|
|
Stranica: 18/21.
|
[ 523 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80613 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne moraju pristati. Ako Trojka želi vrtiti u krug, potpuno podržavam. Sačekat ćemo da odvrte. Može Vukanović i sljedeće godine. Alternativa je double penetration koalicija i ciprizacija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:49 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nece trojka pristati na IZ. To im je kljuc u radnju onda. To je jos 5% novih glasova za SDA. Ako neće Trojka hoće SDA. SDA: IZ za comeback u FBiH. Trojka: IZ za izbacivanje Dodika. A ako ne ide nikako onda je to udar na temelje države pa uz ciprizaciju ide i novo miješanje karata. SDA nece. Zvali smo Stambol i mi cekamo. Turci kupe kajmak za sebe od Amera a bit ce nesto i za SDA. Moramo malo sacekat. Btw Bakir je dao tradiocionalan ramazanski interview vrijedi poslušat.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:51 |
|
|
Ako ja dobro shvatam bosnjacku poziciju, nova nada im je "Zagrebacki HDZ ce stisnuti Covica i HB HDZ da pomogne bosnjacima a zauzvrat dobije nista". Ok, sad se uzdaju u Zagreb 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80613 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak...007 je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ako neće Trojka hoće SDA.
SDA: IZ za comeback u FBiH. Trojka: IZ za izbacivanje Dodika.
A ako ne ide nikako onda je to udar na temelje države pa uz ciprizaciju ide i novo miješanje karata.
SDA nece. Zvali smo Stambol i mi cekamo. Turci kupe kajmak za sebe od Amera a bit ce nesto i za SDA. Moramo malo sacekat. Btw Bakir je dao tradiocionalan ramazanski interview vrijedi poslušat. Napiši sažetak.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:52 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7622 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Koliko se spominje Cipar zadnjih tjedan dana, taman će otkinuti bod u Zenici u ponedjeljak.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 00:54 |
|
|
Dakle, vise nije "SOA i Zagreb su neprijatelji bejha, petljaju nam se u unutrasnje stvari, ruse Bosnu" sad je "Zagreb je nas prijatelj, oni su bitni Hrvati, oni ce pomoci bosnjacima, i odmoci nebitnim Hrvatima"  Ili je ipak bosnjo na HB Forumu "hehe pobjedjujemo" zapravo klikslam "kme izdaja sve su izdali prodali ustase dobili sve" bosnjo.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 04:05 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: gargan je napisao/la: Političko savezništvo Hrvata i Srbima u BiH je bio iskren pokušaj izbaviti se iz konjušarstva.
Plenkovičev HDZ je ovdje upetljao svoje ruke, došla je direktiva držati se interesa Zagreba a ne Hrvata u Hercegbosni. Opet nas je Zagreb izdao.
Ispostavilo da je Ćović obična kukavica koja je spremna izdati interese svoga naroda jednako kao i Komšić zarad purgerskih foteljaša. ja sam dugo govorio o opasnostima Andreja Plenkovića, dok su ga drugi uzdizali, no što ćete svi ako dogodine Čović i sličnomišljenici opet pobjede među Hrvatima u BIH? prelazite na pravoslavlje? Koji vas je Zagreb izdao ako vaš predstavnik radi i govori to što radi i govori? Draži mi je Dodik od Zagreba, više mu vjerujem iskreno. Za sve ostalo tu je Komšić na sinjskoj Alci, Možemo i Konjušari koji bi Hrvate ugušili u čaši vode da mogu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 08:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61148 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: Domaćin je bio Čović koji je svim učesnicima poklonio svoju knjigu "Inventivnost tima" Čović im svima za stolom u Kupresu podijelio svoju knjigu o tome kako upravljati teamom. Legenda. Nadrealno. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 08:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: SDA nece. Zvali smo Stambol i mi cekamo. Turci kupe kajmak za sebe od Amera a bit ce nesto i za SDA. Moramo malo sacekat. Btw Bakir je dao tradiocionalan ramazanski interview vrijedi poslušat. Napiši sažetak. Islam oslobađa Tursku, uskoro. 
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 08:27 |
|
|
Magnus je napisao/la: Cro-realizam je napisao/la: ja sam dugo govorio o opasnostima Andreja Plenkovića, dok su ga drugi uzdizali, no što ćete svi ako dogodine Čović i sličnomišljenici opet pobjede među Hrvatima u BIH?
prelazite na pravoslavlje?
Koji vas je Zagreb izdao ako vaš predstavnik radi i govori to što radi i govori?
Draži mi je Dodik od Zagreba, više mu vjerujem iskreno. Za sve ostalo tu je Komšić na sinjskoj Alci, Možemo i Konjušari koji bi Hrvate ugušili u čaši vode da mogu. Komšić na sinjskoj Alci? Gledao je kako njegove nabijaju na koplja, ili kako njegovi nabijaju na koplja?
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 09:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26494 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Salivator je napisao/la: Magnus je napisao/la: Draži mi je Dodik od Zagreba, više mu vjerujem iskreno. Za sve ostalo tu je Komšić na sinjskoj Alci, Možemo i Konjušari koji bi Hrvate ugušili u čaši vode da mogu. Komšić na sinjskoj Alci? Gledao je kako njegove nabijaju na koplja, ili kako njegovi nabijaju na koplja? Što. ti nisi znao da je on prije nego što je Milanović postao Predsjednik bio redovito počasni gost na sinjskoj Alci?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 09:19 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11310 Lokacija: Global South
|
Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 09:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Cipar 14%. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 09:29 |
|
|
Možda da partneri razmisle 2-3 mjeseca, pa se vrate na razgovor? Uzmite i 6 mjeseci ako treba, pa i 12. Nema velike žurbe dok Dodik proizvodi i betonira nove činjenice na terenu a država nemoćna. 
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 09:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Salivator je napisao/la: Komšić na sinjskoj Alci? Gledao je kako njegove nabijaju na koplja, ili kako njegovi nabijaju na koplja?
Što. ti nisi znao da je on prije nego što je Milanović postao Predsjednik bio redovito počasni gost na sinjskoj Alci? Nisam. Al to nije ništa čudno, ne gledam TV niti kulturne manifestacije. Seljak1/1 Uostalom, ako mogu gostovati Srbi i jugoslaveni, zašto ne i jugodžamijaši 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:09 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4750 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Tko kaže da ćemo se zadovoljit sa 50%? Prirodno je čovjeku boriti se za više vlasti. Zašto ne bismo uzeli više ako možemo? Nije vlast kroz institucije, pogotovo ne u BiH, jer da je vi bi već pohapsili Dodika sa dva člana Predsjedništva. Vlast je kroz mnogo toga, a Komšić je uvreda i došlo vrijeme da se to ispravi. I ispravit će se ali neće nužno zaustaviti ciprizaciju. Sada samo utječete na intenzitet ciprizacije i pazite da se hrvati ne odluče na korake prema Herceg-Bosni. Zato i nova vlast i sve.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Na kraju tog puta na koji ste vi nasjeli je ulaz muslimanskih 23% u srpski svet, a Bosne će bit onoliko koliko i Sandžaka. Samo još u sjećanjima i pjesmama. 
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Onda slijedi razvod. Svakom svoje, od love pa nadalje. I nema problema. Imaćete 100% vlasti. Ali u svom vilajetu.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nama se ne žuri, što Bošnjaci više otežu da vrate ukradeno to manje države. Što viši unitaristi otežu bolje za separatiste koji imaju dovoljno vremena da usvoje nove zakone i Ustav.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:39 |
|
|
Nebula je napisao/la: Mene najvise zanima koje ce rjesenje biti za IZ. Konakovic je za neumski model elektora+brisanje etnickog prefiksa. I meni je to rjesenje najdraze. Ali to zahtjeva izmjene Ustava. A zasto preferiras taj u odnosu na model koji predlaze HNS?
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Država im se raspada pred očima a oni sanjaju o izbacivanju Hrvata i Srba iz Ustava.
Zato da sutra opet mogu lagati i varati da tročlano Predajedništvo ne predstavlja tri konstitutivne etničke zajednice nego sve gradžane.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:43 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11310 Lokacija: Global South
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Onda slijedi razvod. Svakom svoje, od love pa nadalje. I nema problema. Imaćete 100% vlasti. Ali u svom vilajetu. Ti si u našem vilajetu 
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Onda slijedi razvod. Svakom svoje, od love pa nadalje. I nema problema. Imaćete 100% vlasti. Ali u svom vilajetu. Ti si u našem vilajetu  Jok druže, ja sam u svom, krvavo zarađenom. Postoje granice, koje i ja izuzetno miroljubiv, poštujem i ispod kojih se neće ići.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nema izbornog zakona kako ovdje neki zamisljaju. To da ce Hrvati dekretom dobiti 50% vlasti dok uplaćuju 17% proračuna su bajke kojima vas neki zamajavaju. Žao mi je ako nasjedate. Onda slijedi razvod. Svakom svoje, od love pa nadalje. I nema problema. Imaćete 100% vlasti. Ali u svom vilajetu. I 100% proračuna, kako tvrdi SDA kad više bogati begovi Bošnjaci ne budu davali lovu raji Hrvatima i Srbima bit će najbogatiiji u regiji. Kad ne budu morali dijeliti lovu s kafirima jest će zlatnim kašikama.
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: ŠOK: Sastanak HDZ s opozicijom iz RS Postano: 23 ožu 2025, 10:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Salivator je napisao/la: Komšić na sinjskoj Alci? Gledao je kako njegove nabijaju na koplja, ili kako njegovi nabijaju na koplja?
Što. ti nisi znao da je on prije nego što je Milanović postao Predsjednik bio redovito počasni gost na sinjskoj Alci? Nije bio redovito, ali je bio par puta. U vrijeme Josipovića i Jadranke Kosor na vlasti. Jedna od većih sramota hrvatske povijesti.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|