|
|
Stranica: 47/70.
|
[ 1729 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:44 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zato što se plaše da ne poludite pa se počnete raznositi. Takijaju vas i raseljavaju. Svako će uzeti sebi po malo i ode pola Bosne u Srbiju a pola u Hrvatsku.
Potencijalni bombaši samoubice nemaju veze s tim. Zamisli da EU ne može donijeti neku odluku dok je ne odobri Bakir Izetbegović, Šefik Džaferović, Elmedin Konaković ili Nermin Nikšić, svejedno ko bio na vlasti. Zamisli npr. da vanjska politika EU zavisi o dobroj volji tamo nekih Bosnian Muslims'a. Jednostavno nezamislivo. Da, u pravu si, to ne bi imalo smisla i to bi bio kraj EU. Ali, padne li vam ikad na pamet biti normalni i surađivati sa drugima? Kakvu korist imate od te neurotičnosti?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:46 |
|
|
WestPoint je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zanimljivo razmišljanje, posebno kad se uzme u obzir da se zaista kolektivno useljavate u Njemačku. Možda je sve to smišljeno.  BK objavila da vas je 350 tisuća. I to je napuhano do nebesa, i imate loš prosjek godina za reprodukciju. Doslovce izumirete, i radujete se iseljavanju Bošnja. I nećemo se svi iseliti u Njemačku, nama je kao društvu i korisno da odu svi koji nisu 1000% uz projekat BiH. Dok god postoji NS, NiP i SDP nije nas dovoljno otišlo. Imati svoju državu nije za svakoga. Moraš biti fanatik da to očuvaš i napreduješ. Neće Larse svaka glupost koju izvališ postati istina samo zato jer je kažeš samouvjereno ili ponoviš bezbroj puta. Zapravo stvari ostanu iste bez obzira što kažeš. 
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: BiH dobija uvjetni status kandidata sutra.
Status kandidata koji će biti aktiviran nakon što se izmijeni izborni zakon. To je novi uvjet EU. Koga tačno lažeš?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:51 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Naša Kvačica je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Potencijalni bombaši samoubice nemaju veze s tim. Zamisli da EU ne može donijeti neku odluku dok je ne odobri Bakir Izetbegović, Šefik Džaferović, Elmedin Konaković ili Nermin Nikšić, svejedno ko bio na vlasti. Zamisli npr. da vanjska politika EU zavisi o dobroj volji tamo nekih Bosnian Muslims'a. Jednostavno nezamislivo. Da, u pravu si, to ne bi imalo smisla i to bi bio kraj EU. Ali, padne li vam ikad na pamet biti normalni i surađivati sa drugima? Kakvu korist imate od te neurotičnosti? Hajde iskreno mi odgovori, da smo najkooperativniji narod na svijetu, ali da ostanemo muslimani, da li misliš da bi EU prihvatila takvu BiH?
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:53 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
dzamijas je napisao/la: Hajde iskreno mi odgovori, da smo najkooperativniji narod na svijetu, ali da ostanemo muslimani, da li misliš da bi EU prihvatila takvu BiH? I da li bi nas Srbi i Hrvati prihvatili za susjede?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:55 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da, u pravu si, to ne bi imalo smisla i to bi bio kraj EU.
Ali, padne li vam ikad na pamet biti normalni i surađivati sa drugima? Kakvu korist imate od te neurotičnosti?
Hajde iskreno mi odgovori, da smo najkooperativniji narod na svijetu, ali da ostanemo muslimani, da li misliš da bi EU prihvatila takvu BiH? Ma jok. Ližete im šupak maksimalno a oni vas ponižavaju sa jednom Moldavijom Jel Moldavija ispunila 14 principa? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:56 |
|
|
dzamijas je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Hajde iskreno mi odgovori, da smo najkooperativniji narod na svijetu, ali da ostanemo muslimani, da li misliš da bi EU prihvatila takvu BiH? I da li bi nas Srbi i Hrvati prihvatili za susjede? Pa bi. Jebaji vas, bilo i dosadno bez vas. A i lepo pevate u Zvezdama Granda. Al pod uslovom da se unormalite i uzmete ono što vam nudimo. Republjik 24%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: I da li bi nas Srbi i Hrvati prihvatili za susjede? Pa bi. Jebaji vas, bilo i dosadno bez vas. Al pod uslovom da se unormalite i uzmete ono što vam nudimo. 24% Pa to je to, kad kažete kooperativnost, vi mislite na kapitulaciju. Upravo tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 22:59 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa bi. Jebaji vas, bilo i dosadno bez vas. Al pod uslovom da se unormalite i uzmete ono što vam nudimo. 24%
Pa to je to, kad kažete kooperativnost, vi mislite na kapitulaciju. Upravo tako. Pa da. Morate biti svjesni svoga stanja. A ne budale ko Alija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:01 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa bi. Jebaji vas, bilo i dosadno bez vas. Al pod uslovom da se unormalite i uzmete ono što vam nudimo. 24%
Pa to je to, kad kažete kooperativnost, vi mislite na kapitulaciju. Upravo tako. A šta je kooperativnost za vas? Da dozvolite Srbima da ostanu nakon što ukinete Srpsku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:04 |
|
|
sev je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Pa to je to, kad kažete kooperativnost, vi mislite na kapitulaciju. Upravo tako. A šta je kooperativnost za vas? Da dozvolite Srbima da ostanu nakon što ukinete Srpsku? Da i jedni i drugi i treći prestanemo govoriti o unitarnoj državi, trećem entitetu ili otcjepljenju RS, a da se SVI posvetimo temama koje se odnose na stvarni život ljudi koji ovdje žive. I ne, nije ovo floskula, nego zaista tako mislim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:06 |
|
|
dzamijas je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Hajde iskreno mi odgovori, da smo najkooperativniji narod na svijetu, ali da ostanemo muslimani, da li misliš da bi EU prihvatila takvu BiH? I da li bi nas Srbi i Hrvati prihvatili za susjede? Naravno da da, na oba pitanja.
1370 of 2558 - 53.56%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:06 |
|
|
dzamijas je napisao/la: sev je napisao/la: A šta je kooperativnost za vas? Da dozvolite Srbima da ostanu nakon što ukinete Srpsku?
Da i jedni i drugi i treći prestanemo govoriti o unitarnoj državi, trećem entitetu ili otcjepljenju RS, a da se SVI posvetimo temama koje se odnose na stvarni život ljudi koji ovdje žive. I ne, nije ovo floskula, nego zaista tako mislim. Ali nećemo mi da živimo sa vama. Hoćemo sa svojim narodom. Koji će nam kurac Bakir, Genjac, Šaban i ostali? Urazumi se. Živi svoj život mimo nas. Neće Bijeljina nikad više biti Bosna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:07 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Da i jedni i drugi i treći prestanemo govoriti o unitarnoj državi, trećem entitetu ili otcjepljenju RS, a da se SVI posvetimo temama koje se odnose na stvarni život ljudi koji ovdje žive. I ne, nije ovo floskula, nego zaista tako mislim. Ne, vi nikada nećete postati normalni. Proći će sto godina a vi ćete koristiti svaku priliku da nas sapletete i oštetite. Hvala, doviđenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:08 |
|
|
|
E onda zaboravite na kooperativnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:08 |
|
|
dzamijas je napisao/la: E onda zaboravite na kooperativnost. Pa zaboravi ti na normalan život, patićeš se i opet ostati bez BiH. Moli boga da ti ostane 24%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:09 |
|
|
|
Koga briga za vašu kooperativnost? Već ti je objašnjeno. Čeka se da iselite ili 5 minuta u kojima se zapad neće miješat u BiH. Što od toga dođe prije. To je to.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:09 |
|
|
dzamijas je napisao/la: E onda zaboravite na kooperativnost. Naravno. Ostavite nas na miru jednom za svagda. Na vašem jeziku kooperativnost znači odustajanje od sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:10 |
|
|
dzamijas je napisao/la: sev je napisao/la: A šta je kooperativnost za vas? Da dozvolite Srbima da ostanu nakon što ukinete Srpsku?
Da i jedni i drugi i treći prestanemo govoriti o unitarnoj državi, trećem entitetu ili otcjepljenju RS, a da se SVI posvetimo temama koje se odnose na stvarni život ljudi koji ovdje žive. I ne, nije ovo floskula, nego zaista tako mislim. Pa to vam je Vučić (na stranu šta mislim o njemu inače) nudio više puta, a vi zapeli puco po Sarajevu, puco po Sarajevu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:10 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koga briga za vašu kooperativnost? Već ti je objašnjeno. Čeka se da iselite ili 5 minuta u kojima se zapad neće miješat u BiH. Što od toga dođe prije. To je to. Ali evo ja neću seliti. Tu sam i čekam vas. I stotine hiljada drugih poput mene. Iseljavaju kukavice koje odustaju na prvoj prepreci. Ne trebaju nam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:12 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Koga briga za vašu kooperativnost? Već ti je objašnjeno. Čeka se da iselite ili 5 minuta u kojima se zapad neće miješat u BiH. Što od toga dođe prije. To je to. Ali evo ja neću seliti. Tu sam i čekam vas. I stotine hiljada drugih poput mene. Iseljavaju kukavice koje odustaju na prvoj prepreci. Ne trebaju nam. Džaba čekaš, nećemo ti doći. Ne treba nam vaših 24%. Samo ćemo prvom prilikom otcjepiti RS. A ti stisni muda pa uđi u RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ali evo ja neću seliti. Tu sam i čekam vas. I stotine hiljada drugih poput mene. Iseljavaju kukavice koje odustaju na prvoj prepreci. Ne trebaju nam. Džaba čekaš, nećemo ti doći. Ne treba nam vaših 24%. Samo ćemo prvom prilikom otcjepiti RS. A ti stisni muda pa uđi u RS. Svejedno, Bihać ili Prijedor, Tuzla ili Zvornik, Mostar ili Trebinje, meni je to sve isto. Za svaki bih dao život.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:14 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Džaba čekaš, nećemo ti doći. Ne treba nam vaših 24%. Samo ćemo prvom prilikom otcjepiti RS.
A ti stisni muda pa uđi u RS.
Svejedno, Bihać ili Prijedor, Tuzla ili Zvornik, Mostar ili Trebinje, meni je to sve isto. Za svaki bih dao život. Ok. Daj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 22 lip 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85629 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: Koga briga za vašu kooperativnost? Već ti je objašnjeno. Čeka se da iselite ili 5 minuta u kojima se zapad neće miješat u BiH. Što od toga dođe prije. To je to. Tako je.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|