|
|
Stranica: 62/100.
|
[ 2476 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 09:31 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nama Beč nije prirastao srcu, ni onda ni sada, tako da - vi ga branite, vaše pravo... . I sve to potkrepljuju redovi pred ambasadama i zahtjevi za rad u mrskoj Austriji i Njemackoj!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 09:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Niste vi na udaru, na udaru su kao i uvijek Hrvati. Prva linija obrane. Sad radite isto ono što ste radili i u doba Turskih osvajanja. Pravite se ludi da sve ovo nije vaš problem i propuštate islamiste na zapad. Neka Hrvati rješavaju probleme... Pa zar to nije neka kosmička pravda? Zapad podržavao islamiste devdesetih protiv nas, sad će ih dobiti kod sebe u kućama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 10:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nama Beč nije prirastao srcu, ni onda ni sada, tako da - vi ga branite, vaše pravo... . I sve to potkrepljuju redovi pred ambasadama i zahtjevi za rad u mrskoj Austriji i Njemackoj! Pa nije to iz ljubavi nego iz interesa.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 10:43 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: I sve to potkrepljuju redovi pred ambasadama i zahtjevi za rad u mrskoj Austriji i Njemackoj!
Pa nije to iz ljubavi nego iz interesa. I interes je vrsta ljubavi. Ne mozes imati interes za nesto ako prema tome ne osjecas simpatije. No da skratimo pricu, prica se ponavlja kao i prije 600 godina, prvo ste izgubili kosovo, onda su vam vladari poceli ljubiti stope sultanu, a horde janjicara su preko srbije nastojale prodrijeti na zapad., Kako onda tako i danas.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 10:55 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nije to iz ljubavi nego iz interesa.
I interes je vrsta ljubavi. Ne mozes imati interes za nesto ako prema tome ne osjecas simpatije. No da skratimo pricu, prica se ponavlja kao i prije 600 godina, prvo ste izgubili kosovo, onda su vam vladari poceli ljubiti stope sultanu, a horde janjicara su preko srbije nastojale prodrijeti na zapad., Kako onda tako i danas. Veze s vezom. Hoćeš reći da npr. kurva osjeća sipmpatije prema mušteriji? Interes i ljubav ne idu u istu rečenicu. A što se drugog tiče... "Horde Islamista eno tamo vam je Zapadna Hevropa srećan put i lijepo se provedite."
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 11:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
bobanovski je napisao/la: 2-3 miliona ljudi možeš zaustaviti jedino pucanjem, valjda bi Srbi trebali pucati na njih kako bi zaštitili našu granicu. Nebitno što ih svijet gleda kao na naciste, snimaju filmove o njima i iživljavaju se nad njima.
Trebaju štitit nas i našu granicu po Diablu jer ako to ne naprave ne žele nam dobro, druga je stvar što imamo Ostojića i slične koji bi im pružali zaštitu.
Kako možeš biti tako limitiran? Sve se više spominje pucanje. Ne mogu vjerovat kako smo lako došli od primaj bilo kakvu bagru do pucaj po ljudima na granicama. Kontrolirana imigracija je O.K. ali ovu divlju su očito i mlaki eurpojeci odlučili zaustavit kako mogu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 11:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Niste vi na udaru, na udaru su kao i uvijek Hrvati. Prva linija obrane. Sad radite isto ono što ste radili i u doba Turskih osvajanja. Pravite se ludi da sve ovo nije vaš problem i propuštate islamiste na zapad. Neka Hrvati rješavaju probleme... Pa zar to nije neka kosmička pravda? Zapad podržavao islamiste devdesetih protiv nas, sad će ih dobiti kod sebe u kućama. Razumijem vas da im se želite osvetiti ali ovo definitivno nije način. Vi se smijete dok susjedova kuća gori i mislite si jesmo ih zajebali a vi ste kuća odmah do. Doće maca na vratanca i kod vas, a što onda? aleksije radicevic je napisao/la: Nama Beč nije prirastao srcu, ni onda ni sada, tako da - vi ga branite, vaše pravo... Samo bih primetio da HV na granici sa BiH podebljava granicu sa HB, još ako muslimani upute migrante na te granice, biće to fin živi zid iza kojeg će moći svašta da vam rade. Dakle, vama bi bilo najpametnije da ih šaljete dalje prema Sloveniji. Nama bi najpametnije bilo podići zid kao Trump prema Meksiku i problem riješen. Nama nije u interesu da se Europa puni migrantima, to je i naša kuća. Otvorene granice utječu na sve nas. Neće biti zida prema HB zato što tamo gdje su naši nije ruta gdje migranti prolaze, ako i dođe do toga budi siguran da će RH u kordinaciji s HB rješiti problem na zadovoljavajući način.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 11:45 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Hoće li Hrvatska podizati ogradu prema Federaciji, pa i prema zapadnoj Hercegovini? Nažalost da, čini mi se da će i vojska imat što radit. I za Hrvate u BiH je jedini način za rješavanje problema s migrantima su ujedinjene aktivnosti sa Srbima i Bošnjama na zaustavljanju istih na vanjskim granicama BiH. Varate ako mislite da RS može kontrolirati migrante. Kakve seoske straže Dodik spominje. Tu jedino vojska pomaže a RS nema vojsku. No, u slučaju stvaranja neke vrste ogromnog bazena migranata u BiH najebat će 350k Hrvata BiH ali to je još uvijek manja šteta nego kad naj. milijun Srba i malo više Bošnji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76884 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mi nemamo nista protiv HV-a rasporedjenog na Dinari, i uz Neum, Stolac i Ravno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 12:13 |
|
|
weasel je napisao/la: Da mi je na pet minuta vaš mozak kako bi uhvatio vašu logiku. Kakve veze ima krajina s ovime? Svašta... Ne čitaš s razumijevanjen. Divizija je napiso da se Srbi ponašaju ko u vrijeme osmanlija,da pomažu islamistima u prodoru na zapad. Zaboravio je pritom ko su bili graničari u V.Krajini.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 12:21 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa zar to nije neka kosmička pravda? Zapad podržavao islamiste devdesetih protiv nas, sad će ih dobiti kod sebe u kućama. Razumijem vas da im se želite osvetiti ali ovo definitivno nije način. Vi se smijete dok susjedova kuća gori i mislite si jesmo ih zajebali a vi ste kuća odmah do. Doće maca na vratanca i kod vas, a što onda? Onda nezavisna RS.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 12:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: bobanovski je napisao/la: 2-3 miliona ljudi možeš zaustaviti jedino pucanjem, valjda bi Srbi trebali pucati na njih kako bi zaštitili našu granicu. Nebitno što ih svijet gleda kao na naciste, snimaju filmove o njima i iživljavaju se nad njima.
Trebaju štitit nas i našu granicu po Diablu jer ako to ne naprave ne žele nam dobro, druga je stvar što imamo Ostojića i slične koji bi im pružali zaštitu.
Kako možeš biti tako limitiran? Sve se više spominje pucanje. Ne mogu vjerovat kako smo lako došli od primaj bilo kakvu bagru do pucaj po ljudima na granicama. Kontrolirana imigracija je O.K. ali ovu divlju su očito i mlaki eurpojeci odlučili zaustavit kako mogu. A ne... Srbi neće pucati sigurno. Srbi su osuđeni od hevropskih hohstaplera kad su zadnji put pucali po Islamskim fanaticima. Taj film se više neće gledati. Jedino ne daj bože iz odbrane. Damo kozojebima sokić i sendvić u ruke u pokažemo im u kojem pravcu sunce zalazi.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 14:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Sultan Sulejman u pismu Nikoli Zrinskom pod Sigetom: propusti moju vojsku do Beča i cijela Hrvatska je tvoja. Zna se što su Hrvati na to odgovorili... Isti odgovor dajemo 500 godina poslije! A vi ih puštajte i dalje, ne bi vam bio prvi put... Nama Beč nije prirastao srcu, ni onda ni sada, tako da - vi ga branite, vaše pravo... Samo bih primetio da HV na granici sa BiH podebljava granicu sa HB, još ako muslimani upute migrante na te granice, biće to fin živi zid iza kojeg će moći svašta da vam rade. Dakle, vama bi bilo najpametnije da ih šaljete dalje prema Sloveniji. HV će biti tamo gdje je nekad Vujadin živio. Od Donjeg Lapca do Dvora na Uni jer su tamo migranti, a ne u Stocu i Neumu. Niti će biti tamo jer nema smisla ići kroz Dalmaciju do Slovenije. Malo će proradit PTSP nekim starim ljudima tamo, ali ovaj put bar ne moraju nigdje bježati, ovaj put mi branimo svoje državljane.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 14:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Da mi je na pet minuta vaš mozak kako bi uhvatio vašu logiku. Kakve veze ima krajina s ovime? Svašta... Ne čitaš s razumijevanjen. Divizija je napiso da se Srbi ponašaju ko u vrijeme osmanlija,da pomažu islamistima u prodoru na zapad. Zaboravio je pritom ko su bili graničari u V.Krajini. I nikad ni meni a ni vama neće bit jasno zašto to niste i ostali. Toliko prednosti prekodrinski Srbi imaju u odnosu na život u Srbiji da ne postoji nikakav logičan razlog zašto bi gledali u Beograd. Niti ga je ikad bilo. Što su vam mogli ponuditi i da ste se pripojili Srbiji? Bar duplo manje plaće i mirovine itd. Ista stvar je danas za Republikom Srpskom. Ako se pripoji zapadu, ima realne šanse za daljnji rast standarda i to veliki, pripajanje Srbiji bi značilo pad. Za prekodrinske Srbe je biti dio Hrvatske puno bolja opcija nego bit dio Srbije. Uostalom, i ti si dokaz sa tim što živiš u EU a ne u ljubljenoj Srbiji. Kod nas Hrvata je drukčije, Hrvatska je ipak razvijenija i bogatija od HercegBosne.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 15:06 |
|
|
Meni je pojam Aleksije, podržava uvoz imigranata u EU s tvrdnjom da je EU podržavala muslimane devedesetih protiv njih sve dok živi u Americi Amerika ih nije podržavala?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 15:07 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ne čitaš s razumijevanjen. Divizija je napiso da se Srbi ponašaju ko u vrijeme osmanlija,da pomažu islamistima u prodoru na zapad. Zaboravio je pritom ko su bili graničari u V.Krajini. I nikad ni meni a ni vama neće bit jasno zašto to niste i ostali. Toliko prednosti prekodrinski Srbi imaju u odnosu na život u Srbiji da ne postoji nikakav logičan razlog zašto bi gledali u Beograd. Niti ga je ikad bilo. Što su vam mogli ponuditi i da ste se pripojili Srbiji? Bar duplo manje plaće i mirovine itd. Ista stvar je danas za Republikom Srpskom. Ako se pripoji zapadu, ima realne šanse za daljnji rast standarda i to veliki, pripajanje Srbiji bi značilo pad. Za prekodrinske Srbe je biti dio Hrvatske puno bolja opcija nego bit dio Srbije. Uostalom, i ti si dokaz sa tim što živiš u EU a ne u ljubljenoj Srbiji. Kod nas Hrvata je drukčije, Hrvatska je ipak razvijenija i bogatija od HercegBosne. Stvar je u povjerenju Junuze, ne možeš ignorirati činjenicu da smo ratovali nekoliko puta u zadnjih 100 godina i samo spomenuti prednosti. Ljudski život je važniji od malo većeg standarda, i taj strah neće nestati ako ti kažeš "dođite nećemo vam ništa"
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 15:26 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Meni je pojam Aleksije, podržava uvoz imigranata u EU s tvrdnjom da je EU podržavala muslimane devedesetih protiv njih sve dok živi u Americi Amerika ih nije podržavala? Pa ja ga razumijem, i istoga sam mišljenja što se tiće trpanja zapadu. Dok god taj isti zapad igra s islamistima igru, od BIH do Sirije, treba ga trpati istima. To je najbolji lijek protiv multikultija. Trpanje dalje dovodi desnicu na vlast na zapadu, opet naš interes. Mislim da je bilo super ono što je Milanović radio - šalji dalje do zadnje budale No okolnosti su drugačije danas - jer se Zapad zatvara. U tom kontekstu, granice BIH bi mogle biti najporoznije između Turske i Njemačke, i moglo bi se desiti da dio ovih ljudi zaglavi u BIH, makar i u USK, a mislim da to nije u interesu ni Srba ni Hrvata. Druga je stvar kad oni tutnje kroz BIH, naprave nered, ali na kraju odu. No baš da zaglave - ne sviđa mi se ideja. Pa makar i u USK.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 15:35 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Da mi je na pet minuta vaš mozak kako bi uhvatio vašu logiku. Kakve veze ima krajina s ovime? Svašta... Ne čitaš s razumijevanjen. Divizija je napiso da se Srbi ponašaju ko u vrijeme osmanlija,da pomažu islamistima u prodoru na zapad. Zaboravio je pritom ko su bili graničari u V.Krajini. Šta bi zaboravio, graničari su naravno bili Hrvati, većinski uvijek, a pogotovo do kraja 17. stoljeća. Srbi u zanačajnijj mjeri postaju graničari tek nakon Velikog bečkog rata, tj. kad su Osmanlije već dobile šup kartu i bile u silazu. 95% srpskih naselja u Hrvatskoj nalazi se ISTOČNO od granice uspostavljene žitvanskim mirom 1606., tj. sa osmanske strane granice. Tamo su Srbi naseljeni kao turski martolozi, da skupa s njima pljačkaju i ubijaju. Hrvatski je sabor tada legalizirao nabijanje Vlaha na kolac. Zapravo, Šešeljeva VKK je upravo osmanska granica. Do kud su ih Turci dovukli.. Pravoslavci su naravno promijenili stranu poslije 1699., i sad se diče svojim krajišništvom u 18. i 19. stoljeću, bez i jedne bitke s Osmanlijama na granici HR i BIH u tom periodu. Pardon, bila je bitka kod SInja,( ratuju Hrvati) i bitka kod Banja Luke 1737. koju su Habsburgovci ispušili.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Hoće li Hrvatska podizati ogradu prema Federaciji, pa i prema zapadnoj Hercegovini? Nažalost da, čini mi se da će i vojska imat što radit. I za Hrvate u BiH je jedini način za rješavanje problema s migrantima su ujedinjene aktivnosti sa Srbima i Bošnjama na zaustavljanju istih na vanjskim granicama BiH. Varate ako mislite da RS može kontrolirati migrante. Kakve seoske straže Dodik spominje. Tu jedino vojska pomaže a RS nema vojsku. No, u slučaju stvaranja neke vrste ogromnog bazena migranata u BiH najebat će 350k Hrvata BiH ali to je još uvijek manja šteta nego kad naj. milijun Srba i malo više Bošnji. Na Hrvatskoj je izbor hoće li prouzrokovati propast 350k Hrvata u BiH ili će prihvatiti prolaz migranata.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:23 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Meni je pojam Aleksije, podržava uvoz imigranata u EU s tvrdnjom da je EU podržavala muslimane devedesetih protiv njih sve dok živi u Americi Amerika ih nije podržavala? Kako si ti čudan čovek. Pa ja sam filozof, umetnik, moj posao je da kritikujem sve mentalitete, politike, i sl. Uključujući i srpski. Pa zašto onda ne i zapadne.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:31 |
|
|
1986 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nama Beč nije prirastao srcu, ni onda ni sada, tako da - vi ga branite, vaše pravo... Samo bih primetio da HV na granici sa BiH podebljava granicu sa HB, još ako muslimani upute migrante na te granice, biće to fin živi zid iza kojeg će moći svašta da vam rade. Dakle, vama bi bilo najpametnije da ih šaljete dalje prema Sloveniji. HV će biti tamo gdje je nekad Vujadin živio. Od Donjeg Lapca do Dvora na Uni jer su tamo migranti, a ne u Stocu i Neumu. Niti će biti tamo jer nema smisla ići kroz Dalmaciju do Slovenije. Malo će proradit PTSP nekim starim ljudima tamo, ali ovaj put bar ne moraju nigdje bježati, ovaj put mi branimo svoje državljane. Šta će vam vojska na Dinari, kada je tu neprohodno ionako. Kad ih dođe deset tisuća između Ljubinja i Neuma, Berkovića i Stoca, ko će ih zaustaviti kad se upute prema hrvatskoj granici? E, tu HV može da izađe na svoju granicu, pa s jedne strane oni s druge strane migranti, a vi HB-ovci zatvoreni sa Bošnjama u FBiH. Koji će tad da izglasvaju svoju RBiH, ili ko zna šta... Naravno, Bošnje su se onim nepotrebnim zadevanjem oko US, tužbi, 9. januara, smučili čak i meni, tako da su možda i više od vas zalužili malo naše "pažnje".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:34 |
|
|
divizija je napisao/la: Šta bi zaboravio, graničari su naravno bili Hrvati, većinski uvijek, a pogotovo do kraja 17. stoljeća. Srbi u zanačajnijj mjeri postaju graničari tek nakon Velikog bečkog rata Ako je to tako ko što ti tvrdiš,kako to da Hrvati sebe nikad nisu nazivali Krajišnici ? Nešto ipak ne štima u tvojoj tvrdnji !
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: 1986 je napisao/la: HV će biti tamo gdje je nekad Vujadin živio. Od Donjeg Lapca do Dvora na Uni jer su tamo migranti, a ne u Stocu i Neumu. Niti će biti tamo jer nema smisla ići kroz Dalmaciju do Slovenije.
Malo će proradit PTSP nekim starim ljudima tamo, ali ovaj put bar ne moraju nigdje bježati, ovaj put mi branimo svoje državljane. Šta će vam vojska na Dinari, kada je tu neprohodno ionako. Kad ih dođe deset tisuća između Ljubinja i Neuma, Berkovića i Stoca, ko će ih zaustaviti kad se upute prema hrvatskoj granici? E, tu HV može da izađe na svoju granicu, pa s jedne strane oni s druge strane migranti, a vi HB-ovci zatvoreni sa Bošnjama u FBiH. Koji će tad da izglasvaju svoju RBiH, ili ko zna šta... Naravno, Bošnje su se onim nepotrebnim zadevanjem oko US, tužbi, 9. januara, smučili čak i meni, tako da su možda i više od vas zalužili malo naše "pažnje". Jedini prohodni sektori granice između Hrvatske i BiH su suva međa oko Kladuše koju su blokirali, i ona zona od Posušja preko Čapljine i Neuma. Preko Srpske ne mogu jer su Sava i Una prirodne prepreke. Kao ni preko Dinare. Ako im i dalje Hrvatska ne dozvoli prolaz kod Kladuše, spustiće se dole u Hercegovinu. Odnosno, neko će ih tamo uputiti.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: divizija je napisao/la: Šta bi zaboravio, graničari su naravno bili Hrvati, većinski uvijek, a pogotovo do kraja 17. stoljeća. Srbi u zanačajnijj mjeri postaju graničari tek nakon Velikog bečkog rata Ako je to tako ko što ti tvrdiš,kako to da Hrvati sebe nikad nisu nazivali Krajišnici ? Nešto ipak ne štima u tvojoj tvrdnji ! Zašto bi se nazivali ikakvim nazivima? Sam taj naziv je moderan i ne postoji u tome dobu o kojem govorimo. Da ste vi išta obranili i da ste bili ratnici Turci ne bi osvojili Srbiju i vojna krajina bi bila oko Niša a ne oko Zagreba i Karlovca. Vi ste se pomakli debelo prema sjeverozapadu i samo ste nakon bolje ponude prešli na Habsburšku stranu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 05 ožu 2020, 17:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ako je to tako ko što ti tvrdiš,kako to da Hrvati sebe nikad nisu nazivali Krajišnici ? Nešto ipak ne štima u tvojoj tvrdnji ! Zašto bi se nazivali ikakvim nazivima? Sam taj naziv je moderan i ne postoji u tome dobu o kojem govorimo. Da ste vi išta obranili i da ste bili ratnici Turci ne bi osvojili Srbiju i vojna krajina bi bila oko Niša a ne oko Zagreba i Karlovca. Vi ste se pomakli debelo prema sjeverozapadu i samo ste nakon bolje ponude prešli na Habsburšku stranu. Turci su osvojili Carigrad, Grčku, Bugarsku, Vlašku, Transilvaniju, Besarabiju, Krim, Ugarsku. Dakle, tu niko nije ništa vredeo, ali onda su siroti Turci naleteli na vas... O, Bogo...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|