HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2024, 11:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 338 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Sta nude Muslimani za opstanak Bosne i Hercegovine?
PostPostano: 13 ruj 2021, 19:08 

Milost!

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:18 

Mujage stalno nešto fantaziraju da sa Srbima mogu saveze praviti. Okanite se islama, vratite na pravoslavlje i Srbi će vas primiti kao braću.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:21 

BBC je napisao/la:
Mujage stalno nešto fantaziraju da sa Srbima mogu saveze praviti. Okanite se islama, vratite na pravoslavlje i Srbi će vas primiti kao braću.

Srbi ne mrze druge vjere, nisu jos na tom nivou uopste. Oni jednostavno mrze svakog ko drugacije misli. Vidjeti pod Mustafa Jusufspahic i slicni.
Mada, ni mi ostali ne odudaramo puno, jednostavno mrzimo i borimo se protiv svakog ko drugacije misli.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:23 

novovrijeme je napisao/la:
*** je napisao/la:
Naime, bio bi dogovoren referendum o stvaranju zajednice BH i Srbije. Srpski i bošnjački narod bi referendumom sa 85% glasova ZA, odlučili da cjelovita BiH bude jedna od dvije federalne jedinice nove državne zajednice.

:smijeh
Druže kurče jesi li ti retardiran?

Molim moderatora da ovog katolika sankcionira zbog vrijedjanja.
Ti nisi Srbin nego katolik. Prilično si vješt, ali iskusno oko ne možeš prevariti :zubati

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:25 

Kulac je napisao/la:

Ti nisi Srbin nego katolik. Prilično si vješt, ali iskusno oko ne možeš prevariti :zubati

I ja to sumnjam već duže vrijeme. Ubačen agemt za borbu protiv Bošnjaka ali na srpski račun. Stara hrvatska politika.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:28 

BBC je napisao/la:

Radije ćemo se okaniti islama nego pristati na katoličke ucjene. Zahvalite svevišnjem što Bošnjake vode takvi kao Bakir i Nikšić. Da ih ja vodim, eto sam napisao gdje bi ih odveo. A katolici bi u tom slučaju dobili ono što su zaslužili vrludajući od 92 do danas.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:29 

Kulac je napisao/la:

Nije to vrijeđanje nego pitanje.

Stvarno odakle ti ideja da bi mi pravili novu Jugu ili zajedničku državu sa Muslimanima? Gdje si to čuo? Na džumi?
Mujo, zapamti od sad pa na dalje i ubuduće. Samo Srbi, Srpska i Srbija. Ništa strano. Ništa što smeta, usporava. Za 20 godina bićemo u nivou Mađarske.
Niko nama ne treba i niko nam nikad nije trebao. Vi pogotovo. :smijeh

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:32 

Karabaja je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Srbi ne mrze druge vjere, nisu jos na tom nivou uopste. Oni jednostavno mrze svakog ko drugacije misli. Vidjeti pod Mustafa Jusufspahic i slicni.
Mada, ni mi ostali ne odudaramo puno, jednostavno mrzimo i borimo se protiv svakog ko drugacije misli.

To je istina, mi smo miroljubiv narod i mržnja nije u našem biću. Mrzimo al kratko i brzo se ohladimo.
Interes Mujo, samo interes.
Ako imaš šta da ponudiš, zanimljiv si. Ako nemaš ništa, nudiš sevdalinku i dušu bosnasku, teraj se u PM. Mi sa neozbiljnim ljudima ne pričamo. Hrvati su ozbiljan narod, zato radimo, ne volimo se al radimo. Naravno na uništenju BiH. To znaš.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:35 

Kulac je napisao/la:

Stvarno odakle ti ideja da bi mi pravili novu Jugu ili zajedničku državu sa Muslimanima? Gdje si to čuo? Na džumi?
Mujo, zapamti od sad pa na dalje i ubuduće. Samo Srbi, Srpska i Srbija. Ništa strano. Ništa što smeta, usporava. Za 20 godina bićemo u nivou Mađarske.

Nisi Srbin pa nisi kompetentan da polemiziraš. Ja ti kažem da bi Srbija prihvatila tu zajednicu u kojoj bi svi Srbi bili u jednoj državi i svi Bošnjaci u jednoj državi. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:37 

Kulac je napisao/la:
Obraćam se bosanskim katolicima i tako ću ih nazivati sve dok oni mene budu nazivali muslimanom. Ujedno ću odgovoriti na pitanje koje postavlja tema. Kao što se vidi iz priloženog, nama Bošnjacima bosanski katolici nude mirni razlaz. Jasno je da mirnog razlaza nema jer na mirni razlaz moraju pristati sve tri strane. Ja neću mirni razlaz. Šta ćemo sad. Dayton ne govori o mirnom razlazu. Bosanskim katolicima je to savršeno poznato. Zato predlažu mirne demonstracije u Republici Srpskoj i sredinama gdje žive bosanski katolici kao većina. Naravno BH katolički lukavci računaju da će u mirnim demonstracijama neki plaćenik ubiti nekog BH katolika ili zapaliti neku BH katoličku kuću tamo negdje u Vitezu, Kiseljaku i ostalim gradićima. Ili će mirni demonstranti preći most u Mostaru pa biti napadnuti od strašnih mudzahedinskih i terorističkih postrojbi! To je to! Idemo dalje. Srbi iz RS-a nemaju razlog za demonstracije jer je RS velikim dijelom već uvezana i povezana sa Srbijom. Ako bi se i desile mirna demonstracije u RS-u, zaista bi i bile mirne jer ne bi bilo nikakvih suprotstavljenih strana. Dakle, evidentno je da bi se BH katolici morali osloniti na sebe. Moguće je da bi uspjeli postići da padne krv u nekoj izmješanoj sredini što štovani učesnici katoličke nacije ovdje na temama žarko priželjkuju. Ukoliko bi situacija izmakla kontroli i eventualno izazvala reakciju Hrvatske u smislu slanja nekih specijalnih jedinica u Mostar ili prema lašvanskoj dolini, Bošnjaci bi počeli razmišljati i o drugim rješenjima naročito ukoliko MZ pokaže znakove popuštanja prema BH katolicima i počne pritiskati bošnjačku stranu da pristane na katolički entitet u BiH. Ali, prvo BH katolicima treba biti jasno da u Sarajevo, Tuzlu, Travnik, Zenicu itd., ne mogu ući. Taj izazvani rat bi ih skupo koštao u mnogim ljudskim životima. Dok bi trajao taj prljavi, izazvani rat, Bošnjaci bi mogli pristupiti tajnim razgovorima sa RS-om, ustvari sa Srbijom. Tako nešto nije uopšte nemoguće i najprije bi rezultiralo vojnom pomoći Bošnjacima. Rezultat tih razgovora bi mogao izazvati zaprepaštenje kod BH katolika i same hrvatske države. Naime, bio bi dogovoren referendum o stvaranju zajednice BH i Srbije. Srpski i bošnjački narod bi referendumom sa 85% glasova ZA, odlučili da cjelovita BiH bude jedna od dvije federalne jedinice nove državne zajednice. Čak i bez takvog rješenja, Bošnjaci imaju puno toga ponuditi Srbima i za uzvrat dobiti ponešto što vama ne bi prijalo. Katolici nemaju ama baš ništa što Srbi već nemaju. Šta im mogu ponuditi? Priznanje genocida u Jasenovcu? Da budu konstitutivni narod u Hrvatskoj? Da povuku priznanje Kosova? Da im ponude jeftinije aranžmane za ljetovanje?
Dragi moji BH katolici. Providna vam je takija. Ako se pitate zašto su Čović, Plenković i ostali tako suzdržani naspram vaše uzavrele retorike, znajte da oni znaju ovo što sam vam prezentirao. I ovo nije ništa što bih mogao još napisati.

Kažeš , Srbi iz RS-a nemaju razlog za demonstracije jer je RS velikim dijelom već uvezana i povezana sa Srbijom....
Jesmo , ali vi to non-stop pokušavate minirati ,gdje god vidite priliku .
Zadnji ili već predzadnji primjer ( više ne znam , teško ih je pobrojati ) je pokušaj da onemogućite zajednički projekat Srbije i Srpske , izgradnju tri hidroelektrane na Drini .
Naravno neće vam uspjeti , ali ste mnogo dosadni smorovi .
Sve vam BRE srpsko smata , na sve strane pokušavate da ga zagrizete , nakinete , dokinete , ukinete..Ma marš više .
Vjeruj...kad bi tako moglo, da mi neko dođe i kaže ..''Svarože ,ako nam daš glavu Srpska će se odvojiti od BiH , a tvoja djeca ,unučad, potomci..živjeti će u 1/1 srpskoj državi , slobodni od raznih smorova koji vam otkad ih napraviše , piju krv''
Odgovor bi bio - uzmi je odmah ,al odmah .

Vjeruj ima nas sasvim dovoljno ovakvih ( svih generacija :wink )dovoljno da ova *** nakarada BiH nema šanse da potraje .
Da li će Hrvati ostati sa vama ili ne , ma zaboli nas tuqi , mi nećemo .
A pošto mi nećemo , neće ni BiH da bude.
PS.
Niste li već imali ponudu za zajednicu sa Srbijom , u vrijeme kad još niko nikome ni čvoku nije udario ?
Na nju ste nam odgovorili Alijom.

Zato , pravite zajednicu sa Hrvatima i Hrvatskom( ako hoće), od nas odyebite .
Ništa vam više ne vjerujemo . NULA .

PS.PS.
Ta ponuda 91. čini mi se ..je bila sasvim korektna .
Da ste je prihvatili dlaka vam sa glave ne bi falila . Mogli ste bez ike' frke raditi na izgradnji svoje nacije , kako u Sarajevu , tako i u Banja Luci . Ovako ste ko zadnje budale , zayebali sebe a odradili za Hrvatsku .

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:39 

Kulac je napisao/la:

Nisi Srbin pa nisi kompetentan da polemiziraš. Ja ti kažem da bi Srbija prihvatila tu zajednicu u kojoj bi svi Srbi bili u jednoj državi i svi Bošnjaci u jednoj državi. :palacgore1

Aj dobro.
Što nam onda danas maltretirate ambasadora sve vas jeblo? :sad

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:44 

Kulac je napisao/la:
Naravno BH katolički lukavci računaju da će u mirnim demonstracijama neki plaćenik ubiti nekog BH katolika ili zapaliti neku BH katoličku kuću tamo negdje u Vitezu, Kiseljaku i ostalim gradićima. Ili će mirni demonstranti preći most u Mostaru pa biti napadnuti od strašnih mudzahedinskih i terorističkih postrojbi!

8:00

Jel to taj budući BH katolički plaćenik?

Upravo sam sa ovim tvojim youtube prilogom postao apsolutno siguran da si katolik Hrvat. Niti jedan Srbin na ovom forumu ne bi tako brzo iskopao taj video. Osim toga, Srbi nikada tako brzo ne odbijaju ponude kao što je ova koju sam prezentirao. Ti tako munjevito reaguješ na svaku mogućnost pomirenja i dogovora Srba i Bošnjaka. Ti si eklatantan primjer lukavog latina. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:44 

Karabaja je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Sta sa Mustafom Jusufspahic nije uredu?

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:48 

Kulac je napisao/la:
Upravo sam sa ovim tvojim youtube prilogom postao apsolutno siguran da si katolik Hrvat. Niti jedan Srbin na ovom forumu ne bi tako brzo iskopao taj video. Osim toga, Srbi nikada tako brzo ne odbijaju ponude kao što je ova koju sam prezentirao. Ti tako munjevito reaguješ na svaku mogućnost pomirenja i dogovora Srba i Bošnjaka. Ti si eklatantan primjer lukavog latina. :zubati

Eto zamisli da ste sebe doveli u poziciju da više ne razlikujete Srbe i Hrvate. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:51 

Ali mi cemo da primimo njih i BiH Hrvate u drzavnu zajednicu, to je poslednja stvar koja ce u Srbiji ida se desi, nas Jugoslavija ne interesuje.

Bosnjaci, shvatite da politicki nismo u 90tima, Srbi nisu izgubljeni podeljeni izmedju RSK/RS/SVK, Jugoslavije, Komunizma, Tita JNA i Cetnika.

Mi tacno znamo ko smo, sta smo, i sta hocemo, i to ne krijemo, zajednicu drzavu Srbija+Srpska+CG, koja vec na terenu maltene postoji.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:52 

Tankosic je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:

Pa to i kazem, potvrđuješ. Misli ko i vi i ne smeta vam što je musliman. Crnogorci ne misle i smetaju vam, iako su pravoslavci.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:52 

Čuvajte se Srbi. Muslimani kad sa nekim savezništvo prave taj završi sa prerezanim vratom.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:56 

Svarog je napisao/la:
Kulac je napisao/la:
Obraćam se bosanskim katolicima i tako ću ih nazivati sve dok oni mene budu nazivali muslimanom. Ujedno ću odgovoriti na pitanje koje postavlja tema. Kao što se vidi iz priloženog, nama Bošnjacima bosanski katolici nude mirni razlaz. Jasno je da mirnog razlaza nema jer na mirni razlaz moraju pristati sve tri strane. Ja neću mirni razlaz. Šta ćemo sad. Dayton ne govori o mirnom razlazu. Bosanskim katolicima je to savršeno poznato. Zato predlažu mirne demonstracije u Republici Srpskoj i sredinama gdje žive bosanski katolici kao većina. Naravno BH katolički lukavci računaju da će u mirnim demonstracijama neki plaćenik ubiti nekog BH katolika ili zapaliti neku BH katoličku kuću tamo negdje u Vitezu, Kiseljaku i ostalim gradićima. Ili će mirni demonstranti preći most u Mostaru pa biti napadnuti od strašnih mudzahedinskih i terorističkih postrojbi! To je to! Idemo dalje. Srbi iz RS-a nemaju razlog za demonstracije jer je RS velikim dijelom već uvezana i povezana sa Srbijom. Ako bi se i desile mirna demonstracije u RS-u, zaista bi i bile mirne jer ne bi bilo nikakvih suprotstavljenih strana. Dakle, evidentno je da bi se BH katolici morali osloniti na sebe. Moguće je da bi uspjeli postići da padne krv u nekoj izmješanoj sredini što štovani učesnici katoličke nacije ovdje na temama žarko priželjkuju. Ukoliko bi situacija izmakla kontroli i eventualno izazvala reakciju Hrvatske u smislu slanja nekih specijalnih jedinica u Mostar ili prema lašvanskoj dolini, Bošnjaci bi počeli razmišljati i o drugim rješenjima naročito ukoliko MZ pokaže znakove popuštanja prema BH katolicima i počne pritiskati bošnjačku stranu da pristane na katolički entitet u BiH. Ali, prvo BH katolicima treba biti jasno da u Sarajevo, Tuzlu, Travnik, Zenicu itd., ne mogu ući. Taj izazvani rat bi ih skupo koštao u mnogim ljudskim životima. Dok bi trajao taj prljavi, izazvani rat, Bošnjaci bi mogli pristupiti tajnim razgovorima sa RS-om, ustvari sa Srbijom. Tako nešto nije uopšte nemoguće i najprije bi rezultiralo vojnom pomoći Bošnjacima. Rezultat tih razgovora bi mogao izazvati zaprepaštenje kod BH katolika i same hrvatske države. Naime, bio bi dogovoren referendum o stvaranju zajednice BH i Srbije. Srpski i bošnjački narod bi referendumom sa 85% glasova ZA, odlučili da cjelovita BiH bude jedna od dvije federalne jedinice nove državne zajednice. Čak i bez takvog rješenja, Bošnjaci imaju puno toga ponuditi Srbima i za uzvrat dobiti ponešto što vama ne bi prijalo. Katolici nemaju ama baš ništa što Srbi već nemaju. Šta im mogu ponuditi? Priznanje genocida u Jasenovcu? Da budu konstitutivni narod u Hrvatskoj? Da povuku priznanje Kosova? Da im ponude jeftinije aranžmane za ljetovanje?
Dragi moji BH katolici. Providna vam je takija. Ako se pitate zašto su Čović, Plenković i ostali tako suzdržani naspram vaše uzavrele retorike, znajte da oni znaju ovo što sam vam prezentirao. I ovo nije ništa što bih mogao još napisati.

Kažeš , Srbi iz RS-a nemaju razlog za demonstracije jer je RS velikim dijelom već uvezana i povezana sa Srbijom....
Zadnji ili već predzadnji primjer ( više ne znam , teško ih je pobrojati ) je pokušaj da onemogućite zajednički projekat Srbije i Srpske , izgradnju tri hidroelektrane na Drini .
Sve vam BRE srpsko smata , na sve strane pokušavate da ga zagrizete , nakinete , dokinete , ukinete..Ma marš više .
Vjeruj...kad bi tako moglo, da mi neko dođe i kaže ..''Svarože ,ako nam daš glavu Srpska će se odvojiti od BiH , a tvoja djeca ,unučad, potomci..živjeti će u 1/1 srpskoj državi , slobodni od raznih smorova koji vam otkad ih napraviše , piju krv''

Vjeruj ima nas sasvim dovoljno ovakvih ( svih generacija :wink )dovoljno da ova *** nakarada BiH nema šanse da potraje .
PS.
Niste li već imali ponudu za zajednicu sa Srbijom , u vrijeme kad još niko nikome ni čvoku nije udario ?

Nešto mi govori da si i ti katolik. :zubati Ali, zar nisam dva puta rekao da bi ja lično išao na takvo rješenje kada bih vodio bošnjačku politiku. Kada političari odluče, tvoje mišljenje nije bitno. Možeš ti slobodno dati svoju glavu, ali pita se Vučić. Ja dajem svoju glavu da bi Vučić prihvatio takvu ideju. O Rusiji i njenom stavu u takvim pregovorima da i ne pričam. Sve se da urediti.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 19:59 

Karabaja je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

Pa to i kazem, potvrđuješ. Misli ko i vi i ne smeta vam što je musliman. Crnogorci ne misle i smetaju vam, iako su pravoslavci.

Nekada se izdaja Srpstva radila tako sto bi Srpstvo zamenio za Islam kao "ideologiju".

Nekada se izdaja Srpstva radilla tako sto bi Srpstvo zamenio za Katolicanstvo, kao "ideologiju".

Nekada se izdaja Srpstva radila tako sto bi Srpstvo zamenio Titoizmom.

A danas se izdaja Srpstva radi najcesce kroz zamene Srpstva za multikulti, black life matters, lgbt, neo-liberalizam, autosovinizam, mada je to sada samo placena profesija i nista vise.

Kod nas Srba to su identicne stvari, prodao si veru za veceru, gde se vera ne misli striktno na zamenu religija, vec ubedjenja, nacina zivota, i kome sluzis, Bogu svome i svojih predaka, ili novom okupatoru.

Da li su to po-/-Turice (bez vredjanja mislim, samo navodim imenicu) tokom Osmansko Carstva, ili katolicki konvertiti za vreme Mletaka i Austro Ugarske, ili je u pitanju neko kao Dragan Bursac i/ili Latinka Perovic, danas za vreme NATO/US lgbt/ Soros sistema vrednosti, nama je potpuno identicna stvar.

A Jusufspahici su medju najstarijim Beogradskim porodicama, oni se secaju dinastije Izetbegovic dok su jos bili Zivkovica i to bukvalno!

Zamisli umnoboliju kada Bakire hoce njima da nametne ime Bosnjaci, a ljudi videli Bosnu nisu.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:00 

Kulac je napisao/la:
Nešto mi govori da si i ti katolik. :zubati Ali, zar nisam dva puta rekao da bi ja lično išao na takvo rješenje kada bih vodio bošnjačku politiku. Kada političari odluče, tvoje mišljenje nije bitno. Možeš ti slobodno dati svoju glavu, ali pita se Vučić. Ja dajem svoju glavu da bi Vučić prihvatio takvu ideju. O Rusiji i njenom stavu u takvim pregovorima da i ne pričam. Sve se da urediti.

A ja ti garantujem da bi Vučić, kad bi bio za zajedničku državu sa Muslimanima, imao milion ljudi na ulicama Beograda sa bakljama i vilama.
Da bi bio odjeban od RS.
I da bi izgubio izbore al rekordno.

Aj da si rekao Čeda, Vučić je Srbin.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:14 

Kulac je napisao/la:
Ali, prvo Hrvatima treba biti jasno da u Sarajevo, Tuzlu, Travnik, Zenicu itd., ne mogu ući. Taj izazvani rat bi ih skupo koštao u mnogim ljudskim životima.
Možete dobiti Tuzlu, Sarajevo i pola Zenice u zamjenu za miran razlaz.
Kulac je napisao/la:
Naime, bio bi dogovoren referendum o stvaranju zajednice BH i Srbije. Srpski i bošnjački narod bi referendumom sa 85% glasova ZA, odlučili da cjelovita BiH bude jedna od dvije federalne jedinice nove državne zajednice.

Znači ti očekuješ od Srba da će glasati na referendumu za nešto što su već odbili, baš si pametna, a ni sami tvoji Bosanski suniti ne žele to.
Kulac je napisao/la:
Dragi moji BH katolici. Providna vam je takija. Ako se pitate zašto su Čović, Plenković i ostali tako suzdržani naspram vaše uzavrele retorike, znajte da oni znaju ovo što sam vam prezentirao(šta napisa onoga ti alaha) . I ovo nije ništa što bih mogao još napisati(nemoj više one ti muhamedove maloljetnice).

Katolici i takija u istoj rečenici je oksimoron

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:16 

Kulac je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

PS.

Nešto mi govori da si i ti katolik. :zubati

:laugh

Citat:
Ali, zar nisam dva puta rekao da bi ja lično išao na takvo rješenje kada bih vodio bošnjačku politiku. Kada političari odluče, tvoje mišljenje nije bitno. Možeš ti slobodno dati svoju glavu, ali pita se Vučić. Ja dajem svoju glavu da bi Vučić prihvatio takvu ideju. O Rusiji i njenom stavu u takvim pregovorima da i ne pričam. Sve se da urediti.

Pazi , da budemo jasni...dovoljno sam odrastao da znam , da je politika , ne kurva , o kurvama ne mislim ništa loše ,nego drolja ..koja može svašta uraditi .
Ali ja nisam političar , nego prosječan uzorak naroda kojem pripadam . Ja ti kažem ono što mislim i osjećam..znači NARODU ste se na vr' peršuna popeli , jedva čekamo da vas sa njega otresemo za svagda .Da vas ''viđamo samo na pijaci '' :zubati
Svaku državnu zajednicu sa vama smatram duboko pogrešnom .
Jedina gora i štetnija po nas bi bila zajednica sa Hrvatima .
Srbima nikakve zajednice ne trebaju , samo sami za sebe .
Pravili ste ih kad vam je bila bula , a razvaljivali kad vam paše i na našu štetu .

PS.
Možemo mi sarađivati ( država sa državom) tako treba , poželjno je ...
Ali vama vaša kuća , nama naša .

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:16 

Mi smo sa muslimanima prije 30 god. završili.

Ako muslimani ne misle tako, ima da im potvrdimo.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:20 

Lik misec dana na forumu i već razotkrio prikrivene katolike.
Svaka čast.

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2021, 20:31 

Iako se potpuno razilazimo oko''povjesne zbiljnosti '' ( :laugh ) čini mi se da Kulac , kao čovjek , uopše nije loš lik .
PS.
Ako ga banujete , počeću ozbiljnije sumnjati da je novovrijeme Hrvat :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 338 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: daramo, Naša Kvačica, Salivator, Srpsčanin, Tomba17 i 284 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: