|
|
Stranica: 99/277.
|
[ 6909 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dunno
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:45 |
|
|
espresso je napisao/la: Lani je Avdo Avdić pisao da će gotovo sigurno Schmidt uvesti u izb. zakom da jedno osoba može maksimalno 2 puta biti izabrana u predsjedništvo
Za ove izbore to bi bilo odlično, ali dugoročno ostalo bi isto Protiv sam takvog rješenja. Nije problem Komšić osobno, nego princip po kojem je izabran. Sam Komšić je vrlo koristan za hrvatske interese i neka ga do kraja što se mene tiče.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
daramo je napisao/la: Muslimani večeras u 19h prosvjeduju ispred ureda visokog predstavnika Christiana Schmidta u Sarajevu. Tko će još pored nebule na prosvjede? Da barem hoćete spaliti ured kao za nedavnih prosvjeda. Uuuu sto bi volio da se Amerikancima zamjere. 27 godina ih razmazili i sve im izlazili ususret, s prvim susretom s realnoscu, oni bi nasilje. Bilo bi lijepo da ih Amerikanci puste niz vodu ako veceras pretjeraju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8417 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dunno je napisao/la: espresso je napisao/la: Lani je Avdo Avdić pisao da će gotovo sigurno Schmidt uvesti u izb. zakom da jedno osoba može maksimalno 2 puta biti izabrana u predsjedništvo
Za ove izbore to bi bilo odlično, ali dugoročno ostalo bi isto Protiv sam takvog rješenja. Nije problem Komšić osobno, nego princip po kojem je izabran. Sam Komšić je vrlo koristan za hrvatske interese i neka ga do kraja što se mene tiče. Točno. Problem je ovo slavodobitno plesanje po žici.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dutch01 je napisao/la: espresso je napisao/la: Pa zato su ga i prebacili u 19h jer su znali da bi došlo samo 100ak ljudi ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ja očekujem puno manje. Nekih desetak ljudi. Prvotno je trebalo biti u 12h usred najvećih vrućina i radnog vremena, no ipak su brzo skužili grešku jer u tom slučaju doslovce nitko ne bi došao, no pitanje je koliko se ljudima nakon radnog vremena i posla ide na prosvjede? Bit će članstva stranaka. Prosvjed se pretvorio u stranački. 5-6 stranaka javno pozvalo svoje članstvo, čitaš li vijesti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dunno je napisao/la: espresso je napisao/la: Lani je Avdo Avdić pisao da će gotovo sigurno Schmidt uvesti u izb. zakom da jedno osoba može maksimalno 2 puta biti izabrana u predsjedništvo
Za ove izbore to bi bilo odlično, ali dugoročno ostalo bi isto Protiv sam takvog rješenja. Nije problem Komšić osobno, nego princip po kojem je izabran. Sam Komšić je vrlo koristan za hrvatske interese i neka ga do kraja što se mene tiče. Da.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dunno
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:54 |
|
|
lider30 je napisao/la: Uuuu sto bi volio da se Amerikancima zamjere. 27 godina ih razmazili i sve im izlazili ususret, s prvim susretom s realnoscu, oni bi nasilje. Bilo bi lijepo da ih Amerikanci puste niz vodu ako veceras pretjeraju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ma neće večeras biti ništa. Par stotina mahom penzionera sa komičnim transparentima koji će se razići poslije prigodnih govora. Progutali su gay paradu bez nereda, progutat će i ovo. Za par dana će se opet seiriti zbog nekih sankcija Dodiku, na ovo će zaboraviti (ili se barem pretvarati da su zaboravili)...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 10:55 |
|
|
dudu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ja očekujem puno manje. Nekih desetak ljudi. Prvotno je trebalo biti u 12h usred najvećih vrućina i radnog vremena, no ipak su brzo skužili grešku jer u tom slučaju doslovce nitko ne bi došao, no pitanje je koliko se ljudima nakon radnog vremena i posla ide na prosvjede?
bilo bi lakše da je promjena u predsjedništvu pa da npr. Komšić više ne može biti htvatski predstavnik, to je lako za shvatiti ljudima. promjene u DN FBIH su za štrebere, ljude koji dubinski prate politiku u BIH, a takvih je malo, teško je to približiti građanstvu. mislim znam kako bih, ali neću im pomagati. SDP je tim prvotnim planom pokazao koliko je odlijepljen ne samo od političke realnosti, nego i od realnosti svakodnevnog života običnih ljudi iliti građana koji termin im je najmiliji. A šta misle da će prosvjed nešto promijeniti?!
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
krstjanin
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 11:01 |
|
|
dunno je napisao/la: lider30 je napisao/la: Uuuu sto bi volio da se Amerikancima zamjere. 27 godina ih razmazili i sve im izlazili ususret, s prvim susretom s realnoscu, oni bi nasilje. Bilo bi lijepo da ih Amerikanci puste niz vodu ako veceras pretjeraju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ma neće večeras biti ništa. Par stotina mahom penzionera sa komičnim transparentima koji će se razići poslije prigodnih govora. Progutali su gay paradu bez nereda, progutat će i ovo. Za par dana će se opet seiriti zbog nekih sankcija Dodiku, na ovo će zaboraviti (ili se barem pretvarati da su zaboravili)... Podcjenjivas rejsa i dzamiju
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dunno je napisao/la: lider30 je napisao/la: Uuuu sto bi volio da se Amerikancima zamjere. 27 godina ih razmazili i sve im izlazili ususret, s prvim susretom s realnoscu, oni bi nasilje. Bilo bi lijepo da ih Amerikanci puste niz vodu ako veceras pretjeraju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ma neće večeras biti ništa. Par stotina mahom penzionera sa komičnim transparentima koji će se razići poslije prigodnih govora. Progutali su gay paradu bez nereda, progutat će i ovo. Za par dana će se opet seiriti zbog nekih sankcija Dodiku, na ovo će zaboraviti (ili se barem pretvarati da su zaboravili)... Nisu, nego se blokira siri centar Sarajeva sa specijalcima, tako da nitko ne moze nered napraviti. Cekamo paradu da prodje Ferhadijom kad je puno ljudi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60285 Lokacija: DAZP HQ
|
prilika hrvatskim medijima da ovo nazovu antihrvatskim prosvjedima.
ovo su suštinski prosvjedi da se Edim Fejzić nametne kao Hrvat.
na ovome treba poentirati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 11:42 |
|
|
Drugi antihrvatski prosvjedi u smrdljivoj Kotlini.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hagresor
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 11:50 |
|
|
Muslimani ako misle poslati poruku moraju danas barem zapaliti zgradu OHR. To je neki minimum. Ako taj minimum ne ispune, onda stvarno… a vidim da je i džamija dala zeleno svjetlo da se ode tamo. Bit će ovo dobro…
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 12:09 |
|
|
daramo je napisao/la: dudu je napisao/la: obranit će te snažna bošnjačka ruka domovino moja. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Čuj Domovino, čak i to ukrali od Hrvata dok se ismijavaju hrvatskom jeziku i traže srpske komentatore na sportskim kanalima. U jeziku bošnjačkog naroda uopće ne postoji riječ dom ali imaju domovinu. Na FujTV se stalno vrtilo ostanite kući a ne ostanite doma, kako to ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) to ja uvjek kazem. babovina a ne domovina,šta su to neki tuđmanovci?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60285 Lokacija: DAZP HQ
|
u federalnom DN dosad je samo 9 puta povučen VNI, 4 puta Hrvati, 4 puta Bošnjaci i jednom Srbi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 12:24 |
|
|
dudu je napisao/la: u federalnom DN dosad je samo 9 puta povučen VNI, 4 puta Hrvati, 4 puta Bošnjaci i jednom Srbi. Do 2015. http://parlamentfbih.gov.ba/dom_naroda/ ... 2015_1.pdf
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
macola
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 12:24 |
|
|
dudu je napisao/la: u federalnom DN dosad je samo 9 puta povučen VNI, 4 puta Hrvati, 4 puta Bošnjaci i jednom Srbi. To je ga državni dom naroda, u federalnom su Hrvati dva puta Bošnjaci 14 puta Srbi nijednom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:03 |
|
|
macola je napisao/la: dudu je napisao/la: u federalnom DN dosad je samo 9 puta povučen VNI, 4 puta Hrvati, 4 puta Bošnjaci i jednom Srbi. To je ga državni dom naroda, u federalnom su Hrvati dva puta Bošnjaci 14 puta Srbi nijednom. Noup, ovo što ti govoriš je državni
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:10 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Nebula prije par dana: Podržavam sve odluke Visokog predstavniak jer dolaze sa Zapada. Nebula danas: Idem na proteste.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:13 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Hrvatski ljevičari shvaćaju tko su Bošnjaci. Hvala Nebula. Citat: Vi ste zapravo veci nacionalisti od Hrvata. Moram priznat da mi je to iznenadenje. Citat: Zelite zgaziti Hrvate da bi donekle mogli parirati Srbima na nivou drzave. Pa to je jebeno prekrasno. Ovo je zaista lijepo za procitati i imat cu to u vidu kad mi slijedeci put dodu Bosnjaci traziti sezonski posao u HR. Citat: RS je veliki problem za HR, a mi Bosnjake ne smatramo neprijateljima i nikada nismo. Ovo mi ej zapravo sok.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
macola
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:25 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39801 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona SDP će predložiti Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine deklaraciju o neprihvatanju prijedloga Ureda visokog predstavnika (OHR) za izmjene entitetskog ustava i drugih (pod)zakonskih akata. Muslimani donose deklaraciju da ne priznaju odluke VP ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:31 |
|
|
uu to je dobro pun k... a bruke za ališnjake
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:33 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:38 |
|
|
macola je napisao/la: oho raspravlja se i o prijetnjama,hrvatski novinar šokiran!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
miki911
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 25 srp 2022, 13:44 |
|
|
Bošnjački lobisti u Hrvatskoj, Mesić, Kosor, Jović, Nobilo itd itd...Niti jedna izjava ni potpora muslimanima, barem zasad. Ili su dobili zabranu iz određenih krugova ili čekaju instrukcije iz sarajeva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|