|
|
Stranica: 7/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:24 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 13:46 Postovi: 566 Lokacija: Red ispred hambasade
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:25 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 465 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
|
Trebao bi bit
_________________ Za gradžansku!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:25 |
|
|
|
Glrdam snimak. Zamisli neko ti upadne u kuću u 4 ujutro. Šta da je vlasnik kuće pucao.
Ovo je krivično djelo, vjerovatno se počinioci zato i ne oglašavaju, prpa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Glrdam snimak. Zamisli neko ti upadne u kuću u 4 ujutro. Šta da je vlasnik kuće pucao.
Ovo je krivično djelo, vjerovatno se počinioci zato i ne oglašavaju, prpa. Zamisli 10 momaka te sačeka u hodniku na ulazu u stan. Šta da je vlasnik stana bio Kažnjenik naoružan ko rambo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48203 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gazda je napisao/la: PCM je napisao/la:
Šta su objavili?
Imaš na FB klub navijača red army Mostar. Sad ne puštaju one vesele video uratke u fazonu Grand Parade.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:28 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3986 Lokacija: Stolni grad
|
PCM je napisao/la: Gazda je napisao/la: Imaš na FB klub navijača red army Mostar.
LOL ovaj video gdje njih par zamaskiranih kuću obilaze? Ja ne znam da bi ijedna navijačka skupina ovo objavila, za one koji ne kuže taj svijet, ovo je kao da kartel javno objavi snimak kako ih drugi kartel potkrada. Uz to ispadaju pichkice koje se javno žale, kao gledajte šta su napravila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8480 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Đaba su molerisali.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:38 |
|
|
PCM je napisao/la: zet je napisao/la:
Čemu biti drčan? Treba napraviti upecatljiv i dugorocno mudar potez. Nesto sto ce ostati u njihovoj svijesti zauvijek zapisano. Odmah sve zapalit mi je djetinjasti potez.
Drčan? Treba samo biti realan. Da je bilo obrnuto hArmijaši bi sve popalili uz orgijanje njihovih medija (sve smo vidjeli uostalom). Svaka pružena ruka muslimanskim ekstremistima je ruka previše. Tvoju dobronamjernost takvi tumače isključivo kao slabost. Prvi su krenuli sa ovim cirkusom, bumerang ih je sad zviznuo o glavu. Nek žanju što su posijali. Uostalom radi se o navijačkoj skupini. Nisu otišli Ultrasi na grob Alije Izetbegovića i digli ga u zrak ili poravnali bagerom Potočare. Red Army je prvi krenuo, pa bi sad Ultrasi trebali biti fini prema njima kad su ih fair&square odradili. Pa jesu li popalili nase zastave ili nisu? Ne razumijem, kazes da bi oni spalili da je bilo obrnuto. Pa bilo je obrnuto, upravo prije par tjedana - pa pitam, jesu li spalili nase zastave? Znam da ti sada mislis da sam ja mekan, dobronamjeran i slab. Ne radi se o tome. Ja kad sam bio mladac/pubertetlija i kad bi napravio neko veliko sranje, i moj stari onda to otkrio...tada bi me on satrao, ali ne sakama vec necim drugim - kroz par smirenih recenica ili nekom mirnom odlukom. I uvijek bi to boljelo visestruko jace nego da mi je opalio samar. E o tome pricam, to je umijece, da na mudar nacin zadas bol i traumu suparniku koju ce zapamtiti puno duze i puno jace nego da ides s onim sto ti prvo padne na pamet.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:39 |
|
|
Citat: Ljudi sa puta i RAhmetlije..nove dvije navijacke grupe u MO 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:41 |
|
|
Citat: Bez kodeksa. Mjesto stanovanja ne smije biti meta navijačkih skupina. Top komentar na klixu debilixu. Eee moje mujage ko o čemu kurva o poštenju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Acarine
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:42 |
|
|
|
Video samo demantira Avdu Avdića i slične, upad Ultrasa u kuću traje doslovno 14 sekundi i vidljivo je kako nisu imali pištolj ni lisice.
Podmetačine iz OSA-e samo
_________________ g r o y p e r
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Acarine
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:43 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Glrdam snimak. Zamisli neko ti upadne u kuću u 4 ujutro. Šta da je vlasnik kuće pucao.
Ovo je krivično djelo, vjerovatno se počinioci zato i ne oglašavaju, prpa. Krivično nije kad vas 10 cipelari momka u portunu i usput mu udarite majku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:45 |
|
|
Acarine je napisao/la: Video samo demantira Avdu Avdića i slične, upad Ultrasa u kuću traje doslovno 14 sekundi i vidljivo je kako nisu imali pištolj ni lisice.
Podmetačine iz OSA-e samo Čini se da je pajdo stvarno bio svezan lisicama, ali nigdi se ne vidi pištolj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:51 |
|
|
zet je napisao/la: PCM je napisao/la:
Drčan? Treba samo biti realan. Da je bilo obrnuto hArmijaši bi sve popalili uz orgijanje njihovih medija (sve smo vidjeli uostalom). Svaka pružena ruka muslimanskim ekstremistima je ruka previše. Tvoju dobronamjernost takvi tumače isključivo kao slabost.
Prvi su krenuli sa ovim cirkusom, bumerang ih je sad zviznuo o glavu. Nek žanju što su posijali.
Uostalom radi se o navijačkoj skupini. Nisu otišli Ultrasi na grob Alije Izetbegovića i digli ga u zrak ili poravnali bagerom Potočare. Red Army je prvi krenuo, pa bi sad Ultrasi trebali biti fini prema njima kad su ih fair&square odradili.
Pa jesu li popalili nase zastave ili nisu? Ne razumijem, kazes da bi oni spalili da je bilo obrnuto. Pa bilo je obrnuto, upravo prije par tjedana - pa pitam, jesu li spalili nase zastave? Znam da ti sada mislis da sam ja mekan, dobronamjeran i slab. Ne radi se o tome. Ja kad sam bio mladac/pubertetlija i kad bi napravio neko veliko sranje, i moj stari onda to otkrio...tada bi me on satrao, ali ne sakama vec necim drugim - kroz par smirenih recenica ili nekom mirnom odlukom. I uvijek bi to boljelo visestruko jace nego da mi je opalio samar. E o tome pricam, to je umijece, da na mudar nacin zadas bol i traumu suparniku koju ce zapamtiti puno duze i puno jace nego da ides s onim sto ti prvo padne na pamet. Nisu stigli popalit Boga ti, zna se gdje i kad se pale zastave, na domaćoj tribini i to ako je ozbiljan ulov (a jeste) - pale se na derbiju/većim tekmama. Lijepo si to o ćaći i sebi napisao, al ovo su navijačke skupine. Ne ti i otac.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 04 svi 2024, 23:52 |
|
|
Gazda je napisao/la: PCM je napisao/la:
LOL ovaj video gdje njih par zamaskiranih kuću obilaze?
Ja ne znam da bi ijedna navijačka skupina ovo objavila, za one koji ne kuže taj svijet, ovo je kao da kartel javno objavi snimak kako ih drugi kartel potkrada. Uz to ispadaju pichkice koje se javno žale, kao gledajte šta su napravila. Da elementarno pravilo je da nema cinkanja i nema murje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:05 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3986 Lokacija: Stolni grad
|
Acarine je napisao/la: Video samo demantira Avdu Avdića i slične, upad Ultrasa u kuću traje doslovno 14 sekundi i vidljivo je kako nisu imali pištolj ni lisice.
Podmetačine iz OSA-e samo Trajalo je nešto malo duže, video je izrezan, ali demantira jer je on pisao o stanu, a radi se o kući u naselju Brankovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:06 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Citat: Bez kodeksa. Mjesto stanovanja ne smije biti meta navijačkih skupina. Top komentar na klixu debilixu. Eee moje mujage ko o čemu kurva o poštenjuAcarine je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Glrdam snimak. Zamisli neko ti upadne u kuću u 4 ujutro. Šta da je vlasnik kuće pucao.
Ovo je krivično djelo, vjerovatno se počinioci zato i ne oglašavaju, prpa. Krivično nije kad vas 10 cipelari momka u portunu i usput mu udarite majku? Nitko nije govorio o deeskalaciji i mrtvim glavama kad su oni i kako su napravili ono prije mjesec dana.I onda ću čitati o ugašenoj HB sutradan i muslimanima i lijevo i desno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:10 |
|
|
|
Jebla te deeskalacija. Ako padne 9 naših glava past će 76 njihovi. Kao što vidimo na primjeru transova
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:12 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Jebla te deeskalacija. Ako padne 9 naših glava past će 76 njihovi. Kao što vidimo na primjeru transova Daiđe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:12 |
|
|
 UZP Uzeto iz službenih prostorija od strane RA. Trauma djeci i roditeljima. Žao im što nije bilo sačme i metka u glavu.  Kmeka i botovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:18 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Hercegoac je napisao/la: Top komentar na klixu debilixu. Eee moje mujage ko o čemu kurva o poštenju
Acarine je napisao/la: Krivično nije kad vas 10 cipelari momka u portunu i usput mu udarite majku? Nitko nije govorio o deeskalaciji i mrtvim glavama kad su oni i kako su napravili ono prije mjesec dana.I onda ću čitati o ugašenoj HB sutradan i muslimanima i lijevo i desno. Točno prije par tjedana nije bilo priča o deeskalaciji već je bilo orgijanja Muslimana. Nek puše kurac sad, sve spaliti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:22 |
|
|
|
Džemo sajd džemo sajd
Ivil kroejšn terorists atakd por men in his Haus end tretn him vith rafale
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Acarine
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:25 |
|
|
Još samo im ostala 3 trofeja iz Jugoslavije kao spomen na klub, Ultrasi su sve drugo pokupili 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ultrasi uzvratili udarac: Oduzeli oko 50 transparenata Red Armya i udarni transparent Postano: 05 svi 2024, 00:27 |
|
|
|
Čuj, stabilnost Mostara.
Sami su ga destabilizirali maskiranjem u j.bene soboslikare, premlaćivanjem dečka, udaranjem njegove majke.
To je kodeks?
Jesu padale mrtve glave? Jesu li muslimani po BiH slavili, govorili o podvigu i akciji?
Kazneno djelo? Pravni koraci policije?
Sad govore o kodeksu, sad vam već se.u u startu, govore o kodeksu, kaznenim dijelima (jer ono prije kao nije bilo) i vi bi s njima racionalno?
Ulaz u Zapadni Mostar na vlastitu odgovornost.
A tugovat će se za Herceg Bosnom, ali hej, federacija je bila razumna. Moglo je past glava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|