|
|
Stranica: 17/17.
|
[ 422 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 13 ruj 2012, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ljubusaci
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 13 ruj 2012, 21:30 |
|
|
Najžalosnije, nemamo medije, nemamo političare, nemamo nikoga tko bi nas podržao. Žalosno, žalosno, eh da nam je jednog političara poput dodiga samo jednu godinu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 18 lis 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: IMAŠ PETLJU, VRATI STAN : HRABROST SVETLANE BROZ
SVETLANA BROZ, DOBRA SKROZSVETLANA BROZ, unuka posljednjeg jugoslovenskog predsjednika, jedna je od najživopisnijih ličnosti u bh. nevladinom sektoru koji poslovično obiluje likovima sličnog moralnog i poslovnog profila; „SB“ je istražila „tajnu uspjeha“ predratne beogradske doktorice, miljenice međunarodnih donatora, od koje glavu okreću njeni najbliži, uključujući i rođenog sina Vlada Federacije je prije nekoliko sedmica raspravljala i usvojila izvještaj Federalne uprave inspekcijske poslove o nadzoru nad radom i djelovanjem nevladinih organizacija, u kojem je pored ostalog navedeno da je inspekcijskom provjerom otvrđeno da neke od njih krše zakon, najčešće angažirajući radnike za rad na crno. Među takvima, kojima je izrečena i novčana kazna (ukupno 22.500 KM) , našla se i organizacija Imam petlju – GARIWO, na čijem je čelu Svetlana Broz, jedna od najpoznatijih i najaktivnijih mirovnih aktivistkinja, poznata i kao unuka bivšeg jugoslovenskog predsjednika Josipa Broza Tita. Svetlana Broz, sa svojom kćerkom Sonjom Golubović, koja je izvjesno vrijeme radila u jednoj buregdžinci, po dolasku u Sarajevo skrasila se u porodičnoj kući u Hadžićima nadomak Sarajeva. Kuću je naslijedila od majke Zlate Jelinek, liječnice porijeklom iz BiH. Po dolasku u BiH Brozova se profesionalno angažirala u nevladinom sektoru, osnovala je nevladinu organizaciju „Imam petlju – GARIWO“, 2001. godine, kao ogranak međunarodne organizacije GARIWO (Gardens of the Righteous Worldwide) sa sjedištem u Milanu. Za promociju, odnosno izdašno finansiranje svoje organizacije, Svetlana Broz iskoristila je prijateljstvo sa donedavnim predsjednikom Odbora GARIWA, altruistom Uweom Kitzingerom koji je nedavno podnio ostavku na tu dužnost, a osnovni razlog je, tvrde upućeni, to što nije želio više dopustiti da njime manipulira beskrupulozna Svetlana Broz. TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJENjemački Jevrej Kitzinger 1939. godine sa porodicom se preselio u Veliku Britaniju, čiji državljanin je postao 1948. godine po očevoj naturalizaciji. On je je, razumljivo, gajio simpatije prema Svetlaninom djedu Josipu Brozu, najpoznatijem i najpriznatijem lideru antifašističkog pokreta na Balkanu. Inače, akademik Kitzinger 1973. godine bio je imenovan političkim savjetnikom sir Christophera Soamesa, prvog britanskog potpredsjednika Evropske komisije, 1983., postao je osnivač i predsjednik Templeton College Oxford, a bio je u savjetodavnim odborima raznih akademskih centara i povjerenik Evropske zaklade za upravljanje obrazovanjem. Što se tiče Balkana, prvo je sa suprugom Sheilom osnovao humanitarnu organizaciju „Leća za Dubrovnik“ 1991, za isporuku bitnih pomagala izbjeglicama u Hrvatskoj, da bi kasnije bio izabran za predsjednika Odbora GARIWA koji promoviše građansku hrabrost na Balkanu. Sam Kitzinger bio je čest gost Svetlane Broz, a njegovo prisustvo uveličalo je značaj dodjele nagrade za civilnu hrabrost Duško Kondor Slobodanu Pejoviću u Crnoj Gori, te promociju filma Neđo od Ljubuškog o Ljubušaku Neđi Galiću. Sasvim očekivano, s obzirom da se niskobudžetni filmovi „scenaristkinje“ Svetlane Broz snimaju opremom koju je njenoj organizaciji donirao sam Kitzinger. Navodno, istu opremu, uključujući i dvije kamere, vrijednu desetine hiljada eura Svetlana Broz nikada nije prijavila niti je za njen uvoz platila carinu. S tom opremom i uz malu pomoć prijatelja Svetlana Broz posvetila se snimanju dokumentarih filmova o „Dobrim ljudima iz vremena zla“, što je naziv i njene knjige. Tako su nastali filmovi o Neđi Galiću, Slobodanu Pejoviću, Matiji Steviću itd. Naredni film iz te serije posvećen je Viktoru Ivančiću, bivšem glavnom i odgovornom uredniku tjednika Feral. Premijera bi trebala biti održana krajem ovog mjeseca u Zagrebu. Na snimanju spomenutih filmova radila je ekipa od svega dvoje-troje ljudi, ali su se u odjavnim špicama pojavile desetine osoba koje niko nikada nije vidio i za koje ljudi koji su radili na filmovima nikada nisu čuli. Široka lista radnika i suradnika na filmovima valjda je trebala poslužiti kao dokaz koliko je truda, rada i, prije svega novca trebalo biti uloženo za njihovu konačnu realizaciju. Posljednji u nizu dokumentaraca Svetlana Broz posvetila je opsadi Sarajeva, za što je prikupila značajna novčana sredstva. Tako je od Ministarstva kulture i sporta Vlade Kantona Sarajevo dobila 5 hiljada maraka, od kakanjske Cementare 10 hiljada maraka, a od Ambasade Njemačke čak 30 hiljada maraka. Uz to, za potrebe snimanja Svetlani Broz osigurana su sredstva za iznajmljivanje tri vozila, koja Svetlana iznajmljuje sama sebi, kao i 1.000 eura mjesečno za plaćanje goriva, što je apsurdno s obzirom da se film o opsadi Sarajeva najvećim dijelom snima u Sarajevu. NE OKREĆI SE, SINE!No, vratimo se angažmanu Svetlane Broz u nevladinom sektoru koji joj, sudeći prema imovini kojom raspolaže, donosi više nego dobra primanja. Naime, pored brojnih manjih donacija, od Vlade Kraljevine Norveške Svetlana Broz, odnosno njena organizacija „Imam petlju – GARIWO“ dobila je milion eura za trogodišnju realizaciju regionalnih programa „širenja građanske hrabrosti“, koji bi trebali obuhvatiti Srbiju, Hrvatsku i BiH. U realizaciji projekata kao koordinator za prostor Srbije učešće je trebala uzeti Sonja Biserko, predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sbije, a kao koordinator za Hrvatsku Zoran Pusić, brat ministrice Vesne Pusić i predsjednik Građanskog odbora za ljudska prava. Međutim, zbog samovolje i nemogućnosti suradnje sa Svetlanom Broz spomenuti dvojac se povukao iz realizacije projekata vrijednih milion eura. A, o kakvoj se, zapravo osobi i humanitarki radi, najbolje svjedoči ispovijest njenog sina Ivana Golubovića, koji je krajem 2009. godine za naš magazin, između ostalog rekao: „Moja majka je za mene veliki postratni profiter i bogati se na nesreći velikog broja ljudi u BiH. Prosipa im naknadnu pamet kako do rata nije trebalo da dođe. Možda ljudi u BiH to ne vide, jer ona, kao veliki manipulator, ume to da sakrije. Ona je velikom manipulacijom rešila sve svoje probleme i finansijski se zbrinula za čitav život. Često sam dolazio u situaciju da me ljudi pitaju zašto nemam kontakt s majkom kada je ona divna žena, dobra duša, ona je Gandi. Ljudi dragi, nije tako! To što ona radi je toliko podmuklo i beskrupulozno”. Svetlana Broz toliko je bila brutalna prema sinu i toliko ga je fizički i psihički maltretirala, da je on sa trinaest godina odlučio da pobjegne od kuće. Kada su Svetlana Broz i njen tadašnji suprug Dragan Popović 1992. godine u ljeto otišli na put Ivan je nazvao je svog oca kojeg nije vidio godinama i pitao ga da li bi ga prihvatio. Naravno, otac ga je prihvatio, a na odlasku Igor se pozdravio samo sa svojim dedom Žarkom Broz koji mu je doslovno rekao: „Sine, neka te sreća prati, ali najbolji odnos s tvojom majkom jeste nikakav odnos“. Po dolasku u Sarajevo Svetlana Broz bila je u lošim odosima i sa svojom kćerkom Sonjom Golubović, nekoliko godina uopće nisu komunicirale, ali sa razvojem unosnog nevladinog biznisa, poboljšali su se odnosi između majke i kćerke. Majka i kćerka žive u raskošnoj vili u prigradskom naselju Mišovići, a Svetlana Broz suvereno vlada svojom organizacijom „Imaš petlju – GARIWO“, u čemu joj opet nesebičnu pomoć pružaju kćerka Sonja Golubović i njen nevjenčani suprug Goran Šehovac, bivši košarkaš sa Ilidže. Štaviše, sa svojom kćerkom Sonjom Golubović Svetlana je potpisala ugovor o doživotnom staranju. Drugim riječima, sve što posjeduje, barem u BiH, Svetlana će ostaviti kćerki Sonji koja se obavezala da će starati o svojoj majci dok god je živa. NAGRADA „ DUŠKO KONDOR“ Morbidna politizacija ljubavne drame sa tragičnim završetkomNagrade za civilnu hrabrost Duško Kondor, koju dodjeljuje Svetlana Broz, odnosno njena organizacija „Imam petlju – GARIWO“, ime je dobila po aktivisti za ljudska prava i jednom od osnivača Helsinškog odbora RS-a koji je ubijen 27. februara u svom stanu u Bijeljini. Iako se ubistvo uglednog bijeljinskog profesora i aktiviste Helsinškog odbora za ljudska prava RS Kondora dovodilo u vezu sa njegovim angažmanom, Jasmin Baraković, koji je osuđen na 20 godina robije za ubistvo Kondora, priznao je da mu je žao zbog tragedije koja se dogodila, ističući da nije imao namjeru nikoga ubiti, već samo zaplašiti oca „djevojke koju voli i s kojom je planirao porodicu“. To su potvrdili i susjedi porodice Kondor koji su kao razlog ubistva naveli upravo zaljubljenost Barakovića u Ninu Kondor, koja je i sam lakše ranjena prilikom ubistva njenog oca Duška. Ipak, čitav slučaj dobio je političku dimenziju, na čemu je intenzivno radila Svetlana Broz koja je preko svojih veza supruzi i kćerki Duška Kondora uspjela osigurati politički azil u jednoj od zemalja zapadne Evrope, gdje i danas žive. Nakon što im je osigirala azil, Brozova je tražila da porodica Kondor u još jednom njenom filmskom projektu potvrdi njene „teze“ o poltičkoj pozadini ubistva glave familije Duška Kondora, što su one odbile i prekinule svaki daljni kontakt sa vještom i beskrupuloznom manipulatoricom Svetlanom Broz. RODBINSKE (BEZ)VEZE Svetlana Broz, crna ovca porodiceU novembru prošle godine pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo je nastavljena ostavinska rasprava u kojoj bi trebala biti podijeljena imovina nekadašnjeg jugoslovenskog predsjednika Josipa Broza Tita. Službeni nasljednici su supruga Jovanka, sin Miša i unuci Joška, Zlatica, Svetlana i Edvard. Na prvom ročištu su se pojavila djeca pokojnog Titovog sina Žarka – Josip, Joška i Zlatica (iz prvog braka) i Svetlana (iz trećeg braka), kao i pravni zastupnici Jovanke Broz. Na ročištu se nisu pojavili ni Jovanka, ni Titov drugi sin Miša, niti unuk Edvard (Žarkov sin iz drugog braka), koji žive u Zagrebu. Prema tvrdnjama našeg izvora, prilikom posjete Beogradu i održavanja ročišta niti jedan član loze Broz nije imao, niti je želio imati bilo kakav kontakt sa Svetlanom. A to najbolje svjedoči o tome kakav “ugled” uživa Svetlana među članovima obitelji Broz.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 10:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Odlazi udbaška familija... nek ide u pm. ‘Poslije agonije koju sam prošla sa svojom obitelji u posljednjih godinu i pol, batina, prijetnji, mržnje, laži, opstrukcija, prijezira koje sam doživjela u Ljubuškom, koliko god simbolična kazna bila, za mene je ipak satisfakcija da su moju napadačicu proglasili krivom. Vjerujem u pravdu. Sada s obitelji odlazim iz Ljubuškog, prodajemo kuću, čekali smo samo ishod ovog svega.’, kaže Štefica Galić, prenosi Protest.ba.
“To je naš izbor. Odlazim svojevoljno, niko me ne tjera”, rekla je Galić i naglasila:
"Ali, želim otići. Ne želim ostati u toj sredini koja je toliko nezdrava i bolesna, koja okreće glavu od svega onoga što nije onako kako ona misli da treba da bude", izjavila je Štefica Galić.
Štefica Galić dodaje da već godinu dana u Mostaru živi kao podstanar, kćerka je u Sarajevu, a i dva sina se spremaju otići iz Ljubuškog te namjeravaju prodati porodičnu kuću. http://www.starmo.ba/hrecegovinas/item/ ... glave.htmlhttp://www.slobodna-bosna.ba/vijest/113 ... buski.html
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 10:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59912 Lokacija: DAZP HQ
|
lijepo je za vidjeti da su Ljubušaci i dalje ostali tvrda sorta i elegantnim pritiskom se riješili guje u njedrima. ode u istoĆni- tamo joj je i mjesto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 10:36 |
|
|
Hebote, koja to pasja sorta netko mora biti pa se preseliti u Istočni Mostar. "Hrvati" koji sele u muslimanski geto?! Pa koji je to mentalni sklop, koja je to logika u pm??! Ne razumijem, mora da je to zato jer sam fašista??! Nema što drugo biti jbg... Sjećam se, 1993, svojim očima sam gledao jednu "hrvatsku" obitelj kako preko ratnih crta bježi od svoje kuće u jednom hrvatskom selu i idu u muslimansko selo. Bježe od Hrvata, fašista, u biti od svoje najbliže rodbine, susjeda, prijatelja koji su ih na crti branili da ih ovi muslimani ne pokolju i idu u to selo iz kojega je dan kasnije krenulo ubijanje Hrvata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 12:05 |
|
|
Jesu li preživjeli ti što su prebjegli?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 12:20 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Jesu li preživjeli ti što su prebjegli? Zašto ne bi preživjeli? Svojim su djelima pokazali da su "kozmopoliti i antifašisti". Malo su ih MOS-ovci kasnije isprebijali i skidali ih do gola, opljačkali... ali to su sve sitnice u odnosu na duševne boli koje bi proistekle od života uz fašiste!
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 13:41 |
|
|
Još uvijek nisam pogledao ovaj film. Budem uskoro, pa ću onda zaključiti čija priča drži vodu.
|
|
Vrh |
|
|
švabo
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 14:00 |
|
|
Evo pratim stalno situaciju u HR i pitam se ponekad da li smo mi doista genocidni fašisti, kada kažem mi mislim na nas malo tvrđe, tradicionalnije Hrvate, koji držimo do svoga i ne damo na svoje. Jbt, hrvatski mediji maltretiraju non-stop narod i govori nam da smo radikalni, nazadni, katolibani, fašisti (pola(h)ko postaje ta riječ normalna kao i u sarajevskoj kotlini) i da se moramo mijenjati jer demokratski svijet ne trpi takvo ponašanje. Vidim da i kod vas ima masu tih "građanskih" udruga i ostalih probisvijeta i neradnika koji se silno trude uz naravno sarajevske mediji prikazati naše ljude upravo onakve kakve sam gore opisao.
Hoćemo li pokleknuti kroz vrijeme, ili ćemo se doista radikalizirati kako naši komunjarski mediji tvrde da već jesmo. Samo ću reći, nitko ne želi radikalizaciju, ali ovi nas naprosto tjeraju na to.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 14:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Štefica Galić dodaje da već godinu dana u Mostaru živi kao podstanar, kćerka je u Sarajevu, a i dva sina se spremaju otići iz Ljubuškog te namjeravaju prodati porodičnu kuću.
Znači ipak sam pogodio da je istočni Mostar. Našla tamo nekog zagorenog zagondžiju. Ajde, nek se i njoj jednom posreći.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 16:01 |
|
|
švabo je napisao/la: Evo pratim stalno situaciju u HR i pitam se ponekad da li smo mi doista genocidni fašisti, kada kažem mi mislim na nas malo tvrđe, tradicionalnije Hrvate, koji držimo do svoga i ne damo na svoje. Jbt, hrvatski mediji maltretiraju non-stop narod i govori nam da smo radikalni, nazadni, katolibani, fašisti (pola(h)ko postaje ta riječ normalna kao i u sarajevskoj kotlini) i da se moramo mijenjati jer demokratski svijet ne trpi takvo ponašanje. Vidim da i kod vas ima masu tih "građanskih" udruga i ostalih probisvijeta i neradnika koji se silno trude uz naravno sarajevske mediji prikazati naše ljude upravo onakve kakve sam gore opisao.
Hoćemo li pokleknuti kroz vrijeme, ili ćemo se doista radikalizirati kako naši komunjarski mediji tvrde da već jesmo. Samo ću reći, nitko ne želi radikalizaciju, ali ovi nas naprosto tjeraju na to. Bojim se kralju da ćete ga popušiti žešće. Jedino imate šansu u onom projektu udruge 'U ime obitelji' i to je to. Zapravo to je jedino pozitivno što dolazi od kako ti kažeš tradicionalnijih Hrvata prema mom osobnom mišljenju. Netko se mora oduprijeti i radikalnim alternativcima i tu vam skidam kapu. 1.10 glas za brak kao zajednicu muškarca i žene. Dosta je više izmišljanja. Sve ostalo, pogotovo oko dvojezičnosti u Vukovaru. Tu vam je puša ko duša jer seruckate previše.
|
|
Vrh |
|
|
švabo
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 16:10 |
|
|
Mitteleuropa je napisao/la: švabo je napisao/la: Evo pratim stalno situaciju u HR i pitam se ponekad da li smo mi doista genocidni fašisti, kada kažem mi mislim na nas malo tvrđe, tradicionalnije Hrvate, koji držimo do svoga i ne damo na svoje. Jbt, hrvatski mediji maltretiraju non-stop narod i govori nam da smo radikalni, nazadni, katolibani, fašisti (pola(h)ko postaje ta riječ normalna kao i u sarajevskoj kotlini) i da se moramo mijenjati jer demokratski svijet ne trpi takvo ponašanje. Vidim da i kod vas ima masu tih "građanskih" udruga i ostalih probisvijeta i neradnika koji se silno trude uz naravno sarajevske mediji prikazati naše ljude upravo onakve kakve sam gore opisao.
Hoćemo li pokleknuti kroz vrijeme, ili ćemo se doista radikalizirati kako naši komunjarski mediji tvrde da već jesmo. Samo ću reći, nitko ne želi radikalizaciju, ali ovi nas naprosto tjeraju na to. Bojim se kralju da ćete ga popušiti žešće. Jedino imate šansu u onom projektu udruge 'U ime obitelji' i to je to. Zapravo to je jedino pozitivno što dolazi od kako ti kažeš tradicionalnijih Hrvata prema mom osobnom mišljenju. Netko se mora oduprijeti i radikalnim alternativcima i tu vam skidam kapu. 1.10 glas za brak kao zajednicu muškarca i žene. Dosta je više izmišljanja. Sve ostalo, pogotovo oko dvojezičnosti u Vukovaru. Tu vam je puša ko duša jer seruckate previše. Zapravo poanta moga posta je bila da trenutna represija uvijek izaziva reakciju, i to u bilo kom pravcu. Ove trenutne aktivnost od (polu)amatera na strani Hrvata (ovi ostali su qac od Hrvata) su samo nekakav kilav pokušaj otpora trenutnoj jugokomunjarskoj kasti u HR. Jednostavno se polarizira narod na 2 frakcije gdje Hrvati čekaju napokon dolazak jedne jake i karizmatične osobe koja će moči sastaviti dvije prave rečenice... Tu nitko nije ispušio jer borba još nije ni počela, kuiš prika?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 16:11 |
|
|
Daj ne trolaj sa HR. Kakve to veze ima sa ovim.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 15 stu 2013, 16:25 |
|
|
švabo je napisao/la: Mitteleuropa je napisao/la: Bojim se kralju da ćete ga popušiti žešće. Jedino imate šansu u onom projektu udruge 'U ime obitelji' i to je to. Zapravo to je jedino pozitivno što dolazi od kako ti kažeš tradicionalnijih Hrvata prema mom osobnom mišljenju. Netko se mora oduprijeti i radikalnim alternativcima i tu vam skidam kapu. 1.10 glas za brak kao zajednicu muškarca i žene. Dosta je više izmišljanja. Sve ostalo, pogotovo oko dvojezičnosti u Vukovaru. Tu vam je puša ko duša jer seruckate previše.
Zapravo poanta moga posta je bila da trenutna represija uvijek izaziva reakciju, i to u bilo kom pravcu. Ove trenutne aktivnost od (polu)amatera na strani Hrvata (ovi ostali su qac od Hrvata) su samo nekakav kilav pokušaj otpora trenutnoj jugokomunjarskoj kasti u HR. Jednostavno se polarizira narod na 2 frakcije gdje Hrvati čekaju napokon dolazak jedne jake i karizmatične osobe koja će moči sastaviti dvije prave rečenice... Tu nitko nije ispušio jer borba još nije ni počela, kuiš prika? Dobro pajdo, budemo vidjeli. Ja sam mišljenja da ta borba, nazovi kako hoćeš, ne može završiti pobjedom, pogotovo jer sada EU sve nadgleda, Vukovar pogotovo. Jedino, kažem opet, kapa dolje za 'U ime obitelji', mada i tu ima pacijenata. Malo sam se zajebunio s datum, htjedoh reći 1.12. A ako si mislio konkretno na ovu situaciju oko Neđe Galića još nisam zauzeo stav oko toga, bar ne dok ne pogledam film, tako da nemam neko mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 21 pro 2013, 14:52 |
|
|
To Štefica prodala kuću i već preselila u istočni Mostar ? Tko časti pivom, ja sam škrt.
Ne kužim to nimalo, nema logike. Bježiš od nacionalista Hrvata i preseliš kod turbo nacionalista Bošnjaka. Plus što su ti postali dosta i islamski manijaci.
Ali eto, svaka ptica svom jatu. Sloboda je, ne živimo više u komunizmu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Ljubuškom napadnuta supruga Neđe Galića + naša reagiranja Postano: 31 svi 2017, 19:06 |
|
|
Ne znam gdje ovo da stavim... Slučajno sam na netu-u naletio na novinski članak iz 1968. godine, gdje se govori o Neđi Galiću kao srednjoškolcu i o njegovoj borbi protiv sustava! http://www.yugopapir.com/2014/09/nedjel ... borim.html
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Supruga Neđe Prokazivaca Postano: 12 pro 2017, 14:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76562 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
I stric Nermina Niksica bi rekao "nije to isto!". "Nepoznati" Dretelj Dva lica novinarke Štefice Galić – prešućivanje zločina i promocija upravitelja logora Dreteljhttp://www.dnevnik.ba/teme/dva-lica-nov ... ra-dretelj
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Supruga Neđe Prokazivaca Postano: 13 pro 2017, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76562 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
tacno.net im je propao. - dnevno par vijesti ili kolumni, od kojih nijedna originalna (100% prepisivanje od drugih medija). - 0 reklama - Bivsi Feralovci konacno se skucili u Novossti o drzavnoj hrvatskoj sisi, tako da ne dijele vise besplatno kolumne okolo
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Supruga Neđe Prokazivaca Postano: 23 lis 2020, 15:51 |
|
|
Zašto Štefica krije da je Neđo konvertirao na islam ? Ovakvi sharia rituali se ne rade ne-muslimanima. Možda je i ona konvertirala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Supruga Neđe Prokazivaca Postano: 08 tra 2021, 21:38 |
|
|
Sudeći po zadnjoj rečenici Neđi je to cinkanje ljudi komunistima bila dugogodišnja navika.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Supruga Neđe Prokazivaca Postano: 09 tra 2021, 00:19 |
|
|
"I ranije Službi ustupao..." Neđo Svijećnjak profesionalni cinkaroš. BBC je napisao/la: Sudeći po zadnjoj rečenici Neđi je to cinkanje ljudi komunistima bila dugogodišnja navika.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|