|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:12 |
|
|
weasel je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Vi se morate malo probudit iz tog sna. Hrvati u BiH, demografski prvenstveno prestaju biti bilo takav faktor i u budućnosti postaju statistička greška. Bilo takav sukob bi vas trajno demografski desetkovao. Ni u miru ne možete zadržati teritorije koje imate a kamoli u nekom ratu. Kojeg sna? Mi imamo vojsku vi nemate, mi imamo državu i diplomaciju vi nemate. Nas ima 3.8 Milijuna vas ima jedva milijun. Hrvatska ima izlaz na more i može nabavljati hranu, oružje i gorovo nesmetano, vi ste okruženi narodima s kojima bi ratovali prema vlastitoj želji. Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada. Prošla su vremena raznih Mesića sada je sukob s Hrvatima BiH = direktan sukob s Hrvatskom To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. O ovom ja govorim. Pa nije Hrvatska SAD ili Rusija pa da ima kapacitet da ratuje po drugim državama. Ti sam ocijeni koliko je realno da šalje dečke da ratuju po Busovači i Gornjem Vakufu (tamo ste već jednom dobili po nosu). Može biti logistika ali džaba to kad nema ljudi koji bi bili boots on the ground. Pođi eto od sebe, bi li ti ali budi iskren. Vama slijedi rat sa Nepalcima i Indijcima, bolje ti je gledaj kako zaustavit demografski sunovrat koji je u toku a ne snivaj snove o drugoj državi.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:14 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Kojeg sna?
Mi imamo vojsku vi nemate, mi imamo državu i diplomaciju vi nemate.
Nas ima 3.8 Milijuna vas ima jedva milijun.
Hrvatska ima izlaz na more i može nabavljati hranu, oružje i gorovo nesmetano, vi ste okruženi narodima s kojima bi ratovali prema vlastitoj želji.
Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada.
Prošla su vremena raznih Mesića
sada je sukob s Hrvatima BiH = direktan sukob s Hrvatskom
To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. Ovaj je zaboravio da je Nagorno Karabah sa 100 tisuća ljudi razvalio tada 8 milijuna Azera 1994., naravno s maticom iza leđa. Gdje smo mi danas od Armenije 1994., a oni od Azerbajdžana. S tim da oni nemaju Tursku na granici kao Azeri ili Gruziju i Iran kao Armenci pa se stalno klati snaga između to dvoje. Kod nas je već sto plus godina jednosmjerna ulica, Muslimani su najslabiji i to je jedina konstanta. I nama se nešto kurče, što je suludo samo po sebi, a graniče još samo sa Srbima, a cijela BIH još dodatno samo sa Srbogorcima, Turska na 1000+ km zračne linije. Lud narod. 90tih smo ratovali protiv oba neprijatelja i evo tu smo, kad smo tad mogli što ne bi opet, bring it on.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:18 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
mirusvijetu je napisao/la: weasel je napisao/la: Kojeg sna?
Hrvatska ima izlaz na more i može nabavljati hranu, oružje i gorovo nesmetano, vi ste okruženi narodima s kojima bi ratovali prema vlastitoj želji.
Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada.
To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. O ovom ja govorim. Pa nije Hrvatska SAD ili Rusija pa da ima kapacitet da ratuje po drugim državama. Ti sam ocijeni koliko je realno da šalje dečke da ratuju po Busovači i Gornjem Vakufu (tamo ste već jednom dobili po nosu). Može biti logistika ali džaba to kad nema ljudi koji bi bili boots on the ground. Pođi eto od sebe, bi li ti ali budi iskren. Vama slijedi rat sa Nepalcima i Indijcima, bolje ti je gledaj kako zaustavit demografski sunovrat koji je u toku a ne snivaj snove o drugoj državi. Hrvatska je NATO i EU, iako je sama po sebi sposobna progutati muslimane Bosne, čak i bez pomoći bosanskih Srba, samo da stoje sa strane. Vi ste okruženi neprijateljima. Uz to, danas te opalim Rafalom ili dronom. S čim ćeš me ti? Ja tebi blokiram cestovni i zračni promet? Kuda ćeš? Vama su ovo zadnji trzaji, nestali ste, a niste se uspjeli ni stvoriti. Tko bi rekao da će muslimane Bosne uhvatiti najgora bijela kuga na Balkanu, najbrže izumiruća nazovi nacija na Balkanu. Turci vam rade po baušteli, toliko je kritično.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:20 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovaj je zaboravio da je Nagorno Karabah sa 100 tisuća ljudi razvalio tada 8 milijuna Azera 1994., naravno s maticom iza leđa.
Gdje smo mi danas od Armenije 1994., a oni od Azerbajdžana. S tim da oni nemaju Tursku na granici kao Azeri ili Gruziju i Iran kao Armenci pa se stalno klati snaga između to dvoje.
Kod nas je već sto plus godina jednosmjerna ulica, Muslimani su najslabiji i to je jedina konstanta.
I nama se nešto kurče, što je suludo samo po sebi, a graniče još samo sa Srbima, a cijela BIH još dodatno samo sa Srbogorcima, Turska na 1000+ km zračne linije.
Lud narod.
90tih smo ratovali protiv oba neprijatelja i evo tu smo, kad smo tad mogli što ne bi opet, bring it on. Koje romantiziranje Čudo da nisu film napravili. Al trebalo bi onda spomenuti izdaju vlastite dojučerašnje vojske i suboraca, a i kumovanje čas s jednom čas s drugom vojskom. To ne ide baš glatko uz narativ "ratovanja protiv oba neprijatelja". Ratovali ste vi i međusobno. Vas nije teško zamantati. Bring it on. Srbi i Hrvati će vam zadati takve udarce, da ćete praktički nestati. Ovaj put ne primamo stotine tisuće muslimanskih izbjeglica, ne šaljemo krv za muslimanske teroriste, ne šaljemo hranu, oružje, ništa. Goloruke bhaljone zaboravile logistiku zvana zemlja Hrvatska. Sada nemate prijatelja u Hrvatskoj. Sad ste baš najebali.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:23 |
|
|
Ono kad mujo četverogodišnje kmečanje za humanitarnom pomoći naziva ratovanjem, tzv. Gaza taktika
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovaj je zaboravio da je Nagorno Karabah sa 100 tisuća ljudi razvalio tada 8 milijuna Azera 1994., naravno s maticom iza leđa.
Gdje smo mi danas od Armenije 1994., a oni od Azerbajdžana. S tim da oni nemaju Tursku na granici kao Azeri ili Gruziju i Iran kao Armenci pa se stalno klati snaga između to dvoje.
Kod nas je već sto plus godina jednosmjerna ulica, Muslimani su najslabiji i to je jedina konstanta.
I nama se nešto kurče, što je suludo samo po sebi, a graniče još samo sa Srbima, a cijela BIH još dodatno samo sa Srbogorcima, Turska na 1000+ km zračne linije.
Lud narod.
90tih smo ratovali protiv oba neprijatelja i evo tu smo, kad smo tad mogli što ne bi opet, bring it on. 90tih je glavni sukob bio na relaciji Hrvati-Srbi, Srbima ste došli na meni tek kad su reducirali ratne planove zbog neuspjeha u Hrvatskoj da ovladaju iole važnijim gradom i kad je postalo početkom 1992. jasno da se Hrvatska obranila. Tad se okreću BIH i kreću s operacijama ovladavanja BIH što su dobrim dijelom uspjeli jer su držali i do 70% u jednom trenu. Hrvatsko-muslimanski sukob je samo kratka faza oko toga tko vlada na kojem dijelu preostalog teritorija, to svakako nije bio glavni sukob tog rata i rat nije završio s krajem tog sukoba. Dakle malo sutra ste se obranili od oba naroda jer vas oba naroda nisu ni napadala svom snagom simultano. I to kako ste se branili govori da ste u nekom trenu držali 12% BIH i tako bi ostalo do kraja rata da nije uključenja HVa direktno u rat od 1994. godine. Srpski inicijalni ratni plan nije ni bio da ratuju s vama nego da slome otpor Hrvatske, nacrtaju granicu gdje im odgovara, a vi bi bili sažvakani, asimilirani, zlostavljani, protjerani, radili bi što žele s vama kao i s Albancima. Obrana Hrvatske je jedini ključan trenutak rata i njena sposobnost da nakon obrane podigne vojsku koja će na kraju dovesti do završetka rata. Nakon propasti tog inicijalnog ratnog plana, Srbi mijenjaju startegiju i onda BIH postaje glavna nagrada i tu vi kao slabija strana od Hrvata jebeno nastradate i danas možete proglasiti pobjedu da ste živi i da ste preživjeli, iako velim po inicijalnom planu možda nitko od vas ne bi ni poginuo osim u ratu protiv Hrvatske.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:26 |
|
|
Imota je napisao/la: Ono kad mujo četverogodišnje kmečanje za humanitarnom pomoći naziva ratovanjem, tzv. Gaza taktika Pa vas smo nalupali.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:29 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Imota je napisao/la: Ono kad mujo četverogodišnje kmečanje za humanitarnom pomoći naziva ratovanjem, tzv. Gaza taktika Pa vas smo nalupali. Zamijenio si vas sa Srbima i nas sa vama. Iako mogu reć: ići mići Ahmići.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:31 |
|
|
dudu je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: 90tih smo ratovali protiv oba neprijatelja i evo tu smo, kad smo tad mogli što ne bi opet, bring it on.
90tih je glavni sukob bio na relaciji Hrvati-Srbi, Srbima ste došli na meni tek kad su reducirali ratne planove zbog neuspjeha u Hrvatskoj da ovladaju iole važnijim gradom i kad je postalo početkom 1992. jasno da se Hrvatska obranila. Tad se okreću BIH i kreću s operacijama ovladavanja BIH što su dobrim dijelom uspjeli jer su držali i do 70% u jednom trenu. Hrvatsko-muslimanski sukob je samo kratka faza oko toga tko vlada na kojem dijelu preostalog teritorija, to svakako nije bio glavni sukob tog rata i rat nije završio s krajem tog sukoba. Dakle malo sutra ste se obranili od oba naroda jer vas oba naroda nisu ni napadala svom snagom simultano. I to kako ste se branili govori da ste u nekom trenu držali 12% BIH i tako bi ostalo do kraja rata da nije uključenja HVa direktno u rat od 1994. godine. Srpski inicijalni ratni plan nije ni bio da ratuju s vama nego da slome otpor Hrvatske, nacrtaju granicu gdje im odgovara, a vi bi bili sažvakani, asimilirani, zlostavljani, protjerani, radili bi što žele s vama kao i s Albancima. Obrana Hrvatske je jedini ključan trenutak rata i njena sposobnost da nakon obrane podigne vojsku koja će na kraju dovesti do završetka rata. Nakon propasti tog inicijalnog ratnog plana, Srbi mijenjaju startegiju i onda BIH postaje glavna nagrada i tu vi kao slabija strana od Hrvata jebeno nastradate i danas možete proglasiti pobjedu da ste živi i da ste preživjeli, iako velim po inicijalnom planu možda nitko od vas ne bi ni poginuo osim u ratu protiv Hrvatske. Hrvatsko okončanje rata u Hrvatskoj i BiH slave kao svoj podvig.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:32 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: dudu je napisao/la: 90tih je glavni sukob bio na relaciji Hrvati-Srbi, Srbima ste došli na meni tek kad su reducirali ratne planove zbog neuspjeha u Hrvatskoj da ovladaju iole važnijim gradom i kad je postalo početkom 1992. jasno da se Hrvatska obranila. Tad se okreću BIH i kreću s operacijama ovladavanja BIH što su dobrim dijelom uspjeli jer su držali i do 70% u jednom trenu. Hrvatsko-muslimanski sukob je samo kratka faza oko toga tko vlada na kojem dijelu preostalog teritorija, to svakako nije bio glavni sukob tog rata i rat nije završio s krajem tog sukoba. Dakle malo sutra ste se obranili od oba naroda jer vas oba naroda nisu ni napadala svom snagom simultano. I to kako ste se branili govori da ste u nekom trenu držali 12% BIH i tako bi ostalo do kraja rata da nije uključenja HVa direktno u rat od 1994. godine.
Srpski inicijalni ratni plan nije ni bio da ratuju s vama nego da slome otpor Hrvatske, nacrtaju granicu gdje im odgovara, a vi bi bili sažvakani, asimilirani, zlostavljani, protjerani, radili bi što žele s vama kao i s Albancima. Obrana Hrvatske je jedini ključan trenutak rata i njena sposobnost da nakon obrane podigne vojsku koja će na kraju dovesti do završetka rata.
Nakon propasti tog inicijalnog ratnog plana, Srbi mijenjaju startegiju i onda BIH postaje glavna nagrada i tu vi kao slabija strana od Hrvata jebeno nastradate i danas možete proglasiti pobjedu da ste živi i da ste preživjeli, iako velim po inicijalnom planu možda nitko od vas ne bi ni poginuo osim u ratu protiv Hrvatske.
Hrvatsko okončanje rata u Hrvatskoj i BiH slave kao svoj podvig. Ukidanje HB je podvig.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ukidanje HB je podvig.
Ukinula se i "građanska" RBiH tad Ko da mi slavimo ukidanje Krajine tako da smo im dali 50% države
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:40 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Bošnjaci ne prijete ratom, nisi glup. Bošnjaci prijete odbranom i to je ono sto vam smeta. A realno sta cete i da se predamo, da vam Srbija budr iznad glave u Sarajevu? Zašto se onda ne spremate za obranu? Je li imaš dojam da se spremate? Jedino što si našao vrijedno spomena su airsoft klubovi, bez obzira koliko to bilo neozbiljno, slažem se s tobom da je to barem nešto i vrijedno spomena jer drugog zasad nema ni na vidiku. Lavež i lajanje je negdje i logično, što drugo sad i napraviti, ali čekam taj jedan glas koji će reći ljudi ovo nije dobro, u jebenom smo problemu i srljamo u propast. Meni bi zlo došlo da imam ovako neodgovorne lidere koji će sutra cijeli narod dovesti pred provaliju, onaj Helez vam priča bajke, doslovno bajke i taj je sad zbog bajki postao jako popularan. Barem su forumaši s ovog foruma osvješteni, bolje radi na tome da osvještavaš ljude oko sebe nego da se ovdje dopisuješ, to više ionako nije bitno. Nakon niza godina spreman si za lokalnog proroka, i ti i nebula i gladius i da ne nabrajam, doslovno znate sve, krenite odmah. Nemam ja sta misionariti po selu. Ja misionarim po srbijanskom twitteru, viber grupama i sl. Misionarim za 3 4 moguca scenarija, ne brini se ti za mene
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:42 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Hrvatsko okončanje rata u Hrvatskoj i BiH slave kao svoj podvig. Ukidanje HB je podvig. Ukinuli ste vlastitu državu kretenu... zašto se praviš gluplji nego šta jesi Kad je podvig čemu kmeka, zašto nemate svoju nacionalnu državu zašto kmečite o daytonskoj luđačkoj košulji Mujo i logika , zašto se tako retardirani
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:43 |
|
|
Glupi Mujo prodao vlastitu državu da bi imao imaginarnih 50% vlasti i nad Hercegbosnom
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:45 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Hrvatsko okončanje rata u Hrvatskoj i BiH slave kao svoj podvig. Ukidanje HB je podvig. Ukidanje HB nije nikakav podvig jer su Hrvati od početka pristajali na sve mirovne prijedloge još i prije uspostave Herceg-Bosne gdje smo praktički dobijali samo ono što vi posprdno kažete da će nam ostati (Grude i Posušje). U tom vremenu Hrvati nisu ni sanjali da bi mogli kroz rat tako dobro proći, a cijela uspostava HVOa i Herceg-Bosne je samo posljedica činjenice da ste vi rat dočekali nespremni, odnosno Hrvatima je pravovremeno bilo jasno da ste potpuno ludi kao što ste i sad u ovom trenutku i da niste svjesni svoje nesvijesti. Hrvati ako su i imali neke aspiracije 1991. na BIH, to su bile samo nekakve dodrinaške fantazije. Kasnije se karakter rata promjenio, ali Herceg-Bosna je uvijek bila samo poluga, a ne konačni cilj, tako da je naš status danas čista posljedica toga što su se Hrvati ipak obranili od Srba, što je HV riješio rat i što nismo čekali Sarajevo za pomoć ili nedao Bog prepustili svoju sudbinu nekim kolektivnim organima. Možeš nas napadati koliko hoćeš, ali nemoj biti ljut što smo sposobni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Zašto se onda ne spremate za obranu? Je li imaš dojam da se spremate? Jedino što si našao vrijedno spomena su airsoft klubovi, bez obzira koliko to bilo neozbiljno, slažem se s tobom da je to barem nešto i vrijedno spomena jer drugog zasad nema ni na vidiku.
Lavež i lajanje je negdje i logično, što drugo sad i napraviti, ali čekam taj jedan glas koji će reći ljudi ovo nije dobro, u jebenom smo problemu i srljamo u propast.
Meni bi zlo došlo da imam ovako neodgovorne lidere koji će sutra cijeli narod dovesti pred provaliju, onaj Helez vam priča bajke, doslovno bajke i taj je sad zbog bajki postao jako popularan.
Barem su forumaši s ovog foruma osvješteni, bolje radi na tome da osvještavaš ljude oko sebe nego da se ovdje dopisuješ, to više ionako nije bitno. Nakon niza godina spreman si za lokalnog proroka, i ti i nebula i gladius i da ne nabrajam, doslovno znate sve, krenite odmah.
Nemam ja sta misionariti po selu. Ja misionarim po srbijanskom twitteru, viber grupama i sl. Misionarim za 3 4 moguca scenarija, ne brini se ti za mene Na koji način? Možeš objasniti? Baš me zanima koje su neke teme.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:48 |
|
|
To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. O ovom ja govorim. Pa nije Hrvatska SAD ili Rusija pa da ima kapacitet da ratuje po drugim državama. Ti sam ocijeni koliko je realno da šalje dečke da ratuju po Busovači i Gornjem Vakufu (tamo ste već jednom dobili po nosu). Može biti logistika ali džaba to kad nema ljudi koji bi bili boots on the ground. Pođi eto od sebe, bi li ti ali budi iskren. Vama slijedi rat sa Nepalcima i Indijcima, bolje ti je gledaj kako zaustavit demografski sunovrat koji je u toku a ne snivaj snove o drugoj državi. Mogu ja poći od sebe mujaga? Znaš koliko nas ima ovakvih? Da ti se smuči. Tebe to boli a nemaš petlje priznat pa kao ‘bring it on’ Moli tog alaha da rata ne bude jer ćeš dobit po guzi.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:50 |
|
|
dudu je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ukidanje HB je podvig.
Ukidanje HB nije nikakav podvig jer su Hrvati od početka pristajali na sve mirovne prijedloge još i prije uspostave Herceg-Bosne gdje smo praktički dobijali samo ono što vi posprdno kažete da će nam ostati (Grude i Posušje). U tom vremenu Hrvati nisu ni sanjali da bi mogli kroz rat tako dobro proći, a cijela uspostava HVOa i Herceg-Bosne je samo posljedica činjenice da ste vi rat dočekali nespremni, odnosno Hrvatima je pravovremeno bilo jasno da ste potpuno ludi kao što ste i sad u ovom trenutku i da niste svjesni svoje nesvijesti. Hrvati ako su i imali neke aspiracije 1991. na BIH, to su bile samo nekakve dodrinaške fantazije. Kasnije se karakter rata promjenio, ali Herceg-Bosna je uvijek bila samo poluga, a ne konačni cilj, tako da je naš status danas čista posljedica toga što su se Hrvati ipak obranili od Srba, što je HV riješio rat i što nismo čekali Sarajevo za pomoć ili nedao Bog prepustili svoju sudbinu nekim kolektivnim organima. Možeš nas napadati koliko hoćeš, ali nemoj biti ljut što smo sposobni. Ma ja, samo poluga sad kad ste ostali bez nje. Jedini ali jedini razloga zašto danas nema još jedne rs je Armija.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:51 |
|
|
Samo mujo može u isto vrime kmečat i slavit.... bizaran poremećaj
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:51 |
|
|
Kad dođe do toga nema tu "hoću-neću" Eno gledaj kako po Ukrajini love ljude ko pse po cesti i šalju u rovove. S tim da tamo idu u sigurnu smrt a mi u sigurnu pobjedu. Također ima jako puno ljudi koji jedva čekaju da vam se dođu svetit kao i ispravit 600 god staru nepravdu što su nam muslimani oteli zemlju.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:56 |
|
|
Koliko znam tu vas je leglo x3 više. Ovaj put s ovim naoružanjem,ako Bog da x10. Naravno ne kažete da ste prvi put kad smo uzeli sve išli na potpisivanje primirja. Kako ništa ne poštujete biti će red vas dotući do kraja. Ovaj put neće biti milosti jer vi to ne zasluzujete. Treba imati pristup kao Srbi Apsolutno je nevažno ima li nas 300 , 400 ili 200 tisuća, Hrvatska će se ponašati isto i tražiti što nam pripada.
To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. O ovom ja govorim. Pa nije Hrvatska SAD ili Rusija pa da ima kapacitet da ratuje po drugim državama. Ti sam ocijeni koliko je realno da šalje dečke da ratuju po Busovači i Gornjem Vakufu (tamo ste već jednom dobili po nosu). Može biti logistika ali džaba to kad nema ljudi koji bi bili boots on the ground. Pođi eto od sebe, bi li ti ali budi iskren. Vama slijedi rat sa Nepalcima i Indijcima, bolje ti je gledaj kako zaustavit demografski sunovrat koji je u toku a ne snivaj snove o drugoj državi.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: Ukidanje HB nije nikakav podvig jer su Hrvati od početka pristajali na sve mirovne prijedloge još i prije uspostave Herceg-Bosne gdje smo praktički dobijali samo ono što vi posprdno kažete da će nam ostati (Grude i Posušje). U tom vremenu Hrvati nisu ni sanjali da bi mogli kroz rat tako dobro proći, a cijela uspostava HVOa i Herceg-Bosne je samo posljedica činjenice da ste vi rat dočekali nespremni, odnosno Hrvatima je pravovremeno bilo jasno da ste potpuno ludi kao što ste i sad u ovom trenutku i da niste svjesni svoje nesvijesti. Hrvati ako su i imali neke aspiracije 1991. na BIH, to su bile samo nekakve dodrinaške fantazije. Kasnije se karakter rata promjenio, ali Herceg-Bosna je uvijek bila samo poluga, a ne konačni cilj, tako da je naš status danas čista posljedica toga što su se Hrvati ipak obranili od Srba, što je HV riješio rat i što nismo čekali Sarajevo za pomoć ili nedao Bog prepustili svoju sudbinu nekim kolektivnim organima. Možeš nas napadati koliko hoćeš, ali nemoj biti ljut što smo sposobni. Ma ja, samo poluga sad kad ste ostali bez nje. Jedini ali jedini razloga zašto danas nema još jedne rs je Armija. Bolje bi vam bilo da postoji, imali biste barem nešto svoje, možda i svoju vojsku. Ne biste imali osjećaj luđačke košulje. Ne znam osjećaš li ti uopće trend koji se događa, ali vaše pozicije su dramatično oslabile u odnosu na zlatno doba tamo do 2006. godine, a onda još srebrno doba do 2014. godine. Sjeti se lijepog vremena nametanja Lijanovića Hrvatima, u Hrvatskoj predsjednika Mesića i Josipovića, u Srbiji Tadić, u RS baby Dodik, nema nekog interneta i društvenih mreža, dominira FTV i njegovi mrziteljski prilozi, muslimani na sve strane nameću svoj narativ, osjećaju se jaki i moćni, prijete se tada iz neke perspektive moći, evo točno me muka spopadne kad o tome pišem. I vidi gdje ste danas. Ne da vas je Herceg-Bosna pobjedila, nego vas je našamarala toliko da možda hrvatski vojnik neće ni trebati obući čizme.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 12:59 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dudu je napisao/la: Ukidanje HB nije nikakav podvig jer su Hrvati od početka pristajali na sve mirovne prijedloge još i prije uspostave Herceg-Bosne gdje smo praktički dobijali samo ono što vi posprdno kažete da će nam ostati (Grude i Posušje). U tom vremenu Hrvati nisu ni sanjali da bi mogli kroz rat tako dobro proći, a cijela uspostava HVOa i Herceg-Bosne je samo posljedica činjenice da ste vi rat dočekali nespremni, odnosno Hrvatima je pravovremeno bilo jasno da ste potpuno ludi kao što ste i sad u ovom trenutku i da niste svjesni svoje nesvijesti. Hrvati ako su i imali neke aspiracije 1991. na BIH, to su bile samo nekakve dodrinaške fantazije. Kasnije se karakter rata promjenio, ali Herceg-Bosna je uvijek bila samo poluga, a ne konačni cilj, tako da je naš status danas čista posljedica toga što su se Hrvati ipak obranili od Srba, što je HV riješio rat i što nismo čekali Sarajevo za pomoć ili nedao Bog prepustili svoju sudbinu nekim kolektivnim organima. Možeš nas napadati koliko hoćeš, ali nemoj biti ljut što smo sposobni. Ma ja, samo poluga sad kad ste ostali bez nje. Jedini ali jedini razloga zašto danas nema još jedne rs je Armija. Mujo, kakva armija. Politička trgovina. Niste u stanju protiv jedne vojske, kamoli dvije. Kome prodaješ maglu, to djecu uči u Njemačkoj kako je babo branio tisućljetnu Bosnu od barbara s Karpata dok im to propovijedaš na čistom slavenskom jeziku.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 13:01 |
|
|
To vam i Milanović i Plenković svakom prilikom demonstriraju ali teško to ide u tikvu. O ovom ja govorim. Pa nije Hrvatska SAD ili Rusija pa da ima kapacitet da ratuje po drugim državama. Ti sam ocijeni koliko je realno da šalje dečke da ratuju po Busovači i Gornjem Vakufu (tamo ste već jednom dobili po nosu). Može biti logistika ali džaba to kad nema ljudi koji bi bili boots on the ground. Pođi eto od sebe, bi li ti ali budi iskren. Vama slijedi rat sa Nepalcima i Indijcima, bolje ti je gledaj kako zaustavit demografski sunovrat koji je u toku a ne snivaj snove o drugoj državi. Vas je leglo x3 više na Vakufu. S ovim danas naoružanjem,ako Bog da x10. Nego recite kako ste prošli put.U prvom mjesecu pade Vakuf i onda primirje. 100 potpisanih primirja 0 ispoštovanih.Ženu i djecu u Split i Makarsku,Un zone i udri po Hrvatima. Baš mi je žao što vas nisu Srbi potamanili u Krajini. Greška koja se neće ponoviti. Ovaj put neće biti milosti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi su zaboravili opsadu Sarajeva! Kiss The Future dokumentarac Postano: 14 vel 2024, 13:04 |
|
|
U HVu upravo gledaju opcije kako slomiti protivnika bez da imamo ijednu žrtvu jer nam je jako stalo do ljudi, a ovi pričaju o 90tima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Marko80, Yahoo [Bot] i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|