|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:37 |
|
|
Nemoj ********, šta je vama prorusima...
Ne znam čija je, ali ovo je postalo glupiranje sa sve tri strane. Vi ako vjerujete da možete donositi svojevoljno odluke onda trebate i neka druga pitanja pokrenuti, Bošnjaci trebaju skontati da ovaj ustavni sud ne služi ničemu a stranci bi trebali skontati da su glupi i da ih neko pravi budalama ili da pošalju jasnu poruku Bošnjacima u vezi ovog pitanja i gotova priča. Ovako svi ko kakva blesava djeca.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:38 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nemoj ********, šta je vama prorusima...
Ne znam čija je, ali ovo je postalo glupiranje sa sve tri strane. Vi ako vjerujete da možete donositi svojevoljno odluke onda trebate i neka druga pitanja pokrenuti, Bošnjaci trebaju skontati da ovaj ustavni sud ne služi ničemu a stranci bi trebali skontati da su glupi i da ih neko pravi budalama ili da pošalju jasnu poruku Bošnjacima u vezi ovog pitanja i gotova priča. Ovako svi ko kakva blesava djeca. Trebaju li Hrvati išta?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:39 |
|
|
Samo mudro šutiti ko i dosad.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:41 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Samo mudro šutiti ko i dosad. Nama uvijek najteže zapadne.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:46 |
|
|
Ne znam čija je, ali ovo je postalo glupiranje sa sve tri strane. Vi ako vjerujete da možete donositi svojevoljno odluke onda trebate i neka druga pitanja pokrenuti, Bošnjaci trebaju skontati da ovaj ustavni sud ne služi ničemu a stranci bi trebali skontati da su glupi i da ih neko pravi budalama ili da pošalju jasnu poruku Bošnjacima u vezi ovog pitanja i gotova priča. Ovako svi ko kakva blesava djeca. Šta seiriš ? Ne poštujete preko 70 presuda tog istog US-a i niko se zbog toga ne češe po guzici. Eto mi nećemo ispoštovati ovu, donijećemo ekspresno novi zakon o imovini, a vi se možete jebati.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:48 |
|
|
Blesava djeca, ko što rekoh.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:49 |
|
|
Na toj imovini što ste uknjižili možete samo guslarske većeri održavati. Eto de, dajte je nekom investitoru da napravi sta, pa da vidimo. Stranom po mogućnosti
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:50 |
|
|
Ridajte turisti i koljite po klixu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Blesava djeca, ko što rekoh. Šta drugo očekuješ od eksperimentalnog sranja zvanog BiH?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 02 ožu 2023, 22:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Na toj imovini što ste uknjižili možete samo guslarske većeri održavati. Eto de, dajte je nekom investitoru da napravi sta, pa da vidimo. Stranom po mogućnosti Evo Slovenci prave fabriku Iskra? Hoćeš li još primjera?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 03 ožu 2023, 09:28 |
|
|
Kad nam Mile opet pjeva? Ups, podvio rep i pokupio prnje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 03 ožu 2023, 17:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako sam dobro skužio muslimani što nisu mogli u ratu puškom uzeti sad bi htjeli trolanjem na Net-u i traženjem "rezolucija", "amandmana".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 03 ožu 2023, 20:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kad nam Mile opet pjeva? Ups, podvio rep i pokupio prnje. Zato je Željka tu da vam dirigira šta smijete,a šta ne.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 03 ožu 2023, 23:42 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kad nam Mile opet pjeva? Ups, podvio rep i pokupio prnje. Zato je Željka tu da vam dirigira šta smijete,a šta ne. Po kuranu ako žena upravlja Muslimanima nema ništa od dženeta džaba idu u džamiju.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 03 ožu 2023, 23:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zato je Željka tu da vam dirigira šta smijete,a šta ne. Po kuranu ako žena upravlja Muslimanima nema ništa od dženeta džaba idu u džamiju. Zato im je Mile uvalio Željku,a Čović Borjanu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 04 ožu 2023, 13:10 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7163 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Ne znam čija je, ali ovo je postalo glupiranje sa sve tri strane. Vi ako vjerujete da možete donositi svojevoljno odluke onda trebate i neka druga pitanja pokrenuti, Bošnjaci trebaju skontati da ovaj ustavni sud ne služi ničemu a stranci bi trebali skontati da su glupi i da ih neko pravi budalama ili da pošalju jasnu poruku Bošnjacima u vezi ovog pitanja i gotova priča. Ovako svi ko kakva blesava djeca. Niko muslimanima odnosno efbiju ne brani da donese zakon kojim će pitanje imovine riješiti na isti način ali ako ste već bejha patriJote kako kažete onda tu imovinu treba da uknjižite na zajedničke institucije a ne na efbij ili kantone kako bi i političari iz Srpske upravljali i raspolagali tom imovinom.Takav potez svjedočio bi iskrenom patriJotizmu Bošnjaka 1995.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 04 ožu 2023, 13:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Po kuranu ako žena upravlja Muslimanima nema ništa od dženeta džaba idu u džamiju. Zato im je Mile uvalio Željku,a Čović Borjanu.
1098 of 2558 - 42.92%
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpkinja je mene majka rodila - Ori se Baščaršijom Postano: 04 ožu 2023, 13:32 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Po kuranu ako žena upravlja Muslimanima nema ništa od dženeta džaba idu u džamiju. Zato im je Mile uvalio Željku,a Čović Borjanu. A zamisli tek 2026. kad u Predsjedništvo prođu Borjana i Željka pa preglasaju Bakira i džamiju. Alah facepalm i brisanje iz spiska muslimanskih naroda. Što Muslimanima to treba nije mi jasno? Nije ni alahu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|