|
|
Stranica: 276/277.
|
[ 6909 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: S obzirom na postojeće realno stanje nema nikakvog razloga da HNS ne traži 2 ministarstva koja pripadaju Srbima. Ma dobro je i 1. Ja bih tražio jedno bošnjačko ministarstvo, ili HDZ planira dati sva bošnjačka ministarstva ovima u Sarajevu ??! Zbog nepravedne raspodjele ministarstava po narodima, HDZ se mora namiriti i iz bošnjačke kvote.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ma dobro je i 1.
Ja bih tražio jedno bošnjačko ministarstvo, ili HDZ planira dati sva bošnjačka ministarstva ovima u Sarajevu ??!
Zbog nepravedne raspodjele ministarstava po narodima, HDZ se mora namiriti i iz bošnjačke kvote. Predlaćem kompromis. Neka Mujama njihovih 8 fotelJa a Hrvatima mjesto Predsjednika Vlade. Zašto do sada Hrvat nikada nije bio Predsjednik Vlade FBiH?? Ako im je i to puno onda evo neka bude Predsjednik iz reda srpskog naroda - Zora Dujmović. Time bi bacili rukavicu genocidnom četnitetu i pokazali da su bolji dio BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Izravan prijenos nametanja izmjena IZ.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:40 |
|
|
Bobovac je napisao/la: S obzirom na postojeće realno stanje nema nikakvog razloga da HNS ne traži 2 ministarstva koja pripadaju Srbima. HNS mora tražiti ukidanje ova 2 neustavna Dakle kulture i sporta te obrazovanja i znanosti jer je po Dejtonu to u nadležnosti županija Presuda Ustavnog suda Federacije je 10ak godina već tu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Izravan prijenos nametanja izmjena IZ.
Nije nametnut IZ. Nego još bolje, izmjena Ustava Federacije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
espresso je napisao/la: Bobovac je napisao/la: S obzirom na postojeće realno stanje nema nikakvog razloga da HNS ne traži 2 ministarstva koja pripadaju Srbima. HNS mora tražiti ukidanje ova 2 neustavna Dakle kulture i sporta te obrazovanja i znanosti jer je po Dejtonu to u nadležnosti županija Presuda Ustavnog suda Federacije je 10ak godina već tu Ma, treba zamijeniti neke ovlasti između kantona i Federacije. Modernizirati, to iz 1995. nema smisla danas, neke stvari su drugačije.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: espresso je napisao/la:
HNS mora tražiti ukidanje ova 2 neustavna
Dakle kulture i sporta te obrazovanja i znanosti jer je po Dejtonu to u nadležnosti županija
Presuda Ustavnog suda Federacije je 10ak godina već tu
Ma, treba zamijeniti neke ovlasti između kantona i Federacije. Modernizirati, to iz 1995. nema smisla danas, neke stvari su drugačije. Županijama samo treba više novaca dati i to je to Federacija je simbol tromosti i nefuncionalnosti
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:51 |
|
|
espresso je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ma, treba zamijeniti neke ovlasti između kantona i Federacije.
Modernizirati, to iz 1995. nema smisla danas, neke stvari su drugačije.
Županijama samo treba više novaca dati i to je to Federacija je simbol tromosti i nefuncionalnosti Nastaviti trend poboljšanja raspodjele novca, nakon ukidanja koeficijenta 2.0 za Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 08:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: espresso je napisao/la:
Županijama samo treba više novaca dati i to je to
Federacija je simbol tromosti i nefuncionalnosti
Nastaviti trend poboljšanja raspodjele novca, nakon ukidanja koeficijenta 2.0 za Sarajevo. Je li ikada zaživila ona nova raspodjela novca od turizma, gdje se većina prebacuje na općine, a ne na županije i federaciju?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 10:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zašto bi radili na raspadu hrvatske Federacije.
Cvjećari i asimilatori, puštam vas iz kaveza, na vas je red. Ipak imamo državu do Drine
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 03 lis 2022, 11:20 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto bi radili na raspadu hrvatske Federacije.
Cvjećari i asimilatori, puštam vas iz kaveza, na vas je red. Ipak imamo državu do Drine Do Goražda.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:17 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
crni_bombarder je napisao/la: Hamidza i Hofer na haparatima, nadam se ne onim Fadilovim.
Nece se javljati neko vrijeme. Bio sam u Banovićima 14 dana zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom. Danas se vratio. A čitao sam svo vrijeme svog odsustva kako pjeniš. Ništa nije gotovo. Ćeraćemo se mi još.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:30 |
|
|
Amiđa je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Hamidza i Hofer na haparatima, nadam se ne onim Fadilovim.
Nece se javljati neko vrijeme. Bio sam u Banovićima 14 dana zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom. Danas se vratio. A čitao sam svo vrijeme svog odsustva kako pjeniš. Ništa nije gotovo. Ćeraćemo se mi još. Pa, ja bih rekao da je 80% posla gotovo. 20% je bio izborni zakon za Mostar 60% je novi ustav Federacije. 20% je Predsjedništvo. Sada s puno jačom polugom tražimo nazad zadnju ukradenu poziciju, pri čemu je dosta 50% ruku u Parlamentu BiH od čega Srbi već daju rado svojih 33%.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Hamidza i Hofer na haparatima, nadam se ne onim Fadilovim.
Nece se javljati neko vrijeme. Bio sam u Banovićima 14 dana zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom. Danas se vratio. A čitao sam svo vrijeme svog odsustva kako pjeniš. Ništa nije gotovo. Ćeraćemo se mi još. ako se dobro sjećam u 7. mjesecu si dovio da Schmidt ne nametne i upalilo je, sad te Švabo preveo žednog preko vode, ti nabrijan na glasanje ispred ambasade u Stockholmu, dovljenje ni na kraj pameti, kad Schmidt ga metnuo. jel pecka?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:34 |
|
|
Do prije par mjeseci smo vam nudili da bezuvjetno potpišete nova pravila za izbor Doma naroda Federacije.
Evo sada nova ponuda: bezuvjetno tražimo potpisivanje novog izbornog zakona za Predsjedništvo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Bio sam u Banovićima 14 dana zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom. Danas se vratio.
A čitao sam svo vrijeme svog odsustva kako pjeniš. Ništa nije gotovo. Ćeraćemo se mi još.
Pa, ja bih rekao da je 80% posla gotovo. 20% je bio izborni zakon za Mostar 60% je novi ustav Federacije. 20% je Predsjedništvo. Sada s puno jačom polugom tražimo nazad zadnju ukradenu poziciju, pri čemu je dosta 50% ruku u Parlamentu BiH od čega Srbi već daju rado svojih 33%. 50% u oba doma je dovoljno ili samo u parlamentarnoj skupštini?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa, ja bih rekao da je 80% posla gotovo.
20% je bio izborni zakon za Mostar 60% je novi ustav Federacije. 20% je Predsjedništvo.
Sada s puno jačom polugom tražimo nazad zadnju ukradenu poziciju, pri čemu je dosta 50% ruku u Parlamentu BiH od čega Srbi već daju rado svojih 33%.
50% u oba doma je dovoljno ili samo u parlamentarnoj skupštini? Dovoljno je jer se način izbora može promijeniti i samo zakonom, ne treba uopće mijenjati ustav. Može se provesti i Sejdić Finci tako da se termin "hrvatski član" zamijeni sa "hrvatski i ostalih građana", ali to je do Sarajeva žele li provesti tu presudu, jer treba 2/3 za izmijeniti ustav i uvesti kozmetičku promjenu da hrvatski član ne mora biti Hrvat.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:39 |
|
|
Nece se javljati neko vrijeme. Bio sam u Banovićima 14 dana zbog toga što sam manju teritorijalno-administrativnu jedinicu nazvao pravim imenom. Danas se vratio. A čitao sam svo vrijeme svog odsustva kako pjeniš. Ništa nije gotovo. Ćeraćemo se mi još. Naravno da je gotovo, Hrvati su preživjeli vi ste izgubili. Game over.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 18:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Do prije par mjeseci smo vam nudili da bezuvjetno potpišete nova pravila za izbor Doma naroda Federacije.
Evo sada nova ponuda: bezuvjetno tražimo potpisivanje novog izbornog zakona za Predsjedništvo. Džakula, Stevo, svi, predaju se bezuvjetno! Rendición incondicionalmente! treba mi taj video iz Bljeska gdje UNproforac viče na španjolskom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 19:00 |
|
|
možemo li ovo nazvati hrvatskom diplomatskom Olujom?
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 19:01 |
|
|
dudu je napisao/la: možemo li ovo nazvati hrvatskom diplomatskom Olujom? Bila je Oluja u ratu, ovo je diplomatska Oluja, rat pripada prošlosti, okrenimo se budućnosti, svi zajedno!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 19:09 |
|
|
Kako je izmjena ustava vracanje 60% ukradenog kad nam opet biraju halal hrvate samo je prag dignut da nam nemogu previse njih birat?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 19:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Može se provesti i Sejdić Finci tako da se termin "hrvatski član" zamijeni sa "hrvatski i ostalih građana", ali to je do Sarajeva žele li provesti tu presudu, jer treba 2/3 za izmijeniti ustav i uvesti kozmetičku promjenu da hrvatski član ne mora biti Hrvat. To nije kozmeticka promjena vec sustinska. Predstavnik Hrvata mora bit Hrvat jer je krv gusca od vode a nacija Hrvata unutar BiH nije nogometni tim pa da se unajmljuju neki internešnl menađers. I ne, nije Komsic Hrvat vec mjesanac cija dica su dodatni mjesanci. Njegova sadasnjost i buducnost njegove linije su gradZanski a ne hrvatski i njegovi stavovi su savrseno u skladu s tim. U interesu njegovih potomaka je da drzava u kojoj zive nema plemenskih dinamika jer se oni ne uklapaju u nijedno pleme.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 04 lis 2022, 19:53 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Kako je izmjena ustava vracanje 60% ukradenog kad nam opet biraju halal hrvate samo je prag dignut da nam nemogu previse njih birat? Nije. Treba uvesti nasu izbornu jedinicu ili barem da je na osobnoj nacionalnost i da ju se ne moze proizvoljno minjat kako kome padne na pamet. BiH u svojim temeljima nije drzava u kojoj su suvereni gradZani nego 3 etnicke skupine. S tim treba ici do logicke konkluzije a sve ostalo su kontraproduktivna polurjesenja. Ti bi triba prominit potpis jer je lose ostaria.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 05 lis 2022, 12:54 |
|
|
Uobicajena analiza IZ zacinjeno s ishodom ovih izbora, ali - svim stovateljima "miliunljetne basne" - odlicna i ispravna je posljednja recenica: "Ali barem bi oni koji pamte Titovo doba morali znati da reforme nametnute s vrha imaju problem održivosti." https://thebosniatimes.ba/79192/isti-ja ... anke-df-2/
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|