|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 322 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 13 ožu 2025, 12:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Ako kažeš da je mapa po zadnjem popisu onda sjeverni dio jajca nema hrvatsku većinu, niti pola toga opituranog u kaknju niti ima tog koridora od paklareva do Jajca. Za uskoplje se ispričavam sad kad bolje pogledam vidim da nije cijelo selo.
Izuzev Vlasinja imaš 5 hrvatsko- muslimanskih sela koja su manje više 50:50, a velika većina grunta oko tih sela je hrvatsko i zato je plava dominantna, to su sve prije rata bila većinski hrvatska sela ali su Hrvati naselili grad Jajce nakon rata i na račun toga su Muslimani dobili blagu većinu u tim selima na sjeveru, ali i dalje je to dominantno hrvatski teren i zato je plava dominantna oko tih sela. Ako ti smeta tih par plavih pixelea više evo ti blank mapa pa crtaj kako misliš da treba;  Btw Paklarevo i hrvatska sela oko Paklarevog i taj grunt na Vlašiću, to je hrvatsko bilo i ostalo. Farbaj ti u zeleno i Grude što se mene tiče. Rekoh karta je prikaz di su naša sela, naši ljudi i naš grunt. Ništa tu muslimanskog nema. Eto ti blank pa zeleni dokle oćeš. Evo koga zanima i 1991.  Ne govorim o Paklarevu nego o koridoru do Jajca oko Paklareva koji tu boja jedno srpsko i jedno muslimansko selo u plavo. Za Jajce znam da je to bilo većinski naše 1991 ali prema popisu iz 2013 nije.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 13 ožu 2025, 13:06 |
|
|
Nijedno muslimansko selo tu nije obojano u plavo, a sva srpska sela u FBiH su prebojena ili plavom ili zelenom. Taj dio Vlašića sam namjerno obojao plavom jer je iznad hrvatskih sela. Nisam mapu napravio da se svađamo u pixel. Eto blank pa nacrtaj na šta to po tebi Hrvati polažu pravo?
Da naglasim i ovde svima da smo u Dejtonu dali 5% teritorije Srbima (mrkonjićki džep) da bi Srbi dali Muslimanima okolicu Sarajeva, koridor do Goražda, Prenj, Velež, itd.
Minimum što dobijamo zauzvrat je Vranicu kao spoj Uskoplja i Viteza, Paklarevo i naš dio Vlašića, cijelo Jajce izuzev par čisto muslimanskih sela sa juga, itd, itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 13 ožu 2025, 13:13 |
|
|
Svakim danom dok SIPA šuti manje je i manje BiH, ovdje vidimo kako su Srbi u pravu i Muslimani prijete "praznom puškom".
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 13 ožu 2025, 13:43 |
|
|
Citat: Nobilo potvrdio: Uložit ćemo žalbu na presudu Igrat će se na vrijeme. Nekoliko mjeseci pa scenarij raspada Jugoslavije.
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 00:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Još jedan dan prošao, kapa polako.
Cipar 5%
Mali korak za ciprizaciju ali velik za Boslaviju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobro nam dođe ova polagana ciprizacija, jer u Hrvatsku aktivno pristižu vojne narudžbe, mnoge još nisu ni poslane. Svaki mjesec Hrvatska je naoružanija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 00:30 |
|
|
sutra je 6% sub i nedjelja se nehapsi dakle u ponedjeljak je 8% znaci zagarantiranih 8 imamo vec.
Uff onda je 2 dana do citavih dvoznamenkastih 10%!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 17:59 |
|
|
5% Cipra.
Tweetovi umiruju, ali je zvanična Džamija nemoćna. Mada danas nema tweetova. Jedino je Predsjednik Sjevernog Cipra (Erdogan) dao verbalnu podršku i selame.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN-2020
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 22:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Detaljno stanje na terenu, mapa urađena po zadnjem popisu;  Kako ovo podijeliti da svi budu zadovoljni Boga pitaj, možda jedino ovako nalik ovomu kako i stoji na papiru, koliko god nakaradno izgledalo, slobodni protok ljudi i robe bez ikakvih punktova i sl, svak na svoju stranu svako selo ako treba. Zašto je Čvrstina zelena? Njihova je Drežnica, a to je uska kotlina uz rijeku.
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 22:19 |
|
|
Ovaj me jučer napao da sam stavio 2 plava piksela viška na Vlašiću, sad me ti napadaš da mi fale 2 plava piksela na Čvrsnici.  A zapravo ne fale jer su Muslimani držali Malu Čvrsnicu u ratu i očistili su naše ispod iz Grabovice i sad su to i njihova sela i pod njihovom Elektroprivredom, naših povratnika nema 10 sveskupa u obe Grabovice dole tako da jebiga, koji god kriterij uzmeš moraš farbati u zeleno. Većina grunta vjerojatno jest još uvijek naša ali kakva korist ako su Muslimani na terenu? Čije ovce njegova i planina... A Velika Čvrsnica je označena plavom, potez Pločno- Vilinac- Hajdučka Vrata.
|
|
Vrh |
|
 |
BAN-2020
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 22:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Ovaj me jučer napao da sam stavio 2 plava piksela viška na Vlašiću, sad me ti napadaš da mi fale 2 plava piksela na Čvrsnici.  A zapravo ne fale jer su Muslimani držali Malu Čvrsnicu u ratu i očistili su naše ispod iz Grabovice i sad su to i njihova sela i pod njihovom Elektroprivredom, naših povratnika nema 10 sveskupa u obe Grabovice dole tako da jebiga, koji god kriterij uzmeš moraš farbati u zeleno. Većina grunta vjerojatno jest još uvijek naša ali kakva korist ako su Muslimani na terenu? Čije ovce njegova i planina... A Velika Čvrsnica je označena plavom, potez Pločno- Vilinac- Hajdučka Vrata. Nema tu naselja, Grabivica je sjevernije (sjeverno istočno), ne znam točno gdje su bile ratne linije sa sjeverne strane Držnice odnosno između Pločnog i Drežnice, a na karti je crta preko Pločnog, ali nije bitno nije velika greška ako uopće i postoji.
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 14 ožu 2025, 23:48 |
|
|
Ne znam da je bilo ikakvih pravih linija po Čvrsnici. Držalo se iznad Gornjih Bara, od Blidinja prema Gornjoj Drežnici i vamo sa strane Čabulje do Vrdi.
Sad jesu li naši imali nekakve patrole, vjv je netko bio na releju na Pločnom, kako se to uopće spajalo s položajima u Doljanima...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 05:26 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: Planina je napisao/la: Ovaj me jučer napao da sam stavio 2 plava piksela viška na Vlašiću, sad me ti napadaš da mi fale 2 plava piksela na Čvrsnici.  A zapravo ne fale jer su Muslimani držali Malu Čvrsnicu u ratu i očistili su naše ispod iz Grabovice i sad su to i njihova sela i pod njihovom Elektroprivredom, naših povratnika nema 10 sveskupa u obe Grabovice dole tako da jebiga, koji god kriterij uzmeš moraš farbati u zeleno. Većina grunta vjerojatno jest još uvijek naša ali kakva korist ako su Muslimani na terenu? Čije ovce njegova i planina... A Velika Čvrsnica je označena plavom, potez Pločno- Vilinac- Hajdučka Vrata. Nema tu naselja, Grabivica je sjevernije (sjeverno istočno), ne znam točno gdje su bile ratne linije sa sjeverne strane Držnice odnosno između Pločnog i Drežnice, a na karti je crta preko Pločnog, ali nije bitno nije velika greška ako uopće i postoji. Pajdo Pločno je u općini Posušje komplet plato, a Vilinac i Hajdučka Vrata su na granici općina Mostar i Jablanica;  Od nekud mi je ostala informacija da su muslimani držali ovu Ploču / Pešti Brdo, sad je li to istina nemam pojma, vjerojatno je u pravu ovaj što kaže da gore nije ni bilo nekih linija, naši su držali vojnu bazu na Pločnom i od tu kontrolirali cijeli plato Pločnog i Vilinca. A ovaj kanjon Grabovice se usjeca skroz u njedra Čvrsnice s te strane, iza Hajdučkih Vrata je odma provalija tako da nemaš šta dalje farbat jer dole su muslimani., jedino pitanje ovaj mali plato Male Čvrsnice sa Pešti Brdom ko je to držao, kažem od nekud mi ostalo da su gore bili muslimani, nemam pojma valjda ima neko ko je bio na tom terenu tada. 
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 06:02 |
|
|
Što se tiče spoja Uskoplja i Lašve preko Sebešića i Vranice; naša sela, naša zemlja, naše kuće prije puta za Sebešić;  zoom out;  Ne treba nam nijedna muslimanska kuća da bi se spojili sa našima u Lašvi, lagano put kroz Vranicu probit i rješen problem, ako će doći do toga da se ograđivamo jedni od drugih. btw još par zanimljivosti, pazite toponima po Vranici, Krstac, Nadkrstac, pa red ljute ikavice + šećer na kraju Isusovo Vrelo;  Sve je to naše ali štaš..
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 13:11 |
|
|
Planina je napisao/la: Nijedno muslimansko selo tu nije obojano u plavo, a sva srpska sela u FBiH su prebojena ili plavom ili zelenom. Taj dio Vlašića sam namjerno obojao plavom jer je iznad hrvatskih sela. Nisam mapu napravio da se svađamo u pixel. Eto blank pa nacrtaj na šta to po tebi Hrvati polažu pravo?
Da naglasim i ovde svima da smo u Dejtonu dali 5% teritorije Srbima (mrkonjićki džep) da bi Srbi dali Muslimanima okolicu Sarajeva, koridor do Goražda, Prenj, Velež, itd.
Minimum što dobijamo zauzvrat je Vranicu kao spoj Uskoplja i Viteza, Paklarevo i naš dio Vlašića, cijelo Jajce izuzev par čisto muslimanskih sela sa juga, itd, itd. Po meni su minimum tu 3% iz SBŽa i 3% iz HNŽa. Dakle, banovinska granica. Uzmi još i dodatan postotak što smo se povukli s juga Bihaća(zapadni Drvar, oko Martin Broda) i Petrovca.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 13:20 |
|
|
Vranica bi cijela naša trebala biti, realno to bi kičma HBa tu bila. Planina bez previše ljudi između Lepenice, Lašve i Vrbasa.
Ali kažem, ja tu više ne bi gledao svako selo, potok, ili livadu. Minimum što bi uzeo je banovinska granica, eventualno bi im nešto u kanjonu Konjica dao, ali to je poprilično nategnuto.
No opet, postavlja se pitanje, zašto bi muslimani dobili išta?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 13:21 |
|
|
Cipar 6%
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 13:35 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2393 Lokacija: Gora Romanija
|
Robbie MO je napisao/la: Cipar 6% Dont look up!
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 13:41 |
|
|
Planina je napisao/la: Što se tiče spoja Uskoplja i Lašve preko Sebešića i Vranice; naša sela, naša zemlja, naše kuće prije puta za Sebešić;  zoom out;  Ne treba nam nijedna muslimanska kuća da bi se spojili sa našima u Lašvi, lagano put kroz Vranicu probit i rješen problem, ako će doći do toga da se ograđivamo jedni od drugih. Kako se nasi drze u Bistrici i Krupi? Prije rata hrvatska sela, po popisu 2013. muslimani vecina... je li Odvode spadaju pod Krupu jer je tu veliki rast muslimana i cini mi se na karti da je novo naselje.. je li i Batusa novo naselje tu ima Hrvata, a muslimana je 500ak vise ? btw još par zanimljivosti, pazite toponima po Vranici, Krstac, Nadkrstac, pa red ljute ikavice + šećer na kraju Isusovo Vrelo;  Sve je to naše ali štaš..
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 15:07 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2305 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Patriota je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Cipar 6% Dont look up! Oce bit hapsenja u ponedjeljak?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 15 ožu 2025, 16:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 16 ožu 2025, 09:13 |
|
|
Cipar 7%. “Samo nek ne puca.” Puzajuća samostalnost, navikavanje. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 16 ožu 2025, 09:15 |
|
|
Srbi samo žele povratak na originalni Dejton odnosno da BiH ima 3 ministarstva, svakome po jedno.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 16 ožu 2025, 09:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srbi samo žele povratak na originalni Dejton odnosno da BiH ima 3 ministarstva, svakome po jedno. Tražili što više, zadovoljili se Daytonom. 
_________________ -Poljska-Češka-Slovačka-Mađarska-Slovenija-Hrvatska-HercegBosna-
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svakim danom više je Cipra Postano: 16 ožu 2025, 09:30 |
|
|
Čak i ova tema zamire. Nije više zanimljiva bivša BiH, osim što djeca imaju još par lekcija za naučiti na satu povijesti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|