|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 88 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 12 stu 2020, 22:17 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Smiješno je ponosno govorit o ''strahovitom oružju''a to je ubiti raketobacač 2000 m dometa dok Hrvatska ima njemačke haubice 60 km dometa poznate po preciznosti a Srbi prave balističke rakete. To njihovo oruzje moze bit upotrebljeno samo protiv golorukog nemuslimanskog naroda u BiH. To su granate 40 mm koje se mogu koristiti u automatskom bacaču granata(hrvatska proizvodi) ili u podvjesnom dodatku za jurišnu pušku(također Hrvatska ima proizvodnju)
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bosnjaci ima strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 01:16 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Uf. Ovo izgleda bijesno.
Je. Dok ne moraš trčati i bacati se s tim. Onda bi ga frknuo u jarak :) Jesi li rokao sa tim "pištoljčićem"?
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 02:28 |
|
|
Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 09:09 |
|
|
Planina je napisao/la: Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme. Potpisujem.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 09:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42059 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Barem su ovaj put prijetnje objavili hrvatski mediji s one strane granice.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 09:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme. Mi smo tek u prvoj fazi (Mostar, Zagreb), a rješenje problema MZ nam još predstoji. Islamisti će onda pasti ko trula kruška
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 11:34 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6686 Lokacija: Izvan sebe
|
Planina je napisao/la: Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme. Potpuno tacno mi smo sami sebi najveci neprijatelj i protivnik.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 11:44 |
|
|
Planina je napisao/la: Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme. Svaka čast. Potpisujem.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 12:08 |
|
|
Planina je napisao/la: Prvo u Mostar i Zagreb obračunati se sa domaćim izdajnicima, onda sa MZ smećem, i tek onda sa islamistima. Oni su najmanji problem sami po sebi. Tako je vazda bilo. Niti bi provalili na Balkan, niti bi došli do Beča, niti bi ostali na Balkanu 500 godina, niti bi na kraju dobili Bihać, Bugojno, Konjic, VrhBosnu, Smirnu, Carigrad, Van, Ararat itd itd. (evo sad i Suši i cijeli Karabah) da degenerični "kršćani" sami sebi i jedni drugima ne podapliću noge cijelo vrijeme. Islama ne bi bilo ili bi bio nebitna pustinjska sekta da mi nismo ovako retardirani cijelo vrijeme. Ha ja...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 13:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bakir i danas prijeti ukidanjem konstitutivnosti narodima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 13:54 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Vucic: Citat: Beograd spreman da kupi Bakirovo "strahovito oružje"
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je srećan ako BiH zaista ima "strahovito oružje", koje je pomenuo lider SDA Bakir Izetbegović, te da je Srbija spremna da ga pogleda, pa i da kupi.
Vučić je dodao da je tražio da vidi originalnu Izetbegovićevu izjavu o "strahovitom oružju", nakon posjete fabrici u Bugojnu.
- On je govorio o strahovitom oružju. Јa sam veoma srećan zbog toga, za razliku od njih koji uvijek vide neke prijetnje. Ako je to zaista strahovito oružje, mi smo spremni da ga pogledamo, spremni da kupimo. Bićemo srećni da sarađujemo sa fabrikom u Bugojnu - rekao je Vučić.
On je dodao da je Srbija spremna da sarađuje i sa namjenskim fabrikama u Konjicu i u Goraždu.
- Mi smo bili spremni da kupujemo i municiju 12,7 milimetara i nikakav problem nemamo. Svaki napredak BiH i po tom pitanju za nas je dobar, za razliku od njih koji vide u svemu prijetnju i nečiju želju da sa nekim ratuje. Mi to ne vidimo, mi nemamo problem sa tim - naveo je Vučić.
On je dodao da svaku vrstu saradnje namjenska preduzeća iz BiH mogu da naprave sa "Krušikom" i "Slobodom" iz Srbije, da se napravi još bolja kooperacija na regionalnom nivou kako bi uspješnije prodavali oružje, oruđe i municiju širom svijeta.
- Mi ne planiramo da ratujemo bilo s kim. A sad, da ja objašnjavam kakav je odnos snaga tu i ko je jači... Ne mogu, a i nisu izbori za tri dana kao što nekima jesu - rekao je Vučić.
Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović kazao je juče kako BiH ima na raspolaganju "strahovito oružje", pa je poručio kako bi o tome trebali razmisliti svi oni koji imaju kakve zle namjere prema toj zemlji.

_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 13 stu 2020, 16:53 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Turko Izetbegović prijeti: Bošnjaci imaju strahovito oružje, leti 2000m Postano: 26 svi 2021, 23:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SDA: OHR, supervizor i Arbitražni tribunal moraju ostati garant stabilnosti Brčko Distrikta
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|