|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 389 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85479 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mirusvijetu je napisao/la: Dakle,ako sam dobro shvatio, rješenje za ovih 337 hiljada i više je da glasaju za Ivu Miru Jovića, Šefikusa ili da ostanu kući na dan izbora. Pa Turčine iz Njegoševe ili Andrićeve novele, tko kaže da moraju 2 muslimanska kandidata pobjediti ? Valjda ona muslimanska opcija s više glasova pobjeđuje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Dakle,ako sam dobro shvatio, rješenje za ovih 337 hiljada i više je da glasaju za Ivu Miru Jovića, Šefikusa ili da ostanu kući na dan izbora. Može 200k merhametlija u TK glasati za Komšića, ali on dobiva jedan elektorski glas tu jer tu ima-koliko-20k Hrvata? S druge strane, može 10k Hrvata glasati za HNS-ovog kandidata u ZHK i on tu dobiva pet elektorskih glasova. Uostalom, DN je puno značajniji, a hrv. član pred. je samo simbolička šminka da bi se lakše mobilizirali Hrvati. Isto tako, DN se može riješiti povoljno za nas na puno, puno više načina, i puno jednostavnije nego pred. Dovoljno je npr. ukinuti Barryjeve amandmane. Ili ukinuti "Hrvata" iz Goražda u DN.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:22 |
|
|
|
Povratkom na izvorni Dayton, DN je za nas armirano zabetoniran vječno, a Muje vječno u obruču.
Za rješavanje hrv. člana pred. moralo bi se ići izvan Daytona i zato je to teško rješivo pitanje. A Bakir hoće novi Aprilski-de facto ukinuti DN FBiH, a dati Hrvatima člana predsjedništva. Nije ni HDZ toliko mlak da to prihvati. Ko ga jebe, bilo pa prošlo. Fala Harise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:26 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Povratkom na izvorni Dayton, DN je za nas armirano zabetoniran vječno, a Muje vječno u obruču.
Za rješavanje hrv. člana pred. moralo bi se ići izvan Daytona i zato je to teško rješivo pitanje. A Bakir hoće novi Aprilski-de facto ukinuti DN FBiH, a dati Hrvatima člana predsjedništva. Nije ni HDZ toliko mlak da to prihvati. Ko ga jebe, bilo pa prošlo. Fala Harise. Nije teško pitanje Predsjedništvo, povratkom na izvorni Dayton betoniranje DN i to sukladno popisu 2013. Nametnuti odluku da se hrvatski član Predsjedništva mora potvrditi u hrvatskom Domu Naroda natpolovičnom većinom. To je to. Muslimani onda mogu nastaviti glasati za Komšića koliko god hoće. Mi ćemo ga svaki put srušiti u Domu Naroda i potvrditi onog kandidata koji ima naš legitimitet.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:26 |
|
|
|
Za Barryjeve amandmane obratite se Barryju. Valjda ima neki razlog zašto su doneseni, sigurno ne zato što je bilo sve super funcionalno prije njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:37 |
|
|
|
Izborni je muslimanski Z4. A kako izgleda, samo za fBiH, RS je jednom nogom već vani. A bez BiH ni fBiH nema smisla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 12:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85479 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Zadnja prijetnja, nakon ekonomskih sankcija, uvođenja viza, i podrške Hrvatskoj samoupravi, a prije upotrebe Rafala, koju Hrvatska može Muslimanima uputiti, je da će priznati samostalnost RS, skupa s Orbanom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 13:04 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Dakle,ako sam dobro shvatio, rješenje za ovih 337 hiljada i više je da glasaju za Ivu Miru Jovića, Šefikusa ili da ostanu kući na dan izbora. Slobodno vas 337 tisuća glasujte za Komšića i preglasajte Bakira, i onda će Komšić biti vaš predsjednik. Nitko vam ne brani izabrati koga god želite. Ja stvarno ne znam u čemu je problem? Ako muslimani žele za svog predstavnika imati Željka Komšića, onda neka ga izaberu i to je sasvim ok. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1365 of 2558 - 53.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 13:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:
Platit ćete za bezobrazluk, ja se nadam i ratu, da nismo džabe kupovali Rafale. Mada mi je i deportacija jedne mikrokulture zla i prevare, mentaliteta maksimalne korupcije, i vječne sigurnosne prijetnje, s Balkana, prihvatljiva. Nitko nam neće dopustiti da ih tamanimo kao "vaške" u sred Europe. Ima i dalje previše NGO plačenika i unutar same Hrvatske a gdje je okolina. Najbolji način da im naplatimo sve s debelim kamatama, je da im nabijemo izborni zakon na nos i zacementiramo 50% vlasti u federaciji. Mi imamo Hrvatsku, Hrvatsku Vojsku, Hrvatske fondove za razvoj, prekograničnu suradnju, Europske fondove, sve predispozicije da ih uništimo mirno i gospodski bez ispaljenog metka. Vidiš sada na djelu raseljavanje, sam si to nazvao da je gore od etničkog čiščenja, a zamisli da još ovako potraje 20 godina i da kmeče o UZP -ovcima koji ih sa 20% stanovništva apartheijdišu. Kad se svi dragovoljno rasele van, pobjednički krug rafala oko Sarajeva.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 16:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Dakle,ako sam dobro shvatio, rješenje za ovih 337 hiljada i više je da glasaju za Ivu Miru Jovića, Šefikusa ili da ostanu kući na dan izbora. Slobodno vas 337 tisuća glasujte za Komšića i preglasajte Bakira, i onda će Komšić biti vaš predsjednik. Nitko vam ne brani izabrati koga god želite. Ja stvarno ne znam u čemu je problem? Ako muslimani žele za svog predstavnika imati Željka Komšića, onda neka ga izaberu i to je sasvim ok.  Govorio sam o četvrtom političkom narodu, ne "muslimanima". Time jedan problem rješavaš a praviš drugi. Onda Bošnjake lišavaš njihovog člana predsjedništva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prolaznik
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 17:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slobodno vas 337 tisuća glasujte za Komšića i preglasajte Bakira, i onda će Komšić biti vaš predsjednik. Nitko vam ne brani izabrati koga god želite. Ja stvarno ne znam u čemu je problem? Ako muslimani žele za svog predstavnika imati Željka Komšića, onda neka ga izaberu i to je sasvim ok.  Govorio sam o četvrtom političkom narodu, ne "muslimanima". Time jedan problem rješavaš a praviš drugi. Onda Bošnjake lišavaš njihovog člana predsjedništva. Svaki narod bira jednog, što ti tu nije jasno? Ako više volite Sejdu, birate Sejdu. Ako pak Bakira, onda Bakira. Ako bi obojicu može, ali naizmjenice svake 4 god.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 17:10 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slobodno vas 337 tisuća glasujte za Komšića i preglasajte Bakira, i onda će Komšić biti vaš predsjednik. Nitko vam ne brani izabrati koga god želite. Ja stvarno ne znam u čemu je problem? Ako muslimani žele za svog predstavnika imati Željka Komšića, onda neka ga izaberu i to je sasvim ok.  Govorio sam o četvrtom političkom narodu, ne "muslimanima". Time jedan problem rješavaš a praviš drugi. Onda Bošnjake lišavaš njihovog člana predsjedništva. Ne postoji 4. narod. Bio je popis i svi ste se izjasnili kao Bošnjaci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1365 of 2558 - 53.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 17:14 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slobodno vas 337 tisuća glasujte za Komšića i preglasajte Bakira, i onda će Komšić biti vaš predsjednik. Nitko vam ne brani izabrati koga god želite. Ja stvarno ne znam u čemu je problem? Ako muslimani žele za svog predstavnika imati Željka Komšića, onda neka ga izaberu i to je sasvim ok.  Govorio sam o četvrtom političkom narodu, ne "muslimanima". Time jedan problem rješavaš a praviš drugi. Onda Bošnjake lišavaš njihovog člana predsjedništva. Kako se sad zovete? Jel to opet mjenjate ime? Dugo vam je i trajalo. Obično svakih 20 godina mjenjate naziv.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt: Komšića sebi izabrali Bošnjaci, Hrvati moraju birati predstavnike, ne želimo bojkot Postano: 13 ruj 2021, 19:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Govorio sam o četvrtom političkom narodu, ne "muslimanima". Time jedan problem rješavaš a praviš drugi. Onda Bošnjake lišavaš njihovog člana predsjedništva. Ne postoji 4. narod. Bio je popis i svi ste se izjasnili kao Bošnjaci. Banirajte trajno i rezolutno za takve takije. Pun kurac ih više. Ko god o tome laže, a zna istinu, nada se da će Hrvatima (i Srbima) napraviti ogromno zlo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|