|
|
Stranica: 19/21.
|
[ 510 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:26 |
|
|
potocnj je napisao/la: Nekim budalama je zbilja teško objasniti da nemaju svoju državu.
Hrvatska je ovog Dragana mogla kazniti, a mogla mu je i dati orden za uzorno ponašanje na plaži, na to uopće ne mogu utjecati bošnjaci, jedino što mogu je odlučiti da ne dođu više (što podržavam).
BiH se mora ponašati tako da zadovolji interese triju konstitutivnih naroda i tako stalno i u svakom trenutku. Jedan narod ne može odlučivati što je zakon a što nije, a često ne odlučuje ni jedan od naroda jer se odluke nameću sa strane. Jel interes Hrvata da Dragan budalesa? Kakve ti samo gluposti pišeš, a sve da bi odbranio svoje stavove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48196 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la:
Neće, ali hoće zbog tvrdnji da su Židovi organizirali teroristički napad na Blizance i da Hrvatska agresor na BiH. Prekršaj nije počinjenen na teritoriju BiH pa ista nije nadležna, niti se osobi može dva puta suditi za isti prekršaj. Zakoni BiH ne vrijede u Makarskoj i EU.
Govorim o ljekarskoj licenci, to nema veze sa nadležnosti. Kako će uopšte sutra neki Bošnjak doći ovom u ordinaciju? Ako se ne varam i to je nadležnost kantona, ne države. I ne bi trebao, imaš mogućnost izbora.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10493 Lokacija: Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la:
Dragan ne može dobiti zabranu ulaska ako je državljanin BiH i Hrvatske. Ne može država zabraniti ulazak vlastitom državljaninu.
Ovog mačka je spopalo nekakvo bjesnilo i neće da prihvati najobičnije činjenice. Ja "branim" Dragana jer sam rekao da mu BiH ne može zabraniti ulazak, ni izlazak iz države, jer je državljanin Još u BiH ni nije napravio ikakav prekršaj. "Joj Drgan vrijeđao bošnjaaaake, pa sada cijeli svijet treba okrenuti svoje zakone jer su uvrijeđeni bošnjaaaaci!" Inače to nije ni blizu najgore što je neki psihijatar iz BiH uradio bošnjacima.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la:
Govorim o ljekarskoj licenci, to nema veze sa nadležnosti. Kako će uopšte sutra neki Bošnjak doći ovom u ordinaciju?
Ako se ne varam i to je nadležnost kantona, ne države. I ne bi trebao, imaš mogućnost izbora. Ma dobro sad, neko će eto iz Mostara ići u Sarajevo da ne bi išao ovom. To nije rješenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48196 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la: Nekim budalama je zbilja teško objasniti da nemaju svoju državu.
Hrvatska je ovog Dragana mogla kazniti, a mogla mu je i dati orden za uzorno ponašanje na plaži, na to uopće ne mogu utjecati bošnjaci, jedino što mogu je odlučiti da ne dođu više (što podržavam).
BiH se mora ponašati tako da zadovolji interese triju konstitutivnih naroda i tako stalno i u svakom trenutku. Jedan narod ne može odlučivati što je zakon a što nije, a često ne odlučuje ni jedan od naroda jer se odluke nameću sa strane. Jel interes Hrvata da Dragan budalesa? Kakve ti samo gluposti pišeš, a sve da bi odbranio svoje stavove! Je li interes Bošnjaka da Željko budalesa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:33 |
|
|
potocnj je napisao/la: daramo je napisao/la:
Dragan ne može dobiti zabranu ulaska ako je državljanin BiH i Hrvatske. Ne može država zabraniti ulazak vlastitom državljaninu.
Ovog mačka je spopalo nekakvo bjesnilo i neće da prihvati najobičnije činjenice. Ja "branim" Dragana jer sam rekao da mu BiH ne može zabraniti ulazak, ni izlazak iz države, jer je državljanin Još u BiH ni nije napravio ikakav prekršaj. "Joj Drgan vrijeđao bošnjaaaake, pa sada cijeli svijet treba okrenuti svoje zakone jer su uvrijeđeni bošnjaaaaci!" Inače to nije ni blizu najgore što je neki psihijatar iz BiH uradio bošnjacima. Nije mene spopalo nikakvo bjesnilo nego ti nećeš istini da pogledaš u oči. Šta je problem reći da je Dragan fašistoidni idiot? Pa eto, ti likuješ jer Dragan ima EU dokumente. Nema veze što je Dragan takav kakav je, bitno je da se ti tu nešto ceriš i praviš grimase jer si ostvario nekakvu pobjedu. Ne podržavaš vrijeđanje i prijetnje Hrvatima, al eto Bošnjake može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:34 |
|
|
Jel interes Hrvata da Dragan budalesa? Kakve ti samo gluposti pišeš, a sve da bi odbranio svoje stavove!
Je li interes Bošnjaka da Željko budalesa? Jel i on negdje nekog vrijeđao, selio, prijetio nekom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:34 |
|
|
Ako se ne varam i to je nadležnost kantona, ne države. I ne bi trebao, imaš mogućnost izbora.
Ma dobro sad, neko će eto iz Mostara ići u Sarajevo da ne bi išao ovom. To nije rješenje. Nije jedini psihijatar u Mostaru, to tvrdiš da ne postoji Bošnjak psihijatar u Mostaru? Pravno rješenje je izrečeno u pravnoj državi to što bi ti sad da se dotičnom sudi i po šerijatskom pravu je druga stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:35 |
|
|
Machak je napisao/la: Jel interes Hrvata da Dragan budalesa? Kakve ti samo gluposti pišeš, a sve da bi odbranio svoje stavove!
Hrvatska brani svoje interese tako što daje prekršajne kazne za izgredno ponašanje. Nije "moj stav" nego zakon da mu nitko ne može zabraniti kretanje između dvaju država kojih je državljanin. Jedino da je bio uhićen i izrečena mjera zabrane izlaska iz zemlje, a nije, niti ima osnove za to. BiH uopće nema nadležnost za ono što je izrečeno u tuđoj državi. Da je država vaša, muslimanska, onda ste možda i mogli napraviti zakone da kažnjavate ljude zbog djela izvan svoje države. To bi vas naravno izopćilo iz kruga europskih zemalja i pravnih standarda, ali biste tako mogli, da je država vaša. Država nije vaša pa ne možete. Eto ti još jedan primjer zašto je možda bolje da ste sebi zaokružili svojih 23% a ne ovako kako ste forsirali svo ovo vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:35 |
|
|
Machak je napisao/la: Kako rekoste, htjeli smo svi živjeti u jednoj državi
Ne, vi ste zeljeli zivjeti u jednoj drzavi. Dapace, po tebi, mi smo napravili agresiju. Budi konzistentan. Machak je napisao/la: e pa kad je tako
Zakljucili smo da nije. Machak je napisao/la: zašto bi samo bio problem vrijeđanje Hrvata BiH?! Problem je vrijeđanje bilo koga.
Nama nije problem vrijedjanje bilo koga. Nama je problem vrijedjanje Hrvata. Za druge nas nije pretjerano briga. Ako ti ne odgovara, odvoji se. Zasto inzistiras ostati u odnosu sa, kako ga ti vidis, zlostavljacem? Nije ni cudo da psihijatri popizde s vama, takve gluposti slusati svaki dan na svakome ostavi posljedice. Machak je napisao/la: Jel i on negdje nekog vrijeđao, selio, prijetio nekom? Podsjeti me, prema kome je okretao mitraljez? Podsjeti me, kakvi su transparentni bili na njegovim predizbornim skupovima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:37 |
|
|
Je li interes Bošnjaka da Željko budalesa?
Jel i on negdje nekog vrijeđao, selio, prijetio nekom? Sad si na volej. https://www.dnevnik.ba/teme/navrsavaju- ... u-2578748/Dakle kad član Predsjedništva prijeti to je ok, kad neka budaletina se svađa to nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:38 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Jel interes Hrvata da Dragan budalesa? Kakve ti samo gluposti pišeš, a sve da bi odbranio svoje stavove!
Hrvatska brani svoje interese tako što daje prekršajne kazne za izgredno ponašanje. Nije "moj stav" nego zakon da mu nitko ne može zabraniti kretanje između dvaju država kojih je državljanin. Jedino da je bio uhićen i izrečena mjera zabrane izlaska iz zemlje, a nije, niti ima osnove za to. BiH uopće nema nadležnost za ono što je izrečeno u tuđoj državi. Da je država vaša, muslimanska, onda ste možda i mogli napraviti zakone da kažnjavate ljude zbog djela izvan svoje države. To bi vas naravno izopćilo iz kruga europskih zemalja i pravnih standarda, ali biste tako mogli, da je država vaša. Država nije vaša pa ne možete. Eto ti još jedan primjer zašto je možda bolje da ste sebi zaokružili svojih 23% a ne ovako kako ste forsirali svo ovo vrijeme. O tome i ja pišem. Jasno da u ovom slučaju ne može biti izrečena ta mjera. Povreda ljekarskog prava nadilazi državne zakone. Dalje ne bih komentarisao tvoje projicirane želje. Obrati se OHR-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:39 |
|
|
Jel i on negdje nekog vrijeđao, selio, prijetio nekom?
Sad si na volej. https://www.dnevnik.ba/teme/navrsavaju- ... u-2578748/Dakle kad član Predsjedništva prijeti to je ok, kad neka budaletina se svađa to nije. Pa ako jeste, ne vidim problem. Nek ga se sankcioniše. Što ga se nije sankcionisalo? Zato što imaju oni na koje se primjenjuje zakon i oni na koje se ne primjenjuje. Nije isti zakon za Željka, Dodika i nekog Dragana koji je umislio sebi da je jahač apokalipse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:42 |
|
|
|
Kakvog ljekarskog prava kad djelo nije počinjeno na radu, druga stvar da je ovo uradio u bolnici. Ljekarsko pravo nije niti može biti iznad zakona, stvarno kakve gluposti valjaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:42 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Machak je napisao/la: Kako rekoste, htjeli smo svi živjeti u jednoj državi
Ne, vi ste zeljeli zivjeti u jednoj drzavi. Dapace, po tebi, mi smo napravili agresiju. Budi konzistentan. Machak je napisao/la: e pa kad je tako
Zakljucili smo da nije. Machak je napisao/la: zašto bi samo bio problem vrijeđanje Hrvata BiH?! Problem je vrijeđanje bilo koga.
Nama nije problem vrijedjanje bilo koga. Nama je problem vrijedjanje Hrvata. Za druge nas nije pretjerano briga. Ako ti ne odgovara, odvoji se. Zasto inzistiras ostati u odnosu sa, kako ga ti vidis, zlostavljacem? Nije ni cudo da psihijatri popizde s vama, takve gluposti slusati svaki dan na svakome ostavi posljedice. Machak je napisao/la: Jel i on negdje nekog vrijeđao, selio, prijetio nekom? Podsjeti me, prema kome je okretao mitraljez? Podsjeti me, kakvi su transparentni bili na njegovim predizbornim skupovima? Htjeli ste i vi, zapravo tako ste glasali na refendumu. Jel tako? Tako je. Hvala lijepo. Ima da te briga. Dijeliš državu sa mnom, biće te briga. Nemam se ja šta odvajati. BiH je moja država. Nemam separatističke porive. Odvoj se ti ako možeš (znamo da ne možeš). Ah, jel i tebi došlo da ovako izvrijeđaš neku gospođu na plaži, a znaš da je recimo iz Sarajeva? I nisi smio? Sisice Ne znam, odgovorio sam. Nek ga se sankcioniše ako je na bilo koji način uvrijedio nekog ili nekom prijetio. Ja nemam problem s tim. Ne bih branio neobranjivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:44 |
|
|
Machak je napisao/la: Nije mene spopalo nikakvo bjesnilo nego ti nećeš istini da pogledaš u oči. Šta je problem reći da je Dragan fašistoidni idiot?
Pa eto, ti likuješ jer Dragan ima EU dokumente. Nema veze što je Dragan takav kakav je, bitno je da se ti tu nešto ceriš i praviš grimase jer si ostvario nekakvu pobjedu. Ne podržavaš vrijeđanje i prijetnje Hrvatima, al eto Bošnjake može.
Ti bi da ja na njegove uvrede izrečene nekome trećemu odgovorim svojim uvredama prema njemu. Vidiš da je bio kažnjen, prekršajno, i to je to. Hrvatski dokumenti, koji su ujedno i EU dokumenti su samo jedna strana te priče. On je u Hrvatskoj i dobio kaznu i dužan ju je platit. Druga strana priče je to što nema osnove da mu se zabrani ulazak u BiH jer je on BiH državljanin. Sve i da Dragan Čović izađe i javno kaže da mu treba zabraniti ulazak u BiH nema osnove da se to napravi. Nitko svojem državljaninu ne može zabraniti ulazak u državu osim diktatora. Ti uopće nikada nisi postavio pitanje zašto Dragan baš vrijeđa nju, a Makarska puna bošnjaka, kao i što Mostar ima bošnjaka, pa on baš vrijeđa nju, a ne nekog drugog bošnjaka? Ona je krenula snimati u jednom trenutku kada on vrijeđa, to govori da je vjerojatno uvredama prethodilo nekakvo njeno ponašanje. E sada kada je od ovoga napravila veliku vijest taj čovjek ima razloga da okupi svjedoke, pa ako se potvrdi da je ona njega prethodno vrijeđala ona bi mogla, uz prekršajnu kaznu, dobiti zabranu ulaska u Hrvatsku, a onda i u EU. Dali joj se isplatilo tražiti pažnju na internetu, neznam, vrijeme će pokazati. Draganu i dalje nitko ne može zabraniti ulazak u EU, niti u BiH, platit će tih 620 eura i dobro. I neće imati licencu da radi u Sarajevu, big deal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:46 |
|
|
Machak ne spamaj temu. Baš je bilo fino bez tebe dok nisi spamao. Dragan je izletio iz tračnica jer je dozvolio da ga hanuma isprovocira, dobio je kaznu od 660 EUR i na tome sve završava. EDIT: Mi nećemo skupljati pare za advokata 
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:49 |
|
|
Machak je napisao/la:
O tome i ja pišem. Jasno da u ovom slučaju ne može biti izrečena ta mjera. Povreda ljekarskog prava nadilazi državne zakone.
Dalje ne bih komentarisao tvoje projicirane želje. Obrati se OHR-u.
OHR-a nema, neznam u kojem ti svijetu živiš. Moramo se snalaziti kako znamo bez njega  Povredu ljekarskog prava treba najprije dokazati. On je ovo uradio u svoje privatno vrijeme, možda je bio i pijan. Kako kažu u Srbiji: "Pogreši čovek!" Ima valjda neka procedura i za to, ne oduzima se licenca liječniku samo tako. Ako ima elemenata za to siguran sam da će bošnjački dušebrižnici to istražiti. Ja sam komentirao čisto vezano za ulazak i izlazak iz zemlje, i nekakve zabrane koje si ti počeo izmišljati a koje ne postoje. Ovo je tema o zabrani ulaska, konkretno u Hrvatsku, pa još se može protegnuti i općenito na zabrane ulaska, ali nikako se ne može proširiti na Hipokratovu zakletu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:50 |
|
|
|
Nije psihijatrima lako s ovakvima. Čovjek je iznio desetak netočnih tvrdnji koje se kose sa zdravim razumom. Od toga da država u Europi može zabraniti ulazak vlastitom državljaninu, kao da je diktatura, do tvrdnje da BiH može suditi za prekršaj u drugoj državu, da se osobi mogu izreći kazne u dvije države za isti prekršaj, do toga da je doktorska etika iznad zakona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:53 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakvog ljekarskog prava kad djelo nije počinjeno na radu, druga stvar da je ovo uradio u bolnici. Ljekarsko pravo nije niti može biti iznad zakona, stvarno kakve gluposti valjaš. Znači možeš privatno raditi šta hoćeš? I onda kad dođeš na posao praviš se budala. Nisam ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije psihijatrima lako s ovakvima. Čovjek je iznio desetak netočnih tvrdnji koje se kose sa zdravim razumom. Od toga da država u Europi može zabraniti ulazak vlastitom državljaninu, kao da je diktatura, do tvrdnje da BiH može suditi za prekršaj u drugoj državu, da se osobi mogu izreći kazne u dvije države za isti prekršaj, do toga da je doktorska etika iznad zakona. Prvo, ovom treba psihijatar ako gledamo kako se ponaša. Jasno, tebi je vjerovatno normalno da se neko ovako ponaša. Al dobro, tebi je bitno da on ne može biti zatvoren, ne može ovo, ne može ono. To što je neprihvatljivi član bilo koje društvene zajednice, to ti je najmanji problem. Da sam na tvom mjestu, zabrinuo bih se za sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:55 |
|
|
Machak je napisao/la: Htjeli ste i vi, zapravo tako ste glasali na refendumu. Jel tako? Tako je.
Pa prema tome su Srbi zeljeli jos zajednickiju drzavu, jer su glasali na referendumu da zele ostati u Jugoslaviji. Zasto ne kmecis protiv Muslimana i Alije zbog rasturanja zajednicke drzave?  Ali ok, uzmimo da je tako, znaci nismo pocinili agresiju na BiH? Mozes li se dogovoriti sam sa sobom? Ili te treba uputiti dr. Draganu na promatranje? Machak je napisao/la: Ima da te briga. Dijeliš državu sa mnom, biće te briga.
Dijelis i ti drzavu s Draganom. Pa tako kako ti mislis da je on budala i gnjida, ja to isto mislim za tebe. Osim sto mene za tebe nije briga. Ponasas se kao ocajni papan kojeg zena ostavi, i u svojoj nemoci kmeci 'bice te briga'  Machak je napisao/la: Nemam se ja šta odvajati. BiH je moja država.
Vidis da nije. Htio bi Draganu zabraniti ulazak u BiH, ali ne mozes. Htio bi se voziti sa ljiljanima po Doboju, ali ne mozes. Htio bi doci klanjati u Siroki, ali ne mozes. Ja ne znam jel to samo nama takijas, ili si zbilja sam sebe obmanuo da je ovo tvoja drzava? Machak je napisao/la: Nemam separatističke porive.
Ti si nastao separatizmom :) Machak je napisao/la: Odvoj se ti ako možeš (znamo da ne možeš).
Prvom prilikom kad bude moguce  Molim bez kmecanja onda. Machak je napisao/la: Ah, jel i tebi došlo da ovako izvrijeđaš neku gospođu na plaži, a znaš da je recimo iz Sarajeva?
Ne, nisam ja ti. Machak je napisao/la: I nisi smio? Sisice Kako mislis nisam smio? Upravo imas slucaj gdje je covjek to smio i ucinio. Platio je racun za tu uslugu, i sad ce nazad u BiH :) Machak je napisao/la: Ne znam, odgovorio sam. Nek ga se sankcioniše ako je na bilo koji način uvrijedio nekog ili nekom prijetio.
Koja si ti gnjida :) Machak je napisao/la: Ja nemam problem s tim. Ne bih branio neobranjivo.
Zasto onda pises plahte o Draganu? I Dragan je sankcioniran. Sto bi ti jos? Serijat?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:58 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la:
O tome i ja pišem. Jasno da u ovom slučaju ne može biti izrečena ta mjera. Povreda ljekarskog prava nadilazi državne zakone.
Dalje ne bih komentarisao tvoje projicirane želje. Obrati se OHR-u.
OHR-a nema, neznam u kojem ti svijetu živiš. Moramo se snalaziti kako znamo bez njega  Povredu ljekarskog prava treba najprije dokazati. On je ovo uradio u svoje privatno vrijeme, možda je bio i pijan. Kako kažu u Srbiji: "Pogreši čovek!" Ima valjda neka procedura i za to, ne oduzima se licenca liječniku samo tako. Ako ima elemenata za to siguran sam da će bošnjački dušebrižnici to istražiti. Ja sam komentirao čisto vezano za ulazak i izlazak iz zemlje, i nekakve zabrane koje si ti počeo izmišljati a koje ne postoje. Ovo je tema o zabrani ulaska, konkretno u Hrvatsku, pa još se može protegnuti i općenito na zabrane ulaska, ali nikako se ne može proširiti na Hipokratovu zakletu  Onda vršitelju dužnosti VP. Trumpu. Nekom ko bi te već saslušao. S kojom sigurnošću tvrdiš da se ljekar može ponašati kako hoće van ordinacije? Nema to veze sa zabranama nego sa vašom dvoličnošću. Za isto bi napisali bar 10 stranica da je ovo bio neki Bošnjak. Ovako ga branite, eto nije htio, možda bio pijan, ma inače duša od čovjeka, al prenijelo ga, žensko je to sigurno ga nešto izazivala. I onda ja pišem gluposti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 13:59 |
|
|
|
U biti Machkov opus na ovoj temi se može svesti na:
"Kmeee! On vrijeđa i treba ga kazniti, a neće biti kažnjen kako mi možemo biti kažnjeni kada vrijeđamo hrvate! Kmeeee!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !! Postano: 11 kol 2026, 14:02 |
|
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la: Nije psihijatrima lako s ovakvima. Čovjek je iznio desetak netočnih tvrdnji koje se kose sa zdravim razumom. Od toga da država u Europi može zabraniti ulazak vlastitom državljaninu, kao da je diktatura, do tvrdnje da BiH može suditi za prekršaj u drugoj državu, da se osobi mogu izreći kazne u dvije države za isti prekršaj, do toga da je doktorska etika iznad zakona. Prvo, ovom treba psihijatar ako gledamo kako se ponaša. Jasno, tebi je vjerovatno normalno da se neko ovako ponaša. Al dobro, tebi je bitno da on ne može biti zatvoren, ne može ovo, ne može ono. To što je neprihvatljivi član bilo koje društvene zajednice, to ti je najmanji problem. Da sam na tvom mjestu, zabrinuo bih se za sebe. Glavno da su tebi Komšić i Alić prihvatljivi kao dio društvene zajednice. Ako Alić može biti predsjednik skupštine HNŽ, onda i ovaj može biti psihijatar u Mostaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|