Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Doživljavaj ciprizacije u manjem dijelu Federacije:
Citat:
Znaci Evropa i Amerika dosle i rekle vi imate pravnu državu i sve mehanizme i mi vas podržavamo. Sud donio nalog za hapšenje i sve sto je potrebno je da se ide na hapšenje - dakle sve po zakonu koji podržavaju ovi gore. Ok rizično je kao i svako hapšenje kriminalca većeg kalibra. Obavijestis lijepo eufor da ides u izvršenje zakona i pitas ih da li ce oni ici kao garant mira i kao kreatori Dejtonskog sporazuma. Ako ne žele lijepo obavijestis medije da su odbili i ideš u akciju legitimnog hapšenja kriminalca (ne znam ti koje da je vjere) sam kao drzava ali obavijestis EU i Ameriku da snose odgovornost za sve sto ce se desiti. Bice žrtava ali to je posao onima koji hapse. Računica je jasna. Ovo ako se ne sprovede hitno država ne postoji i sto vise vremena prolazi u supljiranju i politikanstvu situacija na terenu se pretvara u noćnu moru jedne države i de facto državu u državi. Ne mogu se baciti pod noge sve žrtve prošlog rata i genocida radi par žrtava u akciji hapšenja. Gdje je Bosancima nestala hrabrost, ponos, čast?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Sad je glavna tema treba li Sarajevo pristati na političke pregovore s Dodikom. Dodik će zaustaviti ciprizaciju,u zamjenu za oralni seks, gašenje OHR i ustoličenje Dodika kao defacto novog visokog predstavnika.
Cipar 33%
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7306 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
U pravu je gdin.Ahatović.Ako Srpska odbrani Dodika od otmice kojom sunijski muhamedanci iz efbija prijete,stranci će vremenom prihvatiti kiparski model kao redovno stanje što stvara mogućnost i za međunarodnu legalizaciju raspada Nakarade.Treba se pozivati na zaključke Badinterove komisije koja je faktičko stanje iskoristila kao pravni argument. Nervoza u sunija će rasti jedno vrijeme ali će u jednom momentu preći u apatiju.
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
Kad ciprizacija pređe 90%, mislim da nema nazad, i da se povlači ponuda za trgovinu, jer Cipar postaje novi, viši izboreni status samostalnosti za Republiku Srpsku, kojeg će i oporba prihvatiti i svi Srbi i Srbija, kao novi rezultat borbe srpskog naroda za slobodu.
Tekovina uspješnog srpskog ustanka 2025.
Dodikova ponuda vjerojatno neće vječno trajati.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.