|
|
Stranica: 39/70.
|
[ 1729 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:15 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ćetnici seire, znači da je dobro  Vidim samouteha ti je na nivoLu. Jer prHosni Bosijanec uvek poHbedi ćĆak iako izgubi. Naravno da pobijedimo. Bosne je bilo, ima je i biće. A hajduci od danas do sutra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Pa kako je Hovl vaša poHbeda?⁸
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:20 |
|
|
|
Niste uspjeli u svojoj namjeri da nas pobijete, raselite i da rasturite BiH. Eto kako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
|
|
Mariooo je napisao/la: Što je narativ sa ekstremistima? Jel treba da te podsjetim šta pišete? Sanjate o velikim srbijama, o trenutku kad ćete opet nešto, likujete nad pobijenim, sprdate, relativizujete i da ne nabrajam...uglavnom se ponašate kao pravi prljavi četnici. I sad sam ja ekstremista? Ne gospodo bradate spodobe, samo dobijete što zaslužite. Pa ti je to čim Srbi ne Šene oko vas odmah su četnici.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
|
|
|
I stoci sitnog zuba je pobjeda kad je nabiju u tor.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:23 |
|
|
|
Stoka lojava. Do juĆe seiri kako je pitanje stotinke hulazak Baznie u EU. Sad ovakvu izjavu pretvara u poHbedu E svaka im takva bila . Ćud je muygurska smešna rabota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Što je narativ sa ekstremistima? Jel treba da te podsjetim šta pišete? Sanjate o velikim srbijama, o trenutku kad ćete opet nešto, likujete nad pobijenim, sprdate, relativizujete i da ne nabrajam...uglavnom se ponašate kao pravi prljavi četnici. I sad sam ja ekstremista? Ne gospodo bradate spodobe, samo dobijete što zaslužite. Pa ti je to čim Srbi ne Šene oko vas odmah su četnici. Ne, znam dosta Srba koji nisu četnici. Znam kako se ponašaju. Suprotno od tebe, recimo. 3AJE6 je napisao/la: I stoci sitnog zuba je pobjeda kad je nabiju u tor. Nabio vas je čoban u tor i slamu derete. Fino 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
|
|
|
Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save…
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:25 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:30 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor. Sad bez zajebancije, ja sam stvarno mislio da će “zapadni partneri” kao najpouzdaniji saveznici muslimana ubaciti “bosnu” u EU i NATO još jučer. Najbolji ste frendovi i non stop ih zivkate što i kako dalje, pa je prirodno misliti upravo to. Znači sad je muslimanima Pelješki ok zbog Neuma? Sami noviteti iz džamije. Još da mi je znati kakve oni točno imaju veze s Neumom osim što tu i tamo odu tamo na ekskurziju da se malo podaperu…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:31 |
|
|
|
Au . Prvi put da večiĆanstvena Bisera nije hizlobirala za bosianski tvar . Kad hona puHtuje moraju da hiznajme ceo Havion ,pa jun im se ne hisplati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:31 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: I stoci sitnog zuba je pobjeda kad je nabiju u tor. Nabio vas je čoban u tor i slamu derete. Fino  Ono kad si serbezli i rahat na 23% i razbaŚkaren sijećeš tubles na froncle za pohtpale, dok ti dijete čeka obrok u jedinoj javnoj dječijoj kuhinji u Evropi. Neprocjenjivo 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:33 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… Pa šta nienBaznia u NATO ima 4 godinice. Jel tako fžda ima NATO bza u BrĆko ,Tuzlu ,BanjaHluku i Trebinje Pa ne valjda zlatni ljiljan hlagao?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:35 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mariooo je napisao/la: A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor. Sad bez zajebancije, ja sam stvarno mislio da će “zapadni partneri” kao najpouzdaniji saveznici muslimana ubaciti “bosnu” u EU i NATO još jučer. Najbolji ste frendovi i non stop ih zivkate što i kako dalje, pa je prirodno misliti upravo to. Znači sad je muslimanima Pelješki ok zbog Neuma? Sami noviteti iz džamije. Još da mi je znati kakve oni točno imaju veze s Neumom osim što tu i tamo odu tamo na ekskurziju da se malo podaperu… Hadis da hugura Bazniu u NaHto ! Ima Baznie.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:35 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mariooo je napisao/la: A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor. Sad bez zajebancije, ja sam stvarno mislio da će “zapadni partneri” kao najpouzdaniji saveznici muslimana ubaciti “bosnu” u EU i NATO još jučer. Najbolji ste frendovi i non stop ih zivkate što i kako dalje, pa je prirodno misliti upravo to. Znači sad je muslimanima Pelješki ok zbog Neuma? Sami noviteti iz džamije. Još da mi je znati kakve oni točno imaju veze s Neumom osim što tu i tamo odu tamo na ekskurziju da se malo podaperu… Zašto bi? Inicijativa da, ali nema razloga da ne insistiraju na ispunjenju uslova. Ne, Bošnjacima nije ok Pelješki zbog Neuma, jer je Neum u BiH. Interesi BiH se ogledaju i kroz interese Neuma. Naravno, vi ste bili za to da crkne BiH krava na uštrb hrvatske krave i ok. Šta da se radi. Pa većina gostiju što domaćih što iz dijaspore je bh što se tiče Neuma. Fino odeš i pitaš ih jesu došli da se podaperu. Nemoj nam glumiti heroja na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43922 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor. Nešto Mujo nije bio u interesu tvog Sejde koji ti obećao da nikada Hrvatska neće izgraditi most Pelješac preko Bosanskog mora.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:36 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nabio vas je čoban u tor i slamu derete. Fino  Ono kad si serbezli i rahat na 23% i razbaŚkaren sijećeš tubles na froncle za pohtpale, dok ti dijete čeka obrok u jedinoj javnoj dječijoj kuhinji u Evropi. Neprocjenjivo  Mi smo serbezli i rahat na 100% BIH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:38 |
|
|
storarare je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… Pa šta nienBaznia u NATO ima 4 godinice. Jel tako fžda ima NATO bza u BrĆko ,Tuzlu ,BanjaHluku i Trebinje Pa ne valjda zlatni ljiljan hlagao? Muslimani ulaze u EU i NATO na kamare svaki dan. Svaki dan se nekoliko alahovih robova dočepa vize za ulazak u EU i NATO . Baza nema, ali su dali Sejdi razduženu uniformu i poslali su oružanim snagama tzv BiH nekoliko muzičkih instrumenata da mogu svirati kurcu. Malolije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:39 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ono kad si serbezli i rahat na 23% i razbaŚkaren sijećeš tubles na froncle za pohtpale, dok ti dijete čeka obrok u jedinoj javnoj dječijoj kuhinji u Evropi. Neprocjenjivo  Mi smo serbezli i rahat na 100% BIH. Rahat ste na vaših 23%. Budete li bezobrazni ,vratiće mi se na granice jula 1995te.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:40 |
|
|
|
Baš je ovo fino što imate razloge za radost. Veselite se što BiH nije juće ušla u EU. Razlog za pod šator i zapjevati neku uz rakijicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:41 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Sad bez zajebancije, ja sam stvarno mislio da će “zapadni partneri” kao najpouzdaniji saveznici muslimana ubaciti “bosnu” u EU i NATO još jučer. Najbolji ste frendovi i non stop ih zivkate što i kako dalje, pa je prirodno misliti upravo to. Znači sad je muslimanima Pelješki ok zbog Neuma? Sami noviteti iz džamije. Još da mi je znati kakve oni točno imaju veze s Neumom osim što tu i tamo odu tamo na ekskurziju da se malo podaperu…
Zašto bi? Inicijativa da, ali nema razloga da ne insistiraju na ispunjenju uslova. Ne, Bošnjacima nije ok Pelješki zbog Neuma, jer je Neum u BiH. Interesi BiH se ogledaju i kroz interese Neuma. Naravno, vi ste bili za to da crkne BiH krava na uštrb hrvatske krave i ok. Šta da se radi. Pa većina gostiju što domaćih što iz dijaspore je bh što se tiče Neuma. Fino odeš i pitaš ih jesu došli da se podaperu. Nemoj nam glumiti heroja na forumu. Ma da upravu si Mi zaHboraHvili na hluku NeHum ,svaki dan huleću turski hradni brodovi. Kod jedna pobieda bosianaca . Hima Basnie .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:42 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ono kad si serbezli i rahat na 23% i razbaŚkaren sijećeš tubles na froncle za pohtpale, dok ti dijete čeka obrok u jedinoj javnoj dječijoj kuhinji u Evropi. Neprocjenjivo  Mi smo serbezli i rahat na 100% BIH. 100% ste serbezli i rahat, al na 23%. Dalje od toga ste serbezli u paralelnom univerzumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:43 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Sad bez zajebancije, ja sam stvarno mislio da će “zapadni partneri” kao najpouzdaniji saveznici muslimana ubaciti “bosnu” u EU i NATO još jučer. Najbolji ste frendovi i non stop ih zivkate što i kako dalje, pa je prirodno misliti upravo to. Znači sad je muslimanima Pelješki ok zbog Neuma? Sami noviteti iz džamije. Još da mi je znati kakve oni točno imaju veze s Neumom osim što tu i tamo odu tamo na ekskurziju da se malo podaperu…
Zašto bi? Inicijativa da, ali nema razloga da ne insistiraju na ispunjenju uslova. Ne, Bošnjacima nije ok Pelješki zbog Neuma, jer je Neum u BiH. Interesi BiH se ogledaju i kroz interese Neuma. Naravno, vi ste bili za to da crkne BiH krava na uštrb hrvatske krave i ok. Šta da se radi. Pa većina gostiju što domaćih što iz dijaspore je bh što se tiče Neuma. Fino odeš i pitaš ih jesu došli da se podaperu. Nemoj nam glumiti heroja na forumu. Gubiš se Muki. Jel Pelješki ok ili ne? U jednom tvom postu je ok, u drugom ne. Ne moram ih pitati da li su došli da se podaperu. Pročitao sam jučer članak koji je objavljen diljem 23%, a kojim se poziva naše susjede iz tamnog vilajeta da se ne šamponiraju ispod tuševa kraj plaže. Tuševi na plaži služe samo za ispiranje od soli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:45 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači “bosna” ne ulazi? Shokantno. Ajde ako ništa, ušla je u NATO i zaustavila je Pelješki most i plinovod ispod Save… A ti se nadao da ulazi? Slunto, pa valjda je Neumu bilo od interesa to za Pelješki. Nema veze, smijati se možeš i nazor. Znači Slovenačka inicijativa za prijem BiH u kandidaturu za EU nije uspjela iako je podršku dao i "Nizozemski list"? Čemu se sad nadate? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 21 lip 2022, 11:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43922 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Musliman može u EU sam ako plati ulaznicu od 7 eura. Akindžija Ajšin "Hrvat" Zlatko nam se nešto razoćarao u krstašku EU. “Neka EU kaže ako ima problem s većinskim muslimanskim stanovništvom u BiH” Zlatku EU mora reći, koga zanima šta će EU reći nek čeka pred hambasadom i pita, tamo će mu jasno reći da EU nema problema s muslimanima nego s Bosnom kakvu je zamišljaju Jasmin i Zlatko. https://www.bild.ba/lopovi-i-politika/n ... vom-u-bih/
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|