|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 12:36 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ode vam onaj sto vas je spasio,i to jedva Sad nas pomnožite sa nulom 
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 12:42 |
|
|
|
Klix poceo stavljati video isjecke Radiotelevizije Herceg-Bosne. Pohvalno.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 12:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85547 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Izumitelj iz Livna je napisao/la: Kako ćemo im se najebat matere Da. Samo da smo nasamo. Mi, oni, Hrvatska, Srpska i Srbija. Pet igrača na terenu. 4:1 Kao 1992-1993.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 13:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39121 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Mladi ljudi, svi koji su sazreli od 1994. dosad su mogli svjedočiti preko 30 g. kontinuiranog poboljšavanja položaja Bošnjaka, uzrokovanog prije svega američkom pomoći. Mogli su napadati, preglasavati, ubijati povratnike, praviti incidente, bez posljedica.
Sad je vrijeme za defanzivu ali oni nisu svjesni toga nego misle da i dalje mogu lupat i negirat Hercegovinu pa nazivat državu Bosna, negirat RS, negirat Srbe i Hrvate i zvat ih bosanskim pravoslavcima i katolicima, pokušavat gurat većinski bošnjačku državu skrivenu iza graDŽanštine, koketirat s raznim drugim islamistima, prijetit susjedima... Sve je to out. Vidim da nisu svjesni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 13:46 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6361 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Zamislite da Schmidt nametne Izborni zakon i Zakon o imovini pred uzlijetanje aviona, samo da ne mora slušati kmeku  Valjalo im je kad je tako nametao Inzko, a Inzkovo samo protokolarno nametanje, eventualno možeš na osnovu toga uhapsiti nekog pijanog srbina u većinski bošnjačkoj sredini. U RS-u nitko nije odgovarao za negiranje genocida a ni MUP-ovi hrvatskih županija ne mare za takve gluposti.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 29 lis 2025, 16:02 |
|
|
Evo izvješće. Dosta O.K. https://n1info.ba/vijesti/n1-ekskluzivn ... osti-un-a/Mi smo stvarno ratni profiteri, prvo smo postali energetski bitni zbog rata u Ukrajini a onda zbog ovog rata u Izraelu naša talibanija se počela palestinizirat, e i tu su nam na ruku išli. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 30 lis 2025, 02:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62898 Lokacija: DAZP HQ
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 30 lis 2025, 09:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85547 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 30 lis 2025, 11:27 |
|
|
|
Znaju se uvjeti za zatvaranje OHR-a. I to godinama.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: 30 lis 2025, 21:12 |
|
|
|
Izmještanje OHR-a u Ženevu ili Brisel?
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 00:14 |
|
|
Konaković pobijedio ali nije pobijedio. I on se ukakio, fakat izgleda da je Dodo uspio ukinuti OHR. Eto SDA i Bošnjo007 će bit sretni. Nama treba samo umetanje za predsjedništvo. Konaković gura odlučivanje u parlament BiH i predsjedništvo gdje Bošnjaci imaju većinu, istovremeno optužujući druge da blokiraju. Počeo je k'o Bakir. Nije ni čudo što je strancima dosta toga. Još bi opet VP u leđa. Bit će zanimljivo bez OHR-a, popuštat će prvi onaj kojem najviše trebaju EU pare. Vidjet ćemo tko će to bit. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... i-15637847
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 16:50 |
|
|
|
Ni jednom riječu Amerikanci nisu OHR i Schidta podržali na sjednici vijeća sigurnosti.
:O
HEHE
Iza zavjesa se kuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Treba kladionicu otvoriti u roku koliko OHR odlazi :O
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:04 |
|
|
Predstavnica SAD-a spomenu "tri konstitutivna naroda". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:04 |
|
|
|
Zamjenica Veleposlanika USA pri UN, Doroty Shea
“USA ne grade države, već potiču dijalog. Akcije koje su poduzete su u duhu toga.”
Ništa nation building više.
Nema.
Neeeeeeeeemaaaa.
Nestalo.
Što važi i za sadaku.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:22 |
|
|
Citat: Klix: "Pozivamo sve narode Bosne i Hercegovine da iskoriste ovu priliku da osiguraju stabilnost, da se odmaknu od stalnog stanja političke krize i da izgrade sigurniju i prosperitetniju budućnost", poručila je predstavnica SAD-a u UN-u. Citat: N1: "Pozivamo sve građane BiH da iskoriste ovu priliku za veću stabilnost, da se udalje od stanja trajne krize i da zajednički rade na prosperitetu kroz kompromis", rekla je. U live prijenosu je rečeno "narode". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:25 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Klix: "Pozivamo sve narode Bosne i Hercegovine da iskoriste ovu priliku da osiguraju stabilnost, da se odmaknu od stalnog stanja političke krize i da izgrade sigurniju i prosperitetniju budućnost", poručila je predstavnica SAD-a u UN-u. Citat: N1: "Pozivamo sve građane BiH da iskoriste ovu priliku za veću stabilnost, da se udalje od stanja trajne krize i da zajednički rade na prosperitetu kroz kompromis", rekla je. U live prijenosu je rečeno "narode".  Postoji video, džaba džamija falsifikuje.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:49 |
|
|
Bombardirat ćemo Džamiju. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:51 |
|
|
Kina, Rusija, USA za unutarnji dogovor tri konstitutivna naroda. Kako sam se kezio dok sam slušao godpođu iz USA Komšić se pred kraj pokupio. Provalili ga hahahah Onaj drugi mujo ga na kraju pokušao izvadit, još više usro hahahaha 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Bombardirat ćemo Džamiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 17:58 |
|
|
Izumitelj iz Livna je napisao/la: Kina, Rusija, USA za unutarnji dogovor tri konstitutivna naroda. Kako sam se kezio dok sam slušao godpođu iz USA Komšić se pred kraj pokupio. Provalili ga hahahah Onaj drugi mujo ga na kraju pokušao izvadit, još više usro hahahaha Jebaćemo vam mile majke lojave. Nazivat će jedni druge Antom, Matom i Jurom, a mi ćemo im sve govorit ne, vi niste mi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 18:00 |
|
|
|
Super je danas bilo. Kina, SAD, Rusija - sve velike sile znaju pravo stanje u BiH.
Bosna i Hercegovina je država 3 konstitutivna naroda.
Ruše se džamijski snovi.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 18:02 |
|
|
Sva čast talibaniji. Je li ikad itko ujedinio Ruse, Amere i Kineze ovako? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 18:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sva čast talibaniji. Je li ikad itko ujedinio Ruse, Amere i Kineze ovako?  Bošanjci nisu na vrijeme shvatili da propali rudnici i Srebrenica nisu od geopolitičkog značaja. Nikome niije u interesu braniti padajući narod od milijun ljudi bez svoje države.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Šmit odlazi!? Postano: Jučer, , 18:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Izumitelj iz Livna je napisao/la: Kina, Rusija, USA za unutarnji dogovor tri konstitutivna naroda. Kako sam se kezio dok sam slušao godpođu iz USA Komšić se pred kraj pokupio. Provalili ga hahahah Onaj drugi mujo ga na kraju pokušao izvadit, još više usro hahahaha Jebaćemo vam mile majke lojave. Nazivat će jedni druge Antom, Matom i Jurom, a mi ćemo im sve govorit ne, vi niste mi. Nisam mogao vjerovat. Kako ono ide čujem a ne vidim, gledam a ne čujem Kako ih okupaše jebote. Izletio Komšić ko ofuren hahahah. Joj šta ćemo im radit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|