HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 08:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 458 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: U Zagrebu svi složni: Dominacija Bošnjaka je problem, a ne “građansko” rješenje.
PostPostano: 18 pro 2020, 20:57 

Reconquista je napisao/la:

Mali podsjetnik kako EU u stvarnosti funkcionira.

Ali naravno jedino Hrvatska nema tamo ama baš nikakvog utjecaja iako se po priznanju Junckera Hrvatska nekad ponaša kao da je među zemljama osnivačicama.

Bit će sve uredu Bošnjani. :biceovodobro

To neće biti dovoljan instrument, jer su bošnjački političari otkantali EU odavno, to što im narod bježi nasotje riješiti tako da Muslimane zamijene muslimanima.

Vrh

Naslov: Re: U Zagrebu svi složni: Dominacija Bošnjaka je problem, a ne “građansko” rješenje.
PostPostano: 18 pro 2020, 20:58 

VBR ti je terminologija iz JNA. Danas koristimo SVLR (Samohodni višecijevni lanser raketa).

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 14:15 

Citat:
Enis Bešlagić opleo po 'političkim lešinarima': 'Tajkuni, kriminalci i moćnici truju svoj narod'

https://www.vecernji.hr/showbiz/enis-be ... komentiraj

Volim pročitati komentare kad krenu Bešlagići u Hrvatskoj s ublehama.

Pogotovo subotom kad nema GONG botova da pišu propagandne komentare pa se čuje glas naroda. Ali ne BiH naroda. :laugh

U prilog tezi da nitko više izvan Trokuta ne puši te njihove podvale...

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 14:20 

Kad smo kod tog smeća večernjaka baš san jutros čita ogavan tekst nekog Denisa Romca, koje smece. Takvo šta ni indexu ne priliči a ne navdno blago desnom domobranskom listu.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 14:27 

Preuzeli su oni večernji prije par godina pa krenuli gurati yugo drugove. Još malo pa će se cijela redakcija Ferala ponovno okupiti na večernjaku.

Ali čitatelji su naši. Ja samo komentare idem pogledat. A crvendaće kolumniste ni ne otvaram. Ignoriranje.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:21 

weasel je napisao/la:
Caleb-095 je napisao/la:

Dati pola države znači dozvoliti da se pola države odvoji ili prisajedini susjednoj državi. To se u slučaju BiH nije dogodilo. Nemoj lagat ovdje. Srbi imaju zajednicu opština, Hrvati neke kretenske kantone. Da bi se to osamostalilo treba pobijediti u ratu i pregaziti trećinu bošnačke BiH, i zauzeti Sarajevo. A i sam znaš da ako niste 90tih prošli, da tek sada nećete.

bla bla bla nije *** nego se pas posra tako bi ti na to tvoje rekli dalmatinci, možeš ti od dreka pravit pitu ali to je i dalje drek.
Srbi imaju efektivno pola Bosna gdje imaju svu vlast a vas i nas nema ni za lijek niti nas se išta pita, mi smo tu realnost prihvatili a vi očito niste.
Hrvati također drže vlast u dobrom dijelu federacije, koji smo držali u ratu i tu se vas također ne pita.

Alija je potpisao da je taj teritorij srpski i dao im je pečat na granice i institucije, a granice i institucije prije ili poslje voljom naroda tvore državu.

Odakle ti glupa ideja da bi Srbi napali Sarajevo? Briga njih za vas. Oni sutra sjednu i proglase samostalnost i vi bi morali pokrenuti rat da ih zadržite u BiH, takve snage nemate samo bi još više dobili batina, ne ratuje prvi onaj koji se želi odvajat nego onaj koji želi spriječit odvajanje, a to ste vi.
Caleb-095 je napisao/la:

Kakav Zagreb, jadniče, RS vam je 70tak kilometara od metro zone Zagreba, a 10tak kilometara od Dubrovnika. Da nije bilo naše borbe, još bi više spušili. Ima vas tri puta više nego nas, imali ste otvorene granice, a još imate istočnu Slavoniju, i pod nosom su vam Srbi i dalje, a nama nešto pričate.
Mi smo izgubili na dan početka rata kad je praktički čitava BiH bila pod srpskom čizmom, pa smo dogurali na trećinu BiH i sa te strane nema govora o našem porazu, već herojskom otporu. Ne bi nas ni za 10 godina svladali. Danas mogu samo žaliti za propuštenom šansom koju nikada neće više dobiti. Kad ukinete demokratiju i ljudska prava u Evropi i svijetu, i suzbijete SAD, onda ćete imati komunističku konstitutivnost i fašizam nejednakih ljudi i nejednake vrijednosti glasa. A to je nikad, a možda ni tad. Kažite više tim vašima da nam ne dolaze i ne traže ništa, jer će dobiti od šake do lakta.

Vaša borba je bila korisna nama kao topovsko meso, meni je žao svih ljudi koje je vaša infantilna politika poslala u smrt ali što ja tu mogu. Mi smo nezavisna država sa vojskom i Srbi da se usude prijeći Dunav ili Unu i Savu dobili bi teške batine.

A za katastrofalni prvi mjesec rata je kriv Alija koji se zanosio idejom da će od JNA napravit bosansku vojsku, odbijao je savezništvo s Hrvatima do 1995. i to vas je koštalo. Lik u prvih mjesec dana rata ispuši 40% Muslimanskog teritorija i vi ga slavite kao oca nacije. :ucelo

Tko vas je vodio dobro ste i prosli.

I shvati za kraj te vaše floskule o fašizmu i konstitutivnosti i komunizmu nas ne zanimaju, vi ste potpisali dayton i washington vaših je 23% teritorija, zna se dogovoren ustroj BiH.

Dakle imate dvije opcije, napustite BiH sa filđanom i imate 100% svoju državu bez Srba i Hrvata ili nas trpite u BiH.

Rat vam se ne isplati zato što ste daleko najslabiji.

Srbi su držali na Kosovu svu vlast efektivno i brutalno preko 80 godina, a Kosovo nije bilo ni država sa tradicijom, već u najboljem slučaju autonomna pokrajina. Jedan pogrešan potez ih je koštao gubitka Kosova i smanjenja prostora gdje Srbi žive na 10% Kosova. Hrvati u Šumskoj su statistička greška svojom voljom, ali Bošnjaci nisu ni sa privatnim vlasništvom nad zemljom, niti brojnošću koja možda sada nije kvantitativno velika, ali jeste kvalitativno. Dovoljno velika da Dodik nazove Bošnjake povratnike na Drinu okupatorima. O Sarajevu i našim teritorijalnim trvenjima sa Srbima ne znaš ništa. Sarajevo je jedna od tačaka gdje u toj milisekundi kada nešto pokušaju izbija rat. Ne moraš mi vjerovati, ali nije me ni briga šta vi lupetate o onom što ne poznate. Ko će i gdje sada dobiti batine u ratu to ne odlučuješ ti. Mi jesmo najmanji u bivšoj državi, ali na nivou BiH smo sve, ali nismo vojno slabi.
Hrvatska je teritorijalno nedovršena država i bila bi nedovršena i apsurdna i kao Banovina. Dok god postoje Srbi u vašem mekom trbuhu, nikada nećete biti sigurni, a na dobrom ste putu da zakuhate sa Bošnjacima isto kao i sa Srbima. U Daytonu je potpisano i da će BiH biti funkcionalna država koja poštuje međunarodne konvencije u evro-atlantskoj zajednici, čega je provođenje garant bio OHR, pa nije. Tako da ugovor koji nije ispunjen više ne važi. Dayton je mrtav, ali se niko još ne usuđuje to reći. Priča o ukidanju OHR-a nije ništa drugo nego priča o ukidanju Daytona. Ako je alternativa filđan Bosna razbijena na dvije enklave, nama se rat toliko isplati da tome nema kraja. Nema naroda kome se danas rat toliko isplati nego Bošnjacima ako ih se pritjera uza zid. Mi smo i 92 od naroda koji je bio spreman za odstrijel i imao 100% okupiranu zemlju, i nije imao vojsku dogurali do naroda koji ima savršeno jezgro vojske, vojnu industriju koja raste i krećemo sa slobodnih trećine zemlje u nove pobjede. Ako ništa možemo dovoljno krompira, mesa i voća uzgojiti da ne budemo gladni u ratu. Ništa vi ne razumijete i srljate u katastrofu.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:25 

Vidi pöturice on ima dosta krumpira alo pozdravlja te 21.st.

Poremećeni ste, okruzeni ste s nekih 4 i po milijuna hrvata i 8 milijuna srba, kome se vi prijetite debili. Šta mislite da cemo mirno gledat vaše divljanje.

Bring it on turčine.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:26 

U istoj rečenici piše da imaju krumpira da ne budu gladni i prijeti Hrvatima s ratom.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:27 

Caleb-095 je napisao/la:
weasel je napisao/la:

bla bla bla nije *** nego se pas posra tako bi ti na to tvoje rekli dalmatinci, možeš ti od dreka pravit pitu ali to je i dalje drek.
Srbi imaju efektivno pola Bosna gdje imaju svu vlast a vas i nas nema ni za lijek niti nas se išta pita, mi smo tu realnost prihvatili a vi očito niste.
Hrvati također drže vlast u dobrom dijelu federacije, koji smo držali u ratu i tu se vas također ne pita.

Alija je potpisao da je taj teritorij srpski i dao im je pečat na granice i institucije, a granice i institucije prije ili poslje voljom naroda tvore državu.

Odakle ti glupa ideja da bi Srbi napali Sarajevo? Briga njih za vas. Oni sutra sjednu i proglase samostalnost i vi bi morali pokrenuti rat da ih zadržite u BiH, takve snage nemate samo bi još više dobili batina, ne ratuje prvi onaj koji se želi odvajat nego onaj koji želi spriječit odvajanje, a to ste vi.

Vaša borba je bila korisna nama kao topovsko meso, meni je žao svih ljudi koje je vaša infantilna politika poslala u smrt ali što ja tu mogu. Mi smo nezavisna država sa vojskom i Srbi da se usude prijeći Dunav ili Unu i Savu dobili bi teške batine.

A za katastrofalni prvi mjesec rata je kriv Alija koji se zanosio idejom da će od JNA napravit bosansku vojsku, odbijao je savezništvo s Hrvatima do 1995. i to vas je koštalo. Lik u prvih mjesec dana rata ispuši 40% Muslimanskog teritorija i vi ga slavite kao oca nacije. :ucelo

Tko vas je vodio dobro ste i prosli.

I shvati za kraj te vaše floskule o fašizmu i konstitutivnosti i komunizmu nas ne zanimaju, vi ste potpisali dayton i washington vaših je 23% teritorija, zna se dogovoren ustroj BiH.

Dakle imate dvije opcije, napustite BiH sa filđanom i imate 100% svoju državu bez Srba i Hrvata ili nas trpite u BiH.

Rat vam se ne isplati zato što ste daleko najslabiji.

Srbi su držali na Kosovu svu vlast efektivno i brutalno preko 80 godina, a Kosovo nije bilo ni država sa tradicijom, već u najboljem slučaju autonomna pokrajina. Jedan pogrešan potez ih je koštao gubitka Kosova i smanjenja prostora gdje Srbi žive na 10% Kosova. Hrvati u Šumskoj su statistička greška svojom voljom, ali Bošnjaci nisu ni sa privatnim vlasništvom nad zemljom, niti brojnošću koja možda sada nije kvantitativno velika, ali jeste kvalitativno. Dovoljno velika da Dodik nazove Bošnjake povratnike na Drinu okupatorima. O Sarajevu i našim teritorijalnim trvenjima sa Srbima ne znaš ništa. Sarajevo je jedna od tačaka gdje u toj milisekundi kada nešto pokušaju izbija rat. Ne moraš mi vjerovati, ali nije me ni briga šta vi lupetate o onom što ne poznate. Ko će i gdje sada dobiti batine u ratu to ne odlučuješ ti. Mi jesmo najmanji u bivšoj državi, ali na nivou BiH smo sve, ali nismo vojno slabi.
Hrvatska je teritorijalno nedovršena država i bila bi nedovršena i apsurdna i kao Banovina. Dok god postoje Srbi u vašem mekom trbuhu, nikada nećete biti sigurni, a na dobrom ste putu da zakuhate sa Bošnjacima isto kao i sa Srbima. U Daytonu je potpisano i da će BiH biti funkcionalna država koja poštuje međunarodne konvencije u evro-atlantskoj zajednici, čega je provođenje garant bio OHR, pa nije. Tako da ugovor koji nije ispunjen više ne važi. Dayton je mrtav, ali se niko još ne usuđuje to reći. Priča o ukidanju OHR-a nije ništa drugo nego priča o ukidanju Daytona. Ako je alternativa filđan Bosna razbijena na dvije enklave, nama se rat toliko isplati da tome nema kraja. Nema naroda kome se danas rat toliko isplati nego Bošnjacima ako ih se pritjera uza zid. Mi smo i 92 od naroda koji je bio spreman za odstrijel i imao 100% okupiranu zemlju, i nije imao vojsku dogurali do naroda koji ima savršeno jezgro vojske, vojnu industriju koja raste i krećemo sa slobodnih trećine zemlje u nove pobjede. Ako ništa možemo dovoljno krompira, mesa i voća uzgojiti da ne budemo gladni u ratu. Ništa vi ne razumijete i srljate u katastrofu.

Krenite onda u rat :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:28 

Proizvodit ce *** kad ne bi bilo uvoza, RH i Srbija im lako začepe granicu, mogu proizvodit metke od svojih govana. Doduše brzo bi zavladala glad pa bi tanko srali.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:29 

Mladež bi naš i nije tako ratoborna, ali imaju dozu strpljivosti, trpljivo čekaju u redu za vizu za EU, baš onako organizirano i uredno stoje u redu. Za svaku pohvalu.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:29 

Imate rezerve hrane za 2 tjedna majmune. Nakon toga ramazan. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:36 

Naša Kvačica je napisao/la:
Caleb-095 je napisao/la:

Da ste vi mogli rasturiti Bosnu, vi bi to 1993 već učinili. A i čini mi se da si malo zaboravio ko je dao najveći doprinos raspadu Srboslavije. Za visoko prvo mjesto se bore Srbi i Hrvati. Tu državu niti smo stvarali, niti je kad bila naša, niti smo se pretrgli da je rasturimo. Rasturanje tuđih država i života je ipak Srpsko-Hrvatski specijalitet. Srboslavija je bila molekul pa se mogla rasturiti, a Bosna je atom i kad cijepaš atome dobiješ nuklearnu eksploziju u političkom i vojnom smislu. Ovaj puta preko leđa svih, a ne samo Bošnjaka. Vaše rasturanje BiH je kao majmun sa pištoljem. Puca na sve strane, a može i samog sebe ubiti.

Neka puca, možda bude nuklearno, možda i sami sebe ubijemo, ali idemo u to. :palacgore1

Tako je. Kao kockar koji gubi, ali se ne može više zaustaviti. Samo još jedan ulog, pa samo još jedan. To je političko samoubistvo.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:38 

Pa vi prakticirate Martingale. Imamo temu i o tome.

Bošnjačka politika zadnjih 30 godina je u osnovi martingal strategija klađenja
topic18898.html?hilit=martingale

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:40 

Mi i zelim da ste šta luđi i radikalniji, da komplet našu javnost okrenite protiv sebe a da i zapad digne ruke od vas. Nama ni ne paše kad glumite da ste normalni i civilizirani. Tako da, samo dajte, šta luđe i radikalnije

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:44 

Kod njih postoji samo genocid i ovo što je trenutno. 25 godina između njihovih sranja za njih ne postoje.
I tu su se grdo zajebali, jer su mislili da ni drugi to neće pratiti i paziti šta rade.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:46 

Caleb-095 je napisao/la:

Ne mogu da vjerujem što čitam.

Ti prvi bi gledao da u slučaju rata ne mrdneš iz Sarajeva ili dijaspore i da za tebe i tvoja naprđivanja ginu tuđa djeca, ilegalni migranti, bošnjačka manjina u RS i HB i teroristi sa svih strana svijeta. Da Bog da rat tebi ali samo u tvojoj kući.

Ono što bi bila razlika od devedesetih je da bi vi morali napadati. Možda i na dva jasna i velika fronta u isto vrijeme i dva hermetička obruča sa jačom pozadinom.

Ako misliš da imate snage za napad i da ste dovoljno skoncentrirani, samo krenite da se raspršite. Za koga ćete ginuti ? Za BiH koju jeftino kupuju Arapi, Turci i ovi novi domaći begovi koji ne daju više od osam stoja za mjesec ropskog rada.

Nego, umij se hladnom vodom i razmisli malo. Sita je raja graha, krumpira i riže. Zato bježi odavde i bez rata.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:48 

Ne misle oni ništa. Nemaju tu sposobnost očito. Zajebali su se gadno.
Uskoro će sve to doć na naplatu ali kao što već rekoh, ne žuri nam se nigdje, svakim danom HV jači, Muslimani slabiji, siromašniji i malobrojniji, udio Hrvata u BiH veći.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:51 

Burbon je napisao/la:

Sta bi tribali odšutit i nafino s ovom bälijom koji vriđa hrvatsku naciju? Ko tebe kamenom izrašetaj ga kalašem.

Ako i kad bude vrijeme za rafalanje onda ćemo tako. Sada je vrijeme lijepog pričanja na forumima. :biceovodobro

Brzo ste prošli put od lijepog pričanja, ustaljenih prijetnji raspadom BiH, a time i istrebljenja Bošnjaka do rafalanja. Dovoljno je desetak postova da vam se podastru činjenice i već ste u ratničkom modusu. Toliko daleko ste udaljeni od realnosti. Da ste realni uvidjeli biste kuda vas guraju vaši političari, posebno Čović i znali biste da vas je pretvorio u sitniš za potkusurivanje. Namjesto jednog, stvorio vam je dva neprijatelja, a nema vas pod smokvu da stanete na većini teritorija koje kontrolišete. Ima i lakših načina da se samoubijete. Niti imate mladost spremnu na produženo umiranje za bezvrijedne pustahije po Bosni. BiH je 70% dijelom bezvodna kamena pustoš, a i tamo gdje ima zemlje, vode je jako malo, sunca još manje i malo šta može da raste. Mala je nagrada za prolivanje krvi. Ostaje samo samozavaranje. Vas i Srba i Rusa 300 miliona. Sve će doći na svoje. Sve što je bolesno, će umrijeti, a zdravo ostati. Kao i uvijek.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 15:54 

Caleb-095 je napisao/la:

Ako i kad bude vrijeme za rafalanje onda ćemo tako. Sada je vrijeme lijepog pričanja na forumima. :biceovodobro

Brzo ste prošli put od lijepog pričanja, ustaljenih prijetnji raspadom BiH, a time i istrebljenja Bošnjaka do rafalanja. Dovoljno je desetak postova da vam se podastru činjenice i već ste u ratničkom modusu. Toliko daleko ste udaljeni od realnosti. Da ste realni uvidjeli biste kuda vas guraju vaši političari, posebno Čović i znali biste da vas je pretvorio u sitniš za potkusurivanje. Namjesto jednog, stvorio vam je dva neprijatelja, a nema vas pod smokvu da stanete na većini teritorija koje kontrolišete. Ima i lakših načina da se samoubijete. Niti imate mladost spremnu na produženo umiranje za bezvrijedne pustahije po Bosni. BiH je 70% dijelom bezvodna kamena pustoš, a i tamo gdje ima zemlje, vode je jako malo, sunca još manje i malo šta može da raste. Mala je nagrada za prolivanje krvi. Ostaje samo samozavaranje. Vas i Srba i Rusa 300 miliona. Sve će doći na svoje. Sve što je bolesno, će umrijeti, a zdravo ostati. Kao i uvijek.

Jel ti pricas o Muslimanima ili o kome?

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 16:02 

Mongloidu jebe te matematika nas je 4 i po milijuna. Shvatite da mi želimo da ste šta luđi i agresivniji triba nam to. Vi ste pred nestajanjem i izolirani od svita ne mi.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 16:03 

Pro bono je napisao/la:
Caleb-095 je napisao/la:

Ne mogu da vjerujem što čitam.

Ti prvi bi gledao da u slučaju rata ne mrdneš iz Sarajeva ili dijaspore i da za tebe i tvoja naprđivanja ginu tuđa djeca, ilegalni migranti, bošnjačka manjina u RS i HB i teroristi sa svih strana svijeta. Da Bog da rat tebi ali samo u tvojoj kući.

Ono što bi bila razlika od devedesetih je da bi vi morali napadati. Možda i na dva jasna i velika fronta u isto vrijeme i dva hermetička obruča sa jačom pozadinom.

Ako misliš da imate snage za napad i da ste dovoljno skoncentrirani, samo krenite da se raspršite. Za koga ćete ginuti ? Za BiH koju jeftino kupuju Arapi, Turci i ovi novi domaći begovi koji ne daju više od osam stoja za mjesec ropskog rada.

Nego, umij se hladnom vodom i razmisli malo. Sita je raja graha, krumpira i riže. Zato bježi odavde i bez rata.

Ne poznaš me. Nisam ni prošli put bježao iz BiH, a rat je bio 4 godine pakla. Danas kada imamo oružja u izobilju i vojsku koja je etnički čista, ne idem ja nigdje. Kucnuo je čas ovakvih kao ja. Moje mjesto je sa mojim narodom. Kakav će biti rat, ja sada ne bih, ali novi rat nikada nije kao stari. Sada su prije svega BH Hrvati u ranjivoj poziciji u tjesnacu između dva neprijatelja. Ispali su najgluplji. Istorija ne oprašta. Žao mi je prije svega običnih ljudi Hrvata katolika koji to nisu zaslužili. Ipak nisu, ma ko šta mislio.
Kada nosiš muslimansko ime i imaš dvije čiste u glavi nemaš se kuda iseliti u kršćansku Evropu da tamo čekaš nezaštićen kad ćete u logor strpati kao Jevreja. Naša jedina šansa je BiH. Nema Mujo i Haso kuda bježat. O Turskoj neću da govorim, prepuna je i tamo smo nedobrodošli. Nama je ili vojnički opstati ili nestati. Biće to veliki razračun, a vi vidite možete li savladati milion i po fanatičnih ljudi koji nemaju kuda i imaju vojno iskustvo.
Ne brinite se vi za nas, mi koji smo ostali smo se snašli i dobro živimo. Neka ide ko god u BiH ne vidi budućnost. Ja vidim i imam i sadašnjost i budućnost.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 16:04 

Trolaš temu majmune.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 16:08 

Mujo o koja dva neprijatelja ti pričaš? Hrvatska i Srbija nikad u boljim odnosima. Hrvati i Srbi u BiH u koaliciji. Vi ste okruženi sa dva neprijatelja ne mi.
O kojoj etnički čistoj vojsci pričaš? Onoj kojoj je Dodik vrhovni zapovjednik? O kojem oružju? Onom zahrđalom iz 90ih koje je i onda bilo zastarjelo? Kojih se pol nalazi u RS i HB?
Nemaju Mujo i Haso gdje bježat? Ode ih već stotine tisuća u Njemačku, Švedsku, Kanadu, Australiju za vrijeme mira, kolko bi ih tek otišlo da nekakvu mobilizaciju napravite za samoubilačku invaziju?
Naravno, neka ide tko god u BiH ne vidi budućnost. Po zadnjim anketama 82% muslimanskih školaraca je to izjavilo da ne vidi i da seli čim završe škole. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 19 pro 2020, 16:11 

To to Mujo, takve vas volimo, lude i neracionalne. Samo navalite, sami protiv svih.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 458 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Gaugamela93, Teuton, Tomba17 i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: