|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:16 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ćeraćemo se mi još
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:17 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2515 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
Amiđa je napisao/la: Ćeraćemo se mi još A di to?
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: Ćeraćemo se mi još Mi vas išćerali. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:27 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ćeraćemo se mi još Do Anadolije. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ćeramo mi u EU a u njoj nema mjesta za otvorene islamiste i rusofile. Prvi su već zgaženi a drugi su u tijeku. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ćeramo mi u EU a u njoj nema mjesta za otvorene islamiste i rusofile. Prvi su već zgaženi a drugi su u tijeku.  Najveći rusofili u Bosni su bosanski hrvati. Prema zvaničnicima eu ne vade osude ruske agresije na Ukrajinu iz usta ali kada treba glasati za rezoluciju o osudi iste i sankcije rusiji, onda su suzdržani ili otvoreno protiv poput marine pendeš i dragana čovića. Kakvi ste vi to eu-ropljani, uzmemo li gore spomenuto u obzir? Šta će ambasador rusije kalabuhov na božičnom prijemu kod čovića?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:40 |
|
|
|
Sada kad je ovo jasno, ako i dalje budu neposlušni, moglo bi lako doći do nekih novih nametanja, i to privremenog karaktera da se Federacija odblokira.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Šmitovi amandmani su USTAVNI.
Nema prava žalbe na istu stvar, dva puta.
Amerika potvrdila da je od sada na strani Hrvata, Bošnje padaju na drugo mjesto, Srbi i dalje nefavorizirani.
Bošnje se trebaju truditi da ne padnu na 3. mjesto u smislu pažnje Zapada.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ima li gdje tekst odluke ?
Gotovo je, amandmani betonirani u vječnost, Washingtonski ugovor revitaliziran i u punoj pari, ali moja akademska znatiželja...
Vjerojatno su sada objavili samo sažetak.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ćeramo mi u EU a u njoj nema mjesta za otvorene islamiste i rusofile. Prvi su već zgaženi a drugi su u tijeku.  Najveći rusofili u Bosni su bosanski hrvati. Prema zvaničnicima eu ne vade osude ruske agresije na Ukrajinu iz usta ali kada treba glasati za rezoluciju o osudi iste i sankcije rusiji, onda su suzdržani ili otvoreno protiv poput marine pendeš i dragana čovića. Kakvi ste vi to eu-ropljani, uzmemo li gore spomenuto u obzir? Šta će ambasador rusije kalabuhov na božičnom prijemu kod čovića? Nemoj nas ljutiti, opet ćemo nametnut.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:44 |
|
|
|
Printajte novu verziju ustava Federacije.
S tvrdim koricama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:45 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Robbie MO je napisao/la: Ima li gdje tekst odluke ?
Gotovo je, amandmani betonirani u vječnost, Washingtonski ugovor revitaliziran i u punoj pari, ali moja akademska znatiželja...
Vjerojatno su sada objavili samo sažetak. Tekst odluke tek za 15 dana.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:48 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ćeramo mi u EU a u njoj nema mjesta za otvorene islamiste i rusofile. Prvi su već zgaženi a drugi su u tijeku.  Najveći rusofili u Bosni su bosanski hrvati. Prema zvaničnicima eu ne vade osude ruske agresije na Ukrajinu iz usta ali kada treba glasati za rezoluciju o osudi iste i sankcije rusiji, onda su suzdržani ili otvoreno protiv poput marine pendeš i dragana čovića. Kakvi ste vi to eu-ropljani, uzmemo li gore spomenuto u obzir? Šta će ambasador rusije kalabuhov na božičnom prijemu kod čovića? Zašto si Hercegovca Čovića svrstao pod Bosanske Hrvate? On je hercegovački Hrvat. Znači nismo više ustaše, fašisti i slično, sad smo rusofili.  Šta li će sutra biti? Možda kinezofili ako iskopate neku Čovićevu sliku s nekim Kinezom. Kao što ste njegovu sliku s Kolindom i Putinom za vrijeme svjetskog prvenstva dijelili kao dokaz njegove rusofilije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Printajte novu verziju ustava Federacije.
S tvrdim koricama. I to naravno isključivo u zagrebačkim tiskarama. Robi, možeš slobodno staviti novu temu: "Zagreb, glavni grad RH i Protektorata"
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:50 |
|
|
|
Schmidt, večeras.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:54 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ćeraćemo se mi još Ti ćeraj to govno koje si rekao da ćeš pojesti ako Schmidt nametne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:55 |
|
|
Valerija analna osvetnica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mi smo poslušnici Zagreba, a on EU. Dakle mi smo EU. Kakvi rusofili. Na forumu ima čudnih likova ali u praksi Brisel zna da na nas može računat uvijek. Eno Ursula i Borjana tko sestre. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VMRO
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:56 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ćeraćemo se mi još Zašto vi stalno prijetite? Zar nije bilo dovoljno ratova i krvi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 20:58 |
|
|
|
Lijepa čestitka za početak ramadana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 21:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ma kakvi Rusi, kakvi bakrači, ne kuže Muje da ih samo zezamo.
Slava Ukrajini.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 21:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48163 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Normalno da ćemo se ćerati, vas i Srbe ćemo nogom u guzicu ućerati u EU.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 21:02 |
|
|
Amiđa je napisao/la:
Najveći rusofili u Bosni su bosanski hrvati.
Stric, nećemo se vrijeđati  Đeš mi to reć'??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 21:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi smo poslušnici Zagreba, a on EU. Dakle mi smo EU. Kakvi rusofili. Na forumu ima čudnih likova ali u praksi Brisel zna da na nas može računat uvijek. Eno Ursula i Borjana tko sestre.  Junuze oprosti, malo ću te ispraviti: Politički Zagreb sluša politički Washington, a politički Zagreb kraljuje, vedri i oblači nad Protektoratom. (tek smo počeli)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidtove odluke: Ustavni sud BiH ODBACIO apelaciju Džaferovića i Komšića!!! Postano: 23 ožu 2023, 21:07 |
|
|
novem je napisao/la: Schmidt, večeras.

Šmit proslavio odluku ispaljivanjem iz ramazanskog topa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|