|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 322 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mislim da će se neke ljevičarsko-liberalne dogme u Europi (pa tako i u nas) rasplinuti. Istim smo već 10-15 godina bili jako bombardirani iz medija, "neovisnih" intelektualaca, raznih udruga, novinara i sl.
Ti "liberalno"-lijevi mediji stvaraju svjesno ili ne - frankenstein društvo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:42 |
|
|
emt je napisao/la: Što?Istina je bolna...znam.
Gospođice Emt, ne trolujte temu već se prihvatite igala i pletiva a raspravu na ovoj temi prepustite pametnijima od vas 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:42 |
|
|
Svaka tema se masno zatrola, sta god stisnes, smaranje o Srebrenici Barem da vam daju neku kintu za to... za DZ svaka se rasprava ciljano navodi na to... Sve je manje ozbiljnih rasprava, ako mogu ovi trolovi da se malo ociste, u hrpi djubreta treba traziti postove ljudi koji stvarno imaju nesto da kazu.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
|
|
Rekoše sad na vestima da će ukinuti socijalna davanja ovim demonstrantima, da ne kažem huliganima.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospođice Emt, i ovu temu ste zloupotrijebili za propagiranje đenosajda u Srebenici uz neizostavno pominjanje Vukovara, kako biste očito trolovanje svake teme sa Srebrenicom zamaskirali u brigu o Hrvatima  Vi čitav dan očigledno zloupotrebljavate forum i liječite komplekse,naslađujući se tuđim jadom.To što se dešava u Britaniji,nije uopšte smiješno,može nesreća zakucati i na vaša vrata.Stvarno ne vidim razloga tolikom ismijavanju ljudi i radovanju tim neredima.Pošto Britance ne mrzite kao nas Bošnje,samo sam dala uporedbu, što se radili kad se kod nas dešavao onaj užas. Nije mi bila namjera skrenuti temu,nego vas upozoriti kako vaši postovi izgledaju drugima.No nastavite,ako će vam to prestavljati uživanje.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:48 |
|
|
lepa sela lepo gore 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
emt je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospođice Emt, i ovu temu ste zloupotrijebili za propagiranje đenosajda u Srebenici uz neizostavno pominjanje Vukovara, kako biste očito trolovanje svake teme sa Srebrenicom zamaskirali u brigu o Hrvatima  Vi čitav dan očigledno zloupotrebljavate forum i liječite komplekse,naslađujući se tuđim jadom.To što se dešava u Britaniji,nije uopšte smiješno,može nesreća zakucati i na vaša vrata.Stvarno ne vidim razloga tolikom ismijavanju ljudi i radovanju tim neredima.Pošto Britance ne mrzite kao nas Bošnje,samo sam dala uporedbu, što se radili kad se kod nas dešavao onaj užas. Nije mi bila namjera skrenuti temu,nego vas upozoriti kako vaši postovi izgledaju drugima.No nastavite,ako će vam to prestavljati uživanje. Mislim da Britanci ne zaslužuju neku ogromnu sućut. Žanju, šta su sijali. Žali se, naravno, za nevinim ljudskim životima, ali mi nije jasna pretjerena sućut za naciju koja veći dio svoje povijesti ima krv na rukama. Neprimjereno je radovanje, ali hladna distanciranost na događanja u GB mi je sasvim razumljiva.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: lepa sela lepo gore  Gospodine Gasol, ali ovde gore gradovi 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:56 |
|
|
teranova je napisao/la: Rekoše sad na vestima da će ukinuti socijalna davanja ovim demonstrantima, da ne kažem huliganima. Gledam onu policiju, cuveni Scotland Yard, nekada pojam za policiju... oni izgledaju kao amateri, oni neki jadni stitovi i kacige... Kad uporedim sa onim nasim terminatorima, ovi englezi izgledaju kao pero-laka kategorija.  Da im dodju nase "kornjace" da im malo prorede rebra. Nije mi uopste drago kad gledam one divljake, u stilu - ko ih jebe, mrski Englezi... unistavaju prodavnice gde rade ljudi za male pare da prezive, i zbog toga im treba ruke lomiti za primer, da ne padne pamet ni jednom kurajberu da lomi tudje. Onda kad su lomili Beograd i krali, toliko sam bio ljut, hteo sam da uzmem sipku fi100 da ledja ispravim onom oloshu, kakvo je to ponasanje, jajare obicne, secikese i drparosi... uopste mi nije zao sto ih policija posle dobro nakanta, nije to sirotinja, sirotinja je ona sto nema vremena za takva sranja, nego crnci za tanjir hrane.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 00:56 |
|
|
Sve te bogate zemlje koje su primale imigrante će u jednom trenutku pući, jer postoji bukvalno višak ljudi, a to je upravo ta omladina bez obrazovanja, marginalci u svakom pogledu. Njihova budućnost je da budu market traders kao Del boj ili da prevrću hamburgere u nekoj masnoj kujni.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: emt je napisao/la: Vi čitav dan očigledno zloupotrebljavate forum i liječite komplekse,naslađujući se tuđim jadom.To što se dešava u Britaniji,nije uopšte smiješno,može nesreća zakucati i na vaša vrata.Stvarno ne vidim razloga tolikom ismijavanju ljudi i radovanju tim neredima.Pošto Britance ne mrzite kao nas Bošnje,samo sam dala uporedbu, što se radili kad se kod nas dešavao onaj užas. Nije mi bila namjera skrenuti temu,nego vas upozoriti kako vaši postovi izgledaju drugima.No nastavite,ako će vam to prestavljati uživanje.
Mislim da Britanci ne zaslužuju neku ogromnu sućut. Žanju, šta su sijali. Žali se, naravno, za nevinim ljudskim životima, ali mi nije jasna pretjerena sućut za naciju koja veći dio svoje povijesti ima krv na rukama. Neprimjereno je radovanje, ali hladna distanciranost na događanja u GB mi je sasvim razumljiva. "Neprimjereno je radovanje, ali hladna distanciranost na događanja u GB mi je sasvim razumljiva." Odlično rečeno.Slažem se. Ali ako prelistaš malo postove unazad,mislim da će ti biti jasno, da postovi od teranove i "sugovornika" joj prelaze sve granice dobrog ukusa.Nije to više ni ono "naše"Balkansko "Bolje da u komšije crkne krava nego da moja oteli dvoje"nego čisto bolesno iživljavanja.Ljudi su poginuli...I to sitna boranija koja sigurno nema veze sa vanjskom politikom Britanije.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:04 |
|
|
teranova je napisao/la: Sve te bogate zemlje koje su primale imigrante će u jednom trenutku pući, jer postoji bukvalno višak ljudi, a to je upravo ta omladina bez obrazovanja, marginalci u svakom pogledu. Njihova budućnost je da budu market traders kao Del boj ili da prevrću hamburgere u nekoj masnoj kujni. Ako im je tesko, nek se vrate odakle su dosli, nije nikakav izgovor los materijalni status za onakvo divljanje, ko god posegne za takvim nacinom borbe treba da zna da je bukirao jedan bubreg manje, i bolove usled promene vremena do kraja zivota... Jedan je aspekt globalni poredak, i nepravda koju on cini, ali borbu protiv toga totalno devalviraju ovi shabani... obican covek ce rezonovati - jel ta bagra alternativa?! i time nesvesno ucvrstiti postojecu strukturu.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: lepa sela lepo gore  Gospodine Gasol, ali ovde gore gradovi  u pravu ste gospodine agathonikos, nego nema nam gospođice seherzade odavno da nije joj se nije nešto desilo, ne daj bože 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:06 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Sve te bogate zemlje koje su primale imigrante će u jednom trenutku pući, jer postoji bukvalno višak ljudi, a to je upravo ta omladina bez obrazovanja, marginalci u svakom pogledu. Njihova budućnost je da budu market traders kao Del boj ili da prevrću hamburgere u nekoj masnoj kujni. Ako im je tesko, nek se vrate odakle su dosli, nije nikakav izgovor los materijalni status za onakvo divljanje, ko god posegne za takvim nacinom borbe treba da zna da je bukirao jedan bubreg manje, i bolove usled promene vremena do kraja zivota... Jedan je aspekt globalni poredak, i nepravda koju on cini, ali borbu protiv toga totalno devalviraju ovi shabani... obican covek ce rezonovati - jel ta bagra alternativa?! i time nesvesno ucvrstiti postojecu strukturu. Slažem se u potpunosti, za divljanje nema pardona. Zašto pale zgrade? Ja mislim da ni sami ne znaju.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Sve te bogate zemlje koje su primale imigrante će u jednom trenutku pući, jer postoji bukvalno višak ljudi, a to je upravo ta omladina bez obrazovanja, marginalci u svakom pogledu. Njihova budućnost je da budu market traders kao Del boj ili da prevrću hamburgere u nekoj masnoj kujni. Ako im je tesko, nek se vrate odakle su dosli, nije nikakav izgovor los materijalni status za onakvo divljanje, ko god posegne za takvim nacinom borbe treba da zna da je bukirao jedan bubreg manje, i bolove usled promene vremena do kraja zivota... Jedan je aspekt globalni poredak, i nepravda koju on cini, ali borbu protiv toga totalno devalviraju ovi shabani... obican covek ce rezonovati - jel ta bagra alternativa?! i time nesvesno ucvrstiti postojecu strukturu. Slažem se da je najveća tragedija da su najviše na meti mali obrti, koje pojedine obitelji podižu godinama ili desetljećima. I dođe rulja dokoličara sa viškom neutrošene energije i s*ebe trud ljudima. Korporacije će opet lišo proći.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:11 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Nije mi uopste drago kad gledam one divljake, u stilu - ko ih jebe, mrski Englezi
Meni jeste. Dosta su se krvi isprosipali i ratova naštimali a to rade i danas, a da se 5 pjegavih Engleza nije okupilo da protestuje protiv toga. A sad kad im je ni blijeda sjena od svega toga pokucala na vrata, cmizdre zbog dva razbijena izloga. Ko ih jebe, uživali su u demokratiji i u toj demokratiji mogli su rušiti na demokratski način svoje vlade svakih pola godine, sad kad su osjetili malo nedemokratije, trebam ih kao žaliti. Ono što su sijali po svijetu, niklo im je u dvorištu i ko ih jebe.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:11 |
|
|
Citat: Ako im je tesko, nek se vrate odakle su dosli, E al pazi, lako je reći nek se vrate odakle su došli, neki su tu već generacijama. Gde da odu iz Engleske? Nazad u neki Bangladeš? Teško do nikako. A s druge strane, tako kolorisani su u Britaniji osuđeni da budu druga klasa, pa čak i ako se obogate.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:16 |
|
|
teranova je napisao/la: Slažem se u potpunosti, za divljanje nema pardona. Zašto pale zgrade? Ja mislim da ni sami ne znaju.
Uzas... Gledam jednu srednjovecnu zenu na BBC, zapalili joj stan, sedi i place, sta ce... kome je ona zgresila, samo se treba staviti u kozu te osobe i pomisliti sta bi neko od nas radio da mu zapale kucu bez ikakvog razloga... Samo batina i duga robija, pa kad osude te barabe za primer, ajde da vidim ko ce sledeci da pokusa... pun mi je kurac ovih nasih lokalnih balavandera koji svako malo ruse grad... Prvi put sam bio ponosan na policiju, pandur koji za 400 jura radi najgori posao, i koji bi imao sve razloge da se buni protiv sistema, kapira neke stvari... ne rusi svoj grad, usmeri energiju na lopove u vlasti, a ne tako sto ces nekome da polomis radnju iskazes svoj neki pubertetski bunt.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Meni jeste.
Dosta su se krvi isprosipali i ratova naštimali a to rade i danas, a da se 5 pjegavih Engleza nije okupilo da protestuje protiv toga. A sad kad im je ni blijeda sjena od svega toga pokucala na vrata, cmizdre zbog dva razbijena izloga. Ko ih jebe, uživali su u demokratiji i u toj demokratiji mogli su rušiti na demokratski način svoje vlade svakih pola godine, sad kad su osjetili malo nedemokratije, trebam ih kao žaliti. Ono što su sijali po svijetu, niklo im je u dvorištu i ko ih jebe. Nije to dobro Aga, stradaju ljudi koji veze nemaju sa time... vlast i vlasnike krupnog kapitala nece ni okrznuti. To me podseti kad sam gledao propagandu za vreme bombardovanja - Srbi su zasluzili to zbog Milosevica... jebo ih Milosevic, nek se nosi i on i oni zajedno, ionako su isti zlikovci... nisu Milosevica bombe ni dirnule, stradala je sirotinja, sinovi seljaka koje su slali na Kosovo da ostavljaju kosti... Ajde malo tu ljudsku dimenziju da pogledamo, pusti visoku politiku, ovakve stvari ionako tu nece nista promeniti.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:31 |
|
|
Bez obzira na to, opet kažem, ko ih jebe. Iz ovog izuzima ljude koji su ili koji će fizički stradati, njih mi je svakako žao, ali suštinski, jebe mi se što im gore gradovi jer gorili su gradovi širom svijeta koje su oni potpalili pa se ni oni nisu češali, ni po dupetu.
Država u kojoj žive je viševjekovni megapljačkaš, pa neka im materijalnu štetu ona isfinansira, tako da, hooligan move, što se mene tiče.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:42 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bez obzira na to, opet kažem, ko ih jebe. Iz ovog izuzima ljude koji su ili koji će fizički stradati, njih mi je svakako žao, ali suštinski, jebe mi se što im gore gradovi jer gorili su gradovi širom svijeta koje su oni potpalili pa se ni oni nisu češali, ni po dupetu.
Država u kojoj žive je viševjekovni megapljačkaš, pa neka im materijalnu štetu ona isfinansira, tako da, hooligan move, što se mene tiče. Podrzao bi antivladine proteste, antiglobaliste, ljude koje vodi neka ideja o boljem svetu... ovo nije to, ovo je najgora moguca otimacina i destrukcija, sta je motiv onih sa kapuljacama?! Da maznu iphone, playstation, patike... kazu da i u kradji treba imati stila, ovo su pacovi, glodari, ne obijaju prodavnice hrane jer su gladni, niti toliko nemaju da ono sto ukradu ce im poboljsati zivot... kradu stvari od 100-200 funti max, da bi ispali mangupi, neki postmoderni revolucionari, a ustvari najbednije lopovcine koje treba baciti u lance. Ne pale oni zgrade vlade, policijske stanice, nesto sto simbolise drzavu, pa da u tome vidimo bar iskru neke razumne ideje... zavijaju u crno obicne ljude koji sa politikom Engleske imaju veze ko i cistac cipela u New Yorku sa Bushom i Obamom. Kao sto sam rekao, ti ljudi ovakvim delima ih samo ucrscuju, jer ce svako razuman podrzati vlast i policiju da se obracunaju sa njima, i tako kupiti vreme da prave svoja vec velika sranja po svetu.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:45 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Odlicna ekipa, ona policija obicni pozeri... ajde ovim mangupima da izadju na crtu... Beze ko sise...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:50 |
|
|
Jebe mi se za te detalje, gospodine Džoni, nisam Englez. Ako je ovo milioniti dio bumeranga koji im se vraća, ta država bi trebala barem 100 godina biti u vanrednom stanju u kakvom je danas. Pošto nije, a trebao bi biti, proći će mnogo jeftinije, ako ih ista stvar ne potkači i kroz godinu ili dvije, i opet će mi se jebati za njima i njihovim problemima Vrtimo se u krug. Toliko 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 11 kol 2011, 01:51 |
|
|
tako je džoni a smrdljiva policija nije tu da štiti građane već banke, korporacije i političare tj njihov poredak za ostalo ih boli q(što se njih tiče ovi se mogu istrjebiti) na kraju se sve svodi na to će popaliti ovim ljudima zgrade i radnje nema tu nikakve revolucije samo obični huligani laku noć
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|