|
|
Stranica: 57/71.
|
[ 1751 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: A lasica? Lasica kao i Škorin DP podržavaju Hrvatsku vojsku i nikog više. Kakav je stav DP prema obnovi HRHB i njenom priključenju Hrvatskoj? Lasica mi nešto oćuta.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:08 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Da nije bilo nas, sad bi Srbija bila u KKV granicama, a Dubrovnik najstariji očuvani srpski grad.
Mi smo se obranili od KVV granica još 91 dok ste vi mahali Titinim slikama na tenkove koji idu na Hrvatsku. od 92 su Srbi u defanzivi u HR na okupiranom teritoriju. Tek kad smo se mi već obranili ste vi krenuli u nezavisnost. Do tad ste gledali kako vjetar puše. Naravno kad ste krenuli ste dobili po nosu od Srba pa ste nas kao slabije napali ali i tu ste polomili zube. Na žalost, svejedno smo vas spasili na kraju, nakon što je Alija potpisao kapitulaciju i priznao Hrvate kao konstituivni narod vam je i RH pomogla agresijom i UZP na RS Mi smo se obranili 91 (na jugu su Srbi napali DU u rujnu, a spalili Ravno u listopadu). Cijelu 92 koljemo sa Srbima; Pad Kupresa-travanj 92. Posavina-presjecanje koridora-svibanj 92. Posavina-pad Modriče, Dervente i Odžaka-lipanj/srpanj 92 Neretva i deblokada Du-lipanj 92. Du zaleđe-srpanj 92 Pad Broda i Jajca-listopad 92. U isto vrijeme su nas napali u Rami. I svaki puta tako. Neuspješni napad na Nevesinje-studeni 92. Maslenica-siječanj-ožujak 93. U isto vrijeme ste nas napali kod Kiseljaka, Busovaču i Uskoplje Onda kreće rat s Muslimanima. Travanj 93, napadaju nas u Jablanici, Konjicu, Travniku, Novom Travniku, Zenici, Busovači i Kiseljaku. Ahmići i Trusina Svibanj 93, Mostar Lipanj 93, Kakanj, Kreševo i opet Travnik, Busovača, Žepče, Mostar Srpanj 93, Stolac, Uskoplje, Bugojno, Fojnica, Jablanica Kolovoz 93 Žepče Rujan 93, mi ratujemo sa Srbima u Medaku U isto vrijeme Muslimani pokreću s njima stratešku ofenzivu Neretva 93, Jablanica, Rama Listopad 93, pad Vareša Studeni 93, osvajamo ulaz u Fojnicu Prosinac 93, napadate Vitez Siječanj-veljača 94, odbrana i kontre kod Viteza, Rame (Tvigi 94), Kiseljaka (Zavrtaljka) Stječu se sve kote potrebno za razbijanje blokade Viteza i Lašvanske doline. Muslimani sprečavaju kapitulaciju potpisivanjem svoje verzije plana Z4. Raspušta se Republika BiH i potpisuje hrvatsko-muslimanska federacija u kojoj jedan hr. glas vrijedi kao četri muslimanska, a vijeli prostor (s njegovim muslimanima) dolazi pod RH protektorat. Kraj hrvatsko-muslimanskog rata Studeni 94. HVO ulazi u Kupres Prosinac 94, HV oslobađa područja sjeverno od Livna Travanj 95, opet Livno Svibanj 95, zapadna Slavonija, operacija Bljesak, pokušaj srpske kontre kod Orašja, operacija Osveta Lipanj 95, opet Livno Srpanj 95, Glamoč i Grahovo Kolovoz 95, Oluja i srpski pokušaj kontre kod Grahova (Derale), operacija Vaganj 95 Rujan 95, Drvar, Jajce, Šipovo, operacija Maestral, kao i napad u Pounju, operacija Una Listopad 95, Mrkonjić, operacija Južni potez Dayton. To je kratka kronologija rata nakon pada Vukovara. A koji *** su za to vrijeme Muslimani radili? Napadali nas u leđa za vrijeme Bure, Maslenice i Medaka?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:11 |
|
|
saskia je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Jadan onaj koga je HVO branio. Hoces spomenut kako ste zajedno sa četnicima držali Konjic? Kako ste im predali Ljubinu i Prevlje? Eh ko vas ne zna. Što više kudite HVO, ponižavate sebe Zato i nestaju kao narod Ima Boga, reklo bi se...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:14 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: saskia je napisao/la: Što više kudite HVO, ponižavate sebe
Priznajem samo HOS i iskrene Hrvate. A ne vojsku koja bam je pravila paradžavu uza ledja dok su nas Srbi klali Zato ste vi s tim istim Srbima napadali Hrvate dok smo mi ratovali protiv njih? Mi cijelo vrijeme ratujemo s njima. A koji kuki su Izetbegovićevi KOS generali radili? Ako rat sa Srbima nije bio vaš rat, onda je očito koji je bio.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Priznajem samo HOS i iskrene Hrvate. A ne vojsku koja bam je pravila paradžavu uza ledja dok su nas Srbi klali Nema više HOS-a, još jedna stvar koje nema u odnosu na prošli put. Ne ponavljaju se iste greške.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: A lasica? Lasica kao i Škorin DP podržavaju Hrvatsku vojsku i nikog više. Ja ne znam ni jednog jedinog Hrvata (a znam ih svakakvih), koji bi podržavao muslimane. Ovi koji bi i ratovali sa Srbima bi to na svoju ruku, kad se jednadžba pojednostavi. Muslimani su manje pozeljni za saveznike od Talijana. Nesposobnkakovići koje samo treba spašavati. Nezahvalni i lažljivi, povrh toga.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:22 |
|
|
Ceha je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Priznajem samo HOS i iskrene Hrvate. A ne vojsku koja bam je pravila paradžavu uza ledja dok su nas Srbi klali Zato ste vi s tim istim Srbima napadali Hrvate dok smo mi ratovali protiv njih? Mi cijelo vrijeme ratujemo s njima. A koji kuki su Izetbegovićevi KOS generali radili? Ako rat sa Srbima nije bio vaš rat, onda je očito koji je bio. Ljudi su imali prvo praksu na teritoriji Hrvatske. Morali su odraditi negdje pripravnički prije rata u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:26 |
|
|
Gazda je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Priznajem samo HOS i iskrene Hrvate. A ne vojsku koja bam je pravila paradžavu uza ledja dok su nas Srbi klali A šta je s muslimanim koji su bili članovi HVOa, isticali su se po brutalnosti prema Srbima u logorim Do izdaje na Bijelom Polju, kada su nas u Sjevernom Logoru poklali na spavanju, odnosno otvorili vrata vojarne aBiH i okrenuli svoje puške protiv nas, HVO je bio jedina multinacionalna vojska. Bilo je do 30% muslimana u njemu. S HVO naoružanjem i obukom je realno i stvorena aBiH. Nakon toga su razoružani svi Hrvati islamske vjere koji bi mogli raditi sranja. Da je to napravljeno prije, sjever mostara bi bio hrvatski, a zekeni bi imali samo jednu enklavu u pobrđu na istočnoj strani Neretve, gdje je svaka treća kuća džamija. Ovako su spojili svoj kvartovski džamijastan s gudurama i kanjonima na sjeveru.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 21:34 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Ceha je napisao/la: Zato ste vi s tim istim Srbima napadali Hrvate dok smo mi ratovali protiv njih? Mi cijelo vrijeme ratujemo s njima. A koji kuki su Izetbegovićevi KOS generali radili? Ako rat sa Srbima nije bio vaš rat, onda je očito koji je bio.
Ljudi su imali prvo praksu na teritoriji Hrvatske. Morali su odraditi negdje pripravnički prije rata u BiH. Da, di bolje neg na Hrvatima?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 23:00 |
|
|
HOS-ovci su svi odreda Hrvatine, odakle uopće ta predodžba da itko od njih navija za đamijaše, kao da su po raspadu HOs-a otišli u harmiju. A taj Blaž Kraljević kojeg dižu u nebesa bi da ga HVo nije dohvatio sasvim sigurno tamanio harmijaše jednako kako je tamanio četnike. Ona izdajnička nakupina amebe iz 2010. Nisu ni pravaši ni hosovci nego dno dna.
Ti dečki nisu zaslužili da se po njima pljuje. Ginuli su kao mravi od Iloka do Dubrovnika.
A lasica osobno, DP također svim srcem navijaju za Herceg-Bosnu to je valjda kristalno jasno.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 23:10 |
|
|
weasel je napisao/la: HOS-ovci su svi odreda Hrvatine, odakle uopće ta predodžba da itko od njih navija za đamijaše, kao da su po raspadu HOs-a otišli u harmiju. A taj Blaž Kraljević kojeg dižu u nebesa bi da ga HVo nije dohvatio sasvim sigurno tamanio harmijaše jednako kako je tamanio četnike. Ona izdajnička nakupina amebe iz 2010. Nisu ni pravaši ni hosovci nego dno dna.
Ti dečki nisu zaslužili da se po njima pljuje. Ginuli su kao mravi od Iloka do Dubrovnika.
A lasica osobno, DP također svim srcem navijaju za Herceg-Bosnu to je valjda kristalno jasno. Daj nam Škorinu izjavu gde se on to izjasnio u vezi HRHB.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 23:42 |
|
|
Škoro i DP su dodrinaši. Bar se tako meni čini. Muslimani katoličke vjere. Dok nas Dodik podržava i brani, a Komšić i Bakir napadaju i pokušavaju ukinit, ona Karolina Krišto, koju sam do tad simpatizirao, odlazi kod Senada u emisiju i pljuje po Dodiku i Čoviću. Ni riječ o Komšiću, Bakiru, islamskim pokušajima zatiranja Hrvata itd. Ulizuje se tamo Senadu i ponižava nas i sebe da je ružno za gledat bilo. Ogadila mi se tad.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 23:49 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Glupi_bosanac je napisao/la: saskia je napisao/la: Što više kudite HVO, ponižavate sebe
Priznajem samo HOS i iskrene Hrvate. A ne vojsku koja bam je pravila paradžavu uza ledja dok su nas Srbi klali pa di si crnokosuljas, evo ti hosovaca, poslije armijasa.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 21 tra 2021, 23:55 |
|
|
Hoće li to Lasice?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 00:28 |
|
|
weasel je napisao/la: HOS-ovci su svi odreda Hrvatine, odakle uopće ta predodžba da itko od njih navija za đamijaše, kao da su po raspadu HOs-a otišli u harmiju. A taj Blaž Kraljević kojeg dižu u nebesa bi da ga HVo nije dohvatio sasvim sigurno tamanio harmijaše jednako kako je tamanio četnike. Ona izdajnička nakupina amebe iz 2010. Nisu ni pravaši ni hosovci nego dno dna. Ti dečki nisu zaslužili da se po njima pljuje. Ginuli su kao mravi od Iloka do Dubrovnika. A lasica osobno, DP također svim srcem navijaju za Herceg-Bosnu to je valjda kristalno jasno. Ne bi. Kraljević ti je bio udbaš. Lika su "ćopili" noć prije ulaska Bugojanske grupe. I nakon jedne noći su ga pustili. Sve Bugojance, osim najmlađeg su pobili. Ovom se nije ništa dogodilo. Otišao je u Australiju, izigravao Ustašu, a u stvarnosti drukao za udbu. Onda je zbrisao kad su ga domaći provalili. U Hercegovini se podredio Izetbegoviću i htio započeti građanski rat. Lagao je i da je u Trebinje ušao, pa da su mu naredili da se povuče. Općenito, radi njega je poginulo previše ljudi. HOSovci su inače ok, od žene ujak mi je bio tamo. Jedino je problem u BiH, samo tamo je i u HVOu bilo 30% muslimana. Bilo je tamo i Hrvata islamske vjere, ali jbg. kad je počelo sranje, većina njih su postali Muslimani. Po dečkima iz HOSa se ne smije psovati. Razni Kraljevići, Parage i Hadžihazbegovići ne spadaju u to.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 02:36 |
|
|
Zeznuo sam se u postotku, kada sam im dao 18%. Mislio sam da je ovako; Da na ovo sliči Muslimanija u ožujku 94. Frulica. Ovo je slika. Nemaju 18%, brijem si da jedva imaju 17. I to s obje zaštićene zone, sa Žepom i Srebrenicom. Bez toga su na 16, možda i jedva 15%. https://www.loc.gov/resource/g6841sm.gc ... 41,0.327,0Ovo je slika kakva je bila aBiH u vrijeme prestanka h-m sukoba; S time da je bila u planu akcija s kojim bi se muslimane maknulo sa skoro pola tog teritorija;
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 02:37 |
|
|
Još jednom, muslimanskih 15% na kraju h-m rata; Sličan prostor imaju sada (14%), kada im se odbije Bihać. S time da je tu bilo još 5% kojeg su oteli nama (3% u našim selima i 2% u svojima koje su preuzeli od našeg HVOa). A žuto su miješani ili naši teritoriji kojih su se domogli;
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 02:58 |
|
|
Recept za bošnjakistan; Crveno je područje koje su im uzeli Srbi. Narančasto hrvatski Srbi i Abdićevci. A žuto mješana područja koja su preuzeli od Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 05:22 |
|
|
Evo i par modificiranih Mrduljaševih karata. Na početku; Na kraju; Osnovna je teza da je Izetbegović htio zamijeniti istočnu Bosnu za središnju; https://i.ibb.co/d2VMKsD/mrduljas.pngKao što je sugerirano i u Owenovoj Balkanskoj Odisiji, a i Starešininom Labaroratoriju Balkan. Ono što je on htio je bilo ovo; Međutim, da se sukob nastavio, dogodilo bi se ovo;
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 07:36 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7211 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Cehi svanulo kad je dignuta zabrana postavljanja mapa
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 07:56 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: weasel je napisao/la: Da vam nije bilo HVO-a Srbi bi vas sve zgazili kao žohare, dok je HVO ratovao za Kupres, Mostar i Posavinu harmija je ispijala kahve. Da nije bilo nas, sad bi Srbija bila u KKV granicama, a Dubrovnik najstariji očuvani srpski grad. Ne bi. Razlika bi bila u tome što bi NATO rakete i bombe padale i po Beogradu i po Sarajevu već 1992. Ne bi se čekala 1999. za Beograd. Republika Hrvatska je bila međunarodno priznata i prije nego je počeo konflikt u Bosni i Hercegovini, a vi i Srbi ste već 1991. jurišali na Hrvatsku od Vukovara do Zadra. Tako da, ostavi se takvih mitova i počni razmišljati realno što bi za vas muslimane bilo bolje, a što gore.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 08:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 13:26 |
|
|
Laletu neko da ponudi ili Hrvatska bez ijednog Srbina ,ili nezavisna Herceg Bosna , i šta mislite šta bi tražio ,pa naravno predlog broj1 Hrvatska bez Srba
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 16:13 |
|
|
Očitovao bi se tamburaš po pitanju Herceg Bosne , no mu neda Hasanče , ko veli bitnije je guslati o čoveku koji je preminuo pre 41 godinu , i ua sve kriviti njega i Srbe tako je najlakše biti učauren
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 22 tra 2021, 18:41 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Cehi svanulo kad je dignuta zabrana postavljanja mapa Pa nema ničeg novog na ovim kartama To stavljam na forum.hr, malo kurim onu komunjaru od Oštrića tamo Lik je velikomuslić, pa
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|