|
|
Stranica: 8/26.
|
[ 630 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nebula
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 11:14 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8241 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
bumbar92 je napisao/la: nebula po pravilu prodaje nebuloze ovde kako bi navukao pacijente na priču pohrvaćivanja Muslimana/Bošnjaka, a onda ide druga plejada klonova koji upiru prstom i detektiraju "velikohrvate fašiste" na HBforumu koji hoće jadne Bošnjake da pohrvate,... a ono, bujrum ubleha i hauška jeftino pa ko se upeca, al nebuloza je vrijedan požrtvovan radnik odan ideji perfidnog blaćenja ovog foruma Evo ga moj post sa klix foruma: http://forum.klix.ba/bosansko-bosnjacka-strategija-t135813s725.htmlCitat: Bošnjaci su zaista VELIKU grešku napravili što su odlučili biti poseban narod a ne dio hrvatskog naroda islamske vjeroispovjesti. Ok, nismo mogli biti dio srpskog naroda jer Srbi se identifikuju sa pravoslavljem. Ali mogli smo biti dio Hrvatskog naroda islamske vjeroispovjesti. Evo imamo primjer Albanaca kojih ima i katolika i pravoslavnih i muslimana a svi Albanci. Dakle nije nemoguće. Naravno još koliko hoćeš primjera u svijetu gdje unutar jednog naroda ima više religija. I Hrvati su nas u WW2 smatrali dijelom svog naroda islamske vjeroispovjesti.
Mi govorimo isti jezik i zašto nam je ovo trebalo da se zbog religije separišemo u poseban narod? Sada kukamo kako smo okruženi i ugroženi. Kako nam prijeti palestinizacija. A sami smo sebi to uradili kada smo odlučili da budemo poseban narod a ne dio hrvatskog naroda.
Sada ako kažeš da su Bošnjaci ustvari Hrvati islamske vjeroispovjesti neko će te napasti da negiraš Bošnjački narod. A u stvari ko je tu na pravoj strani? Onaj koji negira podjeljenost i teži jedinstvu ili onaj koji teži podjelama? Zar nije plemenito govoriti "svi smo mi isti narod jer govorimo isti jezik"? Zar nije negativac onaj koji pravi podjele unutar naroda na osnovu religije?
Evo sad da se pojavi neka grupa koja bi tražila da su Bošnjaci ateisti poseban narod a ne isti sa Bošnjacima muslimanima, svi bi ih napali. Da li bi onda oni imali pravo da se žale kako ih negiraju?
Zašto smo morali biti poseban narod a ne Hrvati islamske vjeroispovjesti? Kakav je to mazohizam da zbog religije odlučiš biti dio manjeg naroda umjesto da budeš dio većeg naroda? Sada smo kao okruženi i u dvije enklave a nismo morali biti.
I na kraju, ako smo već tada odlučili da budemo posebni, zašto sada njih tjeramo da se odreknu svojih identiteta i utope u neki zajednički bosanski? Sve je ovo jako licemjerno i glupo. Bošnjaci su zbog religije napravili sve probleme koje danas imaju. I koje će tek imati Naravno, odmah su se velikobošnjaci digli na zadnje noge u frontalni napad na onoga ko se usuđuje da im negira identitet Ako ikoga blatim to je ove na klixu. Bez sumnje najveće nacionaliste koji se kriju iza građanstva a kad im konkretno ponudiš da svi budemo građani Hrvati odmah belaj. Isto kada propagiram novu Jugoslaviju tamo odmah vriska "nećemo sa Srbima i Hrvatima" a onda ih logično pitaš "pa kako hoćeš u BiH sa Srbima i Hrvatima" i onda odgovor "to je drugo" Svi bi u zajednicu ako su većina u toj zajednici. Evo Bistrik i ja bi i ako smo manjina
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 11:26 |
|
|
nema fajde od te priče, znaš i sam, ostaje ti onda ovakva nebulozna zajebancija ili provokacija, a znaš da se to nemre preveč tolerirat. pomirba i usklađivanje interesa na obostrano priznavanje i ravnopravnost je jedini ispravan put.
iznio si ideju i to je ok, sve ovo preko je mlataranje prazne slame jerbo nema mušterija za ovu ideju, da ne kažem nebulozu.
|
|
Vrh |
|
|
asfaltirani
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 12:48 |
|
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Nego reci ti malo o toj tvojoj navodnoj skupini od 50-100 navodnih intelektualaca, jesu i oni potencijalni Hrvati, kojih stranaka su članovi ili možda nekih udruga ili drugih organizacija. I s kim vi to u Zagrebu navodno komunicirate, jesu li ti vaši navodni kontakti u Hrvatskoj u nekim strankama i kojim ili su jebivjetri kao i ti. Jel se njima predstavljate kao potencijalni Hrvati.
Ono što ti sa mentalnim sklopom prosječnog birača HDZ BiH nemoš shvatiti je činjenica da malo koja muslimanska stranka, svučilište, udruga ili skupina iz BiH ne bi pozdravila i dala potporu boljim odnosima BiH i Hrvatske tj. muslimana i katolika (osobito onih iz RH). Ja samo treba da se najavim i odem gdje želim i mogu za par sati imati potporu. Hvala Bogu da je tako, jer da nije ovaj sadanji mir među nama ne bi bio moguć. Citat: Što im to govorite o ovim pravim Hrvatima iz Bih. Vidim da Hrvate nazivaš hadezeovcima kao i svaki "pošteni" bošnjaški šovinist. I kako mislite postići svoje ciljeve kad je HDZ najjača stranka i u Hrvatsko kao i među Hrvatima u Bih. I još, vrijeđajući Hrvate u Bih i zalaganjem za njihovu daljnju diskriminaciju moš dobiti samo šup kartu. Naravno kod Mesića i Banca uvijek možete malo proćakulati... Nikad ništa ružno javno nisam rekao o BH Hrvatima u životu, niti ću. Osobito ne bih ništa ružno rekao u RH, niti pred Slavoncima, Dalmatincima i sl. Za mnoge od njih smo mi često samo Bosančine ili Hercegovci u negativnom smislu. Ružno pričati o BH Hrvatima kao narodu, se vraća i na muslimane. To mi znamo, no vi ne znate .... Mi se možemo privatno gložati oko ovog ili onog, prepucavati na forumima, ali javne osude nema i niti će je biti. Nisu svi BH Hrvati birači HDZ BiH, a čak i ni svi HDZ-ovci nisu isti. Ima tu i poštenih ljudi, ali ne vode glavnu riječ. Teško je reći da li većina BH Hrvata pravi HDZ onim što jeste, jer su takvi ili HDZ BiH vrlo vješto kanalizira retrogradne procese među ruralnim pučanstvom... Da su postali moderna europska stranka - bilo bi među njima i muslimana, i distancirali bi se od prošlosti ... Ovako mrka kapa ... Samo je jedan put boljih odnosa Hrvatske i BiH, a to je puna ravnopravnost Hrvata u BiH, a to je ono što i ti ne razumiješ. Tvoj komentar o hrvatskom tv kanalu govori da ti to ne želiš prihvatiti. Hrvati su izabrali svoje političke predstavnike bili oni hadezeovci ili marsovci. Ti imaš to samo poštovati. Kad to budeš poštovao to će biti korak u pravom smjeru. A što se tiče mene, ja nisam iz BiH, i tu si fulao, ja sam Hrvat iz Hrvatske. I evo sad sjedim u sjeni ispod bora, negdje u blizini mora... buć buć
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 15:13 |
|
|
Da su hrvatsko-srpski odnosi bili 1990. riješeni u mjeri u kojoj su danas i odnos snaga kao danas, bi li se Franjo uspio nagoditi sa Slobodanom i kako bi međ. zajednica reagirala na postojanje dogovora o raspadu?
Gle čuda, danas je situacija naglavice drugačija od one 1990. Hrvati i Srbi nemaju se oko čega puno sukobljavati niti odnos snaga dozvoljava jednoj od strana da krene u nekakav neomiloševićevski pohod. Rješenje za Bejha je jasnije nego ikada prije u modernoj povijesti.
Interes i jednima i drugima je stabilizacija prostora. Nadzor, podjela.
Oni koji djeluju suprotno miru i stabilnosti i brzom rješenju problema zvanog BiH su oni koji bi gradili nekakve urote sa Sunitima, Turcima, Bošnjacima, povijesno-kulturološki - Muslimani. Bili oni na srpskoj ili hrvatskoj strani. Oni su ti koji remete ostvarenje trajne sigurnosti. Puno ih je više na srpskoj strani, imaju čak i najjaču stranku u Srpskoj.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 15:56 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 04:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Citat: Ne kuzim zasto napadate Bistrika? Da doista mrzi Hrvate mogao bi pisati ovuda sto hoce. Kao i svi vi ostali. Ovo je poligon srbima i bosnjacima da kenjaju koliko hoce. E sad zasto to i Bistrik ne bi iskoristio ako tako misli? Zasto bi folirao i lagao? Sad mi on treba biti antipatican a simpatican onaj koji koristi ovaj forum da bi provocirao i iskazivao mrznju prema HR narodu bio to srbin ili bosnjo ( a i jedni i drugi to cine) Ideja hrvatstva je uvijek svježa i moderna, jer je autentična ovom našem prostoru, a u isto vrijeme pruža ruke i srednjoj i istočnoj i zapadnoj i južnoj Europi. To su znali i naši Kotromanići i Šubići, pa i Kralj Tomislav jako - jako davno. Ako hoćeš da stekneš dušmane i da nadrapaš u životu samo se izjašnjavaj Hrvatom i zalaži se za hrvatstvo. To ni u RH nije uvijek dobro po zdravlje i poželjno, a nekamoli po BiH ili šire ... To su dobro na svojoj koži osjetili svi koji su probali, a treba samo uzeti povijesne knjige pa pobrojati što su sve doživjeli ljudi koji se nisu dali sve do našeg vremena. Koliko to daleko ide, da sam gomile neprijatnosti doživljavao od naših sarajevskih katolika ("sarajevske raje") kako ih u nevolje uvlačim sa svojom pričom, a neki katolici i katolkinje su mi naručivali batine, jer nisam šutio pred njihovom brukom i ulizivanju islamskim ekstremima. Pa sestro Hrvatice ako si se udala za muslimana pa još garavog turskog podrijetla, ne moraš me sa selam alejkum pozdravljat i djetetu dati ime Muhamed. Nemojte me pogrešno shvatit, nek se ljudi žene i udaju s kim žele, ja čak podržavam brakove na liniji muslimani-katolici osobito ako je neka hrvatska veza u pitanju, al nećemo ići iz krajnosti u krajnost. Mislim, povedi nekad malog Muhameda na Svetu Misu da vidi od koga otpao, da sutra ne nosa turske zastave po Sarajevu ... Sa muslimanima čudo nisam imao problema. Tko hoće - hoće, tko neće - neće. Baš zato što je Hrvatstvo avangarda uvijek je 100 godina ispred svog vremena i kad god ga zastupaš - uvijek kukuriječeš prije zore.
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 16:03 |
|
|
Pružiti ruke istočnoj i zapadnoj i južnoj i sjevernoj Europi ne znači pružiti ruke pogubnoj dominaciji Islama koji je u Europi strano tijelo i tako ga valja tretirati.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 16:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Za pomirbu, kao i za kompromis, je potreban ulog od svih umjesanih strana.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 17:59 |
|
|
Do pomirbe će doći ako bude pravde. Bez pravde nema ni pomirbe. Islam je nesposoban za kompromis i zbog toga se od islama valja ograditi, izolirati ga. To je nemoguće učiniti pregovaranjem s islamom nauštrb trećega, u sadašnjoj situaciji prirodnog saveznika. Hrvati su toga danas svjesni, SDS Srbi nisu.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 18:01 |
|
|
Dzaba Bistrik kreci, jeste ga zena indoktrinirala da je Hrvat, ali kao i obicno Muslimani kasne.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 18:21 |
|
|
Što prije tupavi SDS Srbi skontaju da im je za neovisnost Srpske bitno isključivo mišljenje Hrvata, da im je od mišljenja Sarajeva bitnije mišljenje Novog Zelanda, to će prije imati neovisnost.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 19:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tema nije religija trolate.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 19:23 |
|
|
Tema je sama po sebi trolanje.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 22:47 |
|
|
protein je napisao/la: Tema je sama po sebi trolanje. Tačno tako. Pomirenje pre svega ne žele stranci. Pomirenje ne žele ni narodi i njihovi političari.Bar ne iskreno. Za iskreno pomirenje je potrebna istina a mi se ne možemo usaglasiti ni šta je jutros bilo a ne šta je bilo u ratu. Svako je žrtva svako je najviše stradao svakom je neko drugi kriv.Nema od toga ništa. Pogotovu zlo se produbljuje ovakvim gadostima gde bi se pravio neki dogovor i lažno pomirenje na račun trećeg nekog.To ustvari nije pomirenje nego pravljenje pakta i udruživanje protiv nekoga.Ponovno otvaranje vrata pakla za sve.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 23:17 |
|
|
Status quo je jos gori. Tiho umiranje i propadanje svih. U fazonu da komsiji crkne krava, nema veze sto nece moje dete imati mleka. Posle nas ove lepe prostore mislim da ce naseliti drugi narodi. Ovi sto beze od rata. Postepeno ce nas preplavljivati. To je proces visedecenijski.
U EU traje to vec 50 god. Amerika i Engl. im rade operaciju Katapult. Prvo sa Pakistancima, Afganist.pa sad ovi od skoro gde je planulo.
Ludi Sloba je navucen na tanak led. Mislio je da je mesija. Novi Car Dusan sa petokrakom. Obnovitelj carstva. Svi su gazili petokraku on je promovisao. Mogli smo se lepo skupa dogovoriti o nekim fer razgranicenjima bez velikih sukoba i zle krvi.
Svi smo zrtve stranih lihvara,koji su zajmili za rat i destrukciju, otimajuci nam resurse. Sada smo svi roblje banaka i multinacion.kompanija. Eksplatacija za golo prezivljavanje .
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 19 lip 2015, 23:31 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Dzaba Bistrik kreci, jeste ga zena indoktrinirala da je Hrvat, ali kao i obicno Muslimani kasne. Polako @bezimeni.Ovo ti je fotografija iz Drvara.Da vidimo ovakvu slicnu iz recimo Duvna.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 20 lip 2015, 00:18 |
|
|
Narodi se stalno menjaju,ali dzemat islam,vehabizam i ISIL nemaju alternativu. Jesi li rezervisao letovanje u Siriji. Ima pred sezonski popus.
Ako sehidis i device ce te opsluzivati. Tamo im reci da su ti koreni Hrvatski i da si multi kulti tip.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 20 lip 2015, 00:28 |
|
|
Inace posto je ultra mocni qran stivo koje objasnjava sve na ovom svetu hteo bih da pitam sta pise u vezi androida I RAM memorije..
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 20 lip 2015, 22:13 |
|
|
Ovo spomenuto u naslovu razprave jest jedini izpravni put, a sve drugo vodi u nered i usitnjavanje hrvatskog naroda. Hrvati i Bošnjaci jedan narod, a Srbi, ako Bog da, jednog dana dobar susjed.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 02:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ovo spomenuto u naslovu razprave jest jedini izpravni put, a sve drugo vodi u nered i usitnjavanje hrvatskog naroda. Hrvati i Bošnjaci jedan narod, a Srbi, ako Bog da, jednog dana dobar susjed. Dane jesi ti svestan šta je Islam?
|
|
Vrh |
|
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 03:00 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 04:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Citat: Dane jesi ti svestan šta je Islam? Većina nas je samo tradicijski muslimani, a nema govora o ekstremizmu. Meni je jedan istaknuti zvaničnik islamske zajednice rekao da svega 20 % Bošnjaka redovito ispunjava vjerske obveze, manje nego katolici. Za zajedništvo sa Hrvatima katolicima većina bi bila spremna da otkačimo muslimanske ekstreme big time ... Samo treba malo hrabrosti i jak politički motiv i korist ... Dakle - Islam nije na putu ... Da li Hrvati žele da otkače svoje katoličke jastrebove - to je drugo pitanje ...
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 12:39 |
|
|
chat nick je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ovo spomenuto u naslovu razprave jest jedini izpravni put, a sve drugo vodi u nered i usitnjavanje hrvatskog naroda. Hrvati i Bošnjaci jedan narod, a Srbi, ako Bog da, jednog dana dobar susjed. Dane jesi ti svestan šta je Islam? S obzirom da sam imao priliku upoznati nekoliko imama i islamskih bogoslova, a također sam i nešto štio o tome, rekao bih da imam nekakvu osnovnu predočbu o islamu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 12:48 |
|
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Dane jesi ti svestan šta je Islam? Većina nas je samo tradicijski muslimani, a nema govora o ekstremizmu. Meni je jedan istaknuti zvaničnik islamske zajednice rekao da svega 20 % Bošnjaka redovito ispunjava vjerske obveze, manje nego katolici. Za zajedništvo sa Hrvatima katolicima većina bi bila spremna da otkačimo muslimanske ekstreme big time ... Samo treba malo hrabrosti i jak politički motiv i korist ... Dakle - Islam nije na putu ... Da li Hrvati žele da otkače svoje katoličke jastrebove - to je drugo pitanje ... Ja osobno smatram da su suživot i prijateljstvo i bratstvo kršćana i muslimana mogući bez da itko mora zatajiti ili prikriti od svoje vjere. Ja za svoju kršćansku vjeru jamčim da što je više netko bolji kršćanin, tim više će svi susjedi bilo koje vjere bolje živjeti s njime. Također, slično mislim da kad neki musliman istinski živi po pravilima islama, njegovi susjedi kršćani ne će biti u opasnosti i moći će u njemu naći dobrog prijatelja. Uviek će netko izvući neki navod iz Kurana kojim će to htjeti opovrgnuti, ali nasuprot tim na prvi pogled surovim navodima, naći će se još više drugih mirotvorskih izravnih navoda.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 13:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dužnost, zapovijed i obaveza svakog muslimana je sharia uređenje. Kako to ide zajedno sa tvojim interesima i ciljevima ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 15:49 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
BBC je napisao/la: Dužnost, zapovijed i obaveza svakog muslimana je sharia uređenje. Kako to ide zajedno sa tvojim interesima i ciljevima ? Ma još i to nekako , nego čovjek realno nema pojma o mentalitetu tog naroda. Hrvatima bi isisali svaku kap krvi , a pritom nebi postali Hrvati te na kraju bi prešli Srbima po svojoj suncokretnoj tradiciji. Onaj ko želi zlo pravom hrvatskom narodu zalaže se za ulazak BH Muslimana u hrvatski korpus.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH Postano: 21 lip 2015, 16:08 |
|
|
Referendum kod obe strane koje zele konfederaciju i vidis na cemu si.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|