HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 sij 2025, 12:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1750 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 70  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH"
PostPostano: 15 tra 2021, 12:10 

novovrijeme je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Ne želimo ali ajmo reći da nismo svi tu toliko uvjereni u dobre namjere Beograda prema BiH Hrvatima.

Dodik je prema nama ekstra pošten iz potrebe ali vama BG vodi vanjsku politiku i evo uvjeri me da nas ne bi pustili niz vodu u zamjenu da RS ide van?

:confused1
Pa naravno da bi vas pustili niz vodu.
Nisi valjda mislio da bi se žrtvovali zbog vas.

Eto vidiš, što se onda čudiš na ljude kojima je ovo sve sumnjivo?

Zagreb i dalje ne radi otvoreno niti prikriveno na rušenju BiH, ovo sve je samo davanje Muslimanima do znanja što će biti ako ne potpišu izborni.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH"

Opet Srbi krivi Hrvatima za sve njihove greške,lutanja,gluposti.
Ja bi stvarno voleo da smo mi tako moćni i sposobni.

Citat:
Da se nije pojavio Grlić Radman u sarajevu, vjerovao bi kako smo mi upleteni u to sve. Al vidiš da isti pravi diplomatsku ofanzivu da bi iskoristio novonastalu situaciju u našu korist...

Da se nije pojavio ti bi verovao da slovenačka inicijativa ide u korist Hrvatima.
Ali pošto iz ZG dolazi novo lizanje pakaša bosanskim muslimanima onda je slovenačka inicijativa loša za Hrvate.Jesam dobro razumeo?
Sem toga u ZG novoj epizodi lizanja pakaša bosanskim muslimanima se spominje nekakav Neum i slobodan pristup otvorenom moru.
I na kraju.Srbi su to sve zakuvali da napakoste Hrvatima.
To je ta perecijanska bolest za koju nema leka.

Vrh

FBiH dolazi pod zaštitu Hrvatske u nekoj kvazikonfederaciji. Naravno da ne možemo pristati na bilo što ispod HVO 20-ak% teritorija u FBiH.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:11 

Da, da, Kinu će se pitat što će biti sa Srbijom kao i Francusku što će biti s Tajvanom...ajde razguli sa svojim onanisanjem na žute drugove...

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:11 

Citat:
Komšić o pokušajima komadanja BiH: Sve je ovo pripremano i Bog zna šta će sve izaći

O Alaše dragi... Komšić uplašen.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:15 

Jefferson Davis je napisao/la:
Citat:
Komšić o pokušajima komadanja BiH: Sve je ovo pripremano i Bog zna šta će sve izaći

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:18 

weasel je napisao/la:

Zagreb i dalje ne radi otvoreno niti prikriveno na rušenju BiH, ovo sve je samo davanje Muslimanima do znanja što će biti ako ne potpišu izborni.

Ma ok ima čovjek pravo da bude sumnjičav (doduše što se tiče Srba nema potrebe da budete sumnjivčavi 100% bi vas pustili niz vodu :zubati ) al ne treba biti lud ko Muslimani pa držati glavu u pijesku i praviti se da se ništa ne dešava i da ovo može ovako dovijeka. Iduće godine se sve riješava. Ili ćete pod Muslimane ili ćete se izboriti za sebe. Mi vam možemo pomoći ali sigurno se nećemo žrtvovati zbog vas. Nismo retardirani. Ne bi ni vi zbog nas.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:22 

Citat:

I šta kaže - ovo je motivisano antiislamizmom i antisemitizmom.
Antisemitizmom? :klanjam

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:23 

HusoBaznijek je napisao/la:
Nemate vi šta tražiti na Kosovu, tamo vas je 10% maximalno i to na sjeveru, znači manjina ste, ne pitate se puno. Kosovo je Albansko.

A vas je 0% na 72% BiH.

Nije baš 0 ali blizu je, a zna se i zbog čega.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:25 

Ma ok ima čovjek pravo da bude sumnjičav (doduše što se tiče Srba nema potrebe da budete sumnjivčavi 100% bi vas pustili niz vodu :zubati ) al ne treba biti lud ko Muslimani pa držati glavu u pijesku i praviti se da se ništa ne dešava i da ovo može ovako dovijeka. Iduće godine se sve riješava. Ili ćete pod Muslimane ili ćete se izboriti za sebe. Mi vam možemo pomoći ali sigurno se nećemo žrtvovati zbog vas. Nismo retardirani. Ne bi ni vi zbog nas.

Mlin ide nama na vodu, vi bi trebali malo pustit nogu s gasa oko tog raspada nije još vrijeme, amerika je i dalje jaka i još ima velikog otpora prema raspadu.

Imate RS i nigdje vas ne žuri pišate po mujama dan noć.

Na vašem mjestu bi gurao povratak na originalni dayton kakav je potpisan, sve bi vratio natrag osim vojske iz razumljivih razloga.

To vam je ujedno i priprema za neovisnost, vraćanje nadležnosti jednu po jednu.

A nama je cilj pretvoriti federaciju natrag onakakva kakva je bila, vlast 50 50 odnosno Hrvatska prćija da ništa ne mogu bez nas, to su i potpisali i imaju to poštovat.

Također ako mislite da ćete dobit RS a nećete izgubit Kosovo tu ste se zajebali. MZ vas samo čeka da napravite zajeb oko Bosne i da legaliziraju Kosovo.

Dakle na vašem mjestu bi prvo rješio kosova republjik i onda tek Bosnu.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:28 

weasel je napisao/la:

Mlin ide nama na vodu, vi bi trebali malo pustit nogu s gasa oko tog raspada nije još vrijeme, amerika je i dalje jaka i još ima velikog otpora prema raspadu.

Imate RS i nigdje vas ne žuri pišate po mujama dan noć.

Na vašem mjestu bi gurao povratak na originalni dayton kakav je potpisan, sve bi vratio natrag osim vojske iz razumljivih razloga.

To vam je ujedno i priprema za neovisnost, vraćanje nadležnosti jednu po jednu.

A nama je cilj pretvoriti federaciju natrag onakakva kakva je bila, vlast 50 50 odnosno Hrvatska prćija da ništa ne mogu bez nas, to su i potpisali i imaju to poštovat.

Također ako mislite da ćete dobit RS a nećete izgubit Kosovo tu ste se zajebali. MZ vas samo čeka da napravite zajeb oko Bosne i da legaliziraju Kosovo.

Dakle na vašem mjestu bi prvo rješio kosova republjik i onda tek Bosnu.

To i radimo.
Treba i nama vremena da ekonomski ojačamo i još se naoružamo.
Osim ako je MZ naumila odmah da razjebe BiH. A nama i to odgovara. :zivili

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:29 

weasel je napisao/la:

Želiš da Muslimani od 2022. odlučuju umjesto vas? Ok. Ima i vas svakakvih. :wacko

Ne želimo ali ajmo reći da nismo svi tu toliko uvjereni u dobre namjere Beograda prema BiH Hrvatima.

Dodik je prema nama ekstra pošten iz potrebe ali vama BG vodi vanjsku politiku i evo uvjeri me da nas ne bi pustili niz vodu u zamjenu da RS ide van?

Jeli biste vi nas pustili niz vodu da ste na našem mestu?
Kakve su namere Zagreba prema nama?
Dali bi ste vi da ste bili na našem mestu a mi na vašem pružili nam ruku kada bi nam prvi put bosanski muslimani izabrali "komšića"?
Ajmo mi reći da smo svi mi Srbi apsolutno svesni malignosti zvaničnog Zagreba.Za početak.
Zvanični Zagreb radi najdirektnije ne samo protiv srpskih interesa nego i protiv hrvata u zajednici bih.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:34 

elit star je napisao/la:
Opet Srbi krivi Hrvatima za sve njihove greške,lutanja,gluposti.
Ja bi stvarno voleo da smo mi tako moćni i sposobni.

Citat:
Da se nije pojavio Grlić Radman u sarajevu, vjerovao bi kako smo mi upleteni u to sve. Al vidiš da isti pravi diplomatsku ofanzivu da bi iskoristio novonastalu situaciju u našu korist...

Da se nije pojavio ti bi verovao da slovenačka inicijativa ide u korist Hrvatima.
Ali pošto iz ZG dolazi novo lizanje pakaša bosanskim muslimanima onda je slovenačka inicijativa loša za Hrvate.Jesam dobro razumeo?
Sem toga u ZG novoj epizodi lizanja pakaša bosanskim muslimanima se spominje nekakav Neum i slobodan pristup otvorenom moru.
I na kraju.Srbi su to sve zakuvali da napakoste Hrvatima.
To je ta perecijanska bolest za koju nema leka.

Naravno da nisi dobro razumio. Naveo sam sami cin naše politike nakon non papera, ne ulazeci u meritum istog. Već dosta godina se mi poznajemo da bi bili naivni. Isto kao i vi...

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:36 

elit star je napisao/la:

Jeli biste vi nas pustili niz vodu da ste na našem mestu?
Kakve su namere Zagreba prema nama?
Dali bi ste vi da ste bili na našem mestu a mi na vašem pružili nam ruku kada bi nam prvi put bosanski muslimani izabrali "komšića"?
Ajmo mi reći da smo svi mi Srbi apsolutno svesni malignosti zvaničnog Zagreba.Za početak.
Zvanični Zagreb radi najdirektnije ne samo protiv srpskih interesa nego i protiv hrvata u zajednici bih.

Naravno da bi, na "balkanu" vrijedi pravilo: "pošteno pa ko kog zajebe".

Zagreb ne radi protiv interesa Hrvata BiH, čak ni protiv Srba, što bi vas onda zvali na sastanak prije koji mjesec?

Naši vlastodršci žele ugurati BiH u EU i zapadne integracije to je naš cilj, pored ravnopravnosti Hrvata.

Kao papagaj ponavljan da je raspad Zagrebu zadnja opcija u koju bi se upustili samo ako vide da je situacija Hrvata beznadno narušena i da nam prijeti fizički nestanak. Dakle pojednostavljeno rečeno ako muje ne potpišu i krenu pravit sranja 2022. onda ide sve u MP3, ali ne mora biti tako, naprotiv. DO njih je ne do nas.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:37 

Ako se RS priključi Srbiji, RH si neće dopustiti da ne uzme što veći komad FBiH. Tako je govorio SDP-ovac Milanović kad je bio premijer, a HDZ-ova vlada može biti samo još tvrđa u tome stavu.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:38 

Naravno da Hrvatska kalkulira i želi spriječiti "Srbiju na Uni".

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:41 

weasel je napisao/la:

On je srbin iz bih koji Ima potpuno drugacije prioritete i poglede neg srbijanci. Na sličan način razmisljaju i naši ovamo, zalazuci se za lokalnu a ne nacionalnu politiku jednog naroda zbog čega često dođe do rasprave nas i vas...

Samo budala vjeruje u nekakav pošten dogovor sa Beogradom, isto vrijedi i obrnuto. Jer ipak se svasta događalo između nas

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:50 

Diablo je napisao/la:

On je srbin iz bih koji Ima potpuno drugacije prioritete i poglede neg srbijanci. Na sličan način razmisljaju i naši ovamo, zalazuci se za lokalnu a ne nacionalnu politiku jednog naroda zbog čega često dođe do rasprave nas i vas...

Samo budala vjeruje u nekakav pošten dogovor sa Beogradom, isto vrijedi i obrnuto. Jer ipak se svasta događalo između nas

Znaš kad bi razumio stav nekih HB Hrvatskih forumaša? Da je 2030. godina, da su Hrvati većina u Jajcu, NT, Busovači, Uskoplju i relativna većina u Travniku, da muja ima ispod milijun stanovnika....

Hrvatska radi sve što može po pitanju izbornog i radi na takav način da je zapad s nama a ne protiv nas.

Ako nekim svemirskim čudom uvučemo BiH u EU i izguramo izborni, jesi ti svjestan koji je to šah mat mujagama?

Pa to je bolje nego da smo vam tenkovima upali u Bugojno ili Zenicu.

Oni bi tada iselili, doslovno bi se prepolovili u idućih 10 godina. SBK i HNK bi bili Hrvatski večinski kantoni u roku od 5 godina.

Ne smijemo iči silom, sila u europi ne prolazi, moramo biti mudri, pokvareni i razmišljati 10 poteza unaprijed s 10 podvarijatni.

Samo sabur, samo sabur dok ovi sele.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 12:55 

weasel je napisao/la:
Diablo je napisao/la:

Znaš kad bi razumio stav nekih HB Hrvatskih forumaša? Da je 2030. godina, da su Hrvati većina u Jajcu, NT, Busovači, Uskoplju i relativna većina u Travniku, da muja ima ispod milijun stanovnika....

Hrvatska radi sve što može po pitanju izbornog i radi na takav način da je zapad s nama a ne protiv nas.

Ako nekim svemirskim čudom uvučemo BiH u EU i izguramo izborni, jesi ti svjestan koji je to šah mat mujagama?

Pa to je bolje nego da smo vam tenkovima upali u Bugojno ili Zenicu.

Oni bi tada iselili, doslovno bi se prepolovili u idućih 10 godina. SBK i HNK bi bili Hrvatski večinski kantoni u roku od 5 godina.

Ne smijemo iči silom, sila u europi ne prolazi, moramo biti mudri, pokvareni i razmišljati 10 poteza unaprijed s 10 podvarijatni.

Samo sabur, samo sabur dok ovi sele.

Ti želiš reći da vrijeme radi za nas u demografskom smislu? Naravno da ne. Samo što nije sada tolika katastrofa kao prije pet godina jer i Muje iseljavaju. Svejedno nije dobro.
Griješiš jako.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 13:01 

Ti želiš reći da vrijeme radi za nas u demografskom smislu? Naravno da ne. Samo što nije sada tolika katastrofa kao prije pet godina jer i Muje iseljavaju. Svejedno nije dobro.
Griješiš jako.

Naravno da radi za nas pa pogledaj njihove brojke?

Uglavnom što sam htio reći je sljedeće, njihovo iseljavanje nam daje ponovnu šansu i dijeljenje karata gdje možda možemo vratiti sve izgubljeno u SBK.

I treba vidjeti hoće li se što promijeniti. Ako sad idemo u raspad 2022. onda nikad nećemo saznati što je moglo biti.

Ukoliko za 10 godina stvari ostanu iste onda hebiga, ispušili smo pa uzimaj što se uzimat može. HVO linije možemo tražiti uvijek.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 13:20 

Vide muje što brekće da Jusija ,a on u komentaru uopšte nije pomenuo Kinu , a čak i da onaniše šta tebe boli obrezani što on voli Kinu opet kažem najgori su oni koji glume Hrvatine a ustvari im se oseća loj na kilometre znači mujo 1 /1

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 13:22 

Opustite se. Svi bi mi zajebali jedni druge da možemo. Samo ne možemo.

Raspad neće bit još nekoliko godina. Nije još vrijeme. Ali se sad počelo puštati probne balone u međunarodnoj zajednici. Mišljenja se mijenjaju.

Nekad je cjelovita BiH bila zakon, sad se priča o raspadu nedjeljive i vječne BiH.

Stvari se mijenjaju. Ti trendovi su bitni.

Kao i pripremiti što bolje svoje pozicije kad dođe vrijeme za raspad.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 13:28 

Procurio Janšin non-paper:
https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... h-15065589

Jel stvarno Slovenci sa Srbima dogovaraju ovakve mape? Prije će biti da je netko sa ovom mapom htio napakostiti Slovencima.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 13:37 

Dodik je rekoa da ima u startu 8 država koje bi pruzanle Republiku Srpsku to su verovatno ;Rusija , Belorusija ,Kina ,Severna Koreja , Brazil , Rumunija ,Mađarska , a možda i Austrija , Grčka , Belgija ,Nemačka , Izrael , jer sa ovim državama Republika Srpska ima dobre odnose i u većini ima svoje predstavništvo .

Vrh

PostPostano: 15 tra 2021, 14:00 

Citat:
Dodik: Nema većeg civilizacijskog dostignuća za BiH od mirnog razlaza (VIDEO)
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=428792

:zivili :palacgore2
Mir, sigurnost, prosperitet, ulazak u EU (Muslimani mogu u NATO).
Bolji život je pred nama još samo da sranje zvano BiH ode na smetljište istorije kao što je otišla Jugoslavija.
:zivili

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1750 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 70  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, daramo, Roko987, Srpsčanin, Tomba17 i 35 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: