HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 29 ožu 2024, 03:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 779 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara
PostPostano: 25 ruj 2019, 15:15 
Offline

Pridružen/a: 30 lip 2016, 15:26
Postovi: 7774
S tim da je mržnja Hrvata prema Srbima najveći dio turkobija, kao crni Srbi koji su bili s pogrešne strane granice i služili Turcima te okupirali našu zemlju, zbog toga smo mrzili Jugoslaviju i sve što nas asocira na "regiju" nas podsjeća na ta stoljeća turske okupacije kada smo izgubili Bosnu, Boku i djelove Vojvodine.
Mrzili smo turske izraze kod vas, gadi nam se Zvezda i Delije kao turski konjanici i sve što ima veze sa Balkanom iako su se cajke primile kod najprimitivnijeg dijela Hrvatske


Možete zamisliti kako bi gledali na Muslimane dok veličaju tursku okupaciju i žele nas uništiti

Jednostavno ne možete, jači smo genetski jer smo bili prvi na udaru Turaka, zato smo bolji u svim sportovima i sposobniji
Evoluirali smo kao Židovi


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara
PostPostano: 25 ruj 2019, 15:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32057
bobanovski je napisao/la:
Evoluirali smo kao Židovi

Nisu evoluirali, nego su se udaljili ili vratili Bogu, tako su i nazadovali ili napredovali.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara
PostPostano: 25 ruj 2019, 16:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2019, 14:44
Postovi: 4267
Isfrustrirani jebivjetri iz fantomske SAO Krajine ponovno unose nemire u sasvim dobre odnose Srba i Hrvata Bosne i Hercegovine (kljucna rijec: BiH,a ne Knin ili Benkovac),a cesto iza ovakvih jebivjetarskih profila se krije Mujo iz Kladnja ili Zavidovica. Samo da napomenem: ono sto je potpuno nevjerojatno kod nekih Srba jest potpuno neshvacanje cinjenice da je pred rat u toj srpskoj tvorevini zivjeli skoro 200 000 Hrvata!!! Oni se ponasaju kao da je to bio homogen srpski teritorij. Vrhunac oholosti je bio odbijanje plana Z4,i to na nacin da ga Srbi nisu ni pogledali,Hrvati su ga barem razmotrili i formalno odbili na sjednici. Palili sve zivo '91 i ocekuju da ce im se cvijece donositi. Poslije jebanja nema kajanja. Ludilo. Uostalom,to je tema za forum.hr.

Molio bih moderaciju da zatvori ovu temu jer evo vidim vec se doslo do Poljske,Rusije i Prvog svj. rata. Kakve to veze ima s Drvarom?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara
PostPostano: 25 ruj 2019, 17:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 10 svi 2019, 21:58
Postovi: 20462
aleksije radicevic je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Dakle BiH je Srpska zemlja jel? Logično je da su se Srbi u njoj nastanili a Hrvati oko Srba u obliku pereca. Svakako ima smisla. :smajl049 :smajl052
Zato su sve zemlje svijeta danas u obliku kifle. Dajte molim vas malo elementarne logike. Očito se vidi da je Hrvatima otet taj komad zemlje. Htjeli vi to priznati ili ne.


Mi smo oteli tj. oslobodili BiH od Austro-Ugarske. A oni su oteli od Osmanlija. A pre Osmanlija, Bosna je bila poseban entitet, dok je neki hrvatski prostor bio pod Ugarima.

A vi ste od stoljeća sedmog u obliku kifle. Počeli ste kao Panonska i Primorska Hrvatska.

Mi nikad nismo bili kifla, tek s dolaskom turaka nastaje ta odvratna deformacija. Točno je da su postojale dvije Hrvatske, panonska između petrove gore (gvozd) Drave i Save, te ona južnija između mora i Drine. Nije se taj primorski dio bezveze zvao Dalmacija jer je ime dobio po rimskoj provinciji dalmaciji koja se pružala između Save Drine i Mora. Tek utjecajem turaka dalmacija postaje malen dio onoga što je nekad bila i postaje današnja Dalmacija. Po rimljanima i Banja Luka i Sarajevo su u Dalmaciji. Lijepo se zna da je titula Hrvatskog kralja bila Rex Dalmatiae što jasno znači tko je tu bio gazda. Također Hrvatski velikaši Šubići su nosili titulu gospodara Bosne. Evo primjer Zadarskog mira koji je dobro utvrđena povijesna činjenica za koju postoji više izvora. To je sve Hrvatski teritorij samo je Bosna samostalna dok je Hrvatska u uniji s Ugarskom. Prava Bosna je samo malen dio današnje BiH dok je ostatak zapravo Hrvatska. Sve to jasno govori da Srbi i Bosna nemaju nikakve veze sve do prodora Turaka kada kolonizirate taj prostor.
slika

_________________
Titanik potonio 15. a HDZ 17. Travnja


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: mijat_tomic_is_back i 247 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO