|
|
Stranica: 28/28.
|
[ 688 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 00:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10035 Lokacija: Banja Luka
|
Odavno je zrelo . Ali , nije bilo zrelo ''vani'' . Ali sazrjeva brzo . Par razgovora u ''četiri oka'' , i ode sklepotina.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 00:23 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1784 Lokacija: Gora Romanija
|
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:14 |
|
|
Očekujem sranja 2027. Osjeti se u zraku
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:23 |
|
|
Prognosticiram poslije izbora 2026, a do tada će biti uobičajena mržnja kroz kmeku i takijanja o potrebnoj vizionarskoj transrodnoj koaliciji i slično kao duga predizborna kampanja.
Poslije izbora će šok, pa kratka tišina dok ne skuže da dok gledaju u ambis i počinju sa vriskom i drekom, zora sviće. I njima. Nekima tamo - nadajmo se većini - koju minutu ranije od ovih vamo. Ali će svanuti.
Mir mir nitko nije kriv…sve dok zora sviće.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:34 |
|
|
Poslije izbora 2026. ce vasi uhljebi zauzeti pozicije koje im ustav nepravedno daje,ali eheto. 30% na Federalnom i 30% na drzavnom nivou. Kod Srba daleko vise %,ali eheto bit ce najvjerovatnije probosanska opozicija
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:35 |
|
|
Nista vise od toga se nece desit nakon 2026. Ali eheto. Ko sam ja da vam kvarim ocekivanja.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:38 |
|
|
Tko si ti, pitaš?
Odlično pitanje.
Da ti pomognem.
Transrodan.
Popni se na šišu i transrodiraj se najzad, iskonu.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 01:39 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ko sam ja
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 09:16 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Tko si ti, pitaš?
Odlično pitanje.
Da ti pomognem.
Transrodan.
Popni se na šišu i transrodiraj se najzad, iskonu. Jesil razmišljo tomba da se bavis etnogenetikom? Dobro bi ti išlo,a i zaradio bi. Ovako garant radiš neđe na pumpi,pa za džabe pises na forumu umjesto da naplatiš. Razmisli,pa javi
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 10:03 |
|
|
Patriota je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Tko si ti, pitaš?
Odlično pitanje.
Da ti pomognem.
Transrodan.
Popni se na šišu i transrodiraj se najzad, iskonu. Jesil razmišljo tomba da se bavis etnogenetikom? Dobro bi ti išlo,a i zaradio bi. Ovako garant radiš neđe na pumpi,pa za džabe pises na forumu umjesto da naplatiš. Razmisli,pa javi Kako voiim PatriJote koji sve znaju i pretpostavljaju pa tako pise kako drugi za dzaba pisu na forumu. Kako te tvoj sunarodnjak u vasem iskonu oslovio, eheto kao novinar si. Ne, Sadaku koju ti primas nije isti pojam dzaba kao prijasnje dzaba... Inace, moji prihodi i dobra drze mene i obitelj ekonomski slobodnim. Sam radio, sam zaradio i stekao. Imam slobodu biranja. Ja sam na forumu sto hocu. Ti?
|
|
Vrh |
|
|
micko52
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Jučer, , 12:14 |
|
|
Patriota je napisao/la: Poslije izbora 2026. ce vasi uhljebi zauzeti pozicije koje im ustav nepravedno daje,ali eheto. 30% na Federalnom i 30% na drzavnom nivou. Kod Srba daleko vise %,ali eheto bit ce najvjerovatnije probosanska opozicija Ti Srbi kojima se nadaš iz Republike Srpske na idućim izborima skupa neće uzeti više od 20% nakon ovog šurovanja sa lojavcima.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Danas, , 01:20 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Jesil razmišljo tomba da se bavis etnogenetikom? Dobro bi ti išlo,a i zaradio bi. Ovako garant radiš neđe na pumpi,pa za džabe pises na forumu umjesto da naplatiš. Razmisli,pa javi Kako voiim PatriJote koji sve znaju i pretpostavljaju pa tako pise kako drugi za dzaba pisu na forumu. Kako te tvoj sunarodnjak u vasem iskonu oslovio, eheto kao novinar si. Ne, Sadaku koju ti primas nije isti pojam dzaba kao prijasnje dzaba... Inace, moji prihodi i dobra drze mene i obitelj ekonomski slobodnim. Sam radio, sam zaradio i stekao. Imam slobodu biranja. Ja sam na forumu sto hocu. Ti? Razmisli o onome sto sam ti napisao.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šansa za raspad/rat u BiH do 2030 Postano: Danas, , 07:51 |
|
|
Eheto ti si mjerilo - ovaj put pameti - pa se po tvojim aristotelizmima treba ravnati, razmisliti? Sunit od glavice do pete. Morate trebate nemožete….Kmeeeeeeeeee
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|