|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80274 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ima li ijedna izjava Turske da osuđuje Dodika? Da ne govorimo o sankcijama Turske. Čavušoglu: Turska vodi dijalog sa svim predstavnicima vlasti u BiHhttps://www.glassrpske.com/lat/novosti/ ... bih/576926Kao i kod gospođe Kaje Kallas, “svi lideri u BiH” je eufemizam za Dodika. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 13:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80274 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Turska: Muslimani su nebitni, premaleni, bez države za efikasan i direktni kontakt, i ne mogu nam ništa ponuditi.
(čitam između redova)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 14:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61039 Lokacija: DAZP HQ
|
Turci: Oni su ionako naši štogod napravili, ne vrijedi uložiti ni truda ni feniga, vidite kako možemo popraviti odnose sa Srbima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 14:51 |
|
|
Turci: Sa Srbima se koljemo oko Kosova, ali oko svega ostalog smo na prst u dupe. Svakodnevno na hiljade slepera nam prolazi kroz Srbiju i nasa roba nezaustavljivo ide ka Centralnoj i Zapadnoj Evropi preko Srbistana.
Od Srba nabavljamo skank, a onda properemo pare i savest tako sto Kasabljanima posaljemo humanitarnu pomoc u vidu hurmi
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 16:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Turska: Muslimani su nebitni, premaleni, bez države za efikasan i direktni kontakt, i ne mogu nam ništa ponuditi.
(čitam između redova) Da, zato i jesu najviše uložili u obnovu njihovih mostova, česmi i džamija. Inače bi se pare debelo više ulagale u ekonomiju i većom prisutnošću na tržištu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 18:04 |
|
|
Turci; mi smo dobri s pravoslavnim Srbima, ove islamističke prebjege ne zarezujemo previše, bar dok ne dosele u naš Kurdistan.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 20:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: Turci; mi smo dobri s pravoslavnim Srbima, ove islamističke prebjege ne zarezujemo previše, bar dok ne dosele u naš Kurdistan. To ti je tako kad si moneta za podkusurivanje (objekt radnje), pa te nana türkiye (subjekt) proda kjafirima (Austrijancima, drugom subjektu) poput ovaca na pazaru. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 20:27 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: Turci; mi smo dobri s pravoslavnim Srbima, ove islamističke prebjege ne zarezujemo previše, bar dok ne dosele u naš Kurdistan. To ti je tako kad si moneta za podkusurivanje (objekt radnje), pa te nana türkiye (subjekt) proda kjafirima (Austrijancima, drugom subjektu) poput ovaca na pazaru.  Što su i zaslužili. Uglavnom, mislim da komotno mogu preimenovat Sarajevo u Novi novi Pazar 
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 20:35 |
|
|
Ceha je napisao/la: horus je napisao/la: To ti je tako kad si moneta za podkusurivanje (objekt radnje), pa te nana türkiye (subjekt) proda kjafirima (Austrijancima, drugom subjektu) poput ovaca na pazaru.  Što su i zaslužili. Uglavnom, mislim da komotno mogu preimenovat Sarajevo u Novi novi Pazar  Bolje Stari Pazar 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 20:49 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Ceha je napisao/la: Što su i zaslužili. Uglavnom, mislim da komotno mogu preimenovat Sarajevo u Novi novi Pazar  Bolje Stari Pazar  Viš, ovo ima smisla  Osobno mi se sviđa varijanta Principovo, ono tu je bio Gavrilo, riječ je o principima i slične spike 
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 21:19 |
|
|
Ceha je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Bolje Stari Pazar  Viš, ovo ima smisla  Osobno mi se sviđa varijanta Principovo, ono tu je bio Gavrilo, riječ je o principima i slične spike  Ja mislim da jaci psiholoski efekat ima Stari Pazar nego Gavrilovo. Ne dotice njih puno ni Princip ni ubijeni monarh. Ovako Stari Pazar podsecaju da su kusur.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 21:25 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Ceha je napisao/la: Viš, ovo ima smisla  Osobno mi se sviđa varijanta Principovo, ono tu je bio Gavrilo, riječ je o principima i slične spike  Ja mislim da jaci psiholoski efekat ima Stari Pazar nego Gavrilovo. Ne dotice njih puno ni Princip ni ubijeni monarh. Ovako Stari Pazar podsecaju da su kusur. Vjerojatno imaš pravo. Trgovište 
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Turska odbila osuditi Dodika Postano: 29 tra 2025, 21:30 |
|
|
Ceha je napisao/la: MikiNosonja je napisao/la: Ja mislim da jaci psiholoski efekat ima Stari Pazar nego Gavrilovo. Ne dotice njih puno ni Princip ni ubijeni monarh.
Ovako Stari Pazar podsecaju da su kusur. Vjerojatno imaš pravo. Trgovište  Kotlinsko Trgoviste
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|