HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 ožu 2026, 21:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Topnički dnevnici
PostPostano: 15 lip 2009, 15:50 

Gledam ovaj snimak Nu2 sa Praljkom, pa citam komentare Paraginih slijepaca, sve vise uvidjam koji su to debili.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2009, 19:46 

Inkvizitor je napisao/la:
Ono ni dan danas mi ne ide u glavi, sve mislim to neka zajebancija. Hag traži topničke dnevnike. Pa u pizdu materinu, mislim šta je to cirkus. Šta kad dobiju topničke dnevnike. Mogu vidjeti da je ispaljeno npr 1000 granata toga dana na Knin. I? Šta onda. U ratu zapovjednik određuje količinu vatre po objektu. A naravno da je nakon Vukovara i Sarajeva tragikomično suditi nekome drugome za prekomjerno granatiranje. Ovo kao da je Orwel pisao. Šta je sljedeće što će treažiti, jelovnike, utrošak cigara, paste za zube, WC papira. što se jednosatvo ne odjebu i ne kaže im se, nađite nekoga drugog za ruganje. Ono, pa imaš sve karte na svojoj strani. Možeš to izrugati. Šta radi ta kurčeva vlada.

Slažem se, ovo oko topničkih dnevnika je situacija, hebe lud, zbunjenog, smiješno da nas netko proziva radi topničkih dnevnika jer na drugoj strani imamo stotine gradove poput Vukovara,Osijeka, Dubrovnika, Zadra, Mostar,Sarajevo širom Hrvatske i BiH-a za koje nitko nije tražio nikakve topničke dnevnike a koji su imali stotine i tisuće mrtvih a granata neuporedivo tisuće više a razaranja u odnosu na Knin ne mogu ni usporediti jer je nakon granatiranja izgledao netaknut, a vlada RH treba stalno ukazivati na te smiješne suprotnosti

Vrh

PostPostano: 15 lip 2009, 19:52 

marasovac je napisao/la:
Juda Iškariot je napisao/la:
Oziris Mesić i Anubis Manolić će ako treba, krivotvoriti neke dnevnike i ponovo napisati, budu li gazde to zahtjevale, isto kao kod slučaja Norac, kod brijunskih transkripta i u slučaju Blaškić-

Kod prvog suđenja Norcu, on je osuđen na temelju članka u fekalu. Ista stvar se dogodila i sa ovima iz Lore. Pa onda opet medački džep i izmišljotine o tome da je netko nabijan na kolac itd.
I sad, jedan od tih bolesnika opet izmišlja, ali sad je uhvaćen na djelu:
http://www.zabranjeni.url/magazin/clanak/a ... ,166468.jl

Pazite ovu rečenicu:
"Ako i ima među Srbima i Srpkinjama onih - svaki sedmi otprilike - što bi heroja prijavili za milijun eura, a ima ih što bi to uradili i džabe, oni se vjerojatno prisjete sudbine Slobodana Lazarevića, svjedoka optužbe u procesu protiv Miloševića, kojemu su u dalekoj Australiji srpski patrioti odsjekli jezik."

Evo prisežem da sam vidio tog čovjeka, tog istog Slobodana Lazarevića prije dva tjedna, bio je prvi svjedok obrane generala Gotovine, i čovjek priča, sve je u redu, jezik ima, na svom je mjestu. I to je dokaz. Jednako tako kao što ovaj nema jezik isto tako je netko u Lori nekog priključivao na struju i nekog nabijao na kolac u Medku itd.

Ja sam rekao, da su ti tobožnji borci za ljudska prava bili "veći" i "više cjenjeni u Europi i svijetu" što su ovi u Lori bili više izloženi maltretiranjima. I zato je trebalo to izmisliti i nasoliti, pa su oni time bili veći borci za "ljudska prava".

Po istom principu djeluje i Malić, sad ovo s tim topničkim dnevnicima. Taj Malić je dokazani bolesni lažljivac. Tri i pol godine je pisao kako se Gotovina sakriva u Hrvatskoj. Vi koji ste iz Herceg-Bosne pa znate to bolje od mene, možete pobrojati količinu laži koju je taj bolesnik izrekao ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=fecTRh9B ... re=related

Mene samo zanima kako nije sram neke koji sebe nazivaju intelektualcima, a slušaju ove budale, i ne samo da ih slušaju, nego im još i vjeruju, unatoč tome što su to razvidni bolesni lažovi. Pilsela da i ne spominjem. To mora biti gadna indoktriniranost, nikako ne bih volio biti u njihovoj, totalitarnoj, srbokumunističkoj koži.

Želim pozdraviti Marasovca neumornog kronologa, drago mi te vidjeti na ovom forumu :-top :-hrvatinic

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 07:01 

DEFENSE je napisao/la:
marasovac je napisao/la:

Kod prvog suđenja Norcu, on je osuđen na temelju članka u fekalu. Ista stvar se dogodila i sa ovima iz Lore. Pa onda opet medački džep i izmišljotine o tome da je netko nabijan na kolac itd.
I sad, jedan od tih bolesnika opet izmišlja, ali sad je uhvaćen na djelu:
http://www.zabranjeni.url/magazin/clanak/a ... ,166468.jl

Pazite ovu rečenicu:
"Ako i ima među Srbima i Srpkinjama onih - svaki sedmi otprilike - što bi heroja prijavili za milijun eura, a ima ih što bi to uradili i džabe, oni se vjerojatno prisjete sudbine Slobodana Lazarevića, svjedoka optužbe u procesu protiv Miloševića, kojemu su u dalekoj Australiji srpski patrioti odsjekli jezik."

Evo prisežem da sam vidio tog čovjeka, tog istog Slobodana Lazarevića prije dva tjedna, bio je prvi svjedok obrane generala Gotovine, i čovjek priča, sve je u redu, jezik ima, na svom je mjestu. I to je dokaz. Jednako tako kao što ovaj nema jezik isto tako je netko u Lori nekog priključivao na struju i nekog nabijao na kolac u Medku itd.

Ja sam rekao, da su ti tobožnji borci za ljudska prava bili "veći" i "više cjenjeni u Europi i svijetu" što su ovi u Lori bili više izloženi maltretiranjima. I zato je trebalo to izmisliti i nasoliti, pa su oni time bili veći borci za "ljudska prava".

Po istom principu djeluje i Malić, sad ovo s tim topničkim dnevnicima. Taj Malić je dokazani bolesni lažljivac. Tri i pol godine je pisao kako se Gotovina sakriva u Hrvatskoj. Vi koji ste iz Herceg-Bosne pa znate to bolje od mene, možete pobrojati količinu laži koju je taj bolesnik izrekao ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=fecTRh9B ... re=related

Mene samo zanima kako nije sram neke koji sebe nazivaju intelektualcima, a slušaju ove budale, i ne samo da ih slušaju, nego im još i vjeruju, unatoč tome što su to razvidni bolesni lažovi. Pilsela da i ne spominjem. To mora biti gadna indoktriniranost, nikako ne bih volio biti u njihovoj, totalitarnoj, srbokumunističkoj koži.

Želim pozdraviti Marasovca neumornog kronologa, drago mi te vidjeti na ovom forumu :-top :-hrvatinic

Pridružujem se prozdravima :-hrvatinic

Nego jel zna netko di su Casio,Komunalac,Ninja ...

Ti ljudi,zajedno s Marasovcen,imaju mnoga znanja o minulin vremenima na ovi prostorima.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 12:03 

stožerni brigadir je napisao/la:
Pridružujem se prozdravima :-hrvatinic

Nego jel zna netko di su Casio,Komunalac,Ninja ...

Ti ljudi,zajedno s Marasovcen,imaju mnoga znanja o minulin vremenima na ovi prostorima.

Dobra ekipa se skupila ovdje. :-hrvatinic

Casio i Komunalac pišu na onom forumu, a Ninja je valjda odustao :-neznam

Jel tko zvao te ljude ovdje?

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 13:38 

Pallas? :-klanjam :-zubati

A di je Obelix? :-hrvatinic

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 14:44 

What je napisao/la:
Pallas? :-klanjam :-zubati

A di je Obelix? :-hrvatinic

@?ever

Obelix čeka Asterixa ;)

Nisam znao da si i ti tu, jel to znaći da su i S&B, Jalni, pesica i ostali tu?

Ps. nisam ti ja mod-Pallas s onog foruma, ja sam nekad vozio pallasa. :-zubati

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 18:37 

Pallas ti li si kućo stara.. :-zubati

A ako nisi, znaš kako ide za lažno predstavljanje.. :-evotigana

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 21:46 

He, neće Pallas tako lako iz sjene, kad bi bio na suncu mogao bi lak apšicati, a to bi već bila šteta. :o

Lažno predstavljanje? jel to nešto za jesti? :geek:

Vrh

PostPostano: 18 lip 2009, 22:44 

Žarko Puhovski von HHO je izjavio da je u tome barabarsko - divljačko - prekomjernom granatiranju Knina za vrijeme operacije Oluja, u Kninu poginuo - 1(JEDAN) srpski civil.

Jel treba još šta reći?

Vrh

PostPostano: 20 lip 2009, 00:01 

bonislav je napisao/la:
Žarko Puhovski von HHO je izjavio da je u tome barabarsko - divljačko - prekomjernom granatiranju Knina za vrijeme operacije Oluja, u Kninu poginuo - 1(JEDAN) srpski civil.

Jel treba još šta reći?

prije "civil" nego civil, posto je bio pripadnik "milicije" tzv "rsk"... :-rigam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, iprodano, Majestic-12 [Bot], sejdo.komsoglu i 46 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: