdo, je li ovo neka sprdnja ?
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 22:03 |
|
|
I ja mislim da je Sanader bio lutka na koncu euroguzoljubaca, uostalom kao i svaki hrvatski političar nakon Tuđmana. Nema tu izbora, sve uvlakač do uvlakača.
I prevelik on ima ego da bi se progutala ona..zasitio sam se politike. Ma ko se to ovdje zasitio politike..................... osim Dražena Budiše.
Sad ima više opcija u igri. Ili Sane nije htio više bezpogovorno izvršavati naredbe ružičastih iz Brisela ili je jednostavno ucijenjen..bilo s domaćeg terena bilo sa vanjskog.
Uglavnom po sljedećim potezima nove vlade, sve će se malo pomalo otkriti.
Osobno mislim da je ucijenjen nečim.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: SANADER DAO OSTAVKU !!! Postano: 01 srp 2009, 22:06 |
|
|
lider30 je napisao/la: Na pitanje novinara Novog lista da prokomentira odlazak Najvećeg Božo Ljubić dao je čudan odgovor
Mi smo poslali faksimil u Zagreb da nam kažu šta ćemo reći za medije no nismo još dobili odgovor, tako da ćete morati sačekati. Zvali smo i u ured premijera da nam kaže koji je naš stav i šta dalje s ujedinjenjem je il to još uvijek želja Zagreba il možemo prekinuti s tim al nitko se ne javlja. Drugim rječima još uvijek čekamo da nam faksiraju koji je točno naš stav.
Do tada mi stava nemamo, bio je izričit Ljubić
poskok.infoMoram priznati da poskok često ima vrhunsku satiru. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/24.gif) Apsolutno, s užitkom čitam mnoge njihove članke, posebice dojmljiva bila je saga o Draganu Čoviću i njegovim ćiriličnim potpisima. No, da se vratimo na temu Sanadera, zanimljiv im je i ovaj članak: http://poskok.info/index.php?option=com ... Itemid=401
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|