|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 264 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 13 tra 2022, 19:05 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6975 Lokacija: Izvan sebe
|
Skeletor je napisao/la: Bezobrazan ali ne i neočekivan potez gospodina turiste.
Samo mi nisu jasni muyghuri koji seire u komentarima, kao da ne znaju da će im se na kraju obiti o glavu kao i sve. Bit ce im ko i sa inzkovim zakonom, koji ipak bio regularni vp.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 13 tra 2022, 19:08 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6975 Lokacija: Izvan sebe
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije žvaka za seljaka. A dobro, ostao im je onaj drugi od američke sadake. Bez rata gubici 50%.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 13 tra 2022, 21:12 |
|
|
storarare je napisao/la: Paščad zavidna . Oni bi bele bubrege dali da mogu da imaju makar i tu "holupinu" od Despota . Paščad muygurska sve što ne može da ima nipodaštava . Po tome su isti i islamofašti i nacional-socijalisti Gledaj fleke od ulja ispod ovog kontejnera ahahahahahhaha, curiii Smjeh od "naroda" i "republike"
| Privitak/ci: |

Screenshot_2022-04-13-22-10-34-474_com.twitter.android.jpg [ 184.46 KiB | Pogledano 2272 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Osip
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 13 tra 2022, 23:03 |
|
|
|
Kad cemo i mi nabaviti par Despota? Mislim da je vrijeme da se specijalna policija ZHK i HNK pripremi na svakakve eventualnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 07:39 |
|
|
Gazda je napisao/la: Mariooo je napisao/la: E vidiš, ukrali su Srbi u ratu entitet, pa ga ne žele vratiti. Jel i to tako na Bliskom istoku? Kakva odšteta? To vi vidite sa Draganom, on je sa Bakirom kusao med, ruke su mu do lakata umazane. Dobro ti imaš energije u ovo posno doba, kad sam bio u rajvoSa za vikend većina izgledali kao zombiji i ovi što su uvijek bili poletni bili umorni i nevoljni. Da ti nisi jedan od onih što kriomice maste brk čvarcima. Ja imam uvijek energije. Čovjek sam od akcije. I ne postim, tako da ne znam šta si htio reći. Uostalom smatram da je vjersko (ne)opredjeljenje lična stvar. I da je izuzetno neukusno i nekulturno komentarisati da li neko posti, ide u crkvu, džamiju, da li se slavi svece... Ne znam gdje si bio u rajvoSa, al ovih dana lijepo vrijeme, pune bašte i ne sjede ljudi 'nako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 07:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44747 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Još jedan ateist koji se ko muha na govno zaleti na svaki post o iftaru. Zašto bi bilo neukusno komentirati tko od gradžana posti?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 07:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: storarare je napisao/la: Paščad zavidna . Oni bi bele bubrege dali da mogu da imaju makar i tu "holupinu" od Despota . Paščad muygurska sve što ne može da ima nipodaštava . Po tome su isti i islamofašti i nacional-socijalisti Gledaj fleke od ulja ispod ovog kontejnera ahahahahahhaha, curiii Smjeh od "naroda" i "republike" S kontejnera skinu one male točkove i nabace veće. Nabace malo debljih limova i - Despot 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 07:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Još jedan ateist koji se ko muha na govno zaleti na svaki post o iftaru. Zašto bi bilo neukusno komentirati tko od gradžana posti? Zato što je to privatna, lična stvar. Kao što je neukusno zavirivati nekom u dvorište ili ispitivati neke druge lične stvari. Osnovna kultura. Meni je smiješno koliko si ti opsjednut tim stvarima. Iftar, džamija, hu-ha, kao da si Indijana Džons i otkrivaš neko novo blago. Posti neko, pa mu napravili 5 minuta pauzu da iftari, šta sad, to je čin poštovanja prema onom što on prakticira. Da li neko uči fatihu ili se krsti kad izlazi na teren ili pak nosi sretnu čarapu, zašto bi bilo koje od toga tebi bilo začudno? Valjda kontaš šta hoću reći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 09:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Mariooo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Gledaj fleke od ulja ispod ovog kontejnera ahahahahahhaha, curiii Smjeh od "naroda" i "republike" S kontejnera skinu one male točkove i nabace veće. Nabace malo debljih limova i - Despot  A da vi posedujete Despota u zvezde bi okivali, kao sa haHubicama .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 09:00 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: S kontejnera skinu one male točkove i nabace veće. Nabace malo debljih limova i - Despot  A da vi posedujete Despota u zvezde bi okivali, kao sa haHubicama . Jok, što bi tu kantu na točkovima okivali u zvijezde?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Semso
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 09:27 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: A da vi posedujete Despota u zvezde bi okivali, kao sa haHubicama . Jok, što bi tu kantu na točkovima okivali u zvijezde? Muslimani imaju 100 tenkova , Despoti su obicni BOV i ne mogu da pariraju tenkovima Muslimani pored tenkova okivaju u zvijezde i svoju namjensku industriju Izetbegović: Imamo stotinjak tenkova, proizvodimo puške, naoružali bismo 200 tisuća ljudi Ako krene u tom smjeru, a mislim da neće, važan je legitimitet vojske koja se brani, koja broji 8000 vojnika, ima stotinjak tenkova, ima neke protuzračne obrane. Međutim, to bi se jako brzo dopunjavalo. Mi prije svega imamo jaku namjensku proizvodnju, kakvu nismo imali ni u ratu ni prije rata, proizveli smo i pušku s kojom možemo jako brzo naoružati 100, 200 tisuća vojnika, dronovi su u razvoju, radimo stvari koje nas mogu učiniti vrlo opasnim u obrani zemlje. Ne bi taj sukob nastao naglo. Tada bi se, naravno morala uvesti vojna obuka, dignuti rezervni sastav i braniti svoju zemlju kao kad se mačka brani kad je satjerate u kut, kazao je Izetbegović pogledajte od 31.50 minute) u nedjelju za sarajevsku televiziju Hayat. https://www.dnevnik.ba/vijesti/izetbego ... di-2619977
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 10:22 |
|
|
Semso je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jok, što bi tu kantu na točkovima okivali u zvijezde?
Muslimani imaju 100 tenkova , Despoti su obicni BOV i ne mogu da pariraju tenkovima Muslimani pored tenkova okivaju u zvijezde i svoju namjensku industriju Izetbegović: Imamo stotinjak tenkova, proizvodimo puške, naoružali bismo 200 tisuća ljudi Ako krene u tom smjeru, a mislim da neće, važan je legitimitet vojske koja se brani, koja broji 8000 vojnika, ima stotinjak tenkova, ima neke protuzračne obrane. Međutim, to bi se jako brzo dopunjavalo. Mi prije svega imamo jaku namjensku proizvodnju, kakvu nismo imali ni u ratu ni prije rata, proizveli smo i pušku s kojom možemo jako brzo naoružati 100, 200 tisuća vojnika, dronovi su u razvoju, radimo stvari koje nas mogu učiniti vrlo opasnim u obrani zemlje. Ne bi taj sukob nastao naglo. Tada bi se, naravno morala uvesti vojna obuka, dignuti rezervni sastav i braniti svoju zemlju kao kad se mačka brani kad je satjerate u kut, kazao je Izetbegović pogledajte od 31.50 minute) u nedjelju za sarajevsku televiziju Hayat. https://www.dnevnik.ba/vijesti/izetbego ... di-2619977OS BiH imaju oko 200 tenkova, no nebitno. Ovdje se spominje Despot koji čuči u Miletovom dvorištu. Bakir tu priča o odbrani BiH, druga je stvar što taj portal za sve ima neku teoriju zavjere i uvijek nešto dodaju kako bi to stvarno i izgledalo tako. Nego, da sačekamo da Aco obavijesti Mileta da vrati Despot pred stanicu i da se ne glupira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 10:58 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Pa što vi ne napravite bolje ako znate? Zamo znate da nipodaštavate srpski uspeh puni ste pakosti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 11:33 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa što vi ne napravite bolje ako znate? Zamo znate da nipodaštavate srpski uspeh puni ste pakosti . Koji će nam kurac kad nam hameri daju hhamere
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Osip
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 11:35 |
|
|
Najbolje u svemu je da se "haHubica" proizvodi po licenci Jugoimport SDPR, znaci po uzoru na srpsku Noru B92, ali sta to vec znaci za nase profesionalne Bosnjoke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 14 tra 2022, 11:45 |
|
|
|
Kakve veze ima haubica sa Bonskim ovlastima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 16 tra 2022, 12:04 |
|
|
|
Citao sam do momenta u kojem jedan predlaze da jedino zensko na temi treba voditi na silovanje, tj. "u Vilinu Vlas" (Visegrad, mjesto na kojem su silovane stotine Bosnjakinja na samom pocetku rata). Et ti foruma i govana..
A i do tad tema nesto nije bljestala izlijevima mudrosti. I tacno pokazujete da balkanskoj stoci jednostavno treba neko veci da poklopi to sranje da ne pravi sranje.
Dok je bilo Jugoslavije, nije bilo frke. Sad jednostavno da nema stranaca to bi opet islo na "ratove do istrebljenja". Dok bi u biti najkorisnije, najpametnije, najmudrije bilo da se zajednicki nastupa - pa makar samo u BiH. To ni Bosnjaci naravno ne shvataju pa misle da im ovi stranci misle dobro, ko i Srbi, i dio Hrvata sto misli da Schmidt radi u korist Bosnjaka. Radi moj kurac. Njima je jednostavno bitno imati mir u avliji, tako da ce uciniti prije svega sve sto je potrebno da ne dodje do prevelikog talasanja. Trenutno je odnos snaga takav da bi Schmidt mogao mnogo toga nametnuti, pa i do smjene samih celnika, ali na tako nesto ni je pomislja jer bi i to znacilo rast tenzija posto ni opozicija nesto nije horna da im lize pakshu. Jednostavno samo tamo spusta RS-loptu gdje je neophodno, i to je to.
Plemena.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 16 tra 2022, 12:08 |
|
|
|
I da, jasno mi je da su Dodikovi motivi u najmanju ruku sumnjivi, tj. da je to maksimum koji misli da u ovoj situaciji i momentu inferiornosti na medjunarodnom nivou moguce iskazati - neutralnost.
Ali ipak je ovo jedini drzavnicki stav koji sam do sad uspio cuti od politicara iz BiH. Kod Bosnjaka i gradjanske opcije samo fali da pocnu dijeliti NATO-pakt sljemove..a premazanko Lugumdzija na N1 laze i petlja ko da su ga skolovali u Briselu..ma to sve puca od transatlantskih fraza. Jad i bijeda BiH-politicke-stvarnosti, ko da gledam Deutsche Welle.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 18 tra 2022, 10:29 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Dodik i dalje po svom: Zakon o nepokretnoj imovini RS-a sutra stupa na snagu
halo, ba? https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... /komentari Hentuzijazam kao Turkuljaka naglo opao. Šmit opet nešto duradi...  novovrijeme je napisao/la: E super. Da vidimo sad ko je jači. Republika Srpska ili Njemački turista. Incka smo pobjedili, doduše pobjegao je ko pička a pobjedićemo i ovo govno. Gicko nacistički može da nam duva kitu.  I dobili smo očekivan odgovor. Jača je Republika Srpska. Njemački turista, bez 60.000 okupatroskih vojnika, može da nam duva.  Duvaj ga Gicko. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 21 tra 2022, 21:05 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
Zna li wannabe kolonijalni guverner tko je ovaj i zašto ga Srbi slave kao heroja? 
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 21 tra 2022, 23:03 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7483 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Semso je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jok, što bi tu kantu na točkovima okivali u zvijezde?
Muslimani imaju 100 tenkova , Despoti su obicni BOV i ne mogu da pariraju tenkovima Muslimani pored tenkova okivaju u zvijezde i svoju namjensku industriju Izetbegović: Imamo stotinjak tenkova, proizvodimo puške, naoružali bismo 200 tisuća ljudi Ako krene u tom smjeru, a mislim da neće, važan je legitimitet vojske koja se brani, koja broji 8000 vojnika, ima stotinjak tenkova, ima neke protuzračne obrane. Međutim, to bi se jako brzo dopunjavalo. Mi prije svega imamo jaku namjensku proizvodnju, kakvu nismo imali ni u ratu ni prije rata, proizveli smo i pušku s kojom možemo jako brzo naoružati 100, 200 tisuća vojnika, dronovi su u razvoju, radimo stvari koje nas mogu učiniti vrlo opasnim u obrani zemlje. Ne bi taj sukob nastao naglo. Tada bi se, naravno morala uvesti vojna obuka, dignuti rezervni sastav i braniti svoju zemlju kao kad se mačka brani kad je satjerate u kut, kazao je Izetbegović pogledajte od 31.50 minute) u nedjelju za sarajevsku televiziju Hayat. https://www.dnevnik.ba/vijesti/izetbego ... di-2619977Srebrenice mesto moje drago Nikad u životu nisam bio Ali za to mesto mene nešto veže
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 22 tra 2022, 07:16 |
|
|
|
Ne, pišem ujutro uz kafu i popodne kad sam praktično završio posao, eventualno neke sitnice budu. Radim 08-16.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 22 tra 2022, 07:22 |
|
|
Pa ja ti kažem da sam magistar ekonomije, šta očekuješ da rudarim 12 sati ili radim tri smjene 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 22 tra 2022, 07:36 |
|
|
Gledam da se uklopim u masu Forum je razbibriga i tako ga doživljavam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 22 tra 2022, 10:07 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Ne, pišem ujutro uz kafu i popodne kad sam praktično završio posao, eventualno neke sitnice budu. Radim 08-16. U pravoslavnoj Republici Srpskoj je danas neradni dan. Veliki petak. I na Veliki petak Šmit može da nam duva dok postimo. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|