|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:23 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Tuta je napisao/la: Eh, jebi ga sad. Fino si reko da si lizo dupe Austrijancima. O ukusima ne ću da raspravljam.
Kad bi kreten kao ti znao sta je ironija. Kakve veze ima ironija s tim što si ti lizo muško austrijsko dupe i što se ti i tvoja majka timarite u Beču? Rže te li pri tom?
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi ližete šupak Austrijancu Inzku. Ne može se tako do svoje nacionalne države. Vire vam noge iz njegove guzice. Opanci. Inzko sluzi nasem narodu slicno kao i vecina ambasadora.Vas cak i zvanicno Zagreb ne jebe ni 2%.Papa dodje u Sarajevo a ne u Covicev kamenjat.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemoj se ti Mujo ljutiti. Imat ćete i vi jednom vašu nacionalnu državu. U Anadoliji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62635 Lokacija: DAZP HQ
|
ludi mujo je napisao/la: dudu je napisao/la: pa mogao si makar zašarati ovaj spomenik.  ili ovaj.  mnogo ste jaki. Glupko.To su spomenici palim borcima svih armija iz proteklog rata.Deset metara od spomenika pripadnicima HVO-a nalazi se spomenik borcima ABiH.e jesi retard. znači priznaješ da ste goli k u Brčkom, samo jedna od tri strane?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemoj se ti Mujo ljutiti. Imat ćete i vi jednom vašu nacionalnu državu. U Anadoliji. Mi vec pravimo islamsku drzavu.Za dvadeset godina vi cete moci stati u Coviceve vile.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:30 |
|
|
Jel ti krivo Mujo što su Turci potučeni kod Beča i vraćeni u Aziju ?
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:30 |
|
|
dudu je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Glupko.To su spomenici palim borcima svih armija iz proteklog rata.Deset metara od spomenika pripadnicima HVO-a nalazi se spomenik borcima ABiH.e jesi retard. znači priznaješ da ste goli k u Brčkom, samo jedna od tri strane? Dopustili smo vam spomenike cisto da pokazemo da smo tolerantni prema manjinama.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:32 |
|
|
Virtualni Mujo, virtualna država Bošnjaka. Odu u Trebinje ili Široki Brijeg i osjećaju se nelagodno i strano kao u drugoj državi.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:37 |
|
|
Ih ako vam dođe još i Sarajka svi će da pijete apaurine
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel ti krivo Mujo što su Turci potučeni kod Beča i vraćeni u Aziju ? Nisu potuceni nego ih je kisa sjebala.Satrli su cijelu Evropu ,u Becu su se hanume vec spremile da prime Sge i Begove.Jbg.mi smo imali nijet,ali vi krscani ste picke uvijek bili,samo se krili po zidinama.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Virtualni Mujo, virtualna država Bošnjaka. Odu u Trebinje ili Široki Brijeg i osjećaju se nelagodno i strano kao u drugoj državi. Zato cemo tu naseliti Arape a vas otjerati u Hr.Dobro gospu cemo ostaviti zbog turizma.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84016 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Šteta sto ludi mujo nije pravi musliman, nego nas troll za vježbu. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:49 |
|
|
Turci ne mogu ratovati po kiši.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Turci ne mogu ratovati po kiši. Zato se krscani mogu kriti ko picke.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Šteta sto ludi mujo nije pravi musliman, nego nas troll za vježbu.  Najjaci sam!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 21:56 |
|
|
Ponosni na 70% bejha. Muslimani tamo ne smiju ni doći kao turisti.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Ponosni na 70% bejha. Muslimani tamo ne smiju ni doći kao turisti. Bosnjaci na terenu kontrolisu cca.35% Bosne.A na drzavnom nivou sve sto Bake kaze postuje se na 100%.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:03 |
|
|
Dobro je Mujo, ne daje allah djevice za trolanje.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Šteta sto ludi mujo nije pravi musliman, nego nas troll za vježbu.  Ti Robić kad budeš vršio eutanasiu svih svojih alter ega, pik ja biram koji ostaje u životu. Odnosno kojeg ćeš" refundirati "  ??? Ukloni taj ružni avatar gospe ti! Što se tiče Donaldove administracije i teme s koje ste debelo skrenuli nebulozama, jedno je sigurno da će se situacija u BiH rješavati " lokalno ".U američkoj ambasadi u Sarajevu znači i tom temom će se ako bude bilo nužno baviti uz USA ambasadu i EU. Ja nikakve radikalne poteze tu ne bi očekivala. Ni po pitanju BiH ni po pitanju Kosova, CG ili MK. Suludo je uopće pomisliti da će doći do tektonskih poremećaja u vanjskoj politici USA kad je Evropa u pitanju, pa i nesretni Balkan... . NErazumijem vaše i srpske mokre snove ( odnosno gdje vam se interesi u pogledu Rusije preklapaju jer vam je matica s druge strane linije????) ali od toga da će baćuske ujahati u široki brijeg nema ništa. Mislim Ruje nisu fokusirane ni na RS i BL, a da bi VI nešto u paketu sa Srbekima profitirali glupo je i pomisliti. Gdje vam je Zegej tu morate i VI  ili se usrbiti :) Dakle, fokus prema Balkanu odavno je mrtva tema. Dnevnopolitička prepucavanja prosrpsko orjentiranih hercegbosanaca i prijetnje su za čitanje u sanitarnim prostorijama, pa vam predlažem da se uozbiljite ko ljudi 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Dobro je Mujo, ne daje allah djevice za trolanje. Moja je misija da vas pacijente ubijam u pojam.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84016 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rahatluka, Nisam citao ovo dugo ispod jes nisi ekspert za politiku  , iako bi podržao tvoju mobilizaciju u HV u skladu s mojim zalaganjem za jednakost i prava žena. Pa ja nemam vremena ni za banirati vise a misliš da svoje predragocjeni vrijeme trošim na troll klonove?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62635 Lokacija: DAZP HQ
|
pitanje je vremena kad će biti pokrenut opći napad na Sarajevo iz američke ambasade. očekujem totalni napad, metodom spržene zemlje u krugu 500 metara.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Šteta sto ludi mujo nije pravi musliman, nego nas troll za vježbu.  Ti Robić kad budeš vršio eutanasiu svih svojih alter ega, pik ja biram koji ostaje u životu. Odnosno kojeg ćeš" refundirati "  ??? Ukloni taj ružni avatar gospe ti! Što se tiče Donaldove administracije i teme s koje ste debelo skrenuli nebulozama, jedno je sigurno da će se situacija u BiH rješavati " lokalno ".U američkoj ambasadi u Sarajevu znači i tom temom će se ako bude bilo nužno baviti uz USA ambasadu i EU. Ja nikakve radikalne poteze tu ne bi očekivala. Ni po pitanju BiH ni po pitanju Kosova, CG ili MK. Suludo je uopće pomisliti da će doći do tektonskih poremećaja u vanjskoj politici USA kad je Evropa u pitanju, pa i nesretni Balkan... . NErazumijem vaše i srpske mokre snove ( odnosno gdje vam se interesi u pogledu Rusije preklapaju jer vam je matica s druge strane linije????) ali od toga da će baćuske ujahati u široki brijeg nema ništa. Mislim Ruje nisu fokusirane ni na RS i BL, a da bi VI nešto u paketu sa Srbekima profitirali glupo je i pomisliti. Gdje vam je Zegej tu morate i VI  ili se usrbiti :) Dakle, fokus prema Balkanu odavno je mrtva tema. Dnevnopolitička prepucavanja prosrpsko orjentiranih hercegbosanaca i prijetnje su za čitanje u sanitarnim prostorijama, pa vam predlažem da se uozbiljite ko ljudi  Ma to su budale kojima niko ne pridaje paznju jos od Vasingtona davne 1994.godine.Nas nekoliko koji smo tu cisto da ih prizovemo pameti i spustimo na zemlju u svakodnevnim besjedama i mastanjima o Herceg Bosni koja zivi samo na forumima.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:19 |
|
|
Jbg, ti si mate ekspert pa izračunaj koliko si vremena danas ostavio na forumu moj " Robi " Vrijeme kad si se ulogirao i 21:18. Drugi broj minus vrijeme ulogiranja. ..pa se demantiraj sam 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Trumpova administracija i BiH Postano: 30 sij 2017, 22:21 |
|
|
dudu je napisao/la: pitanje je vremena kad će biti pokrenut opći napad na Sarajevo iz američke ambasade. očekujem totalni napad, metodom spržene zemlje u krugu 500 metara. LOL Šizofrenično euforičan si. Doping ili prirodno dudi? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|