|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 264 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:50 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22147 Lokacija: među zvijezdama
|
ShahidMaker je napisao/la: Odvedite je u Vilinu Vlas...
kazu da nije skupo Uzgred, četalj poziva na silovanje. Vilina vlas je inače bio cetaljski logor gdje su silovane nesrpkinje. Pa kako se gušite u pravdi izvolite sankcionirati govno usmrdjelo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:50 |
|
|
carles je napisao/la: Vidi bule što se uzbudila, njemački naočalko izdao priopćenje ona se sva navlažila. Idi bulo smrdi na klislam.
Stvarno su najniži oblik postojanja, jedina nada u životu da ti dođe neki švapski smoto ni od kog izabran i nameće neke ko fol gluposti. To im je ta država Takva joj je i prababa bila. Dizala noge svakom okupatoru koji je došao ovdje. Podanici i konvertiti.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Taj osiromašeni uranijum je ostavljen vama u Hadžićima na poklon od vaših prijatelja. Samo vi ne smijete objaviti da umirete od njega nego krijete...još ćete se hvaliti Allahu dragi jeste ljekovit ovaj uranijum. Ispunite mi želju i pokažite čojstvo i herojstvo! Ne krenete li na HEUFOR još večeras, sve drugo su puste tlapnje :) I pičkice ste kolektivno :) Šta nam je EUFOR skrivio da bi pucali na njih. Na tvoju žalost, mi ne moramo ništa, mora da se krene na nas da bi se odluka VP sprovela. Mi njega i njegove odluke ne priznajemo, i ne moramo nigde da krećemo da bi nastavili da ga ignorišemo. Meni stvarno ne ide u glavu odakle vama ta halucinacija da mi moramo nekog da napadamo. Žao mi je, ali to ćete morati vi. Ne Amerika kojom jedino pretite, nego vi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:51 |
|
|
|
Mene i dalje interesira tko će ići u RS provesti “zakon”? Muslimani neće, nemaju muda za to. Ne bih se čak ni čudio da za par dana počnu cmizdrit da nisu oni krivi, da je Šmit donio odluku na svoju ruku. Ne vjerujem ni da će ni EUFOR. Prvi Mađari neće odobriti to. Dakle kakve su muslimanske opcije? Kome se nadaju sada?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: carles je napisao/la: Vidi bule što se uzbudila, njemački naočalko izdao priopćenje ona se sva navlažila. Idi bulo smrdi na klislam.
Stvarno su najniži oblik postojanja, jedina nada u životu da ti dođe neki švapski smoto ni od kog izabran i nameće neke ko fol gluposti. To im je ta država Takva joj je i prababa bila. Dizala noge svakom okupatoru koji je došao ovdje. Podanici i konvertiti. Moja prababa nije Turcima dizala noge 100%. Obzirom da je pripadala islamskom dijelu stanovništva, Turci pravo prve bračne noći nisu uživali kod poislamljenog stanovništva. No zato kod vaših prababa jesu. Pa je realno da vam je predjed neki brko iz Antalije. A ne Vukašin/Mitar. Si momci?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:54 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mene i dalje interesira tko će ići u RS provesti “zakon”? Muslimani neće, nemaju muda za to. Ne bih se čak ni čudio da za par dana počnu cmizdrit da nisu oni krivi, da je Šmit donio odluku na svoju ruku. Ne vjerujem ni da će ni EUFOR. Prvi Mađari neće odobriti to. Dakle kakve su muslimanske opcije? Kome se nadaju sada? Vidiš da su ovde neki uvereni da mi moramo da vojno intervenišemo da bi ih ignorisali. Ako to ne uradimo, pičke smo. Ne smemo da ispadnemo pičke, sabah zorom krećemo u juriš... Mentoli....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 21:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ispunite mi želju i pokažite čojstvo i herojstvo! Ne krenete li na HEUFOR još večeras, sve drugo su puste tlapnje :)
I pičkice ste kolektivno :)
Šta nam je EUFOR skrivio da bi pucali na njih. Na tvoju žalost, mi ne moramo ništa, mora da se krene na nas da bi se odluka VP sprovela. Mi njega i njegove odluke ne priznajemo, i ne moramo nigde da krećemo da bi nastavili da ga ignorišemo. Meni stvarno ne ide u glavu odakle vama ta halucinacija da mi moramo nekog da napadamo. Žao mi je, ali to ćete morati vi. Ne Amerika kojom jedino pretite, nego vi. Ti u BG ne priznaješ odluke VP? Karikaturalan ti je malo ovaj upis. Nije malo. Totalno. Konstruktivniji si na temi o naoružanju kad uveličavaš.  Srbija privreda takodjer. I Vučko :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:01 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mene i dalje interesira tko će ići u RS provesti “zakon”? Muslimani neće, nemaju muda za to. Ne bih se čak ni čudio da za par dana počnu cmizdrit da nisu oni krivi, da je Šmit donio odluku na svoju ruku. Ne vjerujem ni da će ni EUFOR. Prvi Mađari neće odobriti to. Dakle kakve su muslimanske opcije? Kome se nadaju sada? Mrtvo slovo na papiru.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Šta nam je EUFOR skrivio da bi pucali na njih. Na tvoju žalost, mi ne moramo ništa, mora da se krene na nas da bi se odluka VP sprovela. Mi njega i njegove odluke ne priznajemo, i ne moramo nigde da krećemo da bi nastavili da ga ignorišemo. Meni stvarno ne ide u glavu odakle vama ta halucinacija da mi moramo nekog da napadamo. Žao mi je, ali to ćete morati vi. Ne Amerika kojom jedino pretite, nego vi. Ti u BG ne priznaješ odluke VP? Karikaturalan ti je malo ovaj upis. Nije malo. Totalno. Konstruktivniji si na temi o naoružanju kad uveličavaš.  Srbija privreda takodjer. I Vučko :) Organi vlasti u RS ne prihvataju. Ako nemaš metod sile da sprovedeš neki zakon, onda nisi vlast. Ovo je smejurija čemu si se ti ovako ushićeno uzbudila. Gotovo jednako smešno koliko i tvoji pozivi da napadnemo, ti stvarno ozbiljno tako razgovarao sa pripadnicima naroda koji su vas demografski prepolovili, uzeli vam pola države i jebu vas u zdrav mozak miroljubivo svaki dan od 2006. Nejmar više rata. Mi nemamo razloga da napadnemo, vi nemate kapacitet i đuda da napadate. Nije mi jasno kako te nije sramota da ovako glumiš budalu. I zanimljivo je da ti iz grada na istoj reci kao ja komentarišeš moju lokaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:05 |
|
|
|
BiH nije u stanju izbjeglicama iz Ukrajine da donese odredbu da se mogu iz humanitarnih razloga zadržati duže od 90 dana u BiH, kamoli da netko s Baščaršije provodi odluke kolonijalnog upravitelja u RS-u.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Neće shvatiti. Glupi su. Ne postoji na balkanu gluplja nacija od Srba. Totalno je izlišno da vi nekog i zajebancije radi nazivate glupim, obzirom da ste prije dva dana slavili neku obljetnicu “NATO agresije” Koliko samo moraš biti podkapacitiren i to kao nacija da dozvoliš da te NATO bombe izbuše kao sir zarad neke mokre želje o velikoj Srbiji. Zato vi nemate kredite idućih sto godina nikog nazivati glupim. Izgubili ste RSK, izgubili ste Kosovo, i jedno 20% BiH koji ste u prvom onom naletu osvojili. Na kraju ste dobili ušljivu šumsku, djelimično legaliziranu da ublaži vaše poraze. E to je definicija gluposti. Ma neka je tebi sada lakše, ali svejedno vas nećemo napadati, džaba se trudiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti u BG ne priznaješ odluke VP? Karikaturalan ti je malo ovaj upis. Nije malo. Totalno. Konstruktivniji si na temi o naoružanju kad uveličavaš.  Srbija privreda takodjer. I Vučko :) Organi vlasti u RS ne prihvataju. Ako nemaš metod sile da sprovedena neki zakon, onda nisi vlast. Ovo je smejurija čemu si se ti ovako ushićeno uzbudila. Gotovo jednako smešno koliko i tvoji pozivi da napadnemo, ti stvarno ozbiljno tako razgovarao sa pripadnicima naroda koji su vas demografski prepolovili, uzeli vam pola države i jebu vas u zdrav mozak miroljubivo svaki dan od 2006. Nejmar više rata. Mi nemamo razloga da napadnemo, vi nemate kapacitet i đuda da napadate. Nije mi jasno kako te nije sramota da ovako glumiš budalu. Ne budi glup. Za te zezancije o napadanju. Baš moje pisanje će izrevoltirat Agu ili Svaroga da se zaleti na Eufor. Trolala sam i provocirala. No kako god ti pokušavao ublažiti ovdje sranje u kojem se valja Dodik, ne prolazi ti najbolje. I sankcije USA, Britanaca kordinirano sa VP i nametanjem bonskih ovlasti, samo antitalent za politička zbivanja uzeo bi olako. Pa ili si antitalent ili ublazavaš sranje u koje se uvalio Dodik i SNSD.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:09 |
|
|
|
Jel se ovo kasablije, kompresovane na 24% nakon "dobronamjernog" savjeta americkog ambasadora u Beogradu, ismijavaju s necijim "teritorijalnim gubicima"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:11 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Standardna priča. Muslimani bi da EUFOR “krene”. Ili Srbi. Jer dakako sami nemaju muda. Klasika. I onda se još i ljute kad im kažeš da su mrtvi paćenici i najniži oblik života. I stalno prete Amerikom. 2006. je davna prošlost, a oni i dalje ne shvataju da ih je Amerika tada kompletno odjebala. Hvala ti Harise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Organi vlasti u RS ne prihvataju. Ako nemaš metod sile da sprovedena neki zakon, onda nisi vlast. Ovo je smejurija čemu si se ti ovako ushićeno uzbudila. Gotovo jednako smešno koliko i tvoji pozivi da napadnemo, ti stvarno ozbiljno tako razgovarao sa pripadnicima naroda koji su vas demografski prepolovili, uzeli vam pola države i jebu vas u zdrav mozak miroljubivo svaki dan od 2006. Nejmar više rata. Mi nemamo razloga da napadnemo, vi nemate kapacitet i đuda da napadate. Nije mi jasno kako te nije sramota da ovako glumiš budalu. Ne budi glup. Za te zezancije o napadanju. Baš moje pisanje će izrevoltirat Agu ili Svaroga da se zaleti na Eufor. Trolala sam i provocirala.No kako god ti pokušavao ublažiti ovdje sranje u kojem se valja Dodik, ne prolazi ti najbolje. I sankcije USA, Britanaca kordinirano sa VP i nametanjem bonskih ovlasti, samo antitalent za politička zbivanja uzeo bi olako. Pa ili si antitalent ili ublazavaš sranje u koje se uvalio Dodik i SNSD. Zašto? Šta si očekivala da ćeš postići trolanjem i provociranjem? Čemu si se nadala?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:13 |
|
|
|
Kako Muslimani misle sprovesti Schmidtovu odluku u Republici Srpskoj. To je ključno pitanje, odgovor naravno nemaju.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:14 |
|
|
M@rin je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Stvarno je RH banana država ako i ova islamistkinja uz Cerića, Oručevića, Ganića i niz islamista ima hrvatske papire. Treba netko u RH odgovarati za to. Očajna RH politika davanja državljanstva šakom i kapom. Koja i dalje traje. Inače, ovo je golema vijest. Šansa da će turist nametnuti financiranje izbora nakon ovoga je porasla na 90% Srbe mrze beskonačno više nego Hrvate. Plus Srbija nije u NATOu niti u EU. Rekao bih 60-40 za to da neće nametnuti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne budi glup. Za te zezancije o napadanju. Baš moje pisanje će izrevoltirat Agu ili Svaroga da se zaleti na Eufor. Trolala sam i provocirala.
No kako god ti pokušavao ublažiti ovdje sranje u kojem se valja Dodik, ne prolazi ti najbolje. I sankcije USA, Britanaca kordinirano sa VP i nametanjem bonskih ovlasti, samo antitalent za politička zbivanja uzeo bi olako. Pa ili si antitalent ili ublazavaš sranje u koje se uvalio Dodik i SNSD.
Zašto? Šta si očekivala da ćeš postići trolanjem i provociranjem? Čemu si se nadala? Debilima poput tebe. Čemu inače? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:15 |
|
|
neretvanin je napisao/la: HNS treba Smidtha isto proglasit nelegalnim jer on podnosi izvještaje Bundestagu a ne UN-u što samo po sebi znači da je stvarno nelegalan bez ruskih i kineskih ruka u Vijeću sigurnosti. Koja glupost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Organi vlasti u RS ne prihvataju. Ako nemaš metod sile da sprovedena neki zakon, onda nisi vlast. Ovo je smejurija čemu si se ti ovako ushićeno uzbudila. Gotovo jednako smešno koliko i tvoji pozivi da napadnemo, ti stvarno ozbiljno tako razgovarao sa pripadnicima naroda koji su vas demografski prepolovili, uzeli vam pola države i jebu vas u zdrav mozak miroljubivo svaki dan od 2006. Nejmar više rata. Mi nemamo razloga da napadnemo, vi nemate kapacitet i đuda da napadate. Nije mi jasno kako te nije sramota da ovako glumiš budalu. Ne budi glup. Za te zezancije o napadanju. Baš moje pisanje će izrevoltirat Agu ili Svaroga da se zaleti na Eufor. Trolala sam i provocirala. No kako god ti pokušavao ublažiti ovdje sranje u kojem se valja Dodik, ne prolazi ti najbolje. I sankcije USA, Britanaca kordinirano sa VP i nametanjem bonskih ovlasti, samo antitalent za politička zbivanja uzeo bi olako. Pa ili si antitalent ili ublazavaš sranje u koje se uvalio Dodik i SNSD. I kada se troluje to treba raditi sa stilom, a ne iz pozicije nesposobne nejači razgovarati sa pripadnicima naroda koji vas je doveo na put u izumiranje i nestanak, koji vas decenijama drži u stanju očaja i beznađa, prosipati fore kao deci od pet godina. "Napadnite, pičke ste ako ne napadnete". Jel se to trudiš da ispadneš smešna?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Neće shvatiti. Glupi su. Ne postoji na balkanu gluplja nacija od Srba. Totalno je izlišno da vi nekog i zajebancije radi nazivate glupim, obzirom da ste prije dva dana slavili neku obljetnicu “NATO agresije” Koliko samo moraš biti podkapacitiren i to kao nacija da dozvoliš da te NATO bombe izbuše kao sir zarad neke mokre želje o velikoj Srbiji. Zato vi nemate kredite idućih sto godina nikog nazivati glupim. Izgubili ste RSK, izgubili ste Kosovo, i jedno 20% BiH koji ste u prvom onom naletu osvojili. Na kraju ste dobili ušljivu šumsku, djelimično legaliziranu da ublaži vaše poraze. E to je definicija gluposti. Vaši promašaji: 1. Jedinstvena suverena cijelovita Bosna - na kraju dobili ste 23% od čitave BiH i to iz dva dijela : Trokutistan i pojas Bihaća. Raseljeno vas po svijetu preko 600 000. 2. Ekonomija tropa a sve preduslove da budete Švica. 3. Vaše светиње ostadoše u toj šumskoj i to prazne kao spomenici kulture : Aladža,Ferhadija,Arnaudija,Most Mehmed paše Sokolovića,Arslanagića most,Srebrenica sve pod kontrolom prelepe i večne Republike Srpske. Žrtvovali mir da bi dobili ovakvu državu koja je vrsta polu protektorata. Država koja nema svoju valutu i u kojoj Njemačka određuje da li može štampati valutu i da li može trošiti devizne rezerve,a u stvari ne može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ne budi glup. Za te zezancije o napadanju. Baš moje pisanje će izrevoltirat Agu ili Svaroga da se zaleti na Eufor. Trolala sam i provocirala.
No kako god ti pokušavao ublažiti ovdje sranje u kojem se valja Dodik, ne prolazi ti najbolje. I sankcije USA, Britanaca kordinirano sa VP i nametanjem bonskih ovlasti, samo antitalent za politička zbivanja uzeo bi olako. Pa ili si antitalent ili ublazavaš sranje u koje se uvalio Dodik i SNSD.
I kada se troluje to treba raditi sa stilom, a ne iz pozicije nesposobne nejači razgovarati sa pripadnicima naroda koji vas je doveo na put u izumiranje i nestanak, koji vas decenijama drži u stanju očaja i beznađa, prosipati fore kao deci od pet godina. "Napadnite, pičke ste ako ne napadnete". Jel se to trudiš da ispadneš smešna? Lol čuj nesposobne nejači. Pa dragi Karmelo vi kad devedesetih niste uspjeli uz svo naoružanje i embargo nama da riješite nesposobnu nejač, ja bi se na tvom mjestu stvarno zapitala da li su ti ove umobolne definicije ikako na mjestu? Koga vi bolan držite na putu izumiranja i nestanka? Koga vi držite u očaju i beznadju? Bolan skoro 30 godina pokušavate RS ocijepiti i danas niste ni korak bliže ka tom cilju. Niko tako dobro ko Srbin ne zna sebe uzdizati. I u porazima. Niko. Za proučavanja ste. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:22 |
|
|
PCM je napisao/la: Kako Muslimani misle sprovesti Schmidtovu odluku u Republici Srpskoj. To je ključno pitanje, odgovor naravno nemaju. Čuj kako. Amerika jarane. Šesta flota je već stavljena u stanje neposredne ratne opasnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I kada se troluje to treba raditi sa stilom, a ne iz pozicije nesposobne nejači razgovarati sa pripadnicima naroda koji vas je doveo na put u izumiranje i nestanak, koji vas decenijama drži u stanju očaja i beznađa, prosipati fore kao deci od pet godina. "Napadnite, pičke ste ako ne napadnete". Jel se to trudiš da ispadneš smešna? Lol čuj nesposobne nejači. Pa dragi Karmelo vi kad devedesetih niste uspjeli uz svo naoružanje i embargo nama da riješite nesposobnu nejač, ja bi se na tvom mjestu stvarno zapitala da li su ti ove umobolne definicije ikako na mjestu? Koga vi bolan držite na putu izumiranja i nestanka? Koga vi držite u očaju i beznadju? Bolan skoro 30 godina pokušavate RS ocijepiti i danas niste ni korak bliže ka tom cilju. Niko tako dobro ko Srbin ne zna sebe uzdizati. I u porazima. Niko. Za proučavanja ste.  Bogami niko iz RS se ne žali ostvarenom rezultatu u BiH. Mi nikog ne vučemo za suknju da nešto duradi. Mi smo zadovoljni, vi cmizdrite da Amerikanci na silu promene kapitulaciju koju ste potpisali Dejtonu, ne mi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Schmidt iskoristio Bonske ovlasti i poništio zakon RS-a o imovini!!! ŠOK Postano: 12 tra 2022, 22:25 |
|
|
|
Opet arlaukanje frustriranih mandova..pardon - muslimana.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 75 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|