|
|
Stranica: 53/70.
|
[ 1729 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:27 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
WestPoint je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ajde reci u američkoj ambasadi da se osjećaš kao Amerikanac, i da ti daju državljanstvo. Da sam se rodio u Kanadi, da mi je maternji američki engleski, a orijentacija američka, zatražio bih, i da znaš da im daju bez problema. I obratno, još od vremena rata za neovisnost. Ili Nijemci Austrijancima i obratno. Rodiš se u srcu hrvatstva sa svim hrvatskim sem trenutačnom religijom, i nisi Hrvat, već pazi musliman ili Bošnjak, može i Turčin/****** za sladokusce. To ti je kad živiš u epohi vjerskih ratova i zavada.  Ti ničim nisi dokazao da si Hrvat.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: I ti bi htio u EU s kokardom i usranom bradom? Ne može.
Može. Eno Hameričkog hambasadora svake godine na Četničkom skupu u Srbiji. Jedino vi ne možete u EU. Rampa. Ni jebenu kandidaturu vam ne daju. Turcima su dali još kad je Tito bijo živ a vama ništa.  Srbija još nije u EU. Ako uđe, to se ukida.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:29 |
|
|
|
Muslimani, šta mislite ko vas blokira? Ja sam mislio da će blokirati SLO, HR, Orban... al jok. Oni vas podržavaju. Ko vas onda blokira? Neki prijatelj? Zlokobno...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:30 |
|
|
|
Zna se red. Nije to Rusija da može kako god. Da je vas unormaliti, išlo bi to puno brže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:35 |
|
|
storarare je napisao/la: WestPoint je napisao/la: Da sam se rodio u Kanadi, da mi je maternji američki engleski, a orijentacija američka, zatražio bih, i da znaš da im daju bez problema. I obratno, još od vremena rata za neovisnost. Ili Nijemci Austrijancima i obratno. Rodiš se u srcu hrvatstva sa svim hrvatskim sem trenutačnom religijom, i nisi Hrvat, već pazi musliman ili Bošnjak, može i Turčin/****** za sladokusce. To ti je kad živiš u epohi vjerskih ratova i zavada.  Ti ničim nisi dokazao da si Hrvat. A krsni list? S čime je većina dokazala da su Hrvati? Sa krsnim listom. Nisu valjda svi bili specijalci u 4. gardijskoj ili potpisivali peticije za vrijeme Hrvatskog proljeća i ležali po jugoslavenskim zatvorima.
_________________ Za BiH i Hrvatsku u miru, dobru i zajedništvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85572 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani, šta mislite ko vas blokira? Ja sam mislio da će blokirati SLO, HR, Orban... al jok. Oni vas podržavaju. Ko vas onda blokira? Neki prijatelj? Zlokobno... Zanimljiva pitanja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:37 |
|
|
|
Ja BiH se zabrinuo da Srbija ima takve prijatelje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:54 |
|
|
WestPoint je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Imam genijalno rješenje za Larsa. Najprije se pokrsti, dobije domovnicu, a onda postane sekularni ateist ili što već zaista jest, spali krsni list, prestane biti katolik, a ostane mu domovnica.
Nema na čemu Larse, šalji dalje ateistima i agnosticima. Tako je. Dobra ideja. Mora to svećenik da provjeri prvo. Sumnjivo je to meni sve, ih, treba se čuvat nečastivog, dobri moj prika. Da ti ovo ne agitiraš za udar na obraz poštena kršćanskoga puka? Pa zar i ti sine Brute? Kakvog nečastivog, zar nisi ateist?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1367 of 2558 - 53.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:57 |
|
|
WestPoint je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ajde reci u američkoj ambasadi da se osjećaš kao Amerikanac, i da ti daju državljanstvo. Da sam se rodio u Kanadi, da mi je maternji američki engleski, a orijentacija američka, zatražio bih, i da znaš da im daju bez problema. I obratno, još od vremena rata za neovisnost. Ili Nijemci Austrijancima i obratno. Rodiš se u srcu hrvatstva sa svim hrvatskim sem trenutačnom religijom, i nisi Hrvat, već pazi musliman ili Bošnjak, može i Turčin/****** za sladokusce. To ti je kad živiš u epohi vjerskih ratova i zavada.  Malenkost, Kanađani nisu muslimani a ni Austrijanci.
1367 of 2558 - 53.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 10:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Džaferović od Michela jutros tražio da se kandidatski status dodijeli i BiH Smejem se a plakao BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /220623024  Čudi me nije zahtjevao i koristio riječi poput "mora" i "treba". 
1367 of 2558 - 53.44%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Milanović: Prilika da se jadnoj BiH da status kandidata, od nje rade otiračhttps://avaz.ba/vijesti/bih/752877/mila ... ade-otirac KING  Ono se uhvati jedne riječi u tekstu, a što je to rekao u kontekstu kuknjave za Hrvatima u BiH, jebo to. Tako vi sve vijesti pišete i čitate, samo ono što vam odgovara. Vjerujem kad čitaš RTRS portal da samo vidiš Milorad Dodik, Milorad Dodik, Milorad Dodik...što nije daleko od istine, Miloradov privatni portal rijetko šta drugo i napiše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:19 |
|
|
Otirač! 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:22 |
|
|
|
Ovakvoj BiH nije mjesto u EU. Tu mislim na sve narode i na svaki oblik ulaska. Mi u Evropi imamo mjesta samo da radimo tamo a treba nam još 100 godina da bi došli na neki nivo što se tiče korupcije, kulture, itd. Mogu nas pustiti ranije, kao i Srbiju ali lično ne bih volio da se to desi. Evo recimo da nas sutra prime ja bih umro od muke da moram slušati Fadila, Bakira ili ako hoćete šire i neke druge hrvatske i srpske političare iz BiH kako su oni nas uveli u Evropu, kako su vrijedno radili, ostvarili neke ciljeve. Ne bih mogao od muke i stida to podnijeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:22 |
|
|
Jadna BiH. Sa visine, iz EU i NATO, obrati se Predsjednik HR Alijinoj sirotinji...  Pomozite Alahovim slugama! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:26 |
|
|
Seirenje separatista Zabava za sirotinju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:30 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Seirenje separatista Zabava za sirotinju. Al sa pokrićem. Rampa se EU je rampa na dugi niz godina. Nije dnevnopolitički seir ko kod Alahovih sluga, "ha Bodo Veber hin reko vako hehehe!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Jadna BiH. Sa visine, iz EU i NATO, obrati se Predsjednik HR Alijinoj sirotinji...  Pomozite Alahovim slugama!  Jedan dan ih sapunira, drugi dan ih namirisava. Babysitter muslimana.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:40 |
|
|
Citat: Milanović: BiH treba kandidatski status, kad je happy hour svi piju jeftinije, a ne samo jedan Muje ne piju (javno). Bar tako kažu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Seirenje separatista Zabava za sirotinju. A kad vi seirite to je uredu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:52 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Seirenje separatista Zabava za sirotinju. A kad vi seirite to je uredu . Nepismen si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 11:52 |
|
|
Citat: Ipak, naglašava kako neki u EU godinama rade protiv Bosne i Hercegovine.
"Čak i da smo sami, imamo se pravo kao Hrvatska postaviti. Može Ukrajina? Ruše se svi kriteriji. Hajmo dati BiH najviše što možemo dati u ovome trenutku. Ko su ti koji su protiv? Njemačka diplomatija? Neka kažu. Godinama rade protiv BiH. Nisam slučajno spominjao dementore iz Harryja Pottera. BiH je zemlja koja je prepuštena sama sebi. I još moram slušati da sudjelujemo u komadanju BiH. Hrvatska je u ratu spasila BiH. Za nagradu čekali smo sto godina da uđemo u EU. Čije smo mi budale?", govori Milanović,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 12:03 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Ipak, naglašava kako neki u EU godinama rade protiv Bosne i Hercegovine.
"Čak i da smo sami, imamo se pravo kao Hrvatska postaviti. Može Ukrajina? Ruše se svi kriteriji. Hajmo dati BiH najviše što možemo dati u ovome trenutku. Ko su ti koji su protiv? Njemačka diplomatija? Neka kažu. Godinama rade protiv BiH. Nisam slučajno spominjao dementore iz Harryja Pottera. BiH je zemlja koja je prepuštena sama sebi. I još moram slušati da sudjelujemo u komadanju BiH. Hrvatska je u ratu spasila BiH. Za nagradu čekali smo sto godina da uđemo u EU. Čije smo mi budale?", govori Milanović, I ja se isto pitam? novovrijeme je napisao/la: Muslimani, šta mislite ko vas blokira? Ja sam mislio da će blokirati SLO, HR, Orban... al jok. Oni vas podržavaju. Ko vas onda blokira? Neki prijatelj? Zlokobno... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|