|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, kao Postano: 01 pro 2024, 21:29 |
|
|
Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, kao i Jandroković Ako nema konstitutivnosti i jednakopravnosti, tada neće biti ni Bosne i Hercegovine, izjavio je prije nekoliko dana u Mostaru prvi čovjek Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. (Patria) - Ako nema konstitutivnosti i jednakopravnosti, tada neće biti ni Bosne i Hercegovine, izjavio je prije nekoliko dana u Mostaru prvi čovjek Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. Njegova izjava izazvala je oštre osude u bh. javnosti, a jedan od onih koji mu je odgovorio je i predsjednik Udruženja žrtava i svjedoka genocida Murat Tahirović. U kratkoj izjavi za Patriju, Tahirović kaže kako bi se nekako više očekivalo da takva izjava dođe od Ivice Dačića ili Aleksandra Vučića, s obzirom da oni prilično jasno i javno govore i rade na tome da nema Bosne i Hercegovine. - Čini se da je jarane iz Karađorđeva ponijela pjesma. Pitam se kakve bi reakcije u BiH i u međunarodnoj zajednici bile da su Dačić ili Vučić rekli da u nekoj varijanti neće biti BiH. Sad nam iz Zagreba poručuju da su mislili prijateljski. Evo, ja kažem da Hrvatima u Bosni i Hercegovini treba osigurati, na sve moguće načine, sve benefite da se isele u Hrvatsku, ako im nije dobro u Bosni i Hercegovini. Čak se i zadužiti kod Međunarodnog monetarnog fonda koliko god treba i sve ih isplatiti i pretplatiti da idu. Stvarno mislim dobronamjerno. A i prijateljski! Kao i Jandroković - poručio je Tahirović. https://nap.ba/qpost/382095
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:35 |
|
|
Murat je kvalitetan kandidat za zabranu ulaska u HR. Mislim, ako on nije, tko je?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kome smeta konstitutivnost nek seli tamo gdje je nema tipa Turska ili Njemačka. Koga će oni isplatiti, najsiromašniji narod Europe, i to bi na sadaku da im drugi plate iseljenje Hrvata.
Za ovakve postoji samo jedno rješenje, skidanje do gola i pretresanje na granici Hrvatske.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Murat je samo iskren.Fali nam iskrenih bošnjačkih političara.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:41 |
|
|
puštaju džamijaše s lanca da se svijet malo ibreti dobacit će do Strazbura
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:43 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 678 Lokacija: Republika Srpska
|
Podržavam Murata, ne njegovu izjavu, samo Murata kao otvorenog Turčina.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 21:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bome kralj Tvrtko je dobro procijenio Murate, da je živ znao bi on s ovakvima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 22:33 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 450 Lokacija: Heronville
|
Samo im malo prodrmas kavez, odmah ih obuzme iskrenost.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 22:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mi možemo u Hrvatsku, i vratit se iz nje. Pitanje je može li Murat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 22:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 22:55 |
|
|
Murat - uvezeno ime.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 23:27 |
|
|
Kome se ne svidja Ustav BiH, neka ide iz BiH, omogucicemo mu lijep tranzit preko Lijepe Nase. Prolicmo i vodu za njim.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 23:29 |
|
|
Hagresor je napisao/la: predsjednik Udruženja žrtava i svjedoka genocida Murat Tahirović Je li Murat žrtva genocida ili samo svjedok genocida?
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 23:31 |
|
|
Oni su svi zrtve genocida, tako se predstavljaju u USA, Kanadi. Interesantno da u Europi vec nisu svi zrtve genocida, samo tamo dovoljno daleko gdje mogu takijati neupucenima.
Doslovno svi su zrtve genocida i "surviveri". Zive od toga, sadakasi, naprave udruzenje i kmece okolo, Ameri im daju neke donacije da ih skinu s kurca.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 23:46 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Hagresor je napisao/la: predsjednik Udruženja žrtava i svjedoka genocida Murat Tahirović Je li Murat žrtva genocida ili samo svjedok genocida? Ovako nesto? na 2:07 https://youtu.be/szOD2gRIdxk?t=127
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 01 pro 2024, 23:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Hagresor je napisao/la: predsjednik Udruženja žrtava i svjedoka genocida Murat Tahirović Je li Murat žrtva genocida ili samo svjedok genocida? Da je žrtva sad ne bi vonjao po emisijima.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 00:00 |
|
|
Mislim da je dobro što je Jandroković rekao što je rekao. I to će se ponavljati. Neka korist i od njega
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 00:08 |
|
|
Tahirović se sramoti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 09:55 |
|
|
Budala.
Hrvati će se seliti ovamo :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:00 |
|
|
Baš gledam migracioni saldo, više se vraćamo u BiH iz Hrvatske nego obratno. Mogao bi Tahirović tahirit.
Inače, ja se čudim njihovoj gluposti, uvodi se ETIAS, i sama sumnja na terorističku aktivnost a svaki ovakav radikalni govor to jest, je dovoljan razlog za odbijanje vize.
Nadam se samo da netko u RH ima tko je zadužen da skenira ove radikale.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:13 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6349 Lokacija: Izvan sebe
|
crni_bombarder je napisao/la: Kome se ne svidja Ustav BiH, neka ide iz BiH, omogucicemo mu lijep tranzit preko Lijepe Nase. Prolicmo i vodu za njim. Ne preko Lijepe Nase nego za Aziju.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baš gledam migracioni saldo, više se vraćamo u BiH iz Hrvatske nego obratno. Mogao bi Tahorivć tahirit.
Inače, ja se čudim njihovoj gluposti, uvodi se ETIAS, i sama sumnja na terorističku aktivnost a svaki ovakav radikalni govor to jest, je dovoljan razlog za odbijanje vize.
Nadam se samo da netko u RH ima tko je zadužen da skenira ove radikale. Treba iskoristiti potencijal maloga da od Zenice napravimo novi stolni grad ;)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:19 |
|
|
https://avaz.ba/vijesti/bih/485968/tahi ... hiljada-kmCitat: Tahirović preko leđa logoraša obrnuo stotine hiljada KM
Obični šalabajzer koji mulja i koji se bogati preko leđa ljudi koji su patili. Brutalni je to opis koji je za Murata Tahirovića, bivšeg predsjednika Saveza logoraša, a danas predsjednika Udruženja svjedoka i žrtava genocida, iznio Edin Batlak.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:22 |
|
|
Salivator je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Baš gledam migracioni saldo, više se vraćamo u BiH iz Hrvatske nego obratno. Mogao bi Tahorivć tahirit.
Nadam se samo da netko u RH ima tko je zadužen da skenira ove radikale. Treba iskoristiti potencijal maloga da od Zenice napravimo novi stolni grad ;) Za razliku od Sarajeva i Tuzle mi praktički nemamo ovih muslimana-Srba (istočna Bosna, Srbija, Crna Gora). Unatoč svemu rekao bih da postoji potencijal da je prebacimo zapadno.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|