|
|
Stranica: 18/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 14:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Da se nikad ne zaboravi...Srebrenica ![mellow :mellow](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/mellow.gif) И ми имамо разлога да је никад не заборавимо, не брини. Историја сребреничког страдања не почиње "падом" Сребренице у српске руке и "геноцидом" који је том приликом извршен. Сребреница памти много горе дане. _____________________________ I mi imamo razloga da je nikad ne zaboravimo, ne brini. Istorija srebreničkog stradanja ne počinje „padom“ Srebrenice u srpske ruke i „genocidom“ koji je tom prilikom izvršen. Srebrenica pamti mnogo gore dane. Samo sam htio napomenuti, da imate posebno mjesto u nasim Srcima.
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 14:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Najbolja rješenja su ona koja donose najviše koristi a hebe mi se za subjektivni dojam.
Теоретски лијепо звучи али ниједна теорија без конкретизације у пракси не вриједи ни зрна жита. Кад остварите своја права и кад их дигнете високо изнад нивоа националне мањине, онда можете уживати и у луксузу теоретисања, овако дјелује излишно ____________________________________ Teoretski lijepo zvuči ali nijedna teorija bez konkretizacije u praksi ne vrijedi ni zrna žita. Kad ostvarite svoja prava i kad ih dignete visoko iznad nivoa nacionalne manjine, onda možete uživati i u luksuzu teoretisanja, ovako djeluje izlišno ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 14:56 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la: Toliko je već sati prošlo a nema nijedne nove karte!!! ne zazivaj vraga. svaka nova karta u upotrebi smanji površinu tvoje voljene države. Ja obožavam geografske karte pa prema tome - pozdravljam svaki napor naših veleumnih kartografa. Samo vi crtajte i bojadišite! Iz kvantiteta će se valjda izroditi i neki kvalitet.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pjosip
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 14:57 |
|
|
Vujadin je napisao/la: pjosip je napisao/la: Pazi, tako su isto i "ljuti" Krajišnici odbijali svaku mogućnost dogovora. Ti znaš kako je to završilo, uglavnom - više ih nitko nije niti itao da se nešto dogovaraju. Jbg, zbog takve sudbine Krajišnika vi danas nemate entitet u BiH. Nastavak slijedi: popunjavanje praznih krajeva Hrvatske Hrvatima iz srednjobosanskih enklava, popunjavanje srednjobosanskih enklava muslimanima iz Srpske i iz srbijanske Raške oblasti. Vama HB do Prozora + Odžak i Orašje. Svašta se može napisati, riječima se svagdje može odletiti. I o Tudjman-Milosevic dogovoru, i o Amerikancima koji su ratovali umjesto HV, i o srpskim faraonima i o judeo-džihad-NATO-vatikanskoj zaveri sproću nevini srpski narod.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 14:59 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Samo sam htio napomenuti, da imate posebno mjesto u nasim Srcima.
И ви у нашима. Зар вам то требамо посебно наглашавати ; ) ___________________________________________________ I vi u našima. Zar vam to trebamo posebno naglašavati ; )
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
patriot
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 15:09 |
|
|
Ovo ismijavanje mrtvih kostiju može samo umjerena srpcad..ovi zesci već i ne žale za srebrenicom i dogadjanjima po padu iste.umjereno Srbo se slika sa kalasem na kosovu,a na forumu ismijava Srebrenicu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 15:11 |
|
|
patriot je napisao/la: Ovo ismijavanje mrtvih kostiju može samo umjerena srpcad..ovi zesci već i ne žale za srebrenicom i dogadjanjima po padu iste.umjereno Srbo se slika sa kalasem na kosovu,a na forumu ismijava Srebrenicu i kad mu kažeš nakon svega da je licemjerni četnik onda se poziva na kulturu dijaloga.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Teritorij treće federalne jedinice Postano: 15 vel 2010, 15:21 |
|
|
Нема разлога за погрешно тумачење написаног. Само сам господину Бихаћ-Крајини указао на то да и Срби баш као и Бошњаци, памте злочине учињене над нама као што они памте злочине учињене над њима, како 92-95, тако и било кад раније. То је однос према жртвама које немамо права заборавити. Нико не исмијава жртве, а посебно не ја, није то мој ђир никад био.
Nema razloga za pogrešno tumačenje napisanog. Samo sam gospodinu Bihać-Krajini ukazao na to da i Srbi baš kao i Bošnjaci, pamte zločine učinjene nad nama kao što oni pamte zločine učinjene nad njima, kako 92-95, tako i bilo kad ranije. To je odnos prema žrtvama koje nemamo prava zaboraviti. Niko ne ismijava žrtve, a posebno ne ja, nije to moj đir nikad bio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|