|
|
Stranica: 48/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 18:41 |
|
|
Ceha je napisao/la: Belski je napisao/la: Točno tako. Ima toga izgleda još. Mnim kako je iz istog izvora. I kako je za viditi, taj zemljovid se širi kot virus. Kotač se zavrtil i unesal veliki nemir med puk ''muslimanski''. A bome reču kako niki sada gledaju i nekretnine va Bihaću kupiti za vsaki slučaj ako tako bude. Bolje im je va Hrvatskoj biti nego va Fildžanu.  Je, spajat će prazan Sanski Most preko Mrkonjića kojeg su Hrvati vratili Srbimi, da bi im dali Brčko kojeg nemaju?  Kako ja vidim, to se ostavlja pregovorom med Srbi i Bošnjaki. Oni moreju o tomu pregovarati, ali i ne moraju. Hrvatska vindar dobiva ono ča joj triba. 
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
 |
erosahuma
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 18:41 |
|
|
Nadam se da se neće bratski slovenski narod neće naljutiti na Muslimane iz BiH te će ih i dalje zapošljavati po građevinama dežele...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
 |
erosahuma
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 18:44 |
|
|
Jedno od rješenja za BiH je da se RS i Herceg Bosna udruže u labavu Federaciju ili Konfederaciju i nazovu se Bosna i Hercegovina...
To bi bio prijelazni period do konačnog razdruživanja...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 19:00 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Belski je napisao/la: Točno tako.
Ima toga izgleda još.
Mnim kako je iz istog izvora.
Ovo je najbolja mapa - Bihac nama, ali dobri smo pa im ostavimo Petrovac i Sanski Most  Zapravo se Petrovac deli. Jugozapadni del obćine i samo mesto Petrovac idu Hrvatskoj. Ostalo se spaja sa Sanskim Mostom. Dobro ... ako baš budu zapeli, eto im Petrovac. Mi odmah s naše strane granice izgradimo novo mesto. Nazovemo ga Psat. 
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 19:20 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: ima smisla i kao neka tampon zona između nas, da baš ne graničimo i sjeverno i zapadno i južno i istočno.  Gaće dupe žvaće. Ako i treba, posle vatrene moći. Sa Peštera i od prošli tjedan. Ako platite, štitićemo Vas od islamista. Išli ste na Pešter s topovima da se malo useru Zukorlićevci.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 19:25 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Josip Filipović je napisao/la: K:M je napisao/la: Gaće dupe žvaće. Ako i treba, posle vatrene moći.
Sa Peštera i od prošli tjedan.
Ako platite, štitićemo Vas od islamista. Išli ste na Pešter s topovima da se malo useru Zukorlićevci. Da, pre 6 mj. Malo da im zagadimo zrak, i zgadimo loše namere. Pošto Vam zrakoplovi ne stižu, da radimo air polis I PZO, jer jače od ose i zolje sa ramena, nemate. Cjena prava sitnica. Može i kompenzacija u četvornim metrima. Na atraktivni južnim lokacijama. Ruka ruci, nismo Turci.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:02 |
|
|
Da se hoćemo spojiti s Usorom, morali bi im Srbi predati i predgrađa Doboja  
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:24 |
|
|
Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:24 |
|
|
K:M je napisao/la: Belski je napisao/la: Ča se nas Hrvatov iz Hrvatske tiče - more.  Koji Nejasni bedrinjski dijalelti. To ni Kina ni Indija nemaju tolikog bućkuriša. Mala zemlja, a treba ti prevoditelj za sever-jug, istok-zapad. RS nema cijenu i nije za trade. Amen. Bedrinjski dijalekt? Ča ti je to ako morem pitati? Drugo, vse ima svoju cenu, samo je pitanje koliko i ča dobiješ za ono ča daš. No kako reču ''auktori'' zemljovida, to je ozemlje za vaš dogovor s Bošnjaki i morebitnu razminu ''mirnim putem'' ... ako vam bude baš potriba kako biste proširili poveznicu s istočnim delom RS i dalje sa Srbijom. A morete i drugačije. Na vami je kako ćete to rišiti. Ča se mene tiče (a tako razmišlja većina Hrvatov va Hrvatskoj) Hrvatska nima potribu dirati RS niti to kani. Eto, još malo i most kod Gradiške med Hrvatskom i RS pa gotov. Moremo lipo suradjivati na obostranu korist. Razumiš sad ča ti rečem ili ti tribam stumačiti na bugarski jazik? 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:25 |
|
|
Ma kakvi koridori. Cijela USK i SBŽ se vraćaju nama. Muslimani izumiru.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:27 |
|
|
elit star je napisao/la: Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem? Je l' besedal kitajski?
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:30 |
|
|
Belski je napisao/la: elit star je napisao/la: Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem? Je l' besedal kitajski? Vidim da si nečiji klon ali u svakom slučaju odličan ti je avatar ako se to tako zove.Imam i ja kolovrat na zaslonu telefona.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:30 |
|
|
Dakle.Jeli neko gledao intervju sa Vučićem?
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:31 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ma kakvi koridori. Cijela USK i SBŽ se vraćaju nama. Muslimani izumiru. Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:44 |
|
|
elit star je napisao/la: Belski je napisao/la: Je l' besedal kitajski?
Vidim da si nečiji klon ali u svakom slučaju odličan ti je avatar ako se to tako zove.Imam i ja kolovrat na zaslonu telefona. Nisam klon. Moreju to admini nadzirati. Imam korisnički račun na VL-u, ali tamo su admini niki frustrirani multi-kulti pederi ili lezbače, a more biti i transvestiti pa sam većinu vrimena baniran. 
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:45 |
|
|
Ceha je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ma kakvi koridori. Cijela USK i SBŽ se vraćaju nama. Muslimani izumiru. Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno.  Šta znaš možda im dadu taj koridor do USK kao što su dali do Goražda, ako ih muslimani puste na miru. Non paper jasno pokazuje da bi Hrvati izvukli kraći kraj u slučaju raspada BiH. To je jedan od razloga zašto sam za cjelovitu BiH (već sam ranije objašnjavao da se ne ponavljam). Naša pozicija u EU i NATO očito (barem zasad) nam ne dalje nikakve prednosti u položaju u BiH odnosu na srbe i muslimane u BiH.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Promatrač
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:47 |
|
|
Ceha je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ma kakvi koridori. Cijela USK i SBŽ se vraćaju nama. Muslimani izumiru. Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno.  Hahaha, put od Zenice do Kladuše izgleda kao u Čovječe ne ljuti se.
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:47 |
|
|
I da rečem ... smajlići na ovom forumu su pravo odkriće za mene. Ludilo!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60589 Lokacija: DAZP HQ
|
Dutch01 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno.  Šta znaš možda im dadu taj koridor do USK kao što su dali do Goražda, ako ih muslimani puste na miru. Non paper jasno pokazuje da bi Hrvati izvukli kraći kraj u slučaju raspada BiH. To je jedan od razloga zašto sam za cjelovitu BiH (već sam ranije objašnjavao da se ne ponavljam). Naša pozicija u EU i NATO očito (barem zasad) nam ne dalje nikakve prednosti u položaju u BiH odnosu na srbe i muslimane u BiH. naša pozicija u EU nam je upravo dala da se sad o ovome uopće javno govori, nije s neba palo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:50 |
|
|
Promatrač je napisao/la: Ceha je napisao/la: Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno.  Hahaha, put od Zenice do Kladuše izgleda kao u Čovječe ne ljuti se. Samo su tri koridora moguća u slučaju disolucije. Za Srbe preko Brčkog, za muslimane od srednje Bosne do USK i za Hrvate od Hercegovine do Srednje Bosne.
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:50 |
|
|
Belski je napisao/la: elit star je napisao/la: Vidim da si nečiji klon ali u svakom slučaju odličan ti je avatar ako se to tako zove.Imam i ja kolovrat na zaslonu telefona. Nisam klon. Moreju to admini nadzirati. Imam korisnički račun na VL-u, ali tamo su admini niki frustrirani multi-kulti pederi ili lezbače, a more biti i transvestiti pa sam većinu vrimena baniran.  Šta si?Musliman,Hrvat,Srbin? Pazi da istinu odgovoriš neće ti niko ništa ali ako se lažno predstaviš bićeš banovan.
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:51 |
|
|
elit star je napisao/la: Dakle.Jeli neko gledao intervju sa Vučićem? Dakle nismo. Moreš li ti to nami va par kratkih redov prenesti?
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Šta znaš možda im dadu taj koridor do USK kao što su dali do Goražda, ako ih muslimani puste na miru. Non paper jasno pokazuje da bi Hrvati izvukli kraći kraj u slučaju raspada BiH. To je jedan od razloga zašto sam za cjelovitu BiH (već sam ranije objašnjavao da se ne ponavljam). Naša pozicija u EU i NATO očito (barem zasad) nam ne dalje nikakve prednosti u položaju u BiH odnosu na srbe i muslimane u BiH. naša pozicija u EU nam je upravo dala da se sad o ovome uopće javno govori, nije s neba palo. Kako nama disolucija BiH odgovara bez HBŽ,SBŽ-a i PŽ?
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 21:56 |
|
|
elit star je napisao/la: Belski je napisao/la: Nisam klon. Moreju to admini nadzirati. Imam korisnički račun na VL-u, ali tamo su admini niki frustrirani multi-kulti pederi ili lezbače, a more biti i transvestiti pa sam većinu vrimena baniran.  Šta si?Musliman,Hrvat,Srbin? Pazi da istinu odgovoriš neće ti niko ništa ali ako se lažno predstaviš bićeš banovan. Hrvat sam. Iz Hrvatske. Ča ti to nije bilo jasno po mojoj besedi? Ako triba rečem i haploskupine koje imam.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 22:00 |
|
|
Belski je napisao/la: elit star je napisao/la: Dakle.Jeli neko gledao intervju sa Vučićem? Dakle nismo. Moreš li ti to nami va par kratkih redov prenesti? Koga interesuje neka gleda. U suštini super uspešni globalista Vučić koga intervjuiše intelektualno zakržljali novinarić iz mahale. Sva mu se pitanja vrte oko histeričnog straha od non paper-a,onda rat oko rata,raspad,budući rat.Čovek bukvalno halucinira. Muslimanska elita je svetlosnim godinama iza srpske elite u svakom segmentu. Mučno za gledanje koliko je Vučić, koga inače ne podnosim i smatram izdajnikom, normalan, i koliko je Senad slobodno se može reći- lud. Jedan vrlo vrlo jadan pristup,nizak. Ono je bilo žalosno za gledanje.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|