|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 120 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 19:45 |
|
|
Apsolutno protiv, nemam ni potrebe razjašnjavati.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 19:45 |
|
|
jasno je da je međ. zajednica dala mig Srbima da naprave pokolj. Čak mislim da im je to sugerirala. Uz svu srpsku brutalnost, ovo je bio kraj rata, gdje su pušili na svim frontovima. Najmanje što im je trebalo je takav masakr. Logičnije bi bilo da se takav dogodio na početku rata u onom kaosu. Meni je od prvog dana to bio luđački potez, bez obzira na srpsku brutalnost u zadnjem ratu. Pobiti 8000 i više ljudi za dva dana to je previše i za njih.
Gledam ovu komemoraciju i gledam onog američkog smrada, veleposlanika kako govori.." svijet nije ništa uradio da to spriječi". A vjerovatno je njegov predsjednik, ne da nije spriječio nego je sugerirao pokolj. Ma svjetska politika je smrad a prebilo se to preko tih jadnih ljudi. rat je rat, po definiciji strašan ali masakriranje tisuća ljudi bespotrebno u par dana, to je pomračenje mozga.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 19:48 |
|
|
Sto se tice egzekutora, ideologa zlocina, recimo da je ideoloski sve jasno.
Velikosrpska politika je po tom pitanju jasna, Podrinje je "kicma srpstva", tamo muslimana ne smije biti.
Mladic je samo igrac jedne ideologije koja je prisutna jako dugo na nasim prostorima. I Srebrenica je samo finale te politike, koja je skrojena u Beogradu u SANU hodnicima, po kabinetima nacionalsocijalisticke stranke Slobodana Milosevica, na guslarskim mitovima, u desetercu.
To je jedno ludilo sastavljeno od vise ludila, da parafraziram rijeci one dijabole Kristijana Golubovica.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 19:54 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Sto se tice egzekutora, ideologa zlocina, recimo da je ideoloski sve jasno.
Velikosrpska politika je po tom pitanju jasna, Podrinje je "kicma srpstva", tamo muslimana ne smije biti.
Mladic je samo igrac jedne ideologije koja je prisutna jako dugo na nasim prostorima. I Srebrenica je samo finale te politike, koja je skrojena u Beogradu u SANU hodnicima, po kabinetima nacionalsocijalisticke stranke Slobodana Milosevica, na guslarskim mitovima, u desetercu.
To je jedno ludilo sastavljeno od vise ludila, da parafraziram rijeci one dijabole Kristijana Golubovica. Uz svu srpsku brutalnost i sve što si naveo oni to ne bi u tom trenutku uradili da im nisu rekli..uradite to slobodno, da se to riješi, još malo pa ćemo konferenciju, moraju biti čiste pozicije, u tu priču ide i ono stopiranje pred Banjalukom. Još prije tog događaja riješeno je i ono 51-49 i Srebrenica je bila smetnja. I Alijina šutnja i pasivnost muslimanske armije, sve se to uklapa u mozaik.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 20:00 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: vanjushka je napisao/la: Sto se tice egzekutora, ideologa zlocina, recimo da je ideoloski sve jasno.
To je jedno ludilo sastavljeno od vise ludila, da parafraziram rijeci one dijabole Kristijana Golubovica. Uz svu srpsku brutalnost i sve što si naveo oni to ne bi u tom trenutku uradili da im nisu rekli..uradite to slobodno, da se to riješi, još malo pa ćemo konferenciju, moraju biti čiste pozicije, u tu priču ide i ono stopiranje pred Banjalukom. Još prije tog događaja riješeno je i ono 51-49 i Srebrenica je bila smetnja. I Alijina šutnja i pasivnost muslimanske armije, sve se to uklapa u mozaik. Slazem se, nego ja govorim o ideoloskom predlosku, pripremi. Jasno da je politika pametnija od niskih strasti, pa je i meni nelogicno da je dopusteno takvo sto, mislim nisu ni Srbi toliko glupi pa da takav zlocin pocine sa pretpostavkom da se to moze zataskati. Pred ocima UN vojnika, pred ocima medjunarodne zajednice, oni idu likvidirati tolike ljude, nelogicno zaista. Ali da su imali spremne temelje za zlocin, bogami jesu. Od Vukovara, Dalmacije, Dubrovnika pa do Bosne i Hercegovine. Ista matrica, gusle, deseterac, nosenje kostiju, crkva igra svoju ulogu, atmosfera straha i tako dalje. A nije da i "nasi" nisu pomogli, jebalo ih U. O pasivnosti muslimanske vojske je govorio i Sefer Halilovic u haskoj sudnici, nesto kao da je Alija bespotrebno gomilao trupe oko Sarajeva a Podrinje ostavio na cjedilu, tog ljeta `95. I kako njemu bas i nije jasno zasto je to tako, pa je onda iznjeo i on svoje tvrdnje da je nekog dogovora sa Srbima moralo biti, jedino kakti Alija mozda nije ocekivao takav zlocin. Vec je ocekivao, mozebitno, scenarij iz Zepe. Ljudi odlaze na sigurno i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 20:07 |
|
|
A koliko je prošlo od Srebrenice do pada srpskog Ozrena? Nije to baš toliko daleko da se jedna takva akcija mogla tako lako i brzo pripremiti, a da se nije moglo pomoći Srebrenice od muslimanske snage.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 20:13 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Uz svu srpsku brutalnost i sve što si naveo oni to ne bi u tom trenutku uradili da im nisu rekli..uradite to slobodno, da se to riješi, još malo pa ćemo konferenciju, moraju biti čiste pozicije, u tu priču ide i ono stopiranje pred Banjalukom.
Još prije tog događaja riješeno je i ono 51-49 i Srebrenica je bila smetnja.
I Alijina šutnja i pasivnost muslimanske armije, sve se to uklapa u mozaik.
Slazem se, nego ja govorim o ideoloskom predlosku, pripremi. Jasno da je politika pametnija od niskih strasti, pa je i meni nelogicno da je dopusteno takvo sto, mislim nisu ni Srbi toliko glupi pa da takav zlocin pocine sa pretpostavkom da se to moze zataskati. Pred ocima UN vojnika, pred ocima medjunarodne zajednice, oni idu likvidirati tolike ljude, nelogicno zaista. Ali da su imali spremne temelje za zlocin, bogami jesu. Od Vukovara, Dalmacije, Dubrovnika pa do Bosne i Hercegovine. Ista matrica, gusle, deseterac, nosenje kostiju, crkva igra svoju ulogu, atmosfera straha i tako dalje. A nije da i "nasi" nisu pomogli, jebalo ih U. O pasivnosti muslimanske vojske je govorio i Sefer Halilovic u haskoj sudnici, nesto kao da je Alija bespotrebno gomilao trupe oko Sarajeva a Podrinje ostavio na cjedilu, tog ljeta `95. I kako njemu bas i nije jasno zasto je to tako, pa je onda iznjeo i on svoje tvrdnje da je nekog dogovora sa Srbima moralo biti, jedino kakti Alija mozda nije ocekivao takav zlocin. Vec je ocekivao, mozebitno, scenarij iz Zepe. Ljudi odlaze na sigurno i to je to. Ma kakvo "U", to nema veze s ničim. Srbi bi isto uradili i da si nabacio vijenac od cvijeća oko glave. U onom trenutku njima nije trebao povod a bome nisu ga ni tražili. Bar ne neki suvisli. Osjećali su da je to povijesni moment, nikad nisu bili i nikad neće biti u takvoj poziciji, da ostvare etnički čistu veliku Srbiju. Svo oružje JNA u njihovim rukama a drugi razoružani, to se ne može ni pretpostaviti kakva je to startna pozicija. Sefer nema šta smrditi. Čuo sam za te njegove priče. Samo ima jedna kvaka, dok je on bio komandant Armije, Srbi su došli na isti način pred Srebrenicu, kad su zatočili Srebreničani Morillona, dok nije garantirao prisustvo UN-a. tada je i formirana tzv "zaštićena zona". Prema tome.. Smrad je u to vrijeme gomilao snage oko Srednje Bosne i sjeverne hercegovine i nije ga bolila neka stvar za Srebrenicu. On se javlja. Alija je znao, znao je cijeli muslimanski politički vrh i vojni vrh, znao je i da će biti pokolj, zato je i izvukao Orića i ekipu. Preko srpskog teritorija. Je li zato da se oko Srebrenice ne vodi neka velika frka. Šta da se Srebrenica branila par dana, onda bi tek nastao problem. Za sve tri strane. I za Srbe što je logično, i za međ. zajednicu jer bi ih pitali, šta poduzimate i za Aliju , šta čekaš. Svima je odgovaralo da se Srebrenica riješi što brže moguće. Nitko nema predožbu šta je bio Alija, to je bio fatalist-pragmatičar. Luda kombinacija. Ako je cijena njegovog cilja nekoliko tisuća mrtvih sunarodnjaka on će je platit a da ne trepne.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 20:21 |
|
|
Bi Srbi generalno isto uradili, naravno, samo kad natakaris U na glavu, i onog Srbina koji mozda nebi uzeo oruzje, prakticno si ga natjerao, pomogao mu da vjeruje u ono u sto ga uvjerava njegov ideolog koji grmi o povampirenim ustasama.
Jedan Srbin manje sa puskom u ruci, koji sacuvani hrvatski zivot vise. Mislim da je ta racunica realna.
Po meni izrazito glupa "romantika", ili kako se to sa U na glavi naziva. Ne racunam one kojima je mrznja vodilja, a takvih kod nas ima, sto da se lazemo.
Ali nije tema, pa nema smisla dalje o tome.
Za Sefera si u pravu, nasao se ko ce o tome govoriti, gomilao trupe oko Viteza a u Podrinju Morillon spasava ljudima zivote, ali nije zgoreg spomenuti da je i on laprdao o tome.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 20:41 |
|
|
Ostali akteri u Srebrenici pocevsi od Nasera Orica, pa kasnije i Ratka Mladica nekako su mi donekle desmistifikovani, ali jos uvijek je najmisticnija i najnerazjasnjenija uloga Alije Izetbegovica u doba kada se Srebrenicki masakr odvijao. Taj politicar je bio jedan od kljucnih ljudi koji je mogao uticati na ishod cjelokupnih desavanja u Srebrenici od samog pocetka rata pa do potpisivanja Dejtona, jer su vojne snage ABiH bile prisutne na podrucju Srebrenice sve do dolaska Ratka Mladica u Srebrenicu. Primjetili ste da administracija Billa Cintona, pa samim tim i Bill Clinton nisu dobrodosli na dzenazi u Srebrenici i to vec nekoliko godina sto govori u prilog mojoj cinjenici da Bill Clinton kao i nekadasnja americka administracija okupljena oko Billa Clintona ima upletene prste u cjelokupnoj prici oko Srebrenice. Ja licno mislim da je Srebrenica bila alibi Aliji i Clintonu za bombardovanje Republike Srpske. Bill Clinton porucio je Aliji da pusti Mladica da udje u klopku sa ciljem kako bi on i Alija imali alibi pred medjunarodnom zajednicom za bombardovanje RS i sveopstu demonizaciju Srba u BiH. To je moje neko misljenje.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 22:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Max95
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 22:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ma svako normalan ce suosjecati sa ljudima Srebrenice. Tu dileme nema. Oni su zrtvovani od strane svojih vodja, koji su govorili kako je nemoguce poslati pomoc iz okruzenog Sarajeva. A znamo da su uspjevali kad je trebalo navaljivat na nas u srednjoj Bosni... yebiga,sad,onda je i vukovar zrtvovan,budimo principijalni..
_________________ ZDS
|
|
Vrh |
|
|
Max95
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 22:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: U potpunosti se slažem sa svime napisanim. Svatko normalan osuđuje zločin počinjen u Srebrenici, ali Hrvatska nema baš nikakve veze s njim. mladi salonski cetnik opet po svome.Hrvati i bosnjaci imaju skoro sve zajednicko,sto se tice srba i 90ih..naime, kao krvolocnog neprijatelja.
_________________ ZDS
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24054 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Max95 je napisao/la: mladi salonski cetnik opet po svome.Hrvati i bosnjaci imaju skoro sve zajednicko,sto se tice srba i 90ih..naime, kao krvolocnog neprijatelja.
Pa u BiH su više Muslimani pobili Hrvata, nego Srbi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Max95
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 23:21 |
|
|
lider30 je napisao/la: Max95 je napisao/la: mladi salonski cetnik opet po svome.Hrvati i bosnjaci imaju skoro sve zajednicko,sto se tice srba i 90ih..naime, kao krvolocnog neprijatelja.
Pa u BiH su više Muslimani pobili Hrvata, nego Srbi. jasta,a trecinu Hrvatske su tunguzijanci pobili i spalili.bosna je zasebna,srbi osvojili sto su osvojiti tili,a Hrvati i muslimani se poklali za ostatak...i opet su samo srbi u tome profitirali. kad ce vam to napokon doci u glave..
_________________ ZDS
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 11 srp 2009, 23:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24054 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Max95 je napisao/la: jasta,a trecinu Hrvatske su tunguzijanci pobili i spalili.bosna je zasebna,srbi osvojili sto su osvojiti tili,a Hrvati i muslimani se poklali za ostatak...i opet su samo srbi u tome profitirali.
kad ce vam to napokon doci u glave..
To je prošlost. Isto su sadašnji bosanski muslimani bili pomoćnici Osmalijama u 400 godina zuluma u BiH, gdje su katolici bili skoro bilo nestali u tom razdoblju. Niti će se više Srbi vratiti u Hrvatsku u značajnijem broju. Sadašnja realnost je da su Muslimani sebi namijenili cijelu BiH. I da se pogotovo okomljuju na Hrvate i na hrvatske simbole. Prije tri dana su potaknuli da se zabrani zastava sa šahovnicom i pleterom iznad, te će isto ići u federalni paralment na proceduru. Thompson ne smije ni priviriti u koje muslimansko većinski općinu. Hrvati su pri povratku imali jednako ili skoro i više problema u povratku na muslimanska većinska područja, gdje su ih dočekala uvbojstva povratnika i slično. Muslimani, i to više od od 98% u eventualnom dvoboju Hrvatske - Turske bi navijali za Tursku. I to ne malo, nego strastveno. I mnoštvo ostalih stvari. Tako da su te tvoje priče i razmišljanje, ako si Hrvat možda stoljeće stare.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 08:17 |
|
|
Klasika, nije trebalo dugo cekati da neki bosnjo dodje izlaprdati kako je onda i Vukovar prodat.
Koji su to "genijalci", kao da poredis Staljingrad sa Norveskom
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 09:28 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ma nije Bošnjo nego još jedan proustaški nastrojen dečko koji je konačno "izašao iz ormara" kao cvjećar.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 09:31 |
|
|
ne dirajte mi maxa, to je moje gore list..
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 09:33 |
|
|
Max95 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa u BiH su više Muslimani pobili Hrvata, nego Srbi.
jasta,a trecinu Hrvatske su tunguzijanci pobili i spalili.bosna je zasebna,srbi osvojili sto su osvojiti tili,a Hrvati i muslimani se poklali za ostatak...i opet su samo srbi u tome profitirali. kad ce vam to napokon doci u glave.. al ću ga ja zato "dirat".. Rožanine moj, sve to što ti veliš to stoji načelno ali Hrvati i muslimani se nisu poklali za ostatak nego su muslimani izgubljeno od Srba pokušali nadoknadit na Hrvatima.. i kad će to tebi napokon doći u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 09:41 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
lider30 je napisao/la: Max95 je napisao/la: mladi salonski cetnik opet po svome.Hrvati i bosnjaci imaju skoro sve zajednicko,sto se tice srba i 90ih..naime, kao krvolocnog neprijatelja.
Pa u BiH su više Muslimani pobili Hrvata, nego Srbi. Jesi li se ikada ozbiljno uhvatio računala pa se bar potrudio to izračunati a ne ovdje lupati bez veze?
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 09:50 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
TomislavM je napisao/la: lider30 je napisao/la: Pa u BiH su više Muslimani pobili Hrvata, nego Srbi.
Jesi li se ikada ozbiljno uhvatio računala pa se bar potrudio to izračunati a ne ovdje lupati bez veze? Nadam se da se nitko neće upecati na ovaj offtopic i troll mamac. Ove stranice su krcate podacima koje dokazuju i potvrđuju tvrdnju lidera, i samo slijepac ili ideološki zatupljen čovjek može odbijati takvu notornu činjenicu. To je sve što bih rekao na tu temu.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 11:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: Max95 je napisao/la: jasta,a trecinu Hrvatske su tunguzijanci pobili i spalili.bosna je zasebna,srbi osvojili sto su osvojiti tili,a Hrvati i muslimani se poklali za ostatak...i opet su samo srbi u tome profitirali.
kad ce vam to napokon doci u glave.. To je prošlost. Isto su sadašnji bosanski muslimani bili pomoćnici Osmalijama u 400 godina zuluma u BiH, gdje su katolici bili skoro bilo nestali u tom razdoblju. Niti će se više Srbi vratiti u Hrvatsku u značajnijem broju. Sadašnja realnost je da su Muslimani sebi namijenili cijelu BiH. I da se pogotovo okomljuju na Hrvate i na hrvatske simbole. Prije tri dana su potaknuli da se zabrani zastava sa šahovnicom i pleterom iznad, te će isto ići u federalni paralment na proceduru. Thompson ne smije ni priviriti u koje muslimansko većinski općinu. Hrvati su pri povratku imali jednako ili skoro i više problema u povratku na muslimanska većinska područja, gdje su ih dočekala uvbojstva povratnika i slično. Muslimani, i to više od od 98% u eventualnom dvoboju Hrvatske - Turske bi navijali za Tursku. I to ne malo, nego strastveno. I mnoštvo ostalih stvari. Tako da su te tvoje priče i razmišljanje, ako si Hrvat možda stoljeće stare. Lideru proslost je i sukob s muslimanima, proslost je i ovaj post kad ga posaljem! To sa Srbima i povratkom su klimave prognoze al se nadam da si u pravu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 12:32 |
|
|
nema to veze ko je u kakvim odnosima ,cinjenica je da je taj narod nastradao , da je u Evropi proglasen dan sjecanja , tako da nema razloga da ne bude ni u Hrvatskoj , svako normalan suosjeca sa tim ljudima . Zasto je do toga doslo i ko je kriv , nije tema ovoga topica , ali normalnom covjeku je tesko povjetovati da je to bilo moguce , ali sto kolega kaze , gomile srba su odgojene po tim tamo bosanksim gudurama da su muslimani turci kojima cemo se osvetiti za sav zulum kad tad , i taj su tren docekali , katastofa ....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 15:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
RajvoSa je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Jesi li se ikada ozbiljno uhvatio računala pa se bar potrudio to izračunati a ne ovdje lupati bez veze?
Nadam se da se nitko neće upecati na ovaj offtopic i troll mamac. Ove stranice su krcate podacima koje dokazuju i potvrđuju tvrdnju lidera, i samo slijepac ili ideološki zatupljen čovjek može odbijati takvu notornu činjenicu. To je sve što bih rekao na tu temu. ... ili netko ko se voli družit sa radikalnim "bosanskim patriotama". http://www.plbih.net/forum/viewtopic.ph ... f3&p=50778
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Tanković: 11. srpnja proglasiti Danom sjećanja na genocid u Srebrenici Postano: 12 srp 2009, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
mara je napisao/la: Lideru proslost je i sukob s muslimanima, proslost je i ovaj post kad ga posaljem! To sa Srbima i povratkom su klimave prognoze al se nadam da si u pravu!
Apsolutno netočno!!! Sukob sa muslimanima nije prošlost i još uvijek traje..... Inače sam protiv tankovićevog prijedloga. Protiv sam bilo kakvog nametanja kolektivne krivnje. Hrvatska nije imala ništa sa pokoljem u Srebrenici i zašto bi se sad hrvatima nametalo obilježavanje tog dana. Ako netko želi samda ga obilježava nek izvoli ali nikakvo nametanje.......
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|