|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 101 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:37 |
|
|
|
Slabo pratiš i slabo razumiješ. Ovdje si se razbacala na sve strane sa floskulama koje su vrijedile prije 15ak godina.
Svijet se promijenio.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Reconquista je napisao/la: Slabo pratiš i slabo razumiješ. Ovdje si se razbacala na sve strane sa floskulama koje su vrijedile prije 15ak godina.
Svijet se promijenio. Ja koliko znam obljetnice po HR se održavaju i niko Zokija ne poziva. A i na otvaranju Pelješkog nije bio. Ovako na prvu da ne googlam. Sad ako su to dogadjaji od prije 15 godina, ispričavam se. A nisu jelte? Ne kopaj se dalje.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ali Čović jeste iz HDZ.
Radi se o politici zvaničnog Zagreba i izjavi Zorana Milanovića o Baščaršiji. A zvanični Zagreb bi bio Plenkivić i HDZ. Koji se dograđuje od Zokija. Milanović nije zvanični Zagreb. I nema veze naslov i vijest sa Čovićem. Vlada RH se zvanično ogradila od Milanovićeve izjave?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Radi se o politici zvaničnog Zagreba i izjavi Zorana Milanovića o Baščaršiji. A zvanični Zagreb bi bio Plenkivić i HDZ. Koji se dograđuje od Zokija. Milanović nije zvanični Zagreb. I nema veze naslov i vijest sa Čovićem.
Vlada RH se zvanično ogradila od Milanovićeve izjave? Pa HDZ naravno da jeste. Inače su u lošim odnosima. Što?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:45 |
|
|
|
Pitam, ne pratim hrvatski "tisak", pa da sam nešto obavešten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ali Čović jeste iz HDZ.
Radi se o politici zvaničnog Zagreba i izjavi Zorana Milanovića o Baščaršiji. A zvanični Zagreb bi bio Plenkivić i HDZ. Koji se dograđuje od Zokija. Milanović nije zvanični Zagreb. I nema veze naslov i vijest sa Čovićem. A to vas Plenković kao ferma? On vas i je ujebao, svak zna da je Plenki "kriv" što su vam Escobar, Sattler, Palmer i Einchhorst čovićevci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:46 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3986 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Zagreb je politički patuljak. Hrvati jednostavno nisu dobri političari. Loša koordinacija lijevog i desnog, idealna meta za klizeći s leđa. Vaši političari nisu ni za mjesne zajednice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:47 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pitam, ne pratim hrvatski "tisak", pa da sam nešto obavešten. Ma spinovi. Evo zvaničnog Zegeja. https://ba.n1info.com/vijesti/predsjedn ... je-jednak/To je stranačka funkcija.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:50 |
|
|
HHerceg je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To je stranačka funkcija. U čije ime govori? HDZ-a. Je li HDZ zvanični Zagreb? Ili ludi Milanović? HDZ. Naslov je Spin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:51 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3986 Lokacija: Stolni grad
|
|
Nisi upućena sarajko, Milanović i Plenković su pioniri Hrvatske diplomacije, znaju se preko 20g, Zoki je prije nego što je Plenković postao premijer, a danas kancelar govorio da je Plenković najbolji hrvatski diplomat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa HDZ naravno da jeste. Inače su u lošim odnosima. Što? Plenković: "Ako se Milanović i ja slažemo u jednoj stvari, onda je to pitanje Hrvata u BiH." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: HHerceg je napisao/la: To je stranačka funkcija.
U čije ime govori? HDZ-a. Je li HDZ zvanični Zagreb? Ili ludi Milanović? HDZ. Naslov je Spin. HDZ je stranka. Milanović je Predsjednik Republike. Vrlo je jasno tko je tu zvanični Zagreb.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
|
|
Muslimani traže spas u zagrljaju stožerne stranke.  Pogubila mi se glava totalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
|
|
HHerceg je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To je stranačka funkcija. Nemoj se lovit na off topic ove raspušćenice. Milanović rekao svoje o Srebrenici, Radman rekao svaki genocid je genocid. Izjave. Who cares. To su sporedne stvari. Bitna je stvar da je politika Hrvatske tu jasna i odlučna. I nema nazad.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:53 |
|
|
Gazda je napisao/la: Nisi upućena sarajko, Milanović i Plenković su pioniri Hrvatske diplomacije, znaju se preko 20g, Zoki je prije nego što je Plenković postao premijer, a danas kancelar govorio da je Plenković najbolji hrvatski diplomat. Upućena sam ja i te kako. HDZ je oprao ruke od Milanovića za izjavu o genocidu. Dakle ta izjava nije zvaničnog Zagreba. Nego osobno Zokijeva. https://ba.n1info.com/vijesti/predsjedn ... je-jednak/Citat: Svaki genocid je jednak neovisno o broju žrtava, kazao je u utorak predsjednik saborskog kluba HDZ-a Branko Bačić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:53 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Muslimani traže spas u zagrljaju stožerne stranke.  Pogubila mi se glava totalno. Još malo i tražit će Čovića da ih brani od Milanovića 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Slabo pratiš i slabo razumiješ. Ovdje si se razbacala na sve strane sa floskulama koje su vrijedile prije 15ak godina.
Svijet se promijenio. Ja koliko znam obljetnice po HR se održavaju i niko Zokija ne poziva. A i na otvaranju Pelješkog nije bio. Ovako na prvu da ne googlam. Sad ako su to dogadjaji od prije 15 godina, ispričavam se. A nisu jelte? Ne kopaj se dalje. Nije to bilo nikakvo službeno otvorenje, jer most nije ni gotov. Bili su zajedno u Vukovaru.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:55 |
|
|
Reconquista je napisao/la: HHerceg je napisao/la: To je stranačka funkcija.
Nemoj se lovit na off topic ove raspušćenice. Milanović rekao svoje o Srebrenici, Radman rekao svaki genocid je genocid. Izjave. Who cares. To su sporedne stvari. Bitna je stvar da je politika Hrvatske tu jasna i odlučna. I nema nazad. Milanovic nije zvanični Zagreb. Dakle stav HDZ o Genocidu nije Milanovičev. Svaki genocid je jednak neovisno o broju žrtava, kazao je u utorak predsjednik saborskog kluba HDZ-a Branko Bačić. I TOčka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:55 |
|
|
Mi o Plenkoviću a Plenković sa Čovićem Citat: Plenković i Čović ponovo u Zagrebu: Izborni zakon preduvjethttps://vijesti.ba/clanak/553888/plenko ... -preduvjet Muslimani presrećni što hin i Plenković nije nazvao glavicom kiselog kupusa. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gazda je napisao/la: Nisi upućena sarajko, Milanović i Plenković su pioniri Hrvatske diplomacije, znaju se preko 20g, Zoki je prije nego što je Plenković postao premijer, a danas kancelar govorio da je Plenković najbolji hrvatski diplomat. Upućena sam ja i te kako. HDZ je oprao ruke od Milanovića za izjavu o genocidu. Dakle ta izjava nije zvaničnog Zagreba. Nego osobno Zokijeva. https://ba.n1info.com/vijesti/predsjedn ... je-jednak/Citat: Svaki genocid je jednak neovisno o broju žrtava, kazao je u utorak predsjednik saborskog kluba HDZ-a Branko Bačić. Čović je rekao da mu je Bakir brat. Izgleda da vas Čović najviše voli. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:57 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Muslimani traže spas u zagrljaju stožerne stranke.  Pogubila mi se glava totalno. Kao i SDS-a u BiH. Šta se radi..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:58 |
|
|
|
Čitajući muslimane čovjek može pomisliti da ekipa živi u paralelnoj realnosti. Da, Zoran Milanović je “zvanični” Zagreb ( jebiga predsjednik je, kao npr i Sejdo koji je predsjednik muslimana i predstavnik “zvanične” Baščaršije) Palmer je američki predstavnik (da, doista ga je amidža Bidon poslao da vam se usere u život) itd itd.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: Mi o Plenkoviću a Plenković sa Čovićem Citat: Plenković i Čović ponovo u Zagrebu: Izborni zakon preduvjethttps://vijesti.ba/clanak/553888/plenko ... -preduvjet Muslimani presrećni što hin i Plenković nije nazvao glavicom kiselog kupusa.  Sad već tradicionalno svaki utorak. Razvlače muslimanima pamet ko jufku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baščaršija protiv Zagreba. Kakve su im šanse? Postano: 07 pro 2021, 22:59 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja koliko znam obljetnice po HR se održavaju i niko Zokija ne poziva. A i na otvaranju Pelješkog nije bio. Ovako na prvu da ne googlam. Sad ako su to dogadjaji od prije 15 godina, ispričavam se. A nisu jelte?
Ne kopaj se dalje.
Nije to bilo nikakvo službeno otvorenje, jer most nije ni gotov. Bili su zajedno u Vukovaru. Nije bilo. No HDZ je dovršetak dijela proslavio kao da jeste. I što? Nije pozvao Zokija! Nego, gdje si? Slušaju li te?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 61 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|