HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 ruj 2026, 23:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Treba preuzeti HDZ i jednu od posranih TV Kuća
PostPostano: 01 kol 2010, 23:46 

Hum. je napisao/la:
Meni netreba ništa crtati,meni je sve jasno,da neki ljudi imaju svakakve ideje koje su zbilja smješne i na razini malog dijeteta,preuzimanja stranki,TV-a,zavjere,urote,nazivanje ljudi koji su prišli u neku stranku praznoglavim i glupim,željnim pozicije.Ispade ti pametniji od njih 1500.
I da dotična gospođa mi nije ništa u rodu.

Vidiš, Mesić i Manolić su od početka imale svoje spavače u HDZu koje su po potrebi aktivirali. Sanader je milimetarski isplaniran projekt, jednako kao njegovo odstupanje i postavljanje rastavljene rospije, polusrpkinje Jace Kosor na čelo jedne po imenu hrvatske i demokršćanske stranke.

Tako se to radi jarane, a ti se smij i cerekaj do ujutro. HDZ treba preuzeti Mesić-Manolićevim metodama, postaviti svoje ljude, i onda krenuti u čistku. Nakon toga preuzeti jednu TV kuću, i to ponoviti u RH kako i u BiH.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2010, 10:52 

Juda Iškariot je napisao/la:
Hum. je napisao/la:
Meni netreba ništa crtati,meni je sve jasno,da neki ljudi imaju svakakve ideje koje su zbilja smješne i na razini malog dijeteta,preuzimanja stranki,TV-a,zavjere,urote,nazivanje ljudi koji su prišli u neku stranku praznoglavim i glupim,željnim pozicije.Ispade ti pametniji od njih 1500.
I da dotična gospođa mi nije ništa u rodu.

Vidiš, Mesić i Manolić su od početka imale svoje spavače u HDZu koje su po potrebi aktivirali. Sanader je milimetarski isplaniran projekt, jednako kao njegovo odstupanje i postavljanje rastavljene rospije, polusrpkinje Jace Kosor na čelo jedne po imenu hrvatske i demokršćanske stranke.

Tako se to radi jarane, a ti se smij i cerekaj do ujutro. HDZ treba preuzeti Mesić-Manolićevim metodama, postaviti svoje ljude, i onda krenuti u čistku. Nakon toga preuzeti jednu TV kuću, i to ponoviti u RH kako i u BiH.

Slažem se,a kako bi namaknuo lovu za te pothvate?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 17:35 

Nisam nigdje rekao da imam odgovore na sva pitanja. :zubati

Ne znam, na početku infiltracijom svojih ljudi, kasnije iskoristiti prevtrljivce, bezkičmenjake, kameleone, gnjide koji su se spremni prodati za dva Eura kao što su Kalmeta, Šeks, Bebić, Biškupić i onda ih nakon puča odbaciti kao krpe....takvi drukčije nisu ni zaslužili.
Najlakše bi naravno bilo kada bi zato imali potpora izvana....na primjer kada bi Merkel rekla Jaci, odstupi debela, i napravi mjesta za Dr Tuđmana.

Masonsko-pederski HDZ ne bi bio takav da mu je na čelu Dr Miro Tuđman, Gotovina potpredsjednik, a savjetnici naši ljudi.

U BiH, HDZ treba voditi Slobodan Praljak, a potpredsjednik biti Luka Mišetić.
Kada bi imala takva dva HDZa, i još jedan dnevni list i jednu posranu TV kuću, sve bi bilo drukčije.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 19:02 

Ne znam, na početku infiltracijom svojih ljudi, kasnije iskoristiti prevtrljivce, bezkičmenjake, kameleone, gnjide koji su se spremni prodati za dva Eura kao što su Kalmeta, Šeks, Bebić, Biškupić i onda ih nakon puča odbaciti kao krpe....takvi drukčije nisu ni zaslužili.
Najlakše bi naravno bilo kada bi zato imali potpora izvana....na primjer kada bi Merkel rekla Jaci, odstupi debela, i napravi mjesta za Dr Tuđmana.

Masonsko-pederski HDZ ne bi bio takav da mu je na čelu Dr Miro Tuđman, Gotovina potpredsjednik, a savjetnici naši ljudi.

Kada bi imala takva dva HDZa, i još jedan dnevni list i jednu posranu TV kuću, sve bi bilo drukčije.

Jes,da narodne mase u većini nisu pič...Svi bi se hebali,da im ne uđe.Vidjeli smo izbore nedavne i kako je završio Dr.Tuđman.Seoska politika-jest on ok,ali ja ću vamo nešto prc,mrc.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 19:51 

Mar-kan je napisao/la:

MArkane kakvo je stanje u srednjoj Bosni? Politicko onako hoce li biti sta novo u Hrvata?

Jes,da narodne mase u većini nisu pič...Svi bi se hebali,da im ne uđe.Vidjeli smo izbore nedavne i kako je završio Dr.Tuđman.Seoska politika-jest on ok,ali ja ću vamo nešto prc,mrc.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 20:01 

Bihac-Krajina je napisao/la:

MArkane kakvo je stanje u srednjoj Bosni? Politicko onako hoce li biti sta novo u Hrvata?

Iskreno,ne znam.Znam da je veliko nezadovoljstvo glede vladajuće klike,s tim da alternativa nije bajna.Ono krpljenje cesta pred izbore prelazi u lagano hebavanje naroda u zdrav mozak...

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 21:30 

Mar-kan je napisao/la:

Iskreno,ne znam.Znam da je veliko nezadovoljstvo glede vladajuće klike,s tim da alternativa nije bajna.Ono krpljenje cesta pred izbore prelazi u lagano hebavanje naroda u zdrav mozak...

Znaci svagdje je isto. Haj ti sad budi pametan i reci sta treba da se uradi??? Narodi glupi (onih 51+1%) vazda padaju na iste spike jbg. Da je nesto pametno uraditi onako politicki korisno za sve... :glare

Vrh

PostPostano: 04 kol 2010, 22:14 

Pa jeste , svugdje je izgleda isto. Jbg, problem je u tomu što nema za "ove na vlasti" konkretne alternative. Jer izgleda da su lopine svi od reda. Rijetki pojedinci možda i ne, ali utopljeni u korumpirani, nepotistički itd. stranački sustav oni nemaju nikakvog utjecaja.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 01:22 

Ovo sve kad gledas (iz svake perspektive) je vise toliko ocigledno da mi dodje da placem (ali necu u inat ebli sve svoje) nego da opet nekako povezem stvari i da kazem VALJDA CE SE NAROD ODAZVATI PAMET. I tako opet u krug...nada zadnja umire. Jbg. ne mozemo biti svi politicari. Ali barem da biramo nesto sto bi MOZDA valjalo...tek to preostaje.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 13:08 

Ovo sve kad gledas (iz svake perspektive) je vise toliko ocigledno da mi dodje da placem (ali necu u inat ebli sve svoje) nego da opet nekako povezem stvari i da kazem VALJDA CE SE NAROD ODAZVATI PAMET. I tako opet u krug...nada zadnja umire. Jbg. ne mozemo biti svi politicari. Ali barem da biramo nesto sto bi MOZDA valjalo...tek to preostaje.

Moj Biskac,sve ti je to isti qurac,nema tu nesto "sto bi mozda valjalo" samo je dobro dok nosis dres vladajuce partije...nego kad ce tvoji "crvendaci" ponovo u Orasac,Klisu ,Vakuf sa poklon paketicima u rukama da se taba teren? :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 14:30 

zlatni_ljiljan je napisao/la:

Moj Biskac,sve ti je to isti qurac,nema tu nesto "sto bi mozda valjalo" samo je dobro dok nosis dres vladajuce partije...nego kad ce tvoji "crvendaci" ponovo u Orasac,Klisu ,Vakuf sa poklon paketicima u rukama da se taba teren? :palacgore1

Mislim da nece biti ista kampanja kao za opcinske izbore, sad narod mora progledati i sam odluciti. Dakako ce se ici od kuce do kuce s CRVENIM programom rada za razdoblje 2010-2014. 5 politika SDP-a su ponudjene kao i njihovo ostvarenje i plan rjesavanja osnovnih zivotnih problema gradjana. Ukoliko biraca zanima zdravstvo, obrazovanje, pensioni/mirovinski sistem, infrastruktura i POGOTOVO radnicka prava onda ce glasati za SDP.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 15:18 

Neće Hrvati za SDP.Primjer Komšića i SDP-ove janjeće kože koja ipak ne skriva namjere SDP-a.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 16:25 

Dakako ce se ici od kuce do kuce s CRVENIM programom rada za razdoblje 2010-2014. 5 politika SDP-a su ponudjene kao i njihovo ostvarenje i plan rjesavanja osnovnih zivotnih problema gradjana.

Tom vašem CRVENOM program hrvatski narod je davno dao i na ovogodišnjim izborima će također dati samo - CRVENI karton.
Iskustva iz vladavine tzv "Alijanse za promjene" su dovoljno upozorenje što hrvate čeka kada zavlada CRVENI program.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2010, 17:46 

Bobovac je napisao/la:

Dakako ce se ici od kuce do kuce s CRVENIM programom rada za razdoblje 2010-2014. 5 politika SDP-a su ponudjene kao i njihovo ostvarenje i plan rjesavanja osnovnih zivotnih problema gradjana.

Tom vašem CRVENOM program hrvatski narod je davno dao i na ovogodišnjim izborima će također dati samo - CRVENI karton.
Iskustva iz vladavine tzv "Alijanse za promjene" su dovoljno upozorenje što hrvate čeka kada zavlada CRVENI program.

Niko ne mora glasati, neka glasa za ono u sta je ubijedjen i to je to. Hvala Bogu imamo svi pravo glasa.

Vrh

PostPostano: 08 kol 2010, 11:25 

Neki dan Večernjak objavio naslov "HDZ se vraća Tuđmanu"....kasnije u članku stajalo da se polusrpkinja i rastavljena rospija Jaca razmišlja da vrati Dr Miru Tuđmana u HDZ.

Ovo bi bio prvi korak mog masterplana.
Ubaciti Dr Tuđmana, kasnije iskoristiti one ništarije Kalmetu, Jandrokovića, Biškupića, Bebića i ostale šupke, pa dovesti na čelo HDZa Dr Miru Tuđmana. :klanjam

Neki će reći što se toliko brinem za susjednu RH, to su oni koji ne kopčaju....jer je jako važno za nas u HB šta se dešava u RH.
Kada bi imali prohrvatsku vladu u RH, ona ima sve mehanizme prcati islamocentraliste u Sarayteheranu ako ovi samo pomisle nešto nauditi Hrvatima.
Prcanje lokalnih mundžosa u RH, maltretiranja na granici, objavljivanja karikatura, medijsko-propagandni učinak, stvoriti klimu da islamocentralisti ne smiju prdnuti ako učine nešto BH Hrvatima.

A nakon što preuzmemo HDZ u RH, to isto učiniti u BiH. Na čelo dovesti Slobodana Praljka. Dr Ivu Lučića, Luku Mišetića i naravno mene (skroman kakav jesam) kao vanjskopolitičkog i medijskog stručnjaka. :klanjam

Ima nadeeeeeee........

Vrh

PostPostano: 08 kol 2010, 19:52 

Zanimljiva "opažanja" Kusturice...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... a-koloseka

Nažalost, živimo u veku televizijskog zločina koji kreira mnjenje. Tehnološki napredak je učinio da se apsolutno deluje na ljudsku svest. Priča se da je neki Miloševićev funkcioner ocu usred leta preko video-rekordera podvalio zimski TV dnevnik. Snaga te ideološke pilule bila je tolika da sin nije mogao da ga razuveri i ubedi da je reč o šali.

Svet danas možete da presvučete kojom god hoćete idejom, s tim što je slika koju stvara informacioni sistem - lažna.

Okupacija jedne zemlje ne meri se više brojem neprijateljskih čizama na njenom tlu, već odnosom domaćih i stranih reklama. Sa te strane, Srbija je danas okupirana zemlja, jer je toliko ekonomski slaba i razvlašćena. Zato se i postavlja pitanje da li demokratija uopšte ima smisla usled ogromnih razlika koje su u svetu stvorene?

Vrh

PostPostano: 08 kol 2010, 20:00 

Kusta a.s vjerovjesnik, poslanik ,Tito,king,lafchina ,car na kvadrat ,machorchina kakva se radja jednom u 1000 godina...svaka mu je na svome mjestu...

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 11 kol 2010, 12:32 

Dr Miro Tuđman u razgovoru za Večernjak potvrđuje da je otvoren za suradnju s Jacom i ovim kvislinškim HDZom.
Mic po mic, vidjet ćemo šta će biti...

Vrh

PostPostano: 12 kol 2010, 12:49 

HDZ je trula ljuštura gora i od samoga SDP-a.
Hrvatska mora dosegnuti dno, da bi se ispod blata i fekalija otkrili zdravi temelji koji nikada ne mogu biti uništeni.

Neki novi hrvatski prosvijećeni nacionalizam treba krenuti od nule, to naravno ne znači da infiltracija nije jedan od načina djelovanja iako je posebna stranka optimalno rješenje, ali sami nekakav novi pokret među desnim (posebno mladim) intelektualcima treba krenuti od nule.

Stvar treba krenuti od onih mjesta gdje nema love, od ljudi koji osobnu korist traže isključivo na radnom mjestu, jer jedino na takav način bi se osigurala čistoća i neiskvarenost novog zdravog pokreta.

Hrvatskoj se danas događa točno ono što je opisano u Mein Kampf ( nema potrebe komentirat osebujan način na koji je pisac knjige odlučio riješiti ono što je vidio kao navodni uzrok problema, ali opservacije iz knjige -posebno opisi stanja Njemačke nacije- su sasvim legitimne i nigdje se ne može pročitati opis koji savršenije odgovara današnjoj Hrvatskoj. )

Vrh

PostPostano: 12 kol 2010, 19:44 

Robbie MO je napisao/la:
HDZ je trula ljuštura gora i od samoga SDP-a.
Hrvatska mora dosegnuti dno, da bi se ispod blata i fekalija otkrili zdravi temelji koji nikada ne mogu biti uništeni.

Neki novi hrvatski prosvijećeni nacionalizam treba krenuti od nule, to naravno ne znači da infiltracija nije jedan od načina djelovanja iako je posebna stranka optimalno rješenje, ali sami nekakav novi pokret među desnim (posebno mladim) intelektualcima treba krenuti od nule.

Stvar treba krenuti od onih mjesta gdje nema love, od ljudi koji osobnu korist traže isključivo na radnom mjestu, jer jedino na takav način bi se osigurala čistoća i neiskvarenost novog zdravog pokreta.

Hrvatskoj se danas događa točno ono što je opisano u Mein Kampf ( nema potrebe komentirat osebujan način na koji je pisac knjige odlučio riješiti ono što je vidio kao navodni uzrok problema, ali opservacije iz knjige -posebno opisi stanja Njemačke nacije- su sasvim legitimne i nigdje se ne može pročitati opis koji savršenije odgovara današnjoj Hrvatskoj. )

Ovo boldano i je najveći problem.
Pogotovo mladi kod nas kad rade onda se brinu za vlastite probleme, nemaju vremena za neke pokrete, promjene bla,bla mjenjanje svjeta ili države.
Nisam sebičan, ali sam naučen da prvo sam sebi stvoriš ili barem probaš, a ne da kukaš da ti se da.
Defacto to znači da nemam vremena, niti želje za neki politički angažman.
Pogotovo mladi koji su privatnici, na bilo koji način, nemaju luksuz danas se pačat u takve stvari.
Ne pada mi napamet učlanjenje u stranku zbog koristi a osnivanje nečeg bi uzelo previše vremena, a dans su ipak nesigurna vremena, država iskorištava recesiju pa se svako brine za svoje sutra i boljitak, a nesposobni za rad postanu političari.
Nezaposleni mladi i vječiti studenti si mogu dopustiti bunt, no kod njih onda prevlada neka ljeva ideologija (opravdano zbog njihova položaja) i to nas dovodi do apsolutno mrtve bilo kakve konzervativne ideologije kod mladih.
Kod mojh prijatelja koji su "desniji" apriori su svi alergični na politiku, a kod "ljevijih" se i nađe pokoji aktivan, i onda nažalost odaberu mladež SDPa :ucelo

Vrh

PostPostano: 13 kol 2010, 01:36 

Ne kažem da svatko treba odvajat par sati tjedno za nekakav silan angažman i "mijenjanje svijeta", dovoljno je da svatko prvo sam sebi podigne svijest i informira se, kad sebe u tom smislu izgradi onda informira i osvijesti još par ljudi oko sebe, i tu i tamo kad dođe u priliku uradi nešto na fonu te ideje.
Kumulativni efekt je neizmjerno jak ali treba imati i beskonačno strpljenje.
Tko je uporan, radi polako i čeka, taj bome rezultate i dočeka.
Nema goreg protivnika od beskonačno upornog. ;)

Vrh

PostPostano: 13 kol 2010, 02:48 

Ugledajte se na Pusićku.
Pusićka je bila uporna ko tepsija, kolikogod 95. njeni pogledi ili Kajinovi bili nezamislivi, sad je dočekala da mirno može slavit svoj ustanak u Srbu, a vas na HRT da prikazuju kao krezube primitivce. :biceovodobro
To nije došlo preko noći, to je kumulativni učinak godina rada.
Dok se Pusićka (ili bilo koji sličan klon) svaki dan zadnjih 20 godina, pačala se u sve i svašta, pisala jugonostalgičarske knjige, organizirala okrugle stolove, pričala i pričala i pričala, lukavo napadala često izrazito glupe protivnike, gostovala na HRT..., radna mladež desnice je jednom godišnje organizirala mahanje zastavama.

Konačni rezultati su vidljivi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Fredericktown, Perun_Velež, SamoSDA, Vukota i 80 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: