|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 14 kol 2025, 23:30 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: I onda se ima obraza rugati Hercegovcima da varaju i koriste sustav Hrvatske pa nas zato mrze. Ovakvi će ti prvi prigovoriti. I onda treba vjerovati u podatke zavoda iz BiH, evo na svom primjeru je dokazala da nikoga ne odjavljuju i da muljaju s dijasporom. Ne koristim ja nikakve beneficije socijalne. Niti sam ikad koristila. Muljanje ne postoji. Imam osobnu. I tu je kraj sage. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 14 kol 2025, 23:30 |
|
|
potocnj je napisao/la: Malo je trebalo da se muslimanka pohvali hrvatskom putovnicom, samo su trojici luđaka podigli rampu i ti se odmah razmahala hrvatskim državljanstvom da nam dokažeš kako tebe neće izbaciti. Tako i treba!  Sve to dok lozi muslimanski lumpenproletarijat na Hrvate, a sama nema BiH drzavljanstvo. Sve mi se vise cini da je Sarajka kodno ime nekoliko agenata SOA-e 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 00:03 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: dudu je napisao/la: Nisam znao da ih toliko vršlja po Korčuli i Pelješcu, sve Austrijanci i Švicarci, čujem jednog danas, ulazim taman u more, ako ima 35 godina, nema do Tit'tne milicije bolan. Kakav mozak, vjerojatno je komentirao ovog Musu. Južni Pelješac. Pokupovali od bivših oficiretina jna koji su tu masovno imali zaslužne drugarske “vikendice” odma poslije rata, a RH imala stari sfrj zakon o stranim državljanima i privatno vlasništvo. Tko sve pusti tu preprodaju “sadakocroatiziranim”. Pravi patriota. Notes: ima još tih mjesta, na pr Podace i još mjesta pod Biokovom. Nisu "Podace" nego "Podaca". Imenica je u množini, jedninski oblik je "podac", u značenju "mali pod". Usporedi množinski toponim "Podi" (nije Podovi).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 00:08 |
|
|
daramo je napisao/la: I onda se ima obraza rugati Hercegovcima da varaju i koriste sustav Hrvatske pa nas zato mrze. Ovakvi će ti prvi prigovoriti.
Da nije ona Hercegovka rodom?  daramo je napisao/la: I onda treba vjerovati u podatke zavoda iz BiH, evo na svom primjeru je dokazala da nikoga ne odjavljuju i da muljaju s dijasporom. Eto sa' znate šta se izvodi s biračkin popisiman u BiH. Od jedne osobe stvoridu tri. Na jednen biračken mistu glasuje osoba iz Austrije, na drugen ista osoba, ovin put iz Hrvatske, i na trećen, ovin put iz BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 07:43 |
|
|
|
Volio bih prokomentirat slučaj jednog čovjeka koji je ubio povratnike Hrvate u Kaknju Taj isti čovjek je nakon odsluženja neke mizerne kazne od 1 ili 2 godine otišao na rad u Hrvatsku i nažalost nitko ga nije spriječio u tome tada
Kao što se može vidit to je bio jedan veliki propust hrvatske države da se dopusti takvim ljudima boravak i rad u RH. Čudno je da su zabrane ulaska u RH tek sad počele, ali svaka ovakva pozitivna promjena je dobrodošla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 07:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45727 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I umjesto Sarajke neko glasa za SDA u BiH, na račun njenog matičnog SDA puni kutije.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 07:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Na Nama, svakom Hrvatu BiH, je da Hrvatsku hrani podacima i predlaže imena, prezimena, i dokazima potkrijepljene razloge, kome treba uvesti sankcije Republike Hrvatske, samim time sankcije Europske Unije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 07:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63831 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Dovoljan je ovo zadatak samo za forum, mi sve znamo i pratimo, ne mora se čekati javna eskalacija, recimo za ovog rusofila islamista iz Čapljine znam bar dva mjeseca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 07:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U povlaštenom smo položaju.
Jedini smo narod koji može nametnuti ovakve sankcije pojedincima koji se bore protiv Hrvata BiH.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 08:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U povlaštenom smo položaju.
Jedini smo narod koji može nametnuti ovakve sankcije pojedincima koji se bore protiv Hrvata BiH.  
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 08:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28702 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Dovoljan je ovo zadatak samo za forum, mi sve znamo i pratimo, ne mora se čekati javna eskalacija, recimo za ovog rusofila islamista iz Čapljine znam bar dva mjeseca. Kao organizacioni tajnik organizacije za potporu Rusiji, podružnica Čapljina, podnio sam prijedlog mjesnom komitetu da se isti isključi iz našeg članstva i da u roku od 3 dana vrati povjereno oružje i opremu. Također, biće mu naloženo da u roku od 15 dana ode u Rusiju i prijavi se kao dragovoljac u jurišno pješaštvo vojske RF.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 08:45 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Volio bih prokomentirat slučaj jednog čovjeka koji je ubio povratnike Hrvate u Kaknju Taj isti čovjek je nakon odsluženja neke mizerne kazne od 1 ili 2 godine otišao na rad u Hrvatsku i nažalost nitko ga nije spriječio u tome tada
O kojem slučaju je riječ?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 09:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Volio bih prokomentirat slučaj jednog čovjeka koji je ubio povratnike Hrvate u Kaknju Taj isti čovjek je nakon odsluženja neke mizerne kazne od 1 ili 2 godine otišao na rad u Hrvatsku i nažalost nitko ga nije spriječio u tome tada
O kojem slučaju je riječ? Mislim da je ovaj https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /140513116
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 09:29 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
O kojem slučaju je riječ?
Mislim da je ovaj https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /140513116Arnes Delić "Ratanjski koljač". Ne znam da je on radio u Hrvatskoj. Znam da se nakon zločina fotkao na hrvatskom Jadranu uživajući na plaži. Kasnije je otišao u Njemačku, valjda je i sada tamo. I nije on odležao ništa kazne jer je pušten na slobodu zbog toga što je tužiteljstvo "pogriješilo u proceduri".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oslobodilismograhovo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:10 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Volio bih prokomentirat slučaj jednog čovjeka koji je ubio povratnike Hrvate u Kaknju Taj isti čovjek je nakon odsluženja neke mizerne kazne od 1 ili 2 godine otišao na rad u Hrvatsku i nažalost nitko ga nije spriječio u tome tada
Kao što se može vidit to je bio jedan veliki propust hrvatske države da se dopusti takvim ljudima boravak i rad u RH. Čudno je da su zabrane ulaska u RH tek sad počele, ali svaka ovakva pozitivna promjena je dobrodošla Ne vjerujem uopće u vjerodostojnost i ove informacije o zabrani ulaska u RH sve dok je ne potvrde službeni izvori ili muslimanska glasila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:10 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4532 Lokacija: Dridska Župa
|
oslobodilismograhovo je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Volio bih prokomentirat slučaj jednog čovjeka koji je ubio povratnike Hrvate u Kaknju Taj isti čovjek je nakon odsluženja neke mizerne kazne od 1 ili 2 godine otišao na rad u Hrvatsku i nažalost nitko ga nije spriječio u tome tada
Kao što se može vidit to je bio jedan veliki propust hrvatske države da se dopusti takvim ljudima boravak i rad u RH. Čudno je da su zabrane ulaska u RH tek sad počele, ali svaka ovakva pozitivna promjena je dobrodošla Ne vjerujem uopće u vjerodostojnost i ove informacije o zabrani ulaska u RH sve dok je ne potvrde službeni izvori ili muslimanska glasila. Bilo je na TVHB
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:15 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2471 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Bobovac je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Arnes Delić "Ratanjski koljač". Ne znam da je on radio u Hrvatskoj. Znam da se nakon zločina fotkao na hrvatskom Jadranu uživajući na plaži. Kasnije je otišao u Njemačku, valjda je i sada tamo. I nije on odležao ništa kazne jer je pušten na slobodu zbog toga što je tužiteljstvo "pogriješilo u proceduri". Postoji li mogućnost ovakve tipove prijaviti Njemačkoj? Dakle ubio dvoje ljudi i pušten, dužnost nam je strpati ga iza rešetaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:16 |
|
|
oak je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Arnes Delić "Ratanjski koljač". Ne znam da je on radio u Hrvatskoj. Znam da se nakon zločina fotkao na hrvatskom Jadranu uživajući na plaži. Kasnije je otišao u Njemačku, valjda je i sada tamo.
I nije on odležao ništa kazne jer je pušten na slobodu zbog toga što je tužiteljstvo "pogriješilo u proceduri".
Postoji li mogućnost ovakve tipove prijaviti Njemačkoj? Dakle ubio dvoje ljudi i pušten, dužnost nam je strpati ga iza rešetaka. Tehnički nije kriv ni za što, tako da teško. Možda poslat u medije da se hajka napravi, samo pitanje je koliko je švabe briga za to.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:19 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2471 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Li Zongren je napisao/la: oak je napisao/la: Postoji li mogućnost ovakve tipove prijaviti Njemačkoj? Dakle ubio dvoje ljudi i pušten, dužnost nam je strpati ga iza rešetaka.
Tehnički nije kriv ni za što, tako da teško. Možda poslat u medije da se hajka napravi, samo pitanje je koliko je švabe briga za to. Švabe je briga više nego mislimo. Ali bez dokaza o počinjenju se teško šta može učiniti. Mislim da iz BiH treba krenuti nekakav zahtjev za njim tek se tada nešto može učiniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: Dovoljan je ovo zadatak samo za forum, mi sve znamo i pratimo, ne mora se čekati javna eskalacija, recimo za ovog rusofila islamista iz Čapljine znam bar dva mjeseca. Kao organizacioni tajnik organizacije za potporu Rusiji, podružnica Čapljina, podnio sam prijedlog mjesnom komitetu da se isti isključi iz našeg članstva i da u roku od 3 dana vrati povjereno oružje i opremu. Također, biće mu naloženo da u roku od 15 dana ode u Rusiju i prijavi se kao dragovoljac u jurišno pješaštvo vojske RF. Dodatna zamolba da ga stave za kamikazu motoristu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 11:27 |
|
|
|
Sustav funkcionira.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 12:24 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8137 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:  Nikakav ispis nisu trazili u tom vremenskom periodu. Nisam ja jedini slučaj. Masa je takvih. Ja sam oba državljanstva stekla kao maloljetna osoba, tako da sa pravne strane ja ne mogu imati nikakve konsekvence povodom toga. Šta je još zanimljivo, matični broj iz BiH mi je takodjer validan. Inače ispisani iz BiH državljanstva po bilo kojem osonovu dobiju poništenje matičnog broja. Tako da ja tehnicki imam i BH državljanstvo. Neka place koga smeta.  Meni ne smeta, naprotiv, pozivam te da dođeš pojačati demografsku strukturu demografski propale Bosne i Hercegovine. Prijavi prebivalište, zatraži svoju BH osobnu iskaznicu.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 12:39 |
|
|
oak je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Arnes Delić "Ratanjski koljač". Ne znam da je on radio u Hrvatskoj. Znam da se nakon zločina fotkao na hrvatskom Jadranu uživajući na plaži. Kasnije je otišao u Njemačku, valjda je i sada tamo.
I nije on odležao ništa kazne jer je pušten na slobodu zbog toga što je tužiteljstvo "pogriješilo u proceduri".
Postoji li mogućnost ovakve tipove prijaviti Njemačkoj? Dakle ubio dvoje ljudi i pušten, dužnost nam je strpati ga iza rešetaka. Otkriješ poslodavca i pošalješ njemu.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 12:45 |
|
|
oak je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Tehnički nije kriv ni za što, tako da teško. Možda poslat u medije da se hajka napravi, samo pitanje je koliko je švabe briga za to.
Švabe je briga više nego mislimo. Ali bez dokaza o počinjenju se teško šta može učiniti. Mislim da iz BiH treba krenuti nekakav zahtjev za njim tek se tada nešto može učiniti. Ako je oslobođen teško se tu nešto može, eventualno poslat poslodavcu i napravit hajku mimo suda na smeće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate Srednje Bosne!!! Postano: 15 kol 2025, 13:54 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: oak je napisao/la: Švabe je briga više nego mislimo. Ali bez dokaza o počinjenju se teško šta može učiniti. Mislim da iz BiH treba krenuti nekakav zahtjev za njim tek se tada nešto može učiniti.
Ako je oslobođen teško se tu nešto može, eventualno poslat poslodavcu i napravit hajku mimo suda na smeće. Poslodavac se može obavijestiti i dati mu do znanja da će te informacije biti javno objavljene što mu može biti od štete za firmu. Vjerojatno će ga otpustiti ( osim ako nije neka firma u vlasništvu muslimana). Ali što se time postiglo jer će uskoro naći drugi posao... Jedino ako ga se prati i tužaka non-stop. Druga stvar, iako ga je prvih godina bilo lako pratiti jer je bio vrlo aktivan na internetu, sada se opametio i dobro se prikrio, ne znamo gdje je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|