|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 321 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 14:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la: U državnim institucijama nitko ništa ne radi ionako. Štaš smanjivat, leže, piju kave, vozaju službenim automobilima, alkoholiziraju se, puše ko Turci, namišljaju što da naruče za ručak, sazivaju djecu i ženu/muža, i lelemudaju.  Potpuno nebitne institucije i radna mjesta. Šta bi reki Muslimani, treba to sve ukinuti.  Onda moraš i entitete i županije, jer i tamo ima toga dosta. Manje, ali ima dosta, sve je uzalud. Isti je to narod i mentalitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 14:53 |
|
|
Aspirin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Potpuno nebitne institucije i radna mjesta. Šta bi reki Muslimani, treba to sve ukinuti.  Onda moraš i entitete i županije, jer i tamo ima toga dosta. Manje, ali ima dosta, sve je uzalud. Isti je to narod i mentalitet. Ne moram. U nasoj Republici Srpskoj državni službenici pošteno i marljivo zarade svaku marku. Nije naša Republika Srpska zajebancija ko tzv. BiH.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Nije istina, ne poznajes svoju vjeru. Islam ne brani nikakav rad petkom ("Mirovanje" petkom su muslimani koji zive u krscanskim sredinama preuzeli od krscana za nedjelju) Stovise ne samo petkom nego i na same Bajrame nije zabranjeno raditi. Zato do rata nije bilo neobicno vidjeti po Bosni ljude koji nakon namaza na sam Bajram idu u polje kopati ili kupe sjeno kao i bilo koji drugi posao.
Nemam pojma, nas šefovi puste, čak su iskustva sa nadređenima kojii su nebošnjaci i nemuslimani bolja, oni su tu max fleksibilni. Za ramazan kad postimo čak dobijamo manje radnih zadataka u odnosu na ostale radne kolege Od mene biste dobili kurac. Sve poslove od srijede i četvrtka bi vam natovario petkom. Pa ko se pobuni otkaz. A onda tražite namještenje u džamiji prikupljajući zekat. Čuj petkom u 12 da te pustim, ima da te tek tad opalim kandžijom talibanu. Kako biste mi heklali 215 šitova u ekselu petkom od rane zore, zaboravili biste džamiju za dva mjeseca.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:22 |
|
|
Citat: Ipak smo mi odmakli od onog Muje iz vica koji tupoglavo čeka i smije se samom sebi. Pokušavamo da razumijemo stvari i damo svoj jasan stav i otpor, bez obzira na to da li opasnost dolazila iz našeg susjedstva, iz naše zemlje ili, pak, od onih koji su nam u značajnim historijskim trenucima znali biti prijatelji.
Moramo biti svjesni da ti isti prijatelji nisu stalni prijatelji, nego se moraju dokazivati i u novim historijskim okolnostima kojima će to prijateljstvo potvrditi i na praktičan način - rekao je Kulenović. https://nap.ba/news/104711Nismo Mujo iz vica, a recenica nakon te moraju nam se dokazivati ovi iz MZ (Amerike) da su nam prijatelji ili, što ja znam, ako ću čitati između redova.... ćemo se krenuti raznositi. 
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la:
Onda moraš i entitete i županije, jer i tamo ima toga dosta. Manje, ali ima dosta, sve je uzalud. Isti je to narod i mentalitet.
Ne moram. U nasoj Republici Srpskoj državni službenici pošteno i marljivo zarade svaku marku.Nije naša Republika Srpska zajebancija ko tzv. BiH. Kod vas godinama ne dolaze na posao a primaju platu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:29 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
Nemam pojma, nas šefovi puste, čak su iskustva sa nadređenima kojii su nebošnjaci i nemuslimani bolja, oni su tu max fleksibilni.
Za ramazan kad postimo čak dobijamo manje radnih zadataka u odnosu na ostale radne kolege
Od mene biste dobili kurac. Sve poslove od srijede i četvrtka bi vam natovario petkom. Pa ko se pobuni otkaz. A onda tražite namještenje u džamiji prikupljajući zekat. Čuj petkom u 12 da te pustim, ima da te tek tad opalim kandžijom talibanu. Kako biste mi heklali 215 šitova u ekselu petkom od rane zore, zaboravili biste džamiju za dva mjeseca. Mi smo većinska religija u Bosni, ta činjenica mora biti prepoznata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:38 |
|
|
|
Vecinska religija na 23%. Tko vam je kriv sto vas alah nasadio u 3 kasabe i ne mozete prnut na 3/4 tkz. BIH.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:
Od mene biste dobili kurac. Sve poslove od srijede i četvrtka bi vam natovario petkom. Pa ko se pobuni otkaz. A onda tražite namještenje u džamiji prikupljajući zekat. Čuj petkom u 12 da te pustim, ima da te tek tad opalim kandžijom talibanu.
Kako biste mi heklali 215 šitova u ekselu petkom od rane zore, zaboravili biste džamiju za dva mjeseca.
Mi smo većinska religija u Bosni, ta činjenica mora biti prepoznata. Meni izgleda kao mana kandidata za posao. Ako bi imao intervju sa dvojicom sličnih kvalifikacija, zašto bi izabrao onog koji radi manje. Ne isplati se zapošljavati muslimane.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1701 of 2558 - 66.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:42 |
|
|
Zadovoljan radnik- efikasan radnik 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:45 |
|
|
|
Muslimani su vječno nezadovoljni i uvijek nešto ljuti.
1701 of 2558 - 66.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 15:46 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
Nemam pojma, nas šefovi puste, čak su iskustva sa nadređenima kojii su nebošnjaci i nemuslimani bolja, oni su tu max fleksibilni.
Za ramazan kad postimo čak dobijamo manje radnih zadataka u odnosu na ostale radne kolege
Od mene biste dobili kurac. Sve poslove od srijede i četvrtka bi vam natovario petkom. Pa ko se pobuni otkaz. A onda tražite namještenje u džamiji prikupljajući zekat. Čuj petkom u 12 da te pustim, ima da te tek tad opalim kandžijom talibanu. Kako biste mi heklali 215 šitova u ekselu petkom od rane zore, zaboravili biste džamiju za dva mjeseca. Kandžijaš li nedeljom? Pitam za jarana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 16:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne moram. U nasoj Republici Srpskoj državni službenici pošteno i marljivo zarade svaku marku.Nije naša Republika Srpska zajebancija ko tzv. BiH. Kod vas godinama ne dolaze na posao a primaju platu  Kako? Pa vidiš da dijelimo otkaze. Kod vas i ne znate ko vam kad dolazi na posao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 16:16 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:
Od mene biste dobili kurac. Sve poslove od srijede i četvrtka bi vam natovario petkom. Pa ko se pobuni otkaz. A onda tražite namještenje u džamiji prikupljajući zekat. Čuj petkom u 12 da te pustim, ima da te tek tad opalim kandžijom talibanu.
Kako biste mi heklali 215 šitova u ekselu petkom od rane zore, zaboravili biste džamiju za dva mjeseca.
Mi smo većinska religija u Bosni, ta činjenica mora biti prepoznata. Prepoznato je al nas boli kurac. Čak neće BiH da potpiše ugovor sa vašom 24% paravjerom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 16:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mirusvijetu je napisao/la: Poslije džume se inače ni ne vraćamo na poso, fajront. Pa onda radite samo 4 dana u tjednu. Eventualno 4.5 Morali bi onda par pola nedjelje odraditi, ili čitava nedjelja, i da vam u kantonima nedjelja bude prvi dan u tjednu. To bi čak privuklo neke strane investitore ako imate npr. call centar ili customer support koji radi nedjeljom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Imota
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 29 ožu 2023, 17:20 |
|
|
|
Zašto su toliki mazohisti? Svaki misec dana novi prosvjedi di se osramote i skupe 50 penzionera. Pa smiju im se zapadnjaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 18:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 19:16 |
|
|
Dolaze samo mladi revolucionari ,organizatori 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 19:25 |
|
|
1701 of 2558 - 66.5%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 19:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Svi najveći mrzitelji Hrvata i većina pozivača na rat protiv 10 puta brojnijeg neprijatelja su u DF.
Dobro da su skupljeni na jednom mjestu, lako ih je sada locirati.
Od Azre Zornic, Reufljagica, Begica, Hebibovica, radikalizirane dijaspore, do našeg forumskog Bistrika.
Zaista dobijaju obrise Hamasa.
DF = terorističko krilo SDA
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:09 |
|
|
|
Sutra smo u Šeheru. Bujrum svi koji mogu. Džuma namaz pa pred OHR.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:38 |
|
|
|
Mozda ce i biti brojniji protest, nama to ide u prilog. To verovatno zna obavestajna sluzba Republike Srpske, inace Dodik ne bi rekao Marfiju da nauci pesme BMK i Blinkenu da mu je drago sto ga uporedjuje sa Putinom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:40 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2523 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
|
Humoristično.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:43 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2523 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
|
Više se u Zagrebu skupi ljudi na gej paradi nego kaj će biti ljudi na ovom skupu.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:48 |
|
|
|
Navijam da bude bar 30,000... ako uspeju vise, super... sve ispod 30k je katastrofa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aspirin
|
Naslov: Re: U petak protesti pred OHRom Postano: 30 ožu 2023, 20:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Aspirin je napisao/la:
Onda moraš i entitete i županije, jer i tamo ima toga dosta. Manje, ali ima dosta, sve je uzalud. Isti je to narod i mentalitet.
Ne moram. U nasoj Republici Srpskoj državni službenici pošteno i marljivo zarade svaku marku. Nije naša Republika Srpska zajebancija ko tzv. BiH. Tzv. RS je još veća smijurija i zajebancija of virtualne BiH kad se radi o administraciji. Kula od karata korupcije, laži i kurvaluka svake vrste.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 106 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|