|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 04 pro 2009, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88642 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
bobovac imaš pp
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 04 pro 2009, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63619 Lokacija: DAZP HQ
|
 tu sam!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kad vas bude koliko i Ultrasa 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 12:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63619 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kad vas bude koliko i Ultrasa  slažem se  nek se skupi 10-tak Škripara i eto ima zastavice i za grupu i za klub 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 14:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kad vas bude koliko i Ultrasa  ccc, 'diskriminacije'... :P
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 15:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Nema ti druge nego se baciti na regrutaciju forumaša - ZP Široki Brijeg!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 15:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88642 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
10 vatrenih navijača KK Široki i smajlić dolazi. Ti si jedan, znači još 9. :)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 08 pro 2009, 15:51 |
|
|
|
Al bez klonova, i svaki mora nabit bar 25 postova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 08:03 |
|
|
|
ima li muzičkih želja za nove smajliće...zatražena je par novih, pa da ih sve odradimo kroz par tjedana u istom ciklusu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DEFENSE
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 10:44 |
|
|
|
Zamolio bih da se malo osvježi malo sa bojama zastava RH izgleda kao stara zastava, da je bila na suncu pa izbljedjele boje. Hvala
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 12:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ima li muzičkih želja za nove smajliće...zatražena je par novih, pa da ih sve odradimo kroz par tjedana u istom ciklusu Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran 
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 12:54 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: ima li muzičkih želja za nove smajliće...zatražena je par novih, pa da ih sve odradimo kroz par tjedana u istom ciklusu Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran  Može ako SA-X stavi zastavu BiH Hrvata 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 12:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran  Može ako SA-X stavi zastavu BiH Hrvata  Pa reci im da stave, sta ja imam stim ja sam na ovom forumu i hocu da imam grb Kotromanica, ako ne moze - reci.
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:00 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran  graDžanine,kud ti stalno letiš u tor?  how about ova dole  : 
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Može ako SA-X stavi zastavu BiH Hrvata  Pa reci im da stave, sta ja imam stim ja sam na ovom forumu i hocu da imam grb Kotromanica, ako ne moze - reci. Mozes, ali samo sa taj grb uvezan sa kockicama, pa onda masi do mile volje. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:02 |
|
|
atan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran  graDžanine,kud ti stalno letiš u tor?  how about ova dole  :  Na ovom forumu nisu dopustene reklame, pa tako ni ova za detrzent. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:04 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Može ako SA-X stavi zastavu BiH Hrvata  Pa reci im da stave, sta ja imam stim ja sam na ovom forumu i hocu da imam grb Kotromanica, ako ne moze - reci. Što se mene tiče, možeš ih ubacivati kao sliku koristeći img /img tag, isto vrijedi za državnu zastavu (  ), ali neće u "službenu" ponudu dok ostali ne naprave iskorak, ta ne moraju Hrvati uvijek bit avangarda, jel tako. Vidi, ima novi za RH...mogao bi izazvat epileptički napad 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pa reci im da stave, sta ja imam stim ja sam na ovom forumu i hocu da imam grb Kotromanica, ako ne moze - reci. Što se mene tiče, možeš ih ubacivati kao sliku koristeći img /img tag, isto vrijedi za državnu zastavu ( ), ali neće u "službenu" ponudu dok ostali ne naprave iskorak, ta ne moraju Hrvati uvijek bit avangarda, jel tako.
Vidi, ima novi za RH...mogao bi izazvat epileptički napad  Pa ja ne znam da je uopce dopusteno koristenje simbola Hrvata ili BiH Hrvata na Sa -x a kamo li drugim, to se uredno brise i sankcionira... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 06 lip 2010, 13:54 |
|
|
atan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Imam ja zelju, stavi zastavu ljiljana tj. grb Kotromanica. Da se ja malo razmashem ovdje...da ne budem diskriminiran  graDžanine,kud ti stalno letiš u tor?  how about ova dole  :  I to sto kazes 
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 13 lip 2010, 12:10 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 22:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
ajde za siroki i skripare.. kikx_sb , pan1ka, ja.. ima jos sirokobrizana ovde,a doves cemo ih jos.. nemojte nas diskriminirati hehe OCEMO SMAJLIC!!!  nemojte sad rec da nas nema vele, pogledajte temu KK Široki imamo puno simpatizera ovde hehe

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 13 lip 2010, 12:11 |
|
|
|
je li imate hi-res sliku grba kluba i škripara?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 18 kol 2010, 14:35 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zvonimir
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 18 kol 2010, 15:22 |
|
|
Neznam sigurno,mislim da je svijetlo plava.Dobri ovi pojedini!! Nešto sam propustio,čemu ovaki propuh na forumu?! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 18 kol 2010, 16:17 |
|
|
Boli glava 
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Svečano predstavljanje novih smajlića :D Postano: 18 kol 2010, 18:27 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
teranova je napisao/la: A mi nemamo ništa!  E baš sam mislio spomenut, zakaj sad Srbi ne dobiju svoju. Ako ćemo bit fer sad treba ubacit i zastavu RS. Nek neko od njih nabavi sliku u dobroj rezoluviji i pošalje adminima. Uz isčekivanje naravno kad će SarajevoX te neki srpski bh forum ubacit našu zastavu Evo djeco samo c/p nije puno truda. P.s. terra koji je najpoznatiji/najbolji srpski bh forum da i to posjetim. Bio sa na jednom glazbenom, al il je ekipa tam do 17. godina il su svi zatucani.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|