|
|
Stranica: 8/25.
|
[ 601 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:11 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
 Nakon Galijaševićeve opservacije 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:16 |
|
|
|
Ispada da si ti kurac od ovce jer toliko se baviš politikom a još nisi skupio 10 glasača. Mislim na gospodina Dragana (Čavić)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:16 |
|
|
|
Saro idite zajedno sa Vladom u BL. Isti ste mentalni sklop i smarate sa istim nakaznim postavljanjem km prikaza botovanja.
Jesi li dobila koji sendvic sa alpskom i sokic na rastvaranje, onaj za zadusnicu (dzenazu), kada si tako sladostrasno revnosna ?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:21 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
galijasevic, "ekSpert". Dolazi 10.000 sivih vukova iz Ankare, Izmira, Istanbula, Konye... 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:26 |
|
|
http://srbin.info/2016/05/10/kasubi-sa- ... a-beograd/Kasubi ili Srpski Poljaci, stizu da brane RS, Donald Tusk ih PREDVODI. Dolaze sa huliganima Lodja. Oni "vole" Hamidjine islamiste. Stize li Hamidja ispomoc iz Svecke, Nemacke, Austrije, Bostona, ljutih Krajisnika i Teocacana i Majevicana ?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:28 |
|
|
Oće li ovi iz BG sad dobiti pozive za mobilizaciju. Kad Karmela i Dodika jadnu petama vjetra. Mislim da će jedino gospodja Tera doći i ispuniti patriotski dužnost!  Što vi kažete Aga za begeške seke Perse? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:28 |
|
|
|
Ali uvek me je fascinirala ta opoziciona politika okupljanja u onom komičnom smislu, ma o kome se radi. S jedne strane imate jednu dominantnu figuru koja vlada zahvaljujući pobedi na izborima a s druge njih 5, 10, 15 okupljene u čopor. Među njima se zna naći likova za koje nikad niste čuli ali eto, i oni imaju svoje ime a i stranku za koju nikad niste čuli. Kao i oni su nezadovoljni i oni bi želeli u vlast.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:29 |
|
|
Opet ustasko-vatikansko-nemacko-americko-arapsko-tursko-mudzahedinska zavera protiv slobodarskijeh srba... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ali uvek me je fascinirala ta opoziciona politika okupljanja u onom komičnom smislu, ma o kome se radi. S jedne strane imate jednu dominantnu figuru koja vlada zahvaljujući pobedi na izborima a s druge njih 5, 10, 15 okupljene u čopor. Među njima se zna naći likova za koje nikad niste čuli ali eto, i oni imaju svoje ime a i stranku za koju nikad niste čuli. Kao i oni su nezadovoljni i oni bi želeli u vlast. G. Aga, na stranu opozicija i broj koji će skupiti. No nigdje u svijetu vladajuća stranka ne organizira proteste. istovremeno. Nema logike. Protiv koga protestiraju? I oni su nezadovoljni samim sobom i poštenim učinkom? Boje se? Sve skupa? Mislim situacija je totalno apsurdna da vladajuća koalicija u toku svog mandata organizira proteste  Pa se još i crkva miješa. Irinej 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Što vi kažete Aga za begeške seke Perse?  Pa rekao sam već, troluje vas jer vas voli videti srećne barem jedan dan. Samo se setite koliko ste se puta obradovali da će se u Srpskoj desiti to nešto, a na kraju ne bi ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:44 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Što vi kažete Aga za begeške seke Perse?  Pa rekao sam već, troluje vas jer vas voli videti srećne barem jedan dan. Samo se setite koliko ste se puta obradovali da će se u Srpskoj desiti to nešto, a na kraju ne bi ništa. Ma trolovala sam tada. Dječja posla. Znate one faze nakon puberteta. Promjene raspoloženja i mišljenja. Nego fakat jeste čuli igdje u svijetu da vladajuća koalicija u toku svog mandata održava proteste? Ja ne. Ovo je presedan.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:45 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 00:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: G. Aga, na stranu opozicija i broj koji će skupiti. No nigdje u svijetu vladajuća stranka ne organizira proteste. istovremeno. Nema logike. Protiv koga protestiraju? I oni su nezadovoljni samim sobom i poštenim učinkom? Boje se? Sve skupa? Pa se još i crkva miješa. Irinej  Opet ona dje prestaje logika, pocinje Bosna Vlast u RS protestira protiv vlasti na saveznom nivou Vlast na saveznom nivou protestira protiv vlasti savezne drzave republike srpske Vlast u RS je opozicija na saveznom nivou Opozicija u RS je vlast na saveznom nivou 
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: G. Aga, na stranu opozicija i broj koji će skupiti. No nigdje u svijetu vladajuća stranka ne organizira proteste. istovremeno. Nema logike. Protiv koga protestiraju? I oni su nezadovoljni samim sobom i poštenim učinkom? Boje se? Sve skupa?
Ima logike. Recimo, protestvuju protiv onih koji su izgubili izbore a koji protestvuju protiv onih koji su dobili izbore a za koje su i oni glasali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:49 |
|
|
nosferatu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: G. Aga, na stranu opozicija i broj koji će skupiti. No nigdje u svijetu vladajuća stranka ne organizira proteste. istovremeno. Nema logike. Protiv koga protestiraju? I oni su nezadovoljni samim sobom i poštenim učinkom? Boje se? Sve skupa? Pa se još i crkva miješa. Irinej  Opet ona dje prestaje logika, pocinje Bosna Vlast u RS protestira protiv vlasti na saveznom nivou Vlast na saveznom nivou protestira protiv vlasti savezne drzave republike srpske Vlast u RS je opozicija na saveznom nivou Opozicija u RS je vlast na saveznom nivou  To samo kod Srba ima. Dakle gdje počinje RS tu prestaje logika. Zašto bi vlast na entitetske nivou protestirali zbog vlasti na državnom? I ako bi sto je opet apsurd, otkud baš isti tajming?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: G. Aga, na stranu opozicija i broj koji će skupiti. No nigdje u svijetu vladajuća stranka ne organizira proteste. istovremeno. Nema logike. Protiv koga protestiraju? I oni su nezadovoljni samim sobom i poštenim učinkom? Boje se? Sve skupa?
Ima logike. Recimo, protestvuju protiv onih koji su izgubili izbore a koji protestvuju protiv onih koji su dobili izbore a za koje su i oni glasali. Nije mi jasno. Dakle vlast na entitetskoj razini protestira protiv vlasti na državnoj razini? Ili? Ako je tako državne institucije su u Sarajevu. I jedni protesti odnosno protesti vladajuće koalicije bi trebali u najmanju ruku tamo se održavati. Ovo meni izgleda kao strah vladajuće koalicije. Dodik tvrdi u Avazu da će poštujući Irineja otkazati svoje proteste i sazvati presatavnike svih srpskih partija na razgovor. Dakle izdajnika. Mislim da se presjednik poput djeteta zaigra i izvrijeđaa ljude i onda " puj pik ne važi, liži  "
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 22:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To će jednsotavno biti masovan miting podrške Dodiku i SNSD-u. Bosić i Čavić kad su to planirali nisu računali da će ovaj udariti kontra-miting. Ljudi se ufurali da žive u nekoj zapadnoj državi gdje to nije običaj i bilo bi nekulturno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 23:04 |
|
|
BBC je napisao/la: To će jednsotavno biti masovan miting podrške Dodiku i SNSD-u. Bosić i Čavić kad su to planirali nisu računali da će ovaj udariti kontra-miting. Ljudi se ufurali da žive u nekoj zapadnoj državi gdje to nije običaj i bilo bi nekulturno. Ako Dodik ne digne MUP. Djeluje previše nervozno i spreman na kompromise. Inače on ne nudi nikad kompromis ako je siguran u sebe. Zato mi ovo sa Irinej i posredništvo crkve je trulo...
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 23:06 |
|
|
|
Ne djeluje nervozno već klislamo-manijaci uvijek biraju najružnije slike. I njega i Čovića kad moraju masturbirati protiv njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 23:06 |
|
|
|
Kazu doci ce po nekoliko autobusa simpatizera iz Listice, Gruda, Citluka i Ljubuskog...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 23:07 |
|
|
|
Ima ih više u Srednjoj Bosni. Oni i od onih koje su Srbi spasili od muslimanskog noža.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 12 svi 2016, 23:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Ima ih više u Srednjoj Bosni. Oni i od onih koje su Srbi spasili od muslimanskog noža. Brjjem da si i ti preko Pala ili Vlasica zapalio za hr a zatim avstriju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 13 svi 2016, 06:32 |
|
|
nosferatu je napisao/la: Ovo su ti Bosnicevi srbijanski ekstremisti Od raznih Obraza, 1389-ki, kuraca palaca ja sam postao simpatizer ove zavjetnice 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 13 svi 2016, 06:34 |
|
|
chat nick je napisao/la: VLADO RUS JEL DOLAZIŠ PIČKICE U SUBOTU? CRNA MAJICA-DINARIZAM.Farmerke,patike. Kratko ošišan 190cm 95kg. Javi mi se.  Najebo si Ruse Mozda je bolje da obuje siljkanere da ga lakse prepoznas
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 13 svi 2016, 07:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tresla se gora - rodit će se miš. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Srpsko proljeće 14.05.2016 Postano: 13 svi 2016, 07:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 15:12 Postovi: 10049 Lokacija: since 1878
|
Agathonikos je napisao/la: Nebula je napisao/la: Rahat patnja je termin koji se često koristi na političkim forumima u BiH a koji znači da se patiš znajući i da se tvoj neprijatelj pati i nadajući se da se ti patiš manje nego neprijatelj i da će samim tim tvoj neprijatelj prije popustiti jer ne može izdržati patnju onoliko koliko ti možeš.
U našem konkretnom slučaju svi znaju da ovakva BiH ne može funkcionisati. Ili će se podjeliti ili će se ukinuti instrumenti blokade (recimo entiteti). Bošnjaci kažu "nema veze patićemo se ali nedamo podjelu zemlje. Vi ćete popustiti i pristati da se ukinu entiteti". Srbi kažu "mi možemo više izdržati patnju. Vi ćete popustiti i dozvoliti podjelu zemlje."
To je rahat patnja.
Ta rahat patnja nema veze sa ovim tzv. srpskim proljećem 14.05.2016, gospodine Nebula. Glasač SDS, PDP, SNS, SRS koji sutra bude došao na taj protest, ne dolazi da bi ukinuo Srpsku ili se odcjepio od BiH, već dolazi zato što je dovoljno glup da misli da će živjeti bolje ako dođe do promjene vlasti, ne čekajući izbore. To bi isto sutra vrijedilo i za glasače SNSD koji bi na sličan način iskazali svoju želju tako da te stvari nemaju veze sa rahat patnjom i tamo onima sa druge strane entitetske granice. Za promjenu vlasti postoje izbori. Na proteste se izlazi kada si gladan i siromašan toliko da ne možeš čekati izbore. Bar bi tako trebalo biti U svakom slučaju, ako ovi protesti nisu rezultat gladi i neimaštine onda nisu bili ni oni februarski u Federaciji (i njih je organizovao SBB samo tajno). Ali mnogi Srbi (i Hrvati) su upravo te februarske proteste koristili kao dokaz da Bošnjaci popuštaju i da im teško pada rahat patnja. Zato se nemojte iznenaditi gospodine Aga ako se i ovi protesti u RS budu shvatili kao znak da Srbi popuštaju i da im teško pada rahat patnja.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: mrnjav i 99 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|