|
|
Stranica: 3/22.
|
[ 548 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 09 pro 2022, 23:59 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Slavimo pobjedu Hrvatske, nije Ravnogorski sabor. Ma jasno, samo napred.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:00 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Slavimo pobjedu Hrvatske, nije Ravnogorski sabor. Selite se onda u Hrvatsku ako vam je toliko draga. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ovo Srbija neće dočekati Docekace Aca Lukas. Tj. docekao je da ima vise na koncertu nego sve muslimanske stranke na mitingu protiv Smita.  Acu su gledali i Srbi iz Lukavice, Pala i IS. No Carobnjaka Merlina tri dana za redom u prepunoj BG Areni Srbadija iz Begesa i okolice. Zar ne? Koji je to mazohizam? Gledati covjeka i pjevati „Bosnom behar probeharao“ koji je Srbe nazvao kolektivno bolesnicima.  To je negdje u ravni da gledate mene, da pjevam na forumu. I transirate se koLjektivno! 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:02 |
|
|
I onda je došao na noge tim 'bolesnicima'. Vrlo principijelno ali šta vi znate o principima.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Docekace Aca Lukas. Tj. docekao je da ima vise na koncertu nego sve muslimanske stranke na mitingu protiv Smita.  Acu su gledali i Srbi iz Lukavice, Pala i IS. No Carobnjaka Merlina tri dana za redom u prepunoj BG Areni Srbadija iz Begesa i okolice. Zar ne? Koji je to mazohizam? Gledati covjeka i pjevati „Bosnom behar probeharao“ koji je Srbe nazvao kolektivno bolesnicima.  Pa jeste sramota, a i glupost. Bez ikakve nacionalne konotacije, ja ne znam nijednu pesmu tog lika da je dobra. Nijednu. Mozda eventualno ona sa Ivanom Banfic.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:03 |
|
|
Boli ga. Tri dana za redom cetaljska zgadija punila Arenu. Pokupio lovu. Cuj principijelnost i šoubiZmiS :) LOL Baba!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Acu su gledali i Srbi iz Lukavice, Pala i IS. No Carobnjaka Merlina tri dana za redom u prepunoj BG Areni Srbadija iz Begesa i okolice. Zar ne? Koji je to mazohizam? Gledati covjeka i pjevati „Bosnom behar probeharao“ koji je Srbe nazvao kolektivno bolesnicima.  Pa jeste sramota, a i glupost. Bez ikakve nacionalne konotacije, ja ne znam nijednu pesmu tog lika da je dobra. Nijednu. Mozda eventualno ona sa Ivanom Banfic. Kako, a ne znaš onu " Da te nije Alija"?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Acu su gledali i Srbi iz Lukavice, Pala i IS. No Carobnjaka Merlina tri dana za redom u prepunoj BG Areni Srbadija iz Begesa i okolice. Zar ne? Koji je to mazohizam? Gledati covjeka i pjevati „Bosnom behar probeharao“ koji je Srbe nazvao kolektivno bolesnicima.  Pa jeste sramota, a i glupost. Bez ikakve nacionalne konotacije, ja ne znam nijednu pesmu tog lika da je dobra. Nijednu. Mozda eventualno ona sa Ivanom Banfic. Pa dobro. Ti si fan onih „ od Topole“ razumljivo da ne znas. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Boli ga. Tri dana za redom cetaljska zgadija punila Arenu. Pokupio lovu. Cuj principijelnost i šoubiZmiS :) LOL Baba! Važi babadevojko. Pare jače od principa. A Srbi nisu zlopamtila, ne znam da li je to pametno.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa jeste sramota, a i glupost. Bez ikakve nacionalne konotacije, ja ne znam nijednu pesmu tog lika da je dobra. Nijednu. Mozda eventualno ona sa Ivanom Banfic.
Kako, a ne znaš onu " Da te nije Alija"? Promasaj, Karabaki. Zasto? Pa zato sto patriotska pesma treba malo da uzburka krv, a on je sastavio tuznu i usporenu. I pomalo autoironicnu, buduci da je pisana u vreme parole "Potpisi Alija makar bila ko avlija"! 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:10 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Boli ga. Tri dana za redom cetaljska zgadija punila Arenu. Pokupio lovu. Cuj principijelnost i šoubiZmiS :) LOL Baba! Važi babadevojko. Pare jače od principa. A Srbi nisu zlopamtila, ne znam da li je to pametno. Vi ste retardirani. Plus mazohisti. Cim ste liku koji vas nazvao bolesnicima tri dana za redom punili dzepove. I ti onda baljezgaš polunašljokana kako Dino nije principijelan. Libo ga. Za tri dana nakupio sto ti u svom jadnom zivotu neces vidjeti nikad. I ne samo ti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi ste retardirani. Plus mazohisti. Cim ste liku koji vas nazvao bolesnicima tri dana za redom punili dzepove. I ti onda baljezgaš polunašljokana kako Dino nije principijelan. Libo hat. Za tri dana nakupio sto ti u svom jadnom zivotu neces vidjeti nikad. I ne samo ti. Ne. Mi samo nismo opterećeni. To je ono što ti nikad nećeš postići, tri života da živiš.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:16 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi ste retardirani. Plus mazohisti. Cim ste liku koji vas nazvao bolesnicima tri dana za redom punili dzepove. I ti onda baljezgaš polunašljokana kako Dino nije principijelan. Libo hat. Za tri dana nakupio sto ti u svom jadnom zivotu neces vidjeti nikad. I ne samo ti. Ne. Mi samo nismo opterećeni. To je ono što ti nikad nećeš postići, tri života da živiš. Vidi se kako nisi opterecena. I znamo jelte iz tvog forumskig opusa.  Spavas na HR forumu. I postaš video uradke: Ajde reci sta ti je pale ti se dzamije. Ej gubarko lazljiva. Procesljaj svoje postove na prvom nicku ako si posenilila. Ja nisam.  Iz Begeša babuskara kenja i nije opterecena.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:19 |
|
|
O čemu ti? Drži se teme. Možeš li to?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:19 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Baš lijepo. Ja dvije godina pišem da je budućnost Federacije BiH u nekoj uniji sa Hrvatskom. Više su okrenuti Hrvatskoj nego Srbiji. Ponuditi im članstvo u EU u Nato ali da se FBiH pripoji Hrvatskoj. Kakva unija sa Hrvatskom. Ne dolazi u obzir da Hrvatska dobije ista u BiH. Zbog malo petardi zbog fudbalske utakmice. Aplaudirali su i na "Boze Pravde" u Tuzli. Amidja i Karabaja licno isli na Tusanj i aplaudirali.   Ovakava multietnicka zemlja, za dosta lepe plave boje, da ide Hrvatskoj? Pa bolje je da bude nezavisna. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:20 |
|
|
Ako ne znas gubarko o cemu ja procesljaj svoje prosere.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:21 |
|
|
Opet nisi uzela terapiju.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Baš lijepo. Ja dvije godina pišem da je budućnost Federacije BiH u nekoj uniji sa Hrvatskom. Više su okrenuti Hrvatskoj nego Srbiji. Ponuditi im članstvo u EU u Nato ali da se FBiH pripoji Hrvatskoj. Kakva unija sa Hrvatskom. Ne dolazi u obzir da Hrvatska dobije ista u BiH. Zbog malo petardi zbog fudbalske utakmice. Aplaudirali su i na "Boze Pravde" u Tuzli. Amidja i Karabaja licno isli na Tusanj i aplaudirali.   Ovakava multietnicka zemlja, za dosta lepe plave boje, da ide Hrvatskoj? Pa bolje je da bude nezavisna.  Nemate šanse protiv kockaste asimilatorske aždaje. Predajte se aleksije, svakako ćete biti asimilirani 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 00:51 |
|
|
 Predlažem referendum. Ako većina hoće u Hrvatsku, ko smo mi da ih u tome sprečavamo.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 01:04 |
|
|
Aleksije bas pogodjen ovim dogadjanjima
ne biti toliko ljubomoran, aleksije
Inace lijepo je kad se ljudi raduju
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 01:06 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sarajevo podno Trebevića
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 01:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kako ono rece srpski general Lisica o Hrvatima: "Razgovarao sam sa njihovim zarobljenim oficirima, i oni mi rekoše: Da imamo tu tehniku koju vi imate, od vas ne bi ostalo ni uha"
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 04:23 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7378 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Važi babadevojko. Pare jače od principa. A Srbi nisu zlopamtila, ne znam da li je to pametno.
Vi ste retardirani. Plus mazohisti. Cim ste liku koji vas nazvao bolesnicima tri dana za redom punili dzepove. I ti onda baljezgaš polunašljokana kako Dino nije principijelan. Libo ga. Za tri dana nakupio sto ti u svom jadnom zivotu neces vidjeti nikad. I ne samo ti. Sve su to Romi i Bošnjaci 1995 iz Raške oblasti.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 04:27 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7378 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa jeste sramota, a i glupost. Bez ikakve nacionalne konotacije, ja ne znam nijednu pesmu tog lika da je dobra. Nijednu. Mozda eventualno ona sa Ivanom Banfic.
Kako, a ne znaš onu " Da te nije Alija"? I ja samo tu znam
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sarajevo slavi veličanstvenu pobjedu Hrvatske na SP Postano: 10 pro 2022, 08:57 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|