| 

| 

Stranica: 2/4.
  | 
			 [ 89 post(ov)a ]  | 

| 

| Autor/ica | 
			Poruka | 

| 

Zuhdija
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:40   | 

| 

| 

Lars Dietrich je napisao/la: Zastava Hrvatskog naroda u BiH, teoretski tradicionalno obuhvaća i katolike i muslimane. Zastava koja ne nekoj ravni predstavlja i mene. Ovo su dvije opcije, sa prvim bijelim, i prvim crvenim polje.  Zastava HZ HB i HR HB. Ekskluzivan politički projekt HDZ koji uključuje isključivo rimo-katolike. Zastava političkog projekta.  Što je tu nejasno??? Teoretski, mene to ne obuhvaca, a ni prakticno. Mada, kome se da biti cvijece, eto mu. Ruzno je sto se ove stvari desavaju, treba postovati folklor. Sta kome pase, neka pici, i mirna Bosna. Samo bez nasilja.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

elit star
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:41   | 

| 

| 

| 

Larsudine mnogo jedeš govna.Preterano. 

_________________ Ja radim šta ja hoću.

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Lars Dietrich
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:44   | 

| 

| 

Th1950 je napisao/la: Fašisti muslimanski , prvo biraju predsjednika , onda određuju zastave A vi ste oni ljudi koji ste ispalili Hrvate muslimane kao nemoguću opciju, a sada ih zovete muslimanima protiv njihove volje, i njihov jezik bošnjački. Sve bi da određujete.  

_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Lars Dietrich
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:46   | 

| 

| 

Zuhdija je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Zastava Hrvatskog naroda u BiH, teoretski tradicionalno obuhvaća i katolike i muslimane. Zastava koja ne nekoj ravni predstavlja i mene. Ovo su dvije opcije, sa prvim bijelim, i prvim crvenim polje.  Zastava HZ HB i HR HB. Ekskluzivan politički projekt HDZ koji uključuje isključivo rimo-katolike. Zastava političkog projekta.  Što je tu nejasno??? Teoretski, mene to ne obuhvaca, a ni prakticno. Mada, kome se da biti cvijece, eto mu. Ruzno je sto se ove stvari desavaju, treba postovati folklor. Sta kome pase, neka pici, i mirna Bosna. Samo bez nasilja. Rekao sam u teoriji, teoretski kao otvorena mogućnost. To naravno nije trenutačna stvarnost i teško da će ikad biti.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

elit star
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:48   | 

| 

| 

| 

Larsudine.Definitivno mnogo jedeš govna.Fakat. 

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

NSOS
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:50   | 

| 

| 

Hrvati treba ovo da usvoje kao novu zastavu da ne bi uvredili kojeg Muslimana.   

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

elit star
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:50   | 

| 

| 

| 

Ovo cepanje zastave je precrtavanje i poništavanje hrvatskog naroda na tom prostoru.I to je to.A ti Larsudine slobodno nastavi da trolaš temu i jedeš govna. 

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Zuhdija
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 00:54   | 

| 

| 

elit star je napisao/la: Ovo cepanje zastave je precrtavanje i poništavanje hrvatskog naroda na tom prostoru.I to je to.A ti Larsudine slobodno nastavi da trolaš temu i jedeš govna. Nije, ovo su budale. Pristojan svijet to ne radi. Ne skrnavi tudju bogomolju, zastavu, i slicne stvari. To se postuje, to se nauci od malih nogu u kuci. A evo, imas i divljaka, kojima nista nije sveto. Najcesce su to teske kukavice, djeluju u masi ili po mraku. Ili na nekom forumu, anonimno.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Burruchaga
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 01:29   | 

| 

| 

Lars Dietrich je napisao/la: Zastava Hrvatskog naroda u BiH, teoretski tradicionalno obuhvaća i katolike i muslimane. Zastava koja ne nekoj ravni predstavlja i mene. Ovo su dvije opcije, sa prvim bijelim, i prvim crvenim polje.  Zastava HZ HB i HR HB. Ekskluzivan politički projekt HDZ koji uključuje isključivo rimo-katolike. Zastava političkog projekta.  Što je tu nejasno??? Hočeš biti hrvat, a neznaš koju simboliku pleter ima kod nas hrvata. Jedan moj poznanik iz Modriće je Hrvat musliman, porodica mu se uvijek izjašnjavala kao hrvati, djed, otac itd. zbog toga je uzeo domovnicu i putovnicu 1992-93 kao i svi hrvati, i dan danas razmišlja kao pravi hrvat, a ne kao takijaš kojeg su izetbegović i filipović odveli u podrum holday inn-a.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

OptimisticniVeSeljak
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 01:53   | 

| 

| 

@Lars, sad ti je i zastava previše katolička   . Koga ti zaj*b*ješ?  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Lars Dietrich
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 03:59   | 

| 

| 

Burruchaga je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Zastava Hrvatskog naroda u BiH, teoretski tradicionalno obuhvaća i katolike i muslimane. Zastava koja ne nekoj ravni predstavlja i mene. Ovo su dvije opcije, sa prvim bijelim, i prvim crvenim polje.  Zastava HZ HB i HR HB. Ekskluzivan politički projekt HDZ koji uključuje isključivo rimo-katolike. Zastava političkog projekta.  Što je tu nejasno??? Hočeš biti hrvat, a neznaš koju simboliku pleter ima kod nas hrvata. Jedan moj poznanik iz Modriće je Hrvat musliman, porodica mu se uvijek izjašnjavala kao hrvati, djed, otac itd. zbog toga je uzeo domovnicu i putovnicu 1992-93 kao i svi hrvati, i dan danas razmišlja kao pravi hrvat, a ne kao takijaš kojeg su izetbegović i filipović odveli u podrum holday inn-a. Pleteru svaka čast. Znam simboliku, ali ovo je zastava političkog projekta HZHB odn. HRHB u kojem nije bilo mjesta za Hrvate muslimane. Za njih je daleko više mjesta bilo pod stijegom NDH, nego ovim. Indiferentan sam prema ovoj zastavi.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Lars Dietrich
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 04:02   | 

| 

| 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la: @Lars, sad ti je i zastava previše katolička   . Koga ti zaj*b*ješ? Zastava HZHB odn. HRHB je doista ekskluzivno, isključivo zastava Hrvata katolika koji su u BiH stali iza ratne politike HDZ BiH. Zašto bi netko tko ne pripada tom krugu bio sentimentalan prema toj zastavi? Naravno da je to simbol katoličkog distanciranja od muslimana u BiH također. Ja sam zastupnik opcije saveza i približavanja.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Lars Dietrich
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 04:07   | 

| 

| 

Grb po Larsovom ukusu:   

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

shodan
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 05:07   | 

| 

| 

| 

Zašto vijeće ne kupuje sigurnosne/nadzorne kamere za nadzor nad objektima od značaja?
  Sigurnosne/nadzorne kamere su tako jeftine na Amazonu. 

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Junuz Djipalo
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 07:02   | 

| 

Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39185 Lokacija: Gl. grad regije

| 

| 

Larsudin očito nikad nije bio u Stocu. 

_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

daramo
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 09:15   | 

| 

Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43916 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99

| 

shodan je napisao/la: Zašto vijeće ne kupuje sigurnosne/nadzorne kamere za nadzor nad objektima od značaja?
  Sigurnosne/nadzorne kamere su tako jeftine na Amazonu. Zato što su tehnološki nepismeni, kao i ovi u Mostaru pa im muslimani šaraju grad po turističkim rutama i partizanskom.  

_________________ mostarski europski

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

daramo
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 09:21   | 

| 

Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43916 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99

| 

Lars Dietrich je napisao/la: Burruchaga je napisao/la:  Hočeš biti hrvat, a neznaš koju simboliku pleter ima kod nas hrvata. Jedan moj poznanik iz Modriće je Hrvat musliman, porodica mu se uvijek izjašnjavala kao hrvati, djed, otac itd. zbog toga je uzeo domovnicu i putovnicu 1992-93 kao i svi hrvati, i dan danas razmišlja kao pravi hrvat, a ne kao takijaš kojeg su izetbegović i filipović odveli u podrum holday inn-a.
 Pleteru svaka čast. Znam simboliku, ali ovo je zastava političkog projekta HZHB odn. HRHB u kojem nije bilo mjesta za Hrvate muslimane. Za njih je daleko više mjesta bilo pod stijegom NDH, nego ovim. Indiferentan sam prema ovoj zastavi. Normalno da si indiferentan kad si Musliman, zato nisi prema onoj zelenoj. Sve su to hrvatske zastave i zna se kome smetaju, onda je i zastava Republike Hrvatske politički projekt HDZ-a. Koliko nije bilo mjesta govori činjenica koliko je muslimana imalo taj grb na uniformi dok se nisu presvukli. Dobar dio ih je i poginuo pod tom zastavom dok im Srbin Alija Izetbegović nije isprao mozak.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

VUKsaJUGA
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 09:58   | 

| 

| 

bobanovski je napisao/la:  Zastava hrvatskog naroda u BiH, postavljena u Varešu pored spomenika s imenima 125 civilnih i vojnih žrtava nad kojima je Sveti Mihovil, srušena je. Naime, portal Ilijas.net objavio je kako se radi o provokaciji te se pozvao na brojne pozive na društvenim mrežama gdje se traži uklanjanje zastave. Župnik fra Leon Pendić potvrdio je kako se izgred dogodio tijekom noći uoči obilježavanja dana župe sv. Mihovila. "Jarbol nije izdržao ni deset dana otkako smo ga postavili jer se pokrenula hajka protiv njegova postavljanja. Netko je noćas srušio jarbol, potrgao hrvatsku zastavu i odnio je", rekao je župnik u Varešu. Pojasnio je kako se hrvatska zastava zajedno s papinskom dugi niz godina nalazi na samoj crkvi u  Varešu. "Niti za rata nije bilo ovako kao danas toliko hajke", upozorio je fra Leon sugerirajući da je to vjerojatno dovelo do rušenja jarbola s hrvatskim obilježjem. Posebno razočaravajućim ocijenio je što se to dogodilo uoči obilježavanja dana župe u srijedu.  Javno se na svom Facebook profilu oglasio i vareški sportaš Farik Muhić. ''Ja kao sportista i predstavnik naše države Bosne i Hercegovine i grada Vareša volio bi da znam koga prestavljam, Bosnu i Hercegovinu ili 'anam one tam'? Pošto bi skorije vrijeme trebao ići za Rusiju – Moscov na takmičenje pod zastavom Bosne i Hercegovine pa ne znam šta ću sad ponijeti. Kao što sam odlučio da se izjasnim javno povodom zakivanja zastave, isto tako sam kontaktirao i naše nadlažne'', napisao je dizač utega koji se i pohvalio na društvenim mrežama srušenom zastavom. Muhić je inače svjetski prvak u powerliftingu. - Pročitajte više na:  https://www.bljesak.info/vijesti/crna-k ... esu/360207Imal kakvog hapsenja, ili se tresla gora a rodio se mis ?  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

daramo
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:03   | 

| 

| 

| 

Barem su se iz HNS javili, Cvijanović ispred Devedesetke je isto osudio. Zašto Puljić šuti?  Mislim znamo, pati za imovinom a šuti kad mu je komšije uništavaju. 

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Burekspinat
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:35   | 

| 

Pridružen/a: 12 lis 2018, 20:35 Postovi: 256 Lokacija: Kut kafane

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Junuz Djipalo
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:40   | 

| 

Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39185 Lokacija: Gl. grad regije

| 

Evo ga na hrvatskom radiju i drži neku inačicu hrvatskog grba: http://radiobobovac.com/portal/index.ph ... -iz-varesaTa mržnja prema Hrvatima tamo gdje ih je malo raste. To je poput ovih naših pitbulova koji bi i srpske babe zatukli.  Zrelost nekog naroda i ljudi je upravo kad mogu zaštititi one koji su slabi od debila, bilo da su glupi kao što je čini mi se ovaj, bilo da su sadisti...  

_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Niko Komadina
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:44   | 

| 

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna

| 

Lars Dietrich je napisao/la: Zastava Hrvatskog naroda u BiH, teoretski tradicionalno obuhvaća i katolike i muslimane. Zastava koja ne nekoj ravni predstavlja i mene. Ovo su dvije opcije, sa prvim bijelim, i prvim crvenim polje.  Zastava HZ HB i HR HB. Ekskluzivan politički projekt HDZ koji uključuje isključivo rimo-katolike. Zastava političkog projekta.  Što je tu nejasno??? Sta je tebi nejasno? Zastava sa kojom se identificira 99% Hrvata u BiH bi trebala biti zamijenjena jos jednom zastavom sa kojom se narod ne identificira ( zastav sa prvim bijelim poljem u grbu, ljiljani, varta, zastava federacije, zastava srbih, zastava sfrj, zastava kj, zastava AU, osmanlijeske zastave...???  

_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Niko Komadina
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:49   | 

| 

| 

Lars Dietrich je napisao/la:  HRHB u kojem nije bilo mjesta za Hrvate muslimane. Za njih je daleko više mjesta bilo pod stijegom NDH, nego ovim. Indiferentan sam prema ovoj zastavi. Ne izmisljaj!!! Muslimani su bili u brojnim postrojbama HVO, ostali su tamo gdje SDA nije imala utjecaj na njih ili gdje je taj uthecaj na vrijeme otkriven. Inace bi slijedila ista izdaja kao i od muslimanskih pripadnika NDH 1943-45  

_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

Niko Komadina
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 10:51   | 

| 

| 

| 

Inace sve je ovo specijalni-hibridni rat muslimanskih obavjestajnih organizacija. Ubojstva povratnika, policajaca, skrnavljenje crkava i grobalja, skrnavljenje spomenika palim u proteklom ratu, medijske hajke,... 

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 

VUKsaJUGA
			 | 

Naslov: Re: U Varešu potrgana zastava hrvatskog naroda, "sportaš " Farik Muhić se javno hvali uništenjem  Postano: 28 ruj 2021, 11:22   | 

| 

| 

DrMag je napisao/la: Inace sve je ovo specijalni-hibridni rat muslimanskih obavjestajnih organizacija. Ubojstva povratnika, policajaca, skrnavljenje crkava i grobalja, skrnavljenje spomenika palim u proteklom ratu, medijske hajke,... A eto, ti kao neko ko ima dodira sa ljudima, malo veceg utjecaja u HR. Reci nam do kad ce nasi obavjestajci ispijat kavice uTkalcicevoj i bacit se malo na poso ?  Ako neznaju sta ce nazovi objasnit cu vam ja i koga i kako i gdje.  

| 

| 

| Vrh | 
			     | 

| 

| 
	Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
  | 

| 
		 |