|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 13:36 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Ovom adminu koji mijenja nick poručujem da se napuši kurca. Vi ste smradovi isfrustrirani i zaslužujete da vas pregazimo, ovaj forum i dokazuje da nema sa vama saradnje. Kakve su to gnusne optužbe? Greškom si ukucao svoj nalog sa Porhuba, mani se životinja, vidiš da ti škodi.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 13:52 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Hofer je napisao/la: O čemu vas dvojica? Nema trećeg i tOčka.
Dok Bošnjaci ne dobiju nazad svoje u rs. Kako mislite da "dobijete"? Hoćete na lijepe oči ili ćete nam se naguziti? Kmekom? Kako se to "dobija" teritorija Mujo? U RS nije ništa vaše. Ni metar. I džamije su srpske jer su na teritoriji RS, nama plaćaju porez. Potoćari su srpski. Samo 2 metra u dubinu mogu da dobiju .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 14:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ništa ne može spasiti tu nakaradnu stvar. 3 različite religije koje se mrze, 3 različite nacije koje se mrze. Entiteti su nebitni. Zakoni su nebitni, ustav je nebitan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 18:11 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7036 Lokacija: Izvan sebe
|
BBC je napisao/la: Ništa ne može spasiti tu nakaradnu stvar. 3 različite religije koje se mrze, 3 različite nacije koje se mrze. Entiteti su nebitni. Zakoni su nebitni, ustav je nebitan. U biti i ti snosis krivicu. U ratu ih nisi dovoljno protjerao. Ja ne snosim, ja sam nevin, ja sam iz sarajeva!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dron
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 18:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Ništa ne može spasiti tu nakaradnu stvar. 3 različite religije koje se mrze, 3 različite nacije koje se mrze. Entiteti su nebitni. Zakoni su nebitni, ustav je nebitan. Srbi i Hrvati se ne mrze, trenutno, bar ne jako. Nedavno mi lik kaže da se razmišlja vratiti negdje pored B.L. Kaže da su ok prema njemu i da nije s njima nikada imao problema. Muje mu se baš ne sviđaju.
_________________ Nema Bosne bez Hrvatske niti Hrvatske bez Bosne!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Ovom adminu koji mijenja nick poručujem da se napuši kurca. Vi ste smradovi isfrustrirani i zaslužujete da vas pregazimo, ovaj forum i dokazuje da nema sa vama saradnje. Kakve su to gnusne optužbe? Greškom si ukucao svoj nalog sa Porhuba, mani se životinja, vidiš da ti škodi. Idi popu nek te naguzi ne uvlači normalan svijet u te boleštinje. Vi ste sotonističko zlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:31 |
|
|
|
Treći entitet bi definitivno bio povod da Hrvati Srednje Bosne završe na marginama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:32 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Treći entitet bi definitivno bio povod da Hrvati Srednje Bosne završe na marginama. Treći entitet bi se radio upravo zbog Hrvata SB, ne takijaj po forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Treći entitet bi definitivno bio povod da Hrvati Srednje Bosne završe na marginama. Treći entitet bi se radio upravo zbog Hrvata SB, ne takijaj po forumu. Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:36 |
|
|
Moze promjena imena teme u chunga-lunga. 
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:36 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Treći entitet bi definitivno bio povod da Hrvati Srednje Bosne završe na marginama. Tehnički si kompletno u pravu. Hrvati Srednje Bosne bi bili na granici sa muslimanima. Dakako, bilo kakav pokušaj muslimana da se opet džihadišu izvan 23% bi mogao završiti sa njihovim odlaskom na Bospor. Doduše, o toj opciji ratom nabrijani muslimani slabo razmišljaju, a svakako bi trebali.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:38 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: weasel je napisao/la: Treći entitet bi se radio upravo zbog Hrvata SB, ne takijaj po forumu. Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP. Grijat ce vas UZP presuda kao sto vas grije presuda za genocid po Podrinju, a tako cete zavrsit ako padne dlaka s glave Hrvata Srednje Bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:39 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP. Možete biti i 99% većina, na HVO teritoriju vas nema, a tamo će biti uspostavljena HRHB ukoliko nema IZ. Nemate vojsku, blokiraju je ćetnici i UZP, ne možete pomjerati ni kantonalne mupove preko granica, dakle možete samo kmečati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 19:42 |
|
|
weasel je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP. Možete biti i 99% većina, na HVO teritoriju vas nema, a tamo će biti uspostavljena HRHB ukoliko nema IZ. Nemate vojsku, blokiraju je ćetnici i UZP, ne možete pomjerati ni kantonalne mupove preko granica, dakle možete samo kmečati. Ma Americki marinci ce istjerati Hrvate i Srbe iz BiH i napraviti Islamsku gradŽansku države za zapadne Turke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 20:07 |
|
|
Dron je napisao/la: BBC je napisao/la: Ništa ne može spasiti tu nakaradnu stvar. 3 različite religije koje se mrze, 3 različite nacije koje se mrze. Entiteti su nebitni. Zakoni su nebitni, ustav je nebitan. Srbi i Hrvati se ne mrze, trenutno, bar ne jako. Nedavno mi lik kaže da se razmišlja vratiti negdje pored B.L. Kaže da su ok prema njemu i da nije s njima nikada imao problema. Muje mu se baš ne sviđaju. Neka ide u Mostar, kojeg će đavla u BL? Srbi i Hrvati se slažu da je bratstvo i jedinstvo gotovo i da se trebamo razići. To nije nikakva ljubav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 20:12 |
|
|
|
Karamatić vs Džamija
1:26:40 Džamijaš:Odrekni se Herceg-Bosne ! Karamatić:Nikad !
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 20:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kozojeb je napisao/la: weasel je napisao/la: Treći entitet bi se radio upravo zbog Hrvata SB, ne takijaj po forumu. Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP. Požurite dok nisu stigli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 20:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Ko takija? Rekao sam vam jasno da ako nešto pokušate postat ćete nebitni u SBK. Jel ti kontaš smisao? Bolan nećete cijeli Mostar dobiti a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Bilo kakvi pokušaji bit će osujećeni a vi targetirani kao remetilački faktor. Vama je izgleda malo bila presuda za UZP. Možete biti i 99% većina, na HVO teritoriju vas nema, a tamo će biti uspostavljena HRHB ukoliko nema IZ. Nemate vojsku, blokiraju je ćetnici i UZP, ne možete pomjerati ni kantonalne mupove preko granica, dakle možete samo kmečati. Koji HVO teritorij? Kako konkretno misliš nametnuti zakone, institucije u npr Busovači, NT, Jajcu..? Lupetaš naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:01 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: weasel je napisao/la: Možete biti i 99% većina, na HVO teritoriju vas nema, a tamo će biti uspostavljena HRHB ukoliko nema IZ.
Nemate vojsku, blokiraju je ćetnici i UZP, ne možete pomjerati ni kantonalne mupove preko granica, dakle možete samo kmečati. Koji HVO teritorij? Kako konkretno misliš nametnuti zakone, institucije u npr Busovači, NT, Jajcu..? Lupetaš naravno. Znaš ti dobro koji HVO teritorij, tamo gdje se vijorila šahovnica. HercegBosna je imala sve zakone još 90-ih, samo odhebemo vaše institucije i napravimo svoje. Ugasimo federaciju, blokiramo državu a vi na to možete odgovoriti samo lajanjem na mjesec ili pokušati nelegalno uporabom sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Koji HVO teritorij? Kako konkretno misliš nametnuti zakone, institucije u npr Busovači, NT, Jajcu..? Lupetaš naravno. Znaš ti dobro koji HVO teritorij, tamo gdje se vijorila šahovnica. HercegBosna je imala sve zakone još 90-ih, samo odhebemo vaše institucije i napravimo svoje. Ugasimo federaciju, blokiramo državu a vi na to možete odgovoriti samo lajanjem na mjesec ili pokušati nelegalno uporabom sile. Dakle nikako..Nemaš odgovora jer je u praksi nemoguće. Kažem opet jedino gdje vi suvereno vladate i gdje bi možda tehnički to mogli provesti su K10, ZHK i dio HNK. Sve ostalo je sviranje kurcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Daj si stavi prikladan avatar. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
AtlasDU
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:25 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: weasel je napisao/la: Znaš ti dobro koji HVO teritorij, tamo gdje se vijorila šahovnica.
HercegBosna je imala sve zakone još 90-ih, samo odhebemo vaše institucije i napravimo svoje.
Ugasimo federaciju, blokiramo državu a vi na to možete odgovoriti samo lajanjem na mjesec ili pokušati nelegalno uporabom sile. Dakle nikako..Nemaš odgovora jer je u praksi nemoguće. Kažem opet jedino gdje vi suvereno vladate i gdje bi možda tehnički to mogli provesti su K10, ZHK i dio HNK. Sve ostalo je sviranje kurcu. Dio Kantona 10. u Drvaru ne smiju ni da pomisle da naprave crkvu, evo već godinama. Bitni su u njemu kao lanjski snijeg. Žive u paralelnoj realnosti koju trenutno jedino ovaj forum drži još na aparatima. Misle da je proglasiti paratvorevinu kao promijeniti nick nekome ovdje na stranici, a čak i to ne mogu na duge staze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
AtlasDU
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj si stavi prikladan avatar.  Trenutno su u obilasku preostalih ostataka Hrvata u Zenici. Prava turistička atrakcija. Vodič im govori o tim prijašnjim oblicima civilizacije, nešto kao što danas u Egiptu pričaju o drevnim stvaraocima piramida.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:32 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Ko takija? .. a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Tko takija? Tko je naučio... Po popisu iz 2013. u županiji Središnja Bosna je živjelo 254.686 stanovnika, od čega je bilo: Bošnjaka 146.652 ili 57,58% Hrvata 97.629 ili 38,33%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Treći entitet Postano: 19 vel 2022, 21:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Ko takija? .. a kamoli općine SBK gdje smo mi 75% stanovništva. Tko takija? Tko je naučio... Po popisu iz 2013. u županiji Središnja Bosna je živjelo 254.686 stanovnika, od čega je bilo: Bošnjaka 146.652 ili 57,58% Hrvata 97.629 ili 38,33% Znaš ti dobro da ste vi roknuli tamo i da Hrvata nema više od 50 k u SBK.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|